Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Intalnire cu "neprevazutul" la Onesti (7)
Autor : bigsuck - 2016-09-30
Citita de 2449 ori - Nota 1.39 (18 voturi)
Viky isi deschisese gaoaza in care ma uitam fascinat in adacul rosu inchis al intestinului si imi venea sa intru cu totul acolo, asa ca am bagat limba in intregime rotind-o, facandu-l sa geama a planset.
Nu ma mai miram cum de ajunsese la performanta asta sa se deschida anal, pentru ca practicand asiduu aceasta "meserie", a capatat un control asupra muschilor radiali ai anusului. Mucozitatile de pe peretii intestinului aveau gust de sperma, capatata in urma deselor ejaculari in acea gaura nesatioasa. Tot invartind limba, am simtit cumperetii se umezesc din ce in ce mai mult , mucozitatile se lichefiaza si un gust salciu imi inunda papilele gustative. Am inghitit acea limfa, invartind repede limba , ceea ce-l facu pe Viky sa scanceasca si sa tremure din tot corpul. Mi-am dat seama ca avea orgasm anal si era in culmea fericirii.
- Aaaahhh, Daanee, ba-a-aga-a pu-u-ula si fhu-hu-uthe-e-ema-aaa!
Pula imi era ca de piatra si imediat am fost cu pea in gaura aceea care crea sa fie fututa. A intrat pana la coaie, si daca ar fi fost posibil le-as fi bagat si pe ele, pe mine cu totul! Dupa cateva miscari i-am umplut curul cu sperma mea calda, care se pare ca lui ii stingea focul interior. Ne-am prabusit amandoi, unul peste celalalt, strangandu-l in brate si sarutandu-i si muscandu-i spatele, ceafa si umerii. Viky doar gemea si plangea de bucurie, ca la un moment dat credeam ca innebunise..
Am iesit din el urmat de valul de sperma ce-l varsasem in adancul lui. S-a intors cu curul in balta ce se varsase sub el si ma cuprinse cu bratele dupa gat si incepu sa ma sarute nebuneste.
- Hoo nebunule, ca ma termini, i-am zis. Stai linistit, ce-i cu tine?
- Dane, te iubesc! Asa de fericit n-am mai fost decat o singura data cu un arab. Tu mi-ai provocat placerea asta cu limba, dar Yusuf mi-a provocat-o cu pula! Si cand imi amintesc ce pula avea, ma apuca asa un dor de el...!
- Puiule, ai o pizda asa buna ca as linge-o si as fute-o mereu!
- Dane ia-ma cu tine la Piatra si o sa-ti dau pizda de cate ori vrei!
"Hait! Ce ma fac? Daca vine cu mine, am o grije in plus si pe urma nu stiu cat ma tine pula, apoi am scandal cu el ca si cu o nevasta nemultumita de barbatul ei!"
I-am zis si lui temerile mele, la care el a replicat:
- Nu o sa fac nici-un scandal, doar ca am sa recurg la prietenii tai! Lui Ciprian i-a placut de mine si cred ca i-ar placea sa ma traga-n pula de cate ori ar avea nevoie.!
- Da, dar vezi ca Ciprian e bisexual, aduce si femei!
- Dar ce, eu n-am mai futut pizda de femeie? Sa-ti zica mama de cate ori o iau la pula! Cand sunt acasa, o socotesc femeia mea si de cate ori mi se scoala o pun cu craci-n sus!
- Imi inchipui ce calareala e acolo. Dar mama-ta mai poate sa se futa la varsta asta?
- Ohoo, sa vezi ce se freaca-n pula, nici n-ai zice ca are anii pe care-i are!
Intr-adevar, Aglaia arata bine cand m-am intalnit cu ea si cu Petrisor in piata.
- Hai, nu vrei sa mergi s-o cunosti? Poate-i tragi si vreun futai, ca nu cred ca refuza nici-un barbat. Am gasit-o intr-o zi cu vreo trei pustani de liceu care o calareau. A fost misto, ca m-au futut si pe mine!
- Merg, dar hai sa strangem intai pe-aici!
Am sters cat am putut canapeau de balta care trecuse prin prosopul pus sub noi, prosopul naclait l-am aruncat in cosul cu rufe murdare, am scos rufele spalate din masina si le-am intins am mai aranjat cate ceva si-l aud pe Viky:
- Acum eu cu ce ma imbrac?
- Uite iti dau o pereche de chiloti de-ai lui Rares!
Cand i-am dat chilotii, i-a dus la nas, i-a mirosit si a zis:
- Miroase frumos, dar mi-ar fi placut sa miroasa a pula lui Rares! Chiar daca mi-e greu cand baga salamul acela in mine, tot imi place sa-i simt mirosul si gustul pulii lui!
- Curva nesatula, vino si miroase pula mea, daca tot plangi atata dupa pula!
Inca nu ma spalasem la pula si mai ramasese urme de sperma prin floci, coaiele inca erau umede, asa ca Viky ma impinse pe canapea si a si fost cu gura in flocii mei. Nu s-a lasat pana nu m-a moscolit tot la pula, la coaie, la gaoz. Iar mi se sculase pula si i-am zis:
- Ia da gurita sa ti-o futa tata!
I-am impins imediat pula in gura si-l trageam de cap in curse scurte, ca sa-mi stea pula mai mult in gatlejul lui. Viky gemea cu nasul in flocii mei si imi masa coaiele. I-am stropit gatul cu sperma, care nu mai era asa multa, doar cat sa-i simta gustul.
Nu se mai indura sa iasa dintre picioarele mele:
- Dane, tine-ma la pula ta, nu mai vreau sa plec de-aici!
- Mai copile, ti-a dat tata pula destula, nu vezi ca nu mai iese nimica? Doar nu-i sifon, sa apesi si sa curga! Ia, hai la baie, ne spalam, ne imbracam si mergem la ma-ta, poate pana atunci se mai strange ceva zeama-n coaie!
Am facut baie impreuna, Viky fiind in stare sa bea si apa care se scurgea de pe coaie, asa se baga cu capul intre picioarele mele cand faceam dus.
Ne-am imbracat si am plecat. Am trecut pe la un supermarket, am luat o sticla cu vin bun, apoi pe la florarie si am ajuns in fata usii de la apartamentul in care locuia Aglaia.
Viky a scos cheia, a descuiat usor, fara zgomot si tot asa am intrat inauntru. Usile erau deschise peste tot, doar la dormitor era inchisa.
- Cred ca mama doarme si acum, imi sopteste Viky.
Se apropie si deschise usor usa dormitorului, se uita inauntru, apoi imi facu semn cu degetul sa ma apropii si eu sa ma uit.
Era un adevarat spectacol ceea ce am vazut: Petrisor statea gol intins in pat, iar Aglaia ii sugea pula si-i freca coaiele.
Trupul paros al lui Petrisor mi-l aducea in memorie pe tat-su si ma intrebam, oare acesta e copilul caruia ii sparsesem eu gaoaza? Ce-i drept de-atunci avea tendinta sa fie un pularau, ca ii gustasem si eu pula, chiar daca avea 11 ani.
Viky batu usor la usa, ceea ce-i facu pe cei doi sa tresara si sa se acopere cu un cearsaf.
- Ce va mai feriti atata, doar v-am vazut de nenumarate ori calarindu-va, le zise Viky.
- Asta a fost impulsul de moment, rapunse Aglaia, azvarlind cearsaful de pe ei. Doar Dan ma cunoaste, m-am futut cu el in tinerete si tu esti rodul coaielor lui. Dan ti-e tata Victoras!
"Na, ca mi-a facut-o!" am zis eu in gand inrosindu-ma.
Viky se intoarse care mine, ma privi, a vazut ca m-am inrosit si-si dadu seama ca acesta era adevarul.
Ma lua de gat, ma saruta si-mi zise cu fata lipita de pieptul meu:
- Taticul meu iubit, de-asta simteam eu o atractie deosebita fata de tine, ahh cat te iubesc!
Tinandu-l strans la piept, zisei:
- Mi-o facusi Aglae, futute-n lindic!
- Mi-ai futut si pizda si lindicul si uite ca ai un baiat de toata frumusetea! Doar ca lui ii plac si barbatii, nu numai femeile!
- Ca si mie dealtfel! Pe-asta n-ai stiut-o!
- Ba mi-a zis Petrisor, ca tu i-ai rupt gaozul prima data si apoi Ghita, barbati-miu! Asa ca Victoras tie iti seamana!
Intre timp Petrisor se ridicase sa se imbrace, dar eu l-am oprit:
- Stai mai baiete asa cum esti, ca mi-ati facut o pofta cand v-am vazut, ca vreau sa vin si eu langa voi.!
- Si eu vreau, zise Viky si incepu imediat sa se dezbrace.
Am inceput si eu sa ma dezbrac, iar Petrisor ma intreba:
- Si cum facem, care cu care?
- Eu vreau pizda, zise Viky, asa ca scumpa mea mamica, da pizda la futut, ca uite ce pula am!
- Eu as vrea sa vad ce gust are pula ta de barbat, ca cea de copil ti-am gustat-o la vremea respect...



    Login