Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Intalnire cu "neprevazutul" la Onesti (9)
Autor : bigsuck - 2016-10-06
Citita de 3933 ori - Nota 2.66 (47 voturi)
Toti trei aveam pulele sculate ascultand relatarile lui Petrisor. Acesta continua:
- Mi-a telefonat mama ca acum Mariela se fute cu tata si nu-i ajunge numai el, toti pularaii din sat isi varsa coaiele in pizda si-n gura ei. Intr-o zi au tabarat muierile din sat pe ea si-au flocait-o ca nu mai aveau liniste cu barbatii acasa, ca le cereau sa le faca ce le face si Mariela. Abia a scapat din mainile lor si s-a dus glont la Politie. Acolo au luat-o la futut si seful de post si ajutorul de sef. O saptamana au tinut-o aia, ziceau ca sa se mai linisteasca muierile, dar ei trageau pe ea continuu. Mama zicea ca mai bine ramaneau aici, ca intr-un oras e lume multa si nu se isca atata scandal. Inca sta la ganduri ca sa se intoarca. Daca vine, am s-o tin numa-n pula, ca bine se mai fute!
- Aahh, abia astept, se framanta Viky frecandu-se la pula care crescuse in dimensiuni, vreau s-o fut si eu!
- Ia hai cu mine dincolo sa te fut eu pe tine, ii zice Petrisor.
S-au dus in sufragerie, iar eu am ramas cu Aglaia. Am mai vorbit, de una, de alta, si am inceput sa-i umblu cu mana la pizda. Ii bagam degetele, ii gadilam lindicul si Aglaia incepu sa se agite:
- Fa ceva, nu ma mai intarata atat!
- Sigur ca am sa-ti fac, dar am vrut sa te apuce dracii, i-am zis eu. Ia sa mai vad eu pizdulicea asta pe care n-am mai futut-o de zeci de ani!
M-am bagat intre picioarele ei si i-am cascat buzele cat am putut de mult. Totdeauna mi-a placut sa ma uit intr-o pizda, sa vad cat mai adanc in ea. Mi-ar fi placut sa am ocazia sa asist la o nastere, s-o vad cum se largeste. Femeia e o adevarata minune in privinta asta, totdeauna intrebandu-ma cum de reuseste sa-si revina la dimensiunile reale dupa o nastere. Am pus buzele gurii mele pe buzele pizdii ei si am inceput sa ma joc cu limba peste lindicul care tremura sub atingerea limbii. Aglaia ma prinsese de cap si ma tragea de parca voia sa ma bage-n pizda cu totul. Mirosea a sperma dupa ce-o futuse Viky si nu se mai spalase.
- E proaspata ca o pizda de muiere tanara, ii zic eu.
- Pai cate pule au intrat in ea si si-au varsat slobozul, astea au mentinut-o proaspata!
Am intrat in ea pana la coaie, incepand s-o fut. Vreo douazeci de minute, o jumatate de ora am futut-o in toate pozitiile de curgea apa de pe noi. Abia am reusit sa mai storc ceva din coaie ca sa-i ung pizda. Eram golit complet. Ne-am dus amandoi la baie si ne-am spalat si cand am iesit, Petrisor si Viky se pregateau sa iasa pe use.
- Unde-ati plecat iubitii lu mama, ii intreba Aglaia.
- Dupa asa futai crancen, simtim nevoia sa iesim la aer, raspunse Petrisor.
- Bine dragii mamii, sa va intoarceti sanatosi!
Noi ne-am retras in bucatarie unde Aglaia a incalzit mancarea, am mancat si stateam de vorba, cand s-a auzit soneria.
Aglai s-a dus sa deschida, eu ramanand in bucatarie. Am auzit vorbind in soapta dar n-am inteles ce vorbeau. M-am apropiat si am vazut patru baieti, doi mai mari si doi mai mici, care cand m-au vazut s-au schimbat la fata si au dat sa plece.
Le-am facut semn sa stea si am intrebat-o pe Aglaia despre ce-i vorba.
- Eeh, parca tu nu-ti inchipui! Vor si baietii sa se mai descarce, dar le-am zis ca am musafir!
- Dar de ce? Nu-i nici-o problema, intrati baieti!
Sfiosi, au intrat si isi framantau mainile, nestiind ce sa faca cu ele. Aglai i-a poftit in sufragerie, baietii asezandu-se pe canapea, iae Aglaia si cu mine pe fotolii.
- Eei, si care-i treaba baieti? Vi s-a sculat si voua, ha? E normal, deveniti din zi in zi barbati si aveti si voi nevoie de pizda, i-am luat eu la intrebari.
Baietii incepura sa chicoteasca dandu-si coate.
- Eee, astia doi mai mari au mai fost pe-aici, nu-s incepatori, interveni Aglaia. Ceilalti doi s-ar parea ca vor sa-si inceapa viata de barbati, arata Aglaia catre ceilalti doi mai mici.
- Cati ani aveti baieti, ii intreb eu pe cei mici.
- 16 ani domnule, raspunse unul din ei.
- De ce minti ma, ii dadu un cot unul din cei mari. Eu am 17 ani si tu esti mai mic cu patru ani decat mine!
Ma intorc catre Aglaia si-i zic:
- Ce faci Aglae, ii alaptezi?
Aceasta incepu sa rada si zise:
- Lasa-i Dane, vor si ei sa dea piept cu viata si pana s-o izbi cu capul de necazurile ei, e bine sa guste si din placerile ei.
- Mai baieti, dar voi aveti samanta-n coaie, continui eu sa-i intarat.
- Da domnule, am facut harta Chinei in pat, raspunse unul din ei.
- Atunci hai sa facem cunostinta: eu sunt Dan, prieten cu doamna aici de fata!
Se ridicara pe rand si dadura mana cu mine incepand cu cel mare:
- Geza, am 17 ani trecuti, sunt aproape de 18!
- Andy, am aproape 17 ani!
- Edy, am 13 ani si patru luni, si se uita urat catre Geza.
- Robert, am 14 ani si doua luni, si privi trumfator catre Edy.
- Hai baieti, acuma dezbracarea, ii zori Aglaia. Geza si tu Andy, doar stiti regula!
- E domnul Dan aici si ni-e cam rusine, zise Andy.
- Doar suntem barbati mai copii si nu trebuie sa va fie rusine. Daca vreti, ma dezbrac si eu, ca sa fie garnitura completa!
Incepura sa-si dea tricourile jos, Geza si Andy etaland piepturile acoperite cu fire de par ce se intandeau in jurul buricului spre zona sexuala. Bemudele cu care erau imbracati facusera deja corturi in fata. Edy avea si el o dunga de par care pleca de sub buric spre pantalonii scurti pe care-i purta. Robert avea si el o dunga asemanatoare doar ca era blond-roscata.
Ceea ce vedeam incepuse sa ma excite si simteam ca mi se intareste. Aglaia isi ridicase putin capotul si-si departase picioarele ca sa vada baietii ceea ce doreau.
Dandu-si jos bermudele, Geza imi zise:
- Parca ziceat ca va dezbracati si dumneavoastra!
Stiind ca tot aveam sa ma infrupt si eu din "bunatatile" lor, am raspuns:
- Mai copii, chiar daca sunt mult mai in varsta decat voi, tinand cont de ce va urma, va cer sa-mi ziceti pe nume, Dan, fara politeturi!
- Si noi, intrebara intr-un glas Edy si Robert.
- Da, si voi!
Am inceput si eu sa ma dezbrac, ei fiind cu ochii pe mine, eu la randul meu, fiind cu ochii pe ei. Aglaia tot bataia din genunchi si zambea. Edy si Robert erau cu un ochi la mine si cu unul intre picioarele Aglaei.
Cand au fost complet goi, toti patru aveau pulele sculate, capetele pulelor celor mici fiind inca acoperite de preput, care lasa sa se vada doar crapatura din cap. In schimb toti aveau floci la pula, Geza si Andy fiind tunsi dar nu adanc, dar pustii aveau flocii intacti.
Si eu aveam flocii tunsi, iar Aglaia avea doar un mic triunghi de floci tunsi f. scurt.Geza si Andy aveau pulele mari ca de adulti, ba pot spune ca a lui Andy era mai mare decat a mea, asemanatoare cu a lui Petrisor. Si cei doi pusti aveau pulele demne de luat in seama, semn ca mai tarziu, aveau sa faca ravagii prin pizde.
Aglaia isi dadu jos capotul ramanand la fel de goala ca noi si intreba:
- Hai, care e primul?
Geza raspunse:
- Incepe cu cei mici, ca sunt nerabdatori!
Aglaia ii lua de cate-o mana si se duse cu ei in dormitor. Eu am ramas cu cei doi in sufragerie si ne priveam reciproc.
- Mai baieti, dar noi stam degeaba, intreb eu.
- Pai ce vrei sa facem Dane, imi dadu replica Geza. Aia mici termina repede, ca arunca imediat laptii din ei!
- Pana termina ei, hai sa ne distram si noi, zic eu. Voi ati mai dat-o la supt?
- Sigur ca da! Avem destui pe-aici care sug. I-am dat-o si lui Viky, baiatul Aglaei. L-am si futut, raspunse Andy. Dar de ce intrebi? Vrei s-o iei la muie?
- Da, nu mi-e rusine s-o spun, imi place s-o iau si sus si jos!
- Mmm, ia treci si ia-le la mozolit, zise Geza.
M-am lasat in genunchi, ei stand cracanati pe canapea si treceam de la o pula la alta. Andy mi-o indesa in gat tinandu-ma cu nasul in floci pana cand auzea ca respir greu, apoi smulgea pula din gura mea si ma impingea in pula lui Geza. Au ejaculat amandoi odata frecandu-si pulele si stropindu-ma cand in gat, cand pe fata, unde nimereau jeturile . Au cules apoi sperma cu degetele si mi-o bagau in gura, dupa care mi-au dat pulele sa le ling si sug de sperma care mai ramasese.
- Vad ca-ti place pula la nebunie mai Dane. Cat mai stai pe-aici, ca vrem sa te-ncordam odata. Mai chemam cativa amici si te facem coarda noastra intr-o noapte!
- Nu cred ca mai stau mult, dar poate o sa gasesc o fereastra si pentru voi!
- OK, atunci hai la baie sa ne spalam ca sa fim fresh pentru Aglaia. Dupa ce-am venit de la baie, am bagat capul pe usa dormitorului sa vedem ce fac pustii.
Edy tragea tare in pizda pe cand Robert i-o dadea la muie Aglaei. Ma uitam la curul lui Edy care deja avea flocusori in jurul gaoazei. Robert gemea da...



    Login