Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Intalnire cu "neprevazutul" la Onesti (8)
Autor : bigsuck - 2016-10-03
Citita de 3179 ori - Nota 3.03 (36 voturi)
I-am mai lins gaoaza flocoasa introducand cu limba saliva cat mai multa, apoi am proptit capul pulii in rozeta care pulsa ademenitor si am impins fara mila, asa cum facusem si cand il dezverginasem in copilarie. Petrisor a scos un oftat, eu l-am sarutat pe spate si am inceput sa dau usor din cur pana a inceput pula sa alunece usor. Dupa cinci minute am reusit sa ejaculez cam dureros, ca ma ustura canalul pulii. Am scos-o si m-am dus la baie sa ma spal, nu fara a arunca o privire catre pat unde Viky era bagat cu capul intre pulpele Aglaei si lingea productia coaielor sale din pizda.
In baie, Petrisor n-a mai avut rabdare si m-a luat la pula acolo, eu stand sprijinit cu coatele pe marginea cazii. I-am simtit-o tot timpul si cand a ejaculat, parca a varsat lava fierbinte!
De la baie ne-am dus in bucatarie unde am deschis sticla cu vin adusa de mine si pe o tava, impreuna cu pahare, am intrat in dormitor unde Aglaia ramasese cracita, in timp ce Viky ii departa buzele pizdii si se uita in adancul ei. Era o priveliste asa frumoasa ca pe loc mi s-a sculat pula si dandu-l pe Viky de-oparte, m-am infipt in ea pana-n coaie. Aglaia ma strangea la piept, mie ramanandu-mi doar sa dau din cur, treaba ce a durat zece minute, dar fara sa mai pot ejacula ceva. Ma ustura pula de atata frecat, asa ca m-am lasat pagubas.
- Lasa, nu te necaji, cauta Aglaia sa ma consoleze, ca la noapte ramai aici si-ai sa-ti versi tot focul in mine!
Ne-am ridicat, si in timp ce savuram vinul, am intrebat-o:
- Dar de cand o iei sus Aglae, ca imi aduc aminte ca in tinerete cand te luam la pula, am vrut de-atatea ori sa te fut si-n gura si n-ai vrut cu nici-un chip!
- Dracul de Ghita m-a fortat si de-atunci imi place sa si sug pule! Asa ne-a prins Victoras odata!
- Asa as fi vrut si eu sa i-o sug, intervine Viky. Mai tarziu cand m-a prins cu colegul meu si mi-a facut scandal, m-am rugat de el sa i-o sug, dar rezultatul a fost ca m-a izgonit de-acasa.
- Lasa ca te-a saturat George, completeaza Petrisor. Cat ai stat la el, ti-a dat pula sa te saturi!
- Dar Ghita unde e, am intrebat-o pe Aglaia.
- M-a prins odata cu doi baieti de liceu si a divortat. Numai el avea voie sa dea cu pula in stanga si-n dreapta, eu trebuia sa fiu sfanta, sa multumesc cu cerul si cu pamantul, cand isi mai aducea aminte de mine. Acum e in satul lui, la Filipesti, am auzit ca traieste cu o fetisoara de pe-acolo!
As fi vrut sa-l mai vad, macar sa depanam amintiri din tinerete.
- Asa de parsiv a fost ca o futea si pe sor-mea, Maria!
- Cine ti-a zis, fac eu pe inocentul.
- Petrisor mi-a zis! Mi-a zis ca il lua si pe el la pula si probabil, ca sa se razbune, Petrisor l-a invatat pe Victoras sa-i placa barbatii.
- Pai a fost asa si n-a prea fost, incerca Petrisor sa se disculpe. El era cu gandul la pula mai demult, numai ca n-a avut cine sa i-o puna-n mana pana la mine si pana azi am crezut ca Victor e baiatul lui badia Ghita. Azi am aflat si eu ca si el ca taticul lui e Dan!
- Si voi cum v-ati cunoscut , ma intreba Aglaia.
I-am povestit imprejurarile in care ne cunoscusem si Aglaia sari ca arsa:
- Si ai avut inima sa-ti futi proptiul copil, dupa ce ti-ai dat seama ca e al tau?
- Si cu ce pofta si placere i-am tras-o!
- Ai facut incest, sare Petrisor.
- Ha, ha, ha! Tu vorbesti, zic eu. Tu care de la 11 ani ai luat-o pe ma-ta la pula?
- Cuum? Pramatie, ai facut treaba asta?
- Ia mai taci matusa, ca ceea ce facem noi doi, tot incest se cheama si vad ca-ti place pula mea, ca ai vrea s-o ai in permanenta in tine. Si ce, cand te fute Victoras, nu-i tot incest? Si vad ca-ti place si pula lui!
Oftand, Aglaia rasunse:
- Eheei, cu tine am facut-o fiindca-mi aduci aminte de tat-tu. Cand eram in sat la noi, la Bivolari, nu odata l-am vazut la scaldat in pula goala si tare-as fi vrut sa ma futa, dar a fost mai iute ma-ta si l-a luat ea, asa ca atunci cand a venit Ghita la o nunta acolo cu niste prieteni, n-a trebuit sa insiste mult ca sa ma ia la pula, mai ales ca i-o vazusem cand s-a dus sa se pise in niste boscheti. Si n-a fost deloc bland cu mine cand m-a dezverginat. In noaptea nuntii cand m-am dus cu el in casa sa ma faca femeie, a avut pretentia sa fim goi amandoi. Cand am vazut cata pula de mare are, m-am speriat si am inceput sa tip, ca nu vreau s-o bage in mine. Mama striga si ea pe la fereastra: "Aglae, preda-te la pula Aglae!" Ghita s-a aruncat peste mine si a bagat-o toata pana-n coaie, de-am crezut ca mor! Plangeam, ca ma ustura inauntru, dar nu s-a lasat pana n-a variat in mine si a scos pula rosie de sange. Se uita si la pula lui, si la pizda mea care sangera cu slobozul lui amestecat si radea satisfacut. S-a sters pe ceaesaf, care l-a dat prin usa nanasei, aceasta a iesit cu el afara si a inceput sa-l joace in sunetele muzicii lautaresti. Si ce mai mascari ziceau aceia cantand! Ne-am imbracat si eu parca eram bolnava, asa ma dureau toate cele. Am iesit si mesenii erau cu paharele pline cu rachiu rosu, in cinstea miresii care fusese fecioara. Am baut si noi impreuna cu ei, iar eu m-am dus si m-am culcat. Mai tarziu Ghita tragea de mine, sa ma ia iar la pula, dar l-am refuzat. Suparat a iesit pe usa. Mai tarziu cand am iesit sa ma duc pentru mine (la wc), intorcandu-ma am vrut sa stau de vorba cu mama. Cand am intrat, Ghita era calare pe mama si de-atunci mi-am dat seama ca am luat un barbat curvar. Tata era pe-afara cu alti vecini, dar n-am avut curaj sa-i zic ce-am vazut. Am venit cu el aici la Onesti si in fiecare noapte ma calarea de cateva ori, ca ma obisnuisem si-mi placea. Mai tarziu, peste vreo cinci ani, a venit si sor-mea Maria, ca se despartise de barbat-su.
- Atunci a inceput aventura cu mine, am zis eu. Eram dornic sa fut pizda de femeie si ea a fost prima femeie din viata mea, aveam doar 17 ani. In pizda ei m-am uitat prima data sa vad cum e o pizda. Am lasat-o gravida de vreo doua ori, dar a facut chiuretaj Dar ii placea si ei pula cum iti place si tie!
- Ne place la amandoua, dar ea s-a intors iar la barbat-su, n-am inteles de ce, mai ales ca are si copila aceea facuta aici, nici ea nu stie cu cine!
- In perioada cand a ramas gravida o futeam toti trei, intervin eu. Trageam pe ea si eu, si Ghita si Petrisor!
- Dar Petrisor era mic, n-avea samanta la varsta aia, raspunse Aglaia.
- S-o crezi tu, ii zic eu. Avea 13 ani cand mi-a umplut gura cu sloboz si la 14 ani avea o flocaraie la pula de ziceai ca are 17,18 ani, asa ca e posibil ca fata sa fie a lui, mai ales ca noi o vizitam mai rar pe Maria, pe cand el era calare pe ea zilnic!
- Va zic tot eu de ce-a plecat, zise Petrisor. Cand m-am intors din armata, voiam sa fut ceva proaspat si ce pizda era mai proaspata decat a Marielei? Avea sapte ani, dar arata mai dezvoltata, asa ca intr-o zi cand mama era la serviciu, m-am dat bine pe langa Mariela si am mangaiat-o, am sarutat-o, i-am pus mana la pizduta, i-am luat mana si i-am pus-o pe pula mea... Am vazut ca era fascinata de cum se ingrosa pula in mana ei si atunci am pus-o s-o frece. Era curioasa cand a vazut slobozul tasn...



    Login