Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDanut, mon amour . Episodul 2
Autor : ciprianp - 2010-06-01
Citita de 15706 ori - Nota 8.11 (2137 voturi)
Am iesit de la Spital cu laba piciorului strans bandajata, sprijinindu-ma de Danut. In drum spre masina acesta incerca sa imi explice cat de importante erau cateva zile de repaus pentru vindecarea rapida a entorsei. Mi-a spus ca locuieste singur intr-un mic apartament, la Piata Rosetti, ca iar face mare placere sa se ocupe de mine si m-a invitat la el. Invitatia lui pica foarte bine de oarece a doua zi (luni) trebuia sa parasesc caminul si sa merg acasa in vacanta de vara. N-am stat mult pe ganduri, am acceptat multumindu-i si promitandu-i ca nu il voi deranja mai mult de o saptamana.
Apoi am trecut pe la camin, mi-am luat toate lucrurile, majoritatea fiind inpachetate deja iar in drum spre casa lui Danut ne-am oprit la o terasa sa mancam, caci eram lihniti de foame.
Pe la ora trei am ajuns acasa la noul meu prieten si “medic curant”. Garsoniera lui era la mansarda, singura la ultimul etaj, intr-un bloc vechi. Aceasta, destul de mare, arata foarte bine si era foarte confortabila. Era dotata cu tot necesarul, stralucind de ordine si curatenie. Din holul micut de la intrare, unde se gasea un cuier si o masuta cu telefon, se deschidea in fata o camera mare. In dreapta holului era baia. Camera se continua in partea stanga cu o arcada deschisa care dadea intr-o bucatarie. Aceasta era de fapt un balcon mare, acum zidit, dar dotata pentru o bucatarioara de burlac. In mijlocul camerei la perete era un pat mare, incadrat de 2 noptiere si acoperit cu o cuvertura groasa si pufoasa de culoare rosie. Mai era un fotoliu incapator tapisat cu catifea rosie, biroul de lucru, un sifonier cuprinzator, o masa cu doua taburete, un bufet cu vitrina, tixit de sticle cu etichete foarte colorate (minibar?) pe care era asezat un televizor cu dvd player si o biblioteca incarcata de carti. Toata camera era acoperita de un covor gros si pufos, foarte placut la calcat.
“Locuinta e mostenire de la matusa mea, care si-a trait aici ultimii ani intr-un scaun cu rotile. De fapt in ultimul an de viata m-am ocupat personal de ea”, mi-a raspuns pe scurt Danut intrebarilor mele nerostite.
Ne-am facut comod, asezandu-ne pe margine patului moale si confortabil, Danut a adus de la frigider doua sticle reci de bere si ne-am potolit setea cu multa pofta. Am facut apoi cunostiinta mai pe indelete povestindu-ne unul altuia diverse. In camera era o racoare placuta dupa arsita de afara (aparatul de aer conditionat functiona din plin), dar noi eram leoarca de transpiratie, mai ales Danut, dupa efortul de astazi.
“Sa facem un dus, sunt leoarca, s-au lipit hainele de mine”, a zis Danut si in doua miscari s-a descotorosit de haine si a disparut in baie, invitandu-ma si pe mine. M-am dezbracat si l-am urmat.
Baia era mare si dotata cu tot necesarul, inclusiv o masina de spalat. Aceeasi ordine si curatenie desavarsita. Danut, trebaluia de zor pregatind dusul.
Zarindu-ma in prag mi-a reprosat: ”Nu trebuia sa te ridici, veneam eu sa te aduc in brate” si m-a cuprins protector pe dupa mijloc, bagandu-ne amandoi in cabina lui de dus foarte spatioasa. “Am sa iti fac un dus pe cinste”, mi-a spus dand drumul la apa si turnand peste un burete imens mult gel de dus care mirosea foarte placut a portocale. Apoi a inceput sa ma frece usor cu buretele pe tot corpul. Eram imbracat intr-o spuma alba placut mirositoare. A inceput apoi sa ma maseze usor. Mai intai cefa, umerii, apoi spatele, bratele si picioarele. Degetele lui lungi si puternice lucrau repede si cu multa dibacie. Muschii mei se relaxau si se inviorau sub mainile lui pricepute.
“Dar, chiar te pricepi foarte bine la masaj, unde ai invatat?” “Mai intai la Club de la masorul echipei, apoi am urmat un curs special. Este esential pentru un medic, mai ales un ortoped, sa stie sa maseze!” Am intat apoi sub jetul dusului, m-am clatit bine iar apoi la randul meu am repetat operatiunea cu el.
In timp ce il imbracam in spuma nu ma saturam sa il admir. Cum am mai spus, avea un trup desavarsit, ca de zeu, cu muschii frumos conturati sub pielea aramie, bronzata fara urme albe ( semn ca facea plaja la nudism). Avea un spate lat, niste coapase puternice, gatul vanjos, bratele musculoase, iar pieptul si abdomenul bine reliefate de niste pachete puternice de muschi. Mijlocul lui subtire se termia cu un fund frumos rotunjit, cu niste fese pline si ferme ca dou jumatati de pepene rosu. Trupul era acoperit cu mult par, ca o blana creata. Pe ceafa, pe spate si fese era un puf moale castaniu inchis, iar pe piept, abdomen, brate si picioare un par mai aspru, mai des, de culoare neagra. De sub burta si dintre picioare izbucnea o tufa bogata de par, neagru si carliontat . Avea o pula imensa, lunga si groasa, termiata cu un cap si mai mare (maciuca pulii cum imi place sa spun), rotunjit si bulbucat, roz maroniu ca o rosie coapta de vara. De pula atarnau ca doua bile grele testiculele sale, la fel de mari si acoperite bine de o padure deasa de floci negri si creti.
Termind de spalat corpul lui Danut, dupa cateva spumari, repetate numai din placerea de a-l atinge si mangaia, la care acesta nu a protestat coplesit fiind de placere, am trecut la surpriza pe care o pregatisem in gand.
Am ingenunchiat intre picioarele sale, m-am strecurat intre ele indeparandu-le usor si m-am apucat meticulos si cu multa placere sa iau la spalat pula, coaiele si fundul. Surprins, dar gemand usor de placere, nu a protestat, si cu palmele lui late de rugbyst a inceput sa imi maseze in joca parul si cefa siroinde de apa. Am spumat si spalat fiecare centimetru cuprins de o placere imensa. Degetele mele se miscau febril dar totusi delicat, alternand cu mangaieri si sarutari fierbinti. Pula lui a inceput sa se intareasca si sa se mareasca vizibil iar gemetele sale de placere deveneau tot mai dese si mai sacadate.
M-am ajezat si mai bine cu capul intre picioarele sale si am inceput sa-i spal cu limba coaiele care se rotunjisera si intarisera ca dou bile de fier. Apoi mi-am dat usor capul pe spate, tragadu-ma putin inapoia lui si am inceput cu limba sa il spal de jos in sus dinspre testicule inspre fese. Ca sa nu lunec si sa ma sprijin mai usor, i-am cuprins coapsele cu bratele si simteam cum i se incordeaza muschii de placere. Si eu eram in extaz iar pula mea intarita si ridicata in sus zvacnea si ea de placere.
“Apleaca-te in fata, ca sa termin de spalat” i-am ordonat iar puternicul meu prieten s-a executat cuminte ca un copil, scancind fericit. I-am prins bucile in palme si cu limba am inceput sa le masez si sa le ling, apoi trecand cu greu de flocii desi si aspri, limba mea la stapuns trecand de rozeta. Limba se rotea cu repeziciune patrunzand tot mai adanc iar fesele si anusul se contractau spasmodic in timp ce el gemea de placere din ce in ce mai tare. L-am mai strapuns de cateva ori cu limba, tot mai adanc, pana ce nasul meu aproape ca a intrat si el. Fata mea se strivea si se freca de bucile lui mari si paroase. Deodata s-a ridicat brusc gemand puternic de placere.
Repede am trecut in fata si i-am cuprins in gura, pula mare si intarita stand dreapta in sus ca un buzdugan si zvacnind parca era curentata. Aceasta a patuns ca un fulger lunecand pe langa omusor pe gatlej in jos. Cu palmele lui mari ca niste lopeti mi-a cuprins capul tinandu-l apasat de pubis iar fata mi s-a scufundat in tufa neagra si deasa de floci.
A inceput sa dea repede si regulat din cur, pula lui intra si iesea ritmic din gatlej opridu-se o clipa cu maciuca pe limba mea si apasind-o cu putere in jos. In sfarist puteam respira pe nas prin padurea de floci si simteam imbatat parfumul lor placut de portocale. Dusul siroia peste noi iar fata mea era spalata de suvoiaele ce se scurgeau peste trupul incordat si plin de efort a lui Danut. M-a cuprins o mare si fierbinte bucurie si cu bratele i-am imbratisat fundul si fesele tinandu-l tot mai strans de mine. Sangele clocotea in mine, respiram tot mai greu si mai repede. La fel facea si el, parca alergam intr-o cursa nebuna, de mare viteza .
Miscarile lui deveneau tot mai iuti iar buzduganul ma lovea cu forta, din ce in ce mai tare dar, nu simteam nici o durere decat o bucurie imensa care imi inunda tot trupul pana la cea mai indepartata particica a mea . Danut de abia mai mai putea respira, gafaia si gemea tot mai tare si mai des. Deodata am simtit cum tot corpul sau incepe sa vibreze, toti muschii lui s-au incordat, s-a ridicat pe varfuri cu umerii spijiniti de perete tragandu-mi capul in sus o data cu pula si a gemut cu forta, ca un animal injunghiat.
Sosise momentul cel mare. Repede mi-am retras capul ramanand in gura numai cu maciuca pulii. Ma pregateam, inspirand profund, sa primesc binecuvantata lui samanta. Intr-o fractiune de secunda un jet puternic, gros ca o smantana si caldut mi-a lovit cerul gurii. Am strans repede din gatlej sa nu pierd nici o picatura din pretioasa ofranda. Jeturile lui erau tot mai dese si mai puternice. Gura mi s-a umplut repede si ca sa nu pierd nimic din comoara, am scos maciuca din gura, ramanand lipit cu buzele de varful ei din care mai ieseau jeturi de samanta. A trebuit sa inghit putin ca numai era loc in gura mea, umpluta ca o punga.
Cand totul s-a terminat m-am ridicat in picioare, tremurand de emotie si excitare si m-am apropiat de gura lui Danut, care statea, sfarsit, inca pe varfuri, arcuit pe spate cu umeri sprijiniti de perete. I-am cuprins cu dragoste capul, l-am tras inspre gura mea sarutandul patimas. Limbile noastre flamande se cautau amestecand samanta cu gust minunat, pe care cu atata dragoste si iubire mi-o daruise Danut. Inghiteam amandoi cu nesat si ne sarutam dispearti, strivindu-ne reciproc buzele.
In frecarea frenetica a corpurilor noastre strans imbratisate pula lui inca tare si ridicata in sus pe burta se izbea ca intr-un duel de a mea la fel de vartoasa. Ajunsesem in culmea extazului la orgasm iar pula mea a inceput sa vibreze curentata. “Repede, nu ma mai pot tine”, i-am spus disperat.
Atunci Danut a sarit repede de sub dus a luat un prosop mare si pufos pregatit dinainte, m-a infasurat in el, m-a luat in brate si fugind m-a asezat pe pat . Cu gura lui frumoasa, cu buzele puternice si musculoase mi-a cuprins pula , inghitindu-o pana la radacina. A inceput sa mi-o frece cu limba si cu buzele ca niste ventuze iar eu am inceput sa pompez spasmodic si repede din fund, intand si iesind din gatlejul lui.
“Acum!” am gemut usor si toata samanta mea a inceput sa tasneasca cu forta. Am mai pompat de doua, trei ori pana m-am golit complet iar apoi cu gura inchisa, purtand samanta, Danut s-a asezat usor peste mine incepand sa ne sarutam patimas din nou. Am sorbit din nou cu pasiune licoarea ce ne placea atat de mult si ne inebunea pe amandoi.
Trupul lui masiv si greu, ma apasa atat de placut, incat cuprins de dragoste si placere l-am imbratisat stransa cu bratele, de gat si de umeri si m-am inclestat cu picioarele de mijlocul si fundul lui, sratangandul cu putere. Ma lipsem cu totul de trupul lui puternic care ma apasa, ma domina, cu atat blandete si bunatate. Voiam sa ma contopesc in el, sa fim un singur corp. Simtind efuziunile mele de dragoste, Danut la randul sau s-a inclestat si m-a imbratisat stans si puternic, cuprins si el de aceeasi dorinta de contopire. Am stat asa inlantuiti minute in sir cu inimile bubuind de fericire. Am atipit in extaz.
Dupa nu stiu cat timp m-am tezit fericit. Danut sedea pe margina patului langa mine plimbandu-si degetele prin parul meu. Era imbracat, proaspat barbierit, mirosind frumos a Hugo Boss. Ma privea dragastos pe sub genele lui lungi si rasucite, ca de domnisoara, cu ochii lui mari si frumosi de culoarea nucilor verzi. “Dormeai atat de profund, ca un copil, si zambeai fericit. Ai visat ceva frumos, Puiut ?” “Pe tine, dragostea mea!” Abia acum am observat ca eram invelit cu un cearceaf alb si racoros, impecabil apretat si calcat, mirosind placut a lavanda. Cuvertura rosie de pe pat, statea impaturita pe spatarul fotoliului, iar hain...



    Login