Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDanut, mon amour . (9)
Autor : ciprianp - 2010-06-24
Citita de 10550 ori - Nota 8.11 (2105 voturi)
9. La restaurant cu Danut

Ramas singur in casa, in asteptrea lui Danut, am inceput sa refac ordinea in camera, apoi la baie unde am sters si inlaturat urmele orgiei noastre sexuale. Am aranjat prosoapele la locul lor si amintindu-mi de un lighean mare din debara, l-am scos si am pus in el hainele din masina de spalat. Pentru ca Danut nu a venit inca m-am gandit sa profit de usa deschisa si sa explorez vecinatatile. Mi-am pus niste papuci de-a lui Danut si am iesit pe holul din afara garsonierei.
Pe hol era lumina putina de la o fereastra mica acoperita cu sticla mata, aflata la capatul acestuia. Am deschis ferastra si am vazut ca eram la ultimul etaj al cladirii, destul de sus, de unde puteam zari acoperisurile sau ultimele etaje ale cladirilor vecine. Pe peretele opus apartamentului, langa fereastra se afla o usa de culoare maro. Am incercat sa o deschid si am constatat ca era ghena de gunoi, plasata intr-o camaruta de mansarda cu un perete inclinat. Pe aceeasi parte dar la capatul opus al holului, dinspre scari, se mai aflau doua usi. Amandoua erau inchise. Din prima, de langa scari, razbatea din cand in cand un zgomot de motor, ca de lift, si am banuit ca este casa liftului dar a doua usa era un mister. Auzind zgomot la usa liftului de dedesupt m-am retras grabit in casa asteptandu-l pe Danut. Nu era el.
Peste inca o jumatate de ora, usa de la intrare s-a deschis, iar Danut a aparut vesel si zambitor cu bratele incarcate de pachete si cu geanta mea de haine.
“Buna Puiutul meu drag, sper ca nu te-ai plictisit asteptandu-ma! Am pentru tine cateva surprize care sper sa iti faca placere. Primo, uite ti-am recuperat hainele de la tanti Maria, spalate si calcate. Secundo, iata niste cadouri alese special pentru tine. Desfa pachetele si incearca hainele! Sper sa iti vina!” Danut a puns pe pat, langa mine, doua sacose mari si elegante din hartie lucioasa si frumos colorata purtand marca unui renumit magazin cu articole barbatesti de lux din Bucuresti.
Am desfacut sacosele si am scos: un costum de vara foarte elegant, subtire si matasos, de culoare azurie, pantalon si bluzon cu maneca scurta, un tricou alb fara maneci, din matase, la baza gatului, sosete albe si chiloti (foarte sexi), toate marca Dolce & Gabbana, pantofi usori de vara, din piele impletita, de culoare alba si o curea alba in acelasi stil cu o catarama de argint masiv, foarte eleganta, ambele marca Gianni Barbato. Eram coplesit atat de calitatea lucrurilor, cat mai ales de gustul desavarsit a lui Danut. Ar fi fost inutil sa protestez sau sa refuz cadoul. Danut s-ar fi simtit foarte ofensat si l-as fi privat de placera de a-mi face daruri. M-am imbracat si m-am incaltat plin de incantare, in timp ce Danut tolanit in fotoliu ma urmarea bucuros, sorbindu-ma din ochi.
“Doamne, Puiutul meu drag si frumos, ce bine iti vine! Impecabil, parca esti un pui de lord englez de la Oxford si nu exagerez pentru ca am trecut pe acolo. Daca iesim pe strada ai sa inebunesti toate femeile din Bucuresti!” “Ursuletul meu iubit, nu am cuvinte sa iti multumesc pentru generozitatea si gustul tau desavarsit, intradevar toate sunt deosebite, frumoase, elegante, de calitate si mi se potrivesc de minune. Dragul meu, ai trecut de la pictura in vorbe la modelarea reala, devenind un Pygmalion pentru mine. Iti multumesc din adincul sufletului si iti raman iarasi dator.” “Nu trebuie sa-mi multumesti, bucuria mea cea mai mare este ca-ti plac si mai ales ca te arata atat de frumos, sunt mandru cu tine iar despre datorie, iubirea ta merita totul.” S-a ridicat si ne-am imbratisat intr-un sarut lung si apasat, plin de caldura si iubire. “Acum gata, sa mergem si sa sarbatorim!” Danut s-a imbracat si el intr-o tinuta eleganta de vara: pantaloni albi cu o croiala foarte la moda, tricou cu maneca scurta, mulat, de culoarea merelor verzi in ton cu ochii sai frumosi, vesta alba de matase foarte sic si pantofi albi de vara. Ne-am dat cu deodorant si parfum, iar in drum spre usa Danut mi-a oferit dintr-un pachet de pe masuta o pereche de ochelari de soare fumurii, Armani, cu rama argintie, ultimul racnet.
In fata cladirii ne astepta un Mercedes argintiu din care a coborat agil un tanar inalt, frumusel si spilcuit care l-a salutat respectos pe Danut ( “Sa traiti, Sefu!”) si ne-a deschis protocolar portierele din spate ale masinii. In masina era o racoare placuta si un miros discret de iasomie. In surdina se auzea o melodie clasica la chitara. “Tibor, ne duci pana la …, si ne lasi acolo. Dupa asta esti liber.” “Am inteles, Sefu!” Masina a demarat usor si s-a inscris in traficul infernal de la acea ora. “Vic, mergem sa sarbatorim la… (Danut mi-a pomenit numele unui local foarte la moda, plin de fite si VIP-uri dambovitene), nu ca m-as da in vant dupa el, dar au cateva separeuri intime si dragute si sunt prieten cu patronii.” Tibor ne urmarea discret prin oglinda retrovizoare a parbrizului si zambea pe sub mustacioara lui neagra si frumos ingrijita la auzul vorbelor Sefului sau. “O.K. Danut, unde vrei tu, dar sa fie racoare si fara aglomeratie.” “Asta era si intentia mea.” Discutia a continuat banal, pe un ton neutru, pentru a nu da de gandit soferului cam curios. Deodata masina s-a oprit, Tibor a sarit din masina sa ne deschida portierele si am coborat in fata localului cu pricina.
Danut m-a apucat amical de brat si am intrat intr-o sala imensa si luxoasa, plina de femei frumoase, extem de elegante si barbati “la patru ace”. Dintr-un colt s-a desprins un domn intre doua varste, elegant si scortos, care s-a apropiat de noi, ne-a salutat protocolar, a discutat ceva discret cu Danut, apoi ne-a invitat sa il urmam. Am traversat tot salonul sub privirile admirative ale doamnelor care intorceau capul dupa noi. Danut pasea mandru si incantat, tinandu-ma amical de brat si tragand cu coada ochiului la reactia publicului. Domnul a dat la o parte o draperie si am patruns intr-un culoar lumiat discret cu cateva aplice, am facut cativa pasi si am intrat pe o usa intr-o incapere micuta si foarte intima. “Domnule Doctor Arnautu am pregatit totul asa cum ati comandat. Va trimit imediat pe cineva sa va serveasca.” “O.K. George (pronuntat Jorj, ca in franceza), dar sampania?” “In frapiera, la rece, Moet Chandon Imperial cum ati comandat” “Excelent George, nu avem nevoie de nici un ajutor, ne descurcam singuri. Vad ca toate cele comandate sunt aici.” “Domnule Doctor, mai putin tortul, contine si inghetata, il tinem la frigider pana cand o sa il serviti, ne anuntati atunci prin telefonul de serviciu.” “In regula, George, iti multumesc. Ah, era sa uit! Am placerea sa ti-l prezint pe prietenul meu, Domnul Avocat Vicentiu Manea, din Transilvania, stabilit de curand in Bucuresti.” “Sunt deosebit de onorat sa va cunosc domnule Manea, am speranta ca veti mai vizita Casa noastra. Domnule Manea, va rog sa imi iertati indiscretia, ati mai fost pe la noi?” “Nu, George, este prima data.” “In regula, cred ca m-am inselat, desi figura dumneavoastra imi este oarecum cunoscuta.” “George, Domnul Manea a fost un renumit gimnast, multiplu campion.” “Aha, asta explica totul, intradevar acum imi amintesc ca v-am vazut la televizor in urma cu cativa ani, sunt un mare fan al gimnasticii, evident sa o urmaresc, nu sa o practic. La varsta mea…” “O.K. George, iti multumim, dar acum ne este foame!” “Vai, va rog sa ma iertati ca v-am inoportunat cu intrebarile mele stupide!” Intradevar, George imi era si mie cunoscut. Cred ca am lucrat in urma cu cativa ani pe acelasi vas de croaziera. Evident ca nu i-am spus nimic lui Danut despre banuiala mea.
Dupa ce George s-a retras scuzandu-se pentru gafa facuta, am respirat usurati. “Doamne, bine ca am scapat de pisalogul asta!” “Da, Ursulet, m-am saturat si eu de atata teatru si protocol.” “Dar, Puiut drag, trebuie sa pastram aparentele, nimeni nu trebuie sa cunoasca povestea noastra. Si acum, hai sa vedem ce avem aici!” In timp ce Danut inspecta curios platourile, ridicand capacele vaselor de servire eu am incercat sa ma familiarizez cu incaperea. Aceasta era relativ mica dar foarte intima. Intr-un colt opus usii de la intrare se afla o masa rotunda asezata in fata unei canapele de piele, coltar, larga si confortabila iar deasupra pe cei doi pereti, doua aplice cu abajururi de matase violeta filtrau o lumina discreta si intima. In jurul mesei se aflau cateva masute de servire pe rotile cu diferite platouri si vase de servire acoperite cu clopote de protectie argintate iar in stanga mesei era o masa mai mica, de serviciu pe care se aflau diverse sticle de bautura si o frapiera uriasa cu alte sticle. Pe peretele opus se afla o canapea larga acoperita cu o cuvertura de catifea violeta si in fata ei o masuta de cafea iar pe jos doua scaune perna. Langa masa de serviciu, pe perete se mai afla o draperie violeta care masca probabil o usa, iar mai incolo o fereastra acoperita de niste draperii. Inautru era o racoare placuta, semn ca pe undeva exista un sistem de aer conditionat si mirosea frumos a scortisoara si santal. De undeva din tavan picura o muzica suava de pian, caffe concert, cred ca era Richard Clayderman. Pe masa elegant aranjata, in afara de cele doua sfesnice din argint cu lumanari galbene de ceara parfumata si un frumos decor floral, se aflau doua tacamuri complete “Grand Diner” ca la cele mai luxoase protocoale.
“Puiut dulce si drag, ai terminat de studiat camera, ca mor de foame? Pentru ca mi-ai spus, dar mi-ai si dovedit azi dimineata ca te pricepi, te las pe tine Mare Maestru de Ceremonii.” “ Ma simt onorat! Domnul Doctor va fi servit imediat!” Mi-am aruncat repede privirea peste felurile de mancare si de bauturi: mai multe salate (de cruditati, de legume, fructe de mare), rulade diferite, oua si legume umplute cu diferite compozitii, toate in general picante si puternic afrodiziace, sushi in diferite feluri, frigarui, fripturi cu garniturile aferente (in general retete orientale foarte picante si aromate), branzeturi fine, fructe glasate sau flambate, votca la gheata, gin, whisky, coniac, diferite vinuri, toate de la case de renume, marci scumpe, ceea ce imi dovedea inca o data ca Danut era un “Grand Connaisseur”. Am inceput sa servesc in ordinea ceruta de protocol: hors-doeuvre, antreuri, aperitive, etc pana la fripturi si desert, asortand bauturile corespunzatoare, incepand cu votca la gheata si finalizand cu un coniac fin la branzeturi si fructe.
Desi felurile erau multe si foarte variate, foamea care ne-a cuprins pe amandoi, ajutata de bauturile respective, au facut sa lichidam destul de repede tot festinul. Evident ca proportiile au fost diferite, eu o parte si ursul meu trei parti. In ceace priveste bauturile, am avut deosebita grija sa torn cu zgarcenie, atat cat sa asigure o buna digestie si o dispozitie cat mai placuta.
In timp ce mancam, Danut mi-a prezentat intentiile lui in legatura cu viitorul meu alaturi de el. Acesta mi-a dezvaluit cateva lucruri pe care nu le stiam, dar banuiam eu ceva, risipind astfel multe intrebari si necunoscute pe care le aveam. In afara de faptul ca era student la medicina, Danut mai era si Directorul General al unui puternic grup de firme cu afaceri in diverse domenii, printre care imobiliarele si constructiile, cu o cifra de afacei foarte mare. Firmele apartineau in mare parte tatalui sau, care era un om de afaceri din Craiova, foarte puternic si prosper, dominand piata de capital si de afaceri din zona Olteniei. Practic, Danut era mandatarul tatalui sau pentru firmele din Bucuresti, care la randul lor faceau parte din holdingul detinut si condus de tatal sau.
Imediat dupa terminarea liceului Danut a fost trimis de tatal sau sa studieze stiinta afacerilor la Oxford in Anglia. Desi nu acesta a fost visul sau, Danut s-a conformat dorintelor tatalui sau si pentru ca fusese un elev stalucit in Romania, s-a remarcat foarte repede si la Oxford devenind un student eminent, asigurandu-si astfel o bursa de excelenta, foarte consistenta, pe toata durata studiilor. A finalizat studiile in numai 4 ani, inclusiv un masterat MBA, fiind cotat la acea vreme ca una din sperantele facultatii, care i-a oferit imediat o catedra. Intentiile tatalui sau fiind altele, dupa terminarea studiilor universitare, timp de un an a facut stagii practice la cateva mari companii si concerne din Anglia, SUA si Germania. La reintoacerea in Romania a reorganizat firmele din Bucuresti pe principii corporatiste, a creat niste strategii eficiente si in scurt timp afaceile coordonate de el s-au dezvoltat si au luat o amploare deosebita. In acelasi timp a reusit sa isi implineasca visul si s-a inscris la Facultatea de medicina. De atunci, timp de cinci ani, a reusit destul de bine sa imbine scoala si afacerile.
Referitor la mine, desi m-a asigurat din nou ca as putea sa stau cu el fara nici o cheltuiala, pentru a salva aparentele si a-mi menaja orgoliul, Danut mi-a propus sa ma angajeze consilier personal pe probleme juridice, stiind ca intentionam sa...



    Login