Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDanut, mon amour . (10)
Autor : ciprianp - 2010-07-08
Citita de 11448 ori - Nota 8.11 (2103 voturi)
10. Fantezie implinita: un milion de sarutari pe trupul lui Danut

“Ursulet iubit, vreau sa iti ofer o seara de dragoste speciala, ca de logodna si te rog sa fii la dispozitia mea totala.” “De abia astept iubirea mea, sunt al tau pe deplin, poti sa faci ce vrei cu mine!” O data obtinut acceptul, l-am impins usor pe canapea, m-am asezat peste el si am inceput sa il sarut din nou cu patima . Doream sa-i acopar trupul frumos si aramiu cu sarutari si sa nu ratez nici o particica din el. Am inceput cu gura, lasandu-l din cand in cand sa preia si el initiativa, apoi i-am sarutat ochii sai mari si verzi, fruntea inalta si bombata, urechile inrosite si calde de placere, gatul vanjos, barbia puternica cu acea dulce gropita care ma inebunea. In acest timp mainile lui cu palmele late si puternice ma mangaiau cu febrilitate, ma strangeau la trupul sau lipindu-ma de el si imi soptea vorbe patimase de iubire.
Am coborat mai jos si am inceput sa-i sarut si sa-i ling pieptul musculos si paros, muscand usor tatele negricioase ca doua mure mici iar el in acest timp gemea usor de durere si placere. I-am luat apoi la rand bratul drept, incepand cu degetele sale lungi si puternice pe care le-am supt cu pasiune ca pe niste penisuri mai mici, am muscat usor palmele musculoase, am urcat tot sarutand si lingand pe antebratul acoperit de un par brun-negricios ajungand pana la bratul puternic si musculos de rugbyst. Am inceput sa il sarut si sa il ling muscand din cand in cand din rotunjimea muschilor iar Danut isi contracta atunci muschii si gemea usor: “Mai cu mila, Puiut dulce si salbatic, tu chiar vrei sa ma mananci, nesatulule?!” “Da iubirea mea vesnica, in clipele acestea sunt flamand de tine si as fi in stare sa te devorez!” I-am ridicat bratul si mi-am cufundat fata in subsuoara lui usor asudata acoperita de carlioti de par transpirati, care avea acel miros special a lui Danut care ma inebunea si care m-a facut sa ma excit si mai mult. Danut gemea de placere si simteam cum excitarea lui se ridica la culme. Mi-a prins capul si m-a tras inspre gura lui flamanda, sarutandu-ma cu multa voluptate, muscandu-mi buzele si invartindu-si limba mare si carnoasa prin toata gura mea.
De abia puteam sa respir asa ca dupa o vreme am preluat din nou initiativa si mi-am indreptat atentia spre mana stanga procedand similar ca la cea dreapta. Cand am ajuns la subsuoara, Danut s-a excitat din nou foarte tare si a repetetat sarutul salbatic de mai inainte. Il simteam tot mai excitat si mai fierbinte, iar pe fata si pe trup i-au aparut broboade de sudoare pe care cu sarutari patimase le culegeam pe rand. Am continuat ritualul sarutarilor cu abdomenul paros si bine reliefat de muschi, muscandu-l din cand in cand usor, spre marea lui placere. Pula lui Danut intarita la maxim vibra si se izbea nerabdatoare de gusa mea frecandu-mi gatul si “Marul lui Adam”. Pentru a-i da satisfactie, i-am luat Buzduganul in gura, i-am supt usor maciuca inrosita si l-am lins de sus in jos ca pe o uriasa inghetata pe bat. Danut era in culmea extazului, gemea si gafaia de placere: “Asa, asa, ia-o pe toata, suge-o bine, asa, asa, ce bine e iubitul meu nebun, mai vreau, mai vreau..” Simteam ca daca voi mai continua, Danut nu v-a renunta si riscam sa se goleasca inainte de a-mi termina treaba, asa ca m-am intors la burta lui paroasa si musculoasa continuandu-mi sautarile si linsul patimas. Am ajuns la buric (una din placerile mele perverse), iar al lui Danut era deosebit, mare, adanc si foarte flocos. Am inceput sa il sarut cu multa placere si sa il ling, intrand si iesind cu limba din el. Danut gemea inebunit de placere si ma tot indemna: “Asa, ce bine e, hai fute-mi buricul cu limba, vai ce imi place, continua, mai vreau…”.
Am ajuns din nou la sexul lui urias care isi astepta falnic partea sa de sarutari. Am inceput sa il sarut incepand de la maciuca si termind jos la radacina flocoasa, evitand sa il bag in gura pentru a prelungi jocul si placerea. Apoi am inceput sa-l ling metodic pe toate partile de la radacina spre maciuca si inapoi, impingand cu limba preputul cat mai in jos si spaland cu varful limbii maciuca din care picurau cativa stropi cleiosi cu un gust inebunitor, pe care i-am sorbit cu nesat. “Puiut iubit si fierbinte, hai te rog, i-o acum si in gura, vreau sa intru in tine, nu ma inebuni, vreau sa imi vars toata samanta in tine, vreau ca fiecare celula de a ta sa fie fecundata de mine, sa simt ca m-am contopit cu tine si ca astfel esti numai al meu! Hai, te rog, iubirea mea cea mare! Nu ma mai chinui!” “Mai tarziu, iubitul meu scump si patimas, mai tarziu vei putea sa ma fecundezi cu toata forta si puterea, dar acum lasa-ma sa termin ce am inceput. Mi-ai promis ca imi stai la dispozitie si pot face orice. Este momentul placerilor mele si sunt convins ca si tie la fel.” “Sigur Puiut dulce si naravas, imi face o placere enorma, tocmai asta este, ca ma inebunesti ca de obicei si mi-e teama ca din nou am sa imi pierd controlul si nu voi putea sa ma stapanesc, dar in fine ti-am promis, asa ca Sclavul tau iti sta la dispozitie in continuare, fa cu mine ce vrei dulcele meu Stapan!” “Ursul meu puternic si nerabdator, am ajuns sa te cunosc si sa stiu ca esti un barbat tare, cu destula experienta, care nu isi iroseste samanta in afara si ca poti rezista atata timp cat doresti tu, indiferent de cat de tare as putea eu sa te excit. Si acum la treaba, pune-ti picioarele pe umerii mei!” Danut s-a executa docil si cu bazinul astfel inaltat, coaiele lui imense s-au aseazat in toata splendoarea lor in fata guri mele flamande.
La inceput le-am lins metodic, pe toate partile, simtind mirosul si gustul inebunitor al sudoarei speciale care s-a adunat de ceva timp. Apoi am luat pe rand in gura fiecare testicul intarit si greu ca o bila de fier si l-am supt cu o placere nebuna, as fi fost in stare sa le inghit daca nu as fi stiut ca de acolo va pleca samanta lui minunata care ma va fecunda in curand. In tot acest timp Danut gemea si suiera de placere, bolborosind cuvinte de dragoste din ce in ce mai patimase: “Asa, iubitul meu flamad, linge-le bine, spala-mi bilele asudate de dorinta cu limba ta priceputa, doamne ce bine e, asa, suge-le cat mai mult, vreau ca samanta mea sa fie fierbinte cand va tasni in tine iar mormolocii mei sa aiba viteza, sa se imprastie peste tot in trupul tau si sa fecundeze fiecare particica din tine…“
Simteam ca mi s-a uscat gura asa ca m-am oprit din sarutari ca sa beau ceva. “Ursulet, vrei si tu niste vin?” “Nu, mai degraba niste cafea, daca mai este.” I-am turnat din cafetiera cafeaua inca calda iar mie un pahar de vin alb, dulce si licoros pe care l-am sorbit cu multa placere. In timp ce Danut isi savura cafeaua m-am asezat la picioarele lui si am inceput sa-i sarut labele picioarelor cu multa satisfactie. Apoi am inceput sa-i sug degetele de la picioare acoperite de un puf negricios, cu unghiile impecabil ingrijite, i-am lins talpile roze si proaspete ca de femeie iar la sfarsit am muscat usor calcaiele puternice si musculoase, starnidu-i lui Danut gemete de placere. M-am ridicat si cum Danut terminase cafeaua, l-am pus sa se intinda la loc pe canapea, iar eu m-am asezat intre picioarele lui musculoase si imbracate intr-o blanita aspra si negricioasa. Am inceput sa le sarut si sa le ling cu pasiune simtind din nou cum creste placerea si excitarea lui Danut care ma tinea strans in clestele picioarelor sale masive.
“Ursulet, intoarce-te, te rog, pe burta!” Acesta s-a executat docil iar eu m-am culcat peste el sarutandu-i ceafa si umerii puternici. “Dar fundul? Ai iutat de fese, Puiut iubit!” “N-am uitat nimic, desertul la sfarsit!” Si drept pedeapsa am inceput sa il musc usor de ceafa si apoi sa il acopar din nou cu sarutari patimase. Tot spatele lui larg si musculos era acoperit cu un puf maro-negricios ca o blanita de urs iar pielea mea frecandu-se de parul lui imi provoca fiori de placere si de excitare. Pe masura ce-l lingeam si sarutam Danut se excita tot mai tare, gafaia sacadat, gemea de placere si dadea usor din fund. In sfarsit, am ajuns acolo unde Danut isi dorea atat de mult, rimmingul fiind una din marile lui placeri, perverse si secrete. Dar care ma inebunea si pe mine.
Am inceput sa-i sarut patimas fesele frumoase, rotunde si ferme acoperite de un perisor negru si sarmos care imi zgaria limba intr-un mod excitant. Din cand in cand muscam usor din ele ca dintr-un fruct carnos iar Danut gemea inebunit de placere: “Asa Puiut dulce si nebun, sauta-mi curul si linge-l bine, Doamne ce mult imi place, nu te opri, coboara mai jos cu limba intre buci, Doamne ce bine e, saruta-ma, saruta-ma cat mai apasat, sunt inebunit de placere…” Apoi Danut s-a asezat pe coate si genunchi ca sa pot mai bine sa-i sarut fundul minunat care ma inebunea si pe mine de placere. I-am cuprins fesele cu palmele, largindu-le usor ca sa pot sa-i ling mai bine rozeta si sa-l patrund cu limba. Plin de pasiune am inceput sa-l ling netezind cu liba perii desi si aspri care inconjurau rozeta mare si maronie. Dupa cateva limbi aceasta s-a eliberat de peri si astepta usor intredeschisa sa o patrund cu limba. Mi-am proptit fata si nasul cat mai adanc intre fese inspirand cu nesat mirosul atat de special si inebunitor pentru mine iar cu limba am intrat adanc prin rozeta si am iceput sa mi-o rotesc masandu-i anusul. Am simtit imediat gustul acela extrem de excitant, gura mi s-a umplut de saliva placerii, excitarea mea a crescut la maxim, tot corpul mi s-a acoperit de transpiratie si am inceput sa respir sacadat, fiind in culmea extazului, la cateva secunde de ejaculare. In acest timp, Danut inebunit de placere, grohaind ca un mistret, a strans brusc rozeta arestandu-mi limba in interior, parca nu mai voia sa-i dea drumul. Apoi a eliberat-o si cuprins de placerea nebuna ma indemna pasional: “Asa Puiut dulce si scump, baga limba mai adanc, baga-o toata, asa, ce bine e, mai adanc, invarte limba bine, asa, si mai adanc, doamne cat de dulce si scump esti, ma inebunesti Puiut, limba ta face minuni, acuma vreau sa ma futi tare cu limba, dar adanc de tot, cat de adanc poti intra tu, Puiutul meu iubit…” Cuprins de nebunia propriei mele placeri si la indemnurile lui patimase am inceput sa-l penetrez cu limba, intrand si iesind, cat de adanc puteam si din ce in ce mai repede. Eram inebunit si excitat la culme de mirosul, gustul si miscarile spasmodice ale fundului sau care se potriveau cu ale mele. Danut a inceput sa-si contracte fesele si rozeta in ritmul miscarilor limbii mele grohaind de placere, respirand din ce in ce mai rapid si sacadat, bolborosind inconstient aceleasi vorbe: “fute-ma, ce bine e, mai fute-ma, ce bine e, mai vreau, mai vreau, nu te opri iubirea mea, ce bine e!”
Deodata s-a inaltat brusc, s-a intors cu fata la mine, aprinsa de pasiune si umeda de transpiratie, m-a apucat de de subsuori, m-a ridicat si a inceput sa ma sarute cu foarte mult foc pe fata, pe gura, pe ochi. Ma saruta si ma musca usor avand grija sa nu-mi lase urme iar palmele lui mari si puternice imi framantau tot trupul care se lipise de al sau in disperarea iubirii. Buzduganul lui urias si intarit la culme se zbatea in stransoarea burtilor noastre lipite izbindu-ma ca un berbece. Cu ochii injectati si glasul ingrosat de atata excitare Danut mi-a ordonat: “Puiut dulce si rau, iar mai inebunit, iar am devenit ca un animal nesatul, acum e randul meu! Eu sunt Stapanul si tu Sclavul meu supus si am sa fac cu tine tot ce vreau! Iubitul meu Puiut, vreau acuma sa te fut cum nu te-a futut nimeni pana la mine, vreau sa fiu cel mai tare barbat din viata ta, vreau sa te inebunesc si eu pe tine.” “Ursuletul meu iubit si puternic, Stapanul meu adorat, sunt Sclavul tau supus, poti sa faci ce vrei cu mine dar fute-ma te rog, cum nu am mai fost niciodat pana acum futut. Armasarul meu drag, intra puternic si cu forta in mine cu pula ta extraordinara, goleste-ti toata samanta ta minunata, ca sa fiu astfel pe veci al tau!”
Tremurand de excitare si de nerabdarea penetrarii, Danut m-a culcat pe spate iar el s-a pus in genunchi peste mine cuprizandu-mi pieptul intre genunchii sai, mi-a ridicat capul iar eu m-am sprijinit in coate inaltandu-ma usor ca sa pot sa-i prind Buzduganul in gura mea flamanda si disperata. Sprijinindu-se in fata pe maini s-a aplecat peste mine si si-a bagat maciuca in gura mea ce astepta deschisa si mi-a ordonat apasat, pe un ton categoric si suveran: “Suge-mi maciuca, precum un prunc o tata de femeie! Vreau sa-i simti gustul special, vreau sa-i inveti gustul pentru totdeauna si sa nu il mai uiti niciodata ! Vreau ca de acum inainte acesta sa fie pentru tine cel mai placut gust din lume! Vreau ca de fiecare data cand ai sa ma vezi sa simti in gura acest gust care stiu ca te inebuneste de placere!” Coplesit si supus de puterea excitanta a ordinelor sale i-am prins maciuca groasa a Buzduganului care mi-a umplut toata gura si am inceput sa o sug asa cum suge un vitel de la uger. M-a cuprins un sentiment ciudat dar placut, de totala supunere si abandon in fata fortei dominatoare a barbatului pravalit peste mine, dar in acelasi timp si de iubire patimasa. Danut gemea de placere si am simtit cum din varful pulii au iesit cateva picaturi dintr-un un lichid subtirel si lipicios cu gust inebunitor de placut si excitant. Continuam ca un vitel sa o sug cu nesat incercand sa mai storc picaturi din acel lichid ciudat si sa ma imbat de acel gust si miros minunat pe care nu il voi uita niciodata. “Numai cand sunt foarte, foarte excitat pot face asta, este o secretie mai deosebita, ti-am oferit-o special stiind cat de mult iti place pula mea si cum te inebuneste gustul ei, Puiutul meu drag si iubit.” Cu gura plina de barbatia lui falnica nu puteam sa-i multumesc dar continuam sa o sug constiincios si supus, cu pasiune si recunostiinta, ravasit de placerea de a o simti toata in gura mea cat si de placerea secretiei ciudate si minunate pe care mi-o oferise numai mie, in semn de iubire si pretuire fara de margini.
Danut s-a lasat si mai tare peste mine bagandu-si Buzduganul adanc in gatul meu, pana la radacina, strivindu-si flocii de buzele mele arse de pasiunea iubirii. A inceput sa dea din fund, intrand si iesind la inceput mai rar iar apoi din ce in ce mai des si mai puternic. Tija lui groasa si lunga se freca de limba, de amigdale, de gatlej coborand in jos spre esofag, inebunindu-ma de placere. Danut dadea din fund din ce in ce mai tare si mai repede, coaielele lui inatarite ma izbeau ritmic peste barbie iar fata mi se scufunda regulat in tufa carliontata de floci uda de transpiratie, mirosind atat de placut pentru mine. Stateam intins cu capul pe spate si gura larg deschisa fara sa fac nici o miscare iar Danut ma futea metodic si profund ca si cum ar fi futut ...



    Login