Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDanut, mon amour . (8)
Autor : ciprianp - 2010-06-17
Citita de 9988 ori - Nota 8.11 (2102 voturi)
8. Sex in cada cu Danut

Am ramas stapan pe casa. M-am decis sa fiu un bun gospodar si sa fac ordine stiind ca Danut este un maniac din acest punct de vedere. Adevarul este ca si mie imi place ordinea si curatenia, fiind crescut in spirit german, dar nu exagerata ca in cazul lui Danut. In plus, la camin stand impreuna cu inca doi colegi, era cam greu de mentinut ordinea si curatenia. Era un bun prilej sa imi reiau obiceiurile sanatoase de acasa.
Am strans vasele, le-am spalat, le-am sters si le-am asezat ordonat, fiecare la locul lor (am inceput sa invat topografia locului). In tot acest timp nu conteneam sa ma gandesc la Iubitul meu si la minunata partida de sex din dimineta aceea. Rememorand momentele fantastice m-am excitat din nou foarte puternic si m-a cuprins un dor nestavilit dupa armasarul meu focos. Danut continua sa ma surprinda si sa ma uimeasca de fiecare data cand ne iubeam. Era atat de priceput, viril dar si tandru in acelasi timp, un maestru in dragoste, ma aducea de fiecare data in culmea excitarii si a fericirii, am trait cu el momente de orgasm incredibile, pe care nu le-am mai avut pana atunci cu nimeni.
Soneria telefonului m-a smuls din reveriile mele placute. Nu am mai repetat gresala din ziua precedenta si m-am dus sa raspund prompt. Era Danut. “Buna Puiut, ce faci, de ce nu raspunzi la telefonul mobil?” Cufundat in gandurile mele am si uitat de mobil, care zacea in cutia de pe birou. “Buna Ursulet iubit, eram la bucatarie, faceam ordine. Nu am auzit telefonul si in plus nu am apucat inca sa il scot din cutie.” “O.K. iubirea mea, inchid si te sun din nou pe mobil.”Am inchis telefonul si am fugit repede la telefonul mobil. De abia l-am scos din cutie ca a inceput sa sune. “Ma auzi, Puiut dulce si drag?” “Da, te aud foarte bine Ursuletul meu iubit. De unde suni?” “De la birou, acum putem vorbi in liniste, nu exista nici un risc sa ne mai auda altcineva.” “De la birou?! De ce m-ai sunat? S-a intamplat ceva?” “Te-am sunat ca sa iti ascult glasul. Toata dimineata m-am gandit numai la tine, iubirea mea nepretuita. Am o groaza de treburi, zeci de hartii si acte de semnat, dar nu ma pot concentra de loc. Mi-e tare dor de tine! De asta te-am sunat” “Si mie mi-e dor de tine Ursulet scump si iubit. Dupa ce ai plecat si eu m-am gandit numai la tine si la partida noastra de sex, din dimineata asta. Iubitul meu frumos si puternic, ai fost extraordinar, m-ai adus in culmea extazului, nimeni pana la tine nu mi-a daruit asemenea clipe de fericire, m-ai adus la un pas de nebunie. Esti un maestru desavarsit, un artist al dragostei iar Buzduganul tau este inegalabil. Si acum, cand ma gandesc la el ma trec fiori de placere pe spinare si sunt excitat la culme. Mi-e foame de el si mi-l doresc din nou in mine.”
“Puiutul meu drag si nepretuit si eu sunt excitat de cateva ore. De cum am intrat in birou si m-am gandit la tine. Spui ca sunt un maestru, un artist, nu e adevarat sau, ma rog, numai partial pentru ca tu ma faci sa fiu asa, vreau sa ma ridic la inaltimea dorintelor tale. Dragostea mea, ai un fel natural de a fi tandru si dulce, corpul tau minunat, ochii tai de copil frumos si nevinovat, vorbele tale de iubire, felul in care te lipesti de mine si imi ceri dragostea si protectia, ma inebuneste si ma aduce in culmea extazului si a fericirii, reactionez instinctual, nu mai rationez, de fapt tu ma conduci din adancul sufletului meu. Eu sunt mana care conduce arcusul dar tu esti nepretuita vioara Stradivarius care scoate sunete dumnezeiesti. Te iubesc dragul meu Puiut cum nu am mai iubit pe nimeni pana acum!”
“Si eu te iubesc la fel Ursulet meu drag si scump si inca o data pe atata. De abia astept sa fiu din nou vioara ta, pe care arcusul tau falnic si nepretuit sa cante simfoniile iubirii. Dragul meu Paganini, te-ai mai linistit? Te rog sa te concentrezi la treburile tale si cand te vei intoarce acasa ne vom putea bucura unul de celalat. Pana atunci de sarut dulce prin telefon. Sa fii un ursulet cuminte!” Am inchis brusc telefonul, convins fiind ca o conversatie mai lunga l-ar fi excitatat si mai mult iar dovezile de iubire spuse prin telefon au fost suficiente pentru a-l linisti macar cateva ore. Telefonul a sunat din nou, dar nu am mai raspuns. Nici a doua oara, nici a treia oara, apoi a tacut de tot.
Mi-am amintit ca trebuia sa sun acasa si sa imi motivez lipsa. Am vorbit cu mama la telefon si m-am decis sa fiu cat de cat sincer si am informat-o despre micul meu accident ( o entorsa la un joc de fotbal ), necesitatea imobilizarii la pat pentru o perioada si faptul ca eram gazduit la un prieten pana la vindecare. Urma sa o anunt cand ma voi intoarce acasa in functie de evolutia entorsei.
Stiind ca nici mie nu-mi facea bine sa ma gandesc numai la el, existand riscul unei obsesii, m-am apucat din nou de treaba ca sa uit de Danut. Cosul de gunoi de la bucatarie se umpluse dar nu aveam cum sa il duc la ghena fiind inchis in casa, am legat punga si am pus-o langa usa, in sarcina lui Danut. Am trecut apoi in camera, am aranjat patul, am schimbat asternutul, inclusiv fetele de perna, am aerisit bine camera, am sters praful de pe mobila si voiam sa aspir. Am intrat in debaraua mascata de cuier si am gasit aici o mica pestera a lui Ali Baba. Peretii erau acoperiti cu rafturi pe care se aflau tot felul de lucruri necesare intr-o casa: diferite aparate si scule, detergenti de rufe si de bucatarie, creme, paste, carpe de praf si de vase, o bicicleta rabatabila, patine, role, un skateboard, schiuri, manusi de box, mingi si echipament sportiv de rugby, aparate de fotografiat, o camera digitala de filmat, echipament de plaja si chemping, toate aranjate pe caprarii, asfel ca desi parea micuta, debaraua le putea cuprinde pe toate.
Am recuperat aspiratorul, am aspirat in bucatarie, in camera si in hol, fara sa schimb sacul din motivul de mai sus si am dus aspiratorul inapoi in debara. Am inchis fereastra si am pornit aerul conditionat deoarece s-a facut cald. Cu asternutul murdar m-am indreptat catre baie. Cosul de rufe murdare era deja plin. Stiind ca Danut isi spala singur lenjeria de corp, batistele si ciorapii, am procedat la sortarea lor, inclusiv cele cateva lucruri ale mele. Aici este momentul sa va marturisesc un fetis al meu, lenjeria de corp a partenerilor mei. Am trecut peste perversa mea placere sexuala, lasandu-o pentru alta ocazie, nedorind sa mai starnesc in mine si alte impulsiuni.
Am pornit masina de spalat, iar intre timp am sters si facut ordine in baie. Abia atunci m-am gandit ca nu aveam unde sa intind la uscat rufele spalate, pe cale de consecinta urma sa le las in masina pana la venirea lui Danut. Cand masina de spalat m-a anuntat ca si-a terminat programul m-am intors in baie si pentru ca mai aveam timp m-am hotarat sa fac o baie in cada uriasa care trona pe peretele din spate al baii. Imi placea tare mult sa ma lafai in cada dar nu prea aveam unde. La Club, apoi la Centrul Olimpic, in cantonamente, la concursuri si turnee, iar mai apoi la camin am avut parte numai de dusuri, e drept ca sunt mai igenice, numai acasa imi permiteam aceasta placere.
Cada era de moda veche din portelan, avea mai mult de 2 metri lungime, era destul de lata si de adanca, suficienta pentru o namila ca Danut. La exterior era imbracata in piatra alba cu doua margini generoase din acelasi material si doua trepte, tot din piatra. Accesoriile si bateria erau de alama in acelasi stil retro. Am dat drumul la apa, am turnat copios dintr-un flacon de spumant cu miros de lavanda si am mai pus niste sare de baie cu efect relaxant. Un adevarat regal. Cand sa intru in cada a sunat din nou telefonul mobil. Considerand ca doua ore de tacere erau suficiente m-am intors in camera ca sa raspund.
“Puiut dulce si drag, ce mai faci, nu ti s-a facut dor de mine? De ce nu m-ai sunat?” “Ursuletul meu iubit, imi e dor de tine de cand ai iesit pe usa si nu te-am sunat pentru ca am fost ocupat cu treaba.” “Ce treaba, sper ca nu mi-ai rasturnat casa?” “Am terminat de facut ordine si curatenie peste tot si am spalat la masina lucrurile marunte ale tale si ale mele.” “Mi-ai spalat lucrurile personale? Ma faci sa ma rusinez!” “Asculta Danut, hai sa fim oameni seriosi si maturi, adica eu ti-o iau in gura de trei ori pe zi si tu ma futi in cur tot atat de des, stam impreuna dezbracati toata ziua si toata noaptea iar tu te jenezi de niste ciorapi si izmene! Problema e ca nu am unde sa le pun la uscat, iar punga de gunoi am lasat-o langa usa in sarcina ta.” “Bine, nu te supara Puiutul meu harnic si rau, ma ocup de ele cand ma intorc acasa. Deci, acuma ce mai faci?” “Mi-am pregatit cada cu multa spuma si vreau pana te intorci sa ma regalez si sa ma relaxez. Asculta Ursulet, sarea aceea de baie chiar are efect relaxant?” “Bineinteles, e un amestec de saruri austriece cu diverse minerale si contine extacte de plante, citeste pe eticheta, ca doar stii nemteste. Vezi sa nu adormi din cauza ei si sa te ineci, nu vreau sa te am toata viata pe constiinta.” “Bine Ursulet, te sarut dulce si spor la treaba, ca eu ma arunc in spume.” Am inchis din nou brusc telefonul, ca sa nu prelungim la infinit discutia, desi imi parea rau pentru Danut, eu urma sa ma lafai in spuma pe cand el muncea printre hartii.
Mi-am pregatit un prosop mare si pufos, am intrat in cada, cufundandu-ma cu placere in apa calda si parfumata si in spuma groasa si pufoasa. Am inchis ochii si am inceput sa rememorez in tihna clipele de placere cu Danut. Nu au trecut nici cinci minute cand am auzit un zgomt la intrare si imediat am vazut capul lui Danut itindu-se pe usa de la baie. M-am ridicat din spuma ca sa vad mai bine ce se intampla. Acesta a intrat plin de voiosie si cu un zambet larg pana la urechi mi-a spus: “Doamne cat esti de frumos! Cu capul tau de zeu si buclele aurii parca esti Apollo iesind din spuma marii!”
Retragandu-ma inapoi in spuma, pasamite rusinat de goliciunea mea, i-am dat replica: “Ursulet, ai gresit de trei ori: 1. Ti-am mai spus ca nu sunt zeu, 2. Sunt blond, dar auriul buclelor este putin ajustat, 3. Apollo, este zeul luminii si al artelor, Venus este cea care s-a nascut din spuma marii. Si in plus, ce cauti acum acasa, desigur ca ma bucur sa te revad, dar ai terminat treaba?”
Replica vesela a lui Danut nu a intarziat: “1. Pentru mine tot un zeu esti, cand te privesc dezbracat, am in ochi celebra statuie a lui Apollo, a carei replica am vazut-o de curand la Muzeul de Antichitati de la Atena, 2. Stiu ca te vopsesti ca doar iti sarut ceafa in fiecare seara la culcare, apropo, ar trebui sa mai treci pe la coafor, 3. Stiu ca Venus a iesit din spuma dar daca spuneam asta iti lezam mandria de barbat, chiar daca pentru mine esti Venus masculin. Si in plus, am venit acasa ca sa te salvez de la inec si ca sa mananc, dupa amiaza am sa trec si pe la Spital.” Spunand acestea a disparut in camera, a revenit dupa un minut dezbracat si s-a aruncat in cada langa mine.
“Puiut dulce si spumos, fa-mi loc si mie, aseaza-te intre picioarele mele si intinde-le pe ale tale pe langa mine. Asa, vezi ca incapem amandoi! Doamne, ce bine e! Raule ce esti, la mine nu te-ai gandit de loc, tu sa te relaxezi si eu sa stau toata ziua cocosat peste hartoage. Deja ma doare ceafa si spatele, nu sunt obisnuit sa stau atata la birou. Pentru placerea unei bai cu spume impreuna cu tine as fi in stare sa renunt la orice treaba. Mai e si maine o zi.” “Ursulet, daca vrei, pot sa iti fac eu un masaj, nu sunt un expert ca tine, dar dupa sutele de ore de masaj de care am avut parte poate ma mai pricep si eu. Intoarce-te cu spatele la mine!”
Danut s-a intors, l-am tras intre picioarele mele si apoi am inceput sa-l masez, pornind de la ceafa, continuand cu umerii si apoi cu spatele lui larg de rugbyst. Simteam sub degetele mele cum muschii lui puternici, bine reliefati sub piele dar incordati, se relaxau treptat iar Danut gemea usor de placere. “Doamne ce bine e! Sa stii, Puiut dulce si masor, ca te pricepi dar simt ca ai niste degete ale naibii de puternice, daca s-ar putea mai cu mila, sa nu raman cu spatele vanat.” M-am conformat si am slabit din forta masajului. “Asa, asa, e minunat, mai vreau acolo intre umerii, perfect, si mai jos pe spate te rog!” S-a asezat in genunchi si s-a apleacat usor in fata sprijinindu-se de marginile cazii pentru ca eu sa-i pot masa mai usor spatele. Am continuat masajul cu spatele si cu muschii spinali, coborand inspre sale. Danut gemea de placere ca un urs, dirijandu-mi masajul cu indicatii. Am ajuns la muschi de la sale, superb conturati si puternici, specifici halterofililor si rugbystilor. “Ah, ah, minunat, apasa mai tare, asa, perfect!”
In timp ce-l masam admiram cu placere trupul lui musculos si puternic, cu umerii si spatele largi si o talie subtire. Pielea lui frumos bronzata era acoperita de la ceafa pana la noada de perisorul moale si castaniu, acum ud si lipt de piele ca un tatuaj complex chinezesc. Nu am mai rezistat si l-am imbratisat pe la spate sarutandu-i ceafa si umerii. Danut s-a intors, s-a aseazat in cada si m-a tras catre el, luandu-ma in brate. “Puiutul meu dulce si priceput, a fost un masaj pefect, minunat, ma simt total relaxat. Sa stii ca te pricepi foarte bine. De astazi te angajez masorul meu personal si nu te mai las sa pleci.” M-a strans cu drag la piept si a inceput sa ma sarute patimas pe gat, pe urechi, pe fata. La randu-l meu i-am raspuns cu aceleasi sarutari infocate. Danut imi cauta gura insetat si si-a bagat limba pana in gatul meu. O baga si o scoate ca pe o pula iar eu i-o sugeam fericit si muscam usor din buzele lui carnoase si mari. Danut gemea de durere si de placere si ma musca la randul lui de barba si de gat.
Danut m-a tras mai aproape de el si am simtit Buzduganul intarit, gata de atac. Si-a bagat mainile pe sub genunchii mei ridicandu-ma in sus si potivindu-si maciuca intre fesele mele. Stiind ce urmeaza l-am intrebat oarecum speriat: “Si prezervativul?” “Stai linistit, l-am pregatit dinainte, e la locul lui.” Neincrezator am pipait cu mana si l-am simtit intins peste pula lui mare si intarita. Cu o miscare iscusita aceasta m-a patruns scurt, intrand repede in curul meu. Am simtit acolo o durere scurta dar nici nu am apucat sa gem ca mi-a trecut, in timp ce Danut m-a tras in jos pe tija, pana la radacina. Apoi mi-a aseazat calcaiele pe umerii lui si prinzandu-ma de solduri m-a ridicat si m-a cobort pe scula. Ma sprijineam cu coatele de marginea cazi ca sa pot dirija mai bine miscarea. “Perfect Puiut dulce si drag, da tu singur din fund, ca e mai bine asa.” Intre timp fiind mai eliberat, sprijinit si el cu mainile de marginea cazii, a inceput sa dea si el din fund, potrivindu-si cu mine intrarile adanci, pana la radacina. Ne sincronizam perfect miscarile si traba merge ca unsa. Simteam cu placere cum maciuca imi freaca prostata si vezica opridu-se in burta sub buric, ma treceau fiori ca de curent care urcau pe sira pana in crestetul capului si gemeam de fericire. Danut pompa din ce ince mai repede si mai cu putere, ma sincronizam cu el, simtind o mancarime placut in fund, pe masura ce crestea viteza. Curul meu a inceput ...



    Login