Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDanut, mon amour . Episodul 3
Autor : ciprianp - 2010-06-02
Citita de 13876 ori - Nota 8.11 (2124 voturi)
3. Prima noapte cu Danut

In camera era aproape intuneric si liniste cand m-am trezit auzind zgomot la usa. Aceasta tocmai s-a deschis iar in cadrul ei se intrezarea la lumina slaba de pe palier o silueta de barbat. Nu eram inca dezmeticit, nu stiam inca bine unde ma aflam, cand barbatul m-a intrebat: “Vic, dormi?” Era Danut. Pe data mi-am amintit toata ziua, cu evenimentele extraordinare care se petrecusera. Fiind cu gandul la cele traite in cursul zilei nu am apucat sa-i raspund, iar acesta crezand ca dorm a lasat lumina stinsa si s-a asezat usor in fotoliu. A inceput apoi sa se dezbrace tacticos si sa isi aranjeze hainele meticulos, dupa cum deja ma asteptam. Il priveam pe furis, printre pleoapele intredeschise, cum se misca prin camera, pe la baie, cu grija sa nu faca mult zgomot, ca sa nu ma trezeasca. A intrat in bucatarie, a deschis frigiderul, si-a turnat ceva intr-un pahar, a baut si apoi a intrat din nou la baie.
Dupa catva timp a revenit in camera si s-a strecurat cu grija in pat, sub cearceaf, alaturi de mine. M-a cupris cu blandete in brate pe la spate si a inceput sa ma sarute usor pe ceafa. Nu mai putea rezista de dorinta, asa ca m-am prefacut ca ma trezesc, m-am rasucit usor in bratele lui si m-am intors cu fata spre el. “Te-am trezit Puiut, imi pare rau, zau n-am vrut! Ai mancat ceva? Ti-e foame?” “Nu, si nu mi-e foame. Ba nu, imi e foame de tine Ursulet iubit!” “Si mie de tine, Puiut drag!”Am inceput sa ne sarutam patimas sorbindu-ne unul altuia rasuflarea, limbile noastre se cautau disperate, buzele noastre se framantau reciproc, mainile noastre pipaiau si mangaiau cu pasiune si febrilitate, amandoi eram beti de fericire. Dupa aproape zece minute eram incalziti, excitati si de abia mai respiram.
Am facut o scurta pauza. Danut a aprins aplica de deasupra patului.”Cum a fost la Spital?” l-am intrebat curios. “Pacientul respectiv se simte bine, evolueaza favorabil, are un prognostic pozitiv iar Profesorul a spus ca in 2-3 zile va pleca de la Terapie Intensiva la salon, pentru tratament si recuperare. Apropo de Profesor, a fost placut surprins ca ma vazut la Spital duminica seara, interesand-ma de pacientul la a carui operatie am asistat. Sper sa-l trimita la unul din saloanele la care sunt repartizat. Am intarziat mai mult si te rog sa ma ierti, dar tocmai cand ma pregateam sa plec au sosit doua ambulante cu niste raniti intr-un accident de circulatie. Profesorul plecase deja si am dat o mana de ajutor celor de la garda. Noi studentii, nu avem voie sa efectuam proceduri medicale, dar fiind weekend si perioada concediilor, sunt medici mai putini asa ca fiecare ajutor este important la o urgenta. Am asistat si ajutat la doua interventii, nu foarte grave dar foarte importante pentru mine ca viitor chirurg. Chiar sa asisti, fara a interveni, este extrem de util. Din toate aceste experiente pe viu se invata enorm. In meseria noastra, se invata vazand si facand, teoria e baza dar nu te ajuta deloc fara experienta practica.” “Si in meseria mea e la fel. Si noi, studentii de la drept, asistam la foarte multe procese, pana sa devii avocat pledant faci scoala si furi meserie de la cei vechi, aici sunt de acord cu tine”.
“Vrei un pic de whisky, ca mie mi s-a facut pofta?” “Cu mare placere!” Ataca “colectia”, m-am gandit zambind siret in gand. Danut s-a ridicat si a adus de la bucatarie doua pahare cu cuburi de gheata. “Ce marca preferi? Jhonnie Walker, Jack Daniels, Theachers, Royal Chivas, Ballantine’s sau Queen Anne?” “De care vrei tu. Nu ma prea pricep, la noi in camin berea si votka sunt bauturile de baza. Cred ca am baut whisky doar de cateva ori in viata”, i-am raspuns facand intentionat pe modestul. Nu se facea sa-mi etalez experienta din prima zi. “Bine, lasa-ma pe mine sa-ti fiu ghid. Am in dotare mai multe categorii de whisky: scotian, englezesc, irlandez si american, fiecare cu aroma si calitatile sale. Nu intru acum in detalii, trebuie sa fac o data scoala cu tine. Pentru seara asta iti propun Queen Anne, este un whisky mai soft dar mult mai aromat, mai special, face parte din topul whisky-urilor scotiene.”
Incantat, Danut a luat o sticla cu eticheta viu si frumos colorata si a incearcat sa o desfaca. Am constatat cu surprindere ca sticla era neinceputa. A turnat cu generozitate in cele doua pahare lichidul galben-aramiu si imediat in camera s-a raspandit o aroma fina si subtila. Danut mi-a oferit un pahar si s-a tolanit confortabil pe pat langa mine. “Pentru ce bem?” l-am intrebat incantat, cu narile frematande de aroma placuta ce se ridica din paharul meu. “E prima oara cand beau asa ceva.” “Si te rog sa tii cont ca este absolut original, de la mama lui din Scotia, nu este facatura de la Hipermarket”, s-a falit Danut, cu morga de expert. “Sa bem pentru prietenia noastra, cat mai lunga, dragul meu Puiut” “Sa bem pentru dragoste si fericire, dragul meu Ursulet” si apropiindu-ma de fata lui l-am sarutat patimas pe gura.
Dupa ce am sorbit o inghititura si am savurat incantati minunata bautura cu un parfum si o aroma deosebita, amestec de ierburi salbatice, nuca si vanilie, Danut s-a asezat confortabil punandu-si sub umeri cele doua perne, una peste alta si m-a luat in bratele lui, asezandu-ma in poala lui, cu umerii sprijiniti de pieptul sau masiv. Mi-am facut loc intre picioarele solide si paroase, cuibarindu-ma la pieptul lui. Am mai baut putin iar apoi l-am rugat sa-mi povesteasca despre el. Danut a inceput sa-mi spuna lucruri interesante despre facultate, despre pasiunea lui pentru sport, mai ales rugby si altele, asupra carora voi reveni altadata.
In timp ce imi povestea se juca distrat cu degetele prin parul meu si din cand in cand ma saruta tandru pe crestetul capului. Ma simteam atat de bine in bratele lui protectoare si simteam infiorat bataile regulate ale inimii sale. Treptat bautura a inceput sa-si faca efectul si o caldura placuta imi invaluia tot corpul. Degetele lui Danut au inceput sa se miste mai repede iar joaca a devenit treptat mangaiere, a inceput sa ma sarute patimas pe ceafa si pe urechi, muscandu-ma usor. La randul meu i-am luat mainile frumoase, foarte ingijite si am inceput sa le sarut. Mai intai palmele lui late, usor batatorite de sport, apoi unul cate unul, degetele lungi si subtiri acoperite la exterior de un puf fin si negru, terminate cu niste unghii elegante si ingrijite impecabil. Ma topeam de frumusetea fiecarei parti din trupul lui Danut.
Acesta a inceput sa faca miscari usoare din bazin si am simtit cum de sub bilele mele se ridica invartosita pula lui ca un par intarit, cu maciuca rosie usor bulbucata. M-am intors pe burta si am inceput sa-l sarut patimas. Mai intai gura, apoi ochii lui mari, fruntea , am coborat spre gat si urechi, din nou gura, barbia cu acea dulce gropita. Am coborat pe gat in jos, pe sub barbie si limba mea se juca patimas cu Marul lui Adam puternic reliefat. Danut se infioara de placere si ma strangea cu putere la pieptul sau miscand regulat din bazin iar buzduganul lui intarit imi lovea burta ca un berbece.
Am coborat mai jos cu sarutarile si m-am lasat cu genunchii intre picioarele sale: i-am sarutat pieptul musculos si lat, l-am muscat usor de mameloanele negricioase ca doua mure, iar Danut gemea de placere strangandu-mi mijlocul ca un cleste cu picioarele sale puternice. Am coborat apoi sarutand si lingand abdomenul sau musculos si acoperit de un par cret, negru, aspru si des. Limba mi se tocea de asprime parului sau si ma ustura usor. Am ajuns la buric, adanc si paros, pe care l-am sarutat si l-am muscat cu voluptate, iar apoi mi-am bagat limba in el iar Danut gemea extaziat de placere. Pula lui invartosita ma izbea regulat sub barbie dorind sa ajunga mai sus si simteam cum ma cuprindea o mare placere cand berbecele lui Danut ma impungea cerand grabnica atentie.
M-am lasat mai in jos si in sfarsit am apucat maciuca cu gura, am sarutat-o cu infocare, m-am jucat un timp cu limba si cu buzele impingand in jos preputul, apoi am bagat-o mai adanc in gura si am supt-o cu placere nebuna. Danut gemea din nou iar pula lui se zbatea disperata in gura mea vrand sa patrunda mai adanc. Am scos-o afara si am inceput sa o ling de la maciuca spre radacina si inapoi, apoi o mai sugeam un pic, si repetam linsul patimas. Fundul lui Danut se misca spasmodic, sus-jos, impingand berbecele sa loveasca undeva.
Apoi am coborat si mai in jos intre genunchii sai si i-am apucat in gura, pe rand, coaiele sale mari si intarite ca doua bile de fier, le-am sarutat si le-am lins patimas, le-am muscat usor si am coborat spre fese lingand ligamentul bilelor. I-am pus picioarele lui Danut peste umerii mei iar cu mainile i-am prins bucile mari si paroase, departandu-le usor ca sa pot patrunde cu limba. Am inceput sa-i sarut si sa-i ling fundul, limba mea incearcand cu greu sa treaca de perdeaua deasa de peri, a patruns in sfarsit trecand de rozeta. Danut gemea din ce in ce mai puternic si a inceput sa gafaie, mi-am dat seama ca adora la nebunie rimmingul, care de altfel imi place si mie. M-am jucat, fericit, o vreme cu limba in fundul lui, patrunzand tot mai adinc. Rozeta se contracta regulat, Danut strangea convulsiv din fese incercand sa-mi absoarba limba cat mai adinc. Vazandu-l atat de incantat si de excitat am continuat jocul. Am intrat si iesit cu limba de nenumarate ori, patrunzand cat de adanc puteam, Danut gafia, gemea tot mai sacadat si mai repede, aproape ca nu mai avea aer si repeta bolborosind: “ce bine e, mai lingema-ma, mai futema-ma cu limba ta minunata”, “nu o scoate”, “baga-o mai adanc”, “ma inebunesti”. Simteam ca Danut a ajuns la apogeu, trupul sau se contracta spasmodic, gemand ca un armasar injunghiat si-a dat jos brusc picioarele de pe umerii mei, s-a ridicat in genunchi si mi-a prins capul cu palmele sale masive tragandu-l violent inspre buzduganul lui inrosit de excitare, vibrand parca curentat.
De abia am deschis gura, ca Danut mi-a impins cu putere capul, apasandu-l de pubisul sau, fata mea s-a strivit de tufa desa si aspra a perilor sai, pula lui mare si groasa mi-a patruns cu mare viteza in gura si a trecut ca un palos, lunecand cu forta, in josul gatlejului meu, ramanand acolo un timp. Danut imi tinea in continuare capul apasat, cu pula lui adinc infipta in gatul meu, parca iar fi fost frica sa nu scape, simteam cum maciuca imi apasa traheea, dar totusi puteam inca sa respira. Dupa ce acesta si-a reglat un pic respiratia si s-a asigurat ca nu avea cum sa-i mai scape maciuca din mine, Danut a slabit apasarea si a inceput sa dea regulat din fund, scotand si bagand adanc scula in gatlejul meu. Miscarile au devenit tot mai violente si mai rapide, gafaia si gemea tot mai puternic, pula i s-a incordat brusc si pana sa pot sa o scot din gat, jetul cald de samata m-a patruns, ajugand pana in stomac.
Mi-am tras repede capul pe spate, maciuca lui mi-a ajuns in gura si am mai prins ultimele doua-trei jeturi dorind sa continuam jocul deja obisnuit, dar Danut s-a prabusit pe spate smulgandu-si asfel buzduganul din gura mea. Surpins, era sa scap samanta din gura dar am inchis-o la timp.
La randul meu fiind epuizat, m-am intins usor peste trupul lui asudat si am simtit sub mine cum pieptul sau se ridica si coboara gafaind sacadat. L-am mai lasat cateva minute sa isi revina din colosala tensiune, tinand samanta stransa in gura si m-am mirat ca nu se misca de loc. Nici un semn de tandrete, nici o mangaiere sau o vorba de iubire. Respiratia lui a devenit dupa un timp regulata. M-am ridicat de peste el asezandu-ma si m-am aplecat inspre gura lui sa depun ofranda pastrata cu atata grija. Dar surpiza! Danut a adormit cu buzele usor intredeschise si sforaia usor ca un motoras. Era asa de frumos, dormea fericit, cu un larg zambet pe fata.
Imi era imposibil sa-l scol, imi era mila, asa ca am inghitit singur samanta lui, bucuros ca l-am facut atat de fericit am stins lampa si m-am intins usor langa el. Am tras cearceaful peste noi dar deodata am simtit cum se intoarce prin somn, ma cauta cu mainile, ma imbratiseaza usor, tragandu-ma strans langa trupul sau, lipindu-si pieptul sau umed si cald de spatele meu. M-am cuibarit incantat in poala sa facandu-ma covrig iar respiratia lui calduta, aproape de ceafa mea ma facea sa ma infior de placere, amplificandu-mi excitarea care nu apucase sa se stinga. Adulmecam, extaziat de placere, mirosul sau atatator de barbat tanar care tocmai si-a golit samanta intr-un fantastic si minunat efort. Doamne cat de mult ma inebunea mirosul trupului sau excitat si transpirat de efortul actului consumat.
In schimb, fara sa stie ce patimi imi mistuiau gandul si simturile, Danut sforaia usor in continuare, ca un motoras, sufland in ceafa mea iar in cele din urma, dupa ce m-am mai linistit, am adormit si eu cu adanca multumire …
Era tarziu in noapte cand m-am trezit brusc, in camera era intuneric si liniste, se auzea motorasul torcand usor, cu respiratia calda si umeda a lui Danut in ceafa mea. Tot corpul meu, strans in brate de Danut, era invaluit de sudoarea calda a acestuia si si...



    Login