Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Intalnire cu "neprevazutul" la Onesti (6)
Autor : bigsuck - 2016-09-01
Citita de 4435 ori - Nota 5.83 (70 voturi)
M-am despartit de Aglaia si Petrisor gandindu-ma la ce reactie o sa aiba Viky si-mi faceam griji sa nu ma trezesc cu beleaua pe cap , voind sa vina sa stea cu mine la Piatra Neamt. Ma gandeam si cumo sa decurga intalnirea cu Petrisor, cu a carui pula voiam sa iau contact. Cat despre Aglaia, aveam sa vad la fata locului.
Acasa am pregatit o oala cu bors, o cratita cu sarmale si am avut timp sa fac si un chec. Se facuse destul de tarziu si acum imi asteptam barbatii sa vina de la munca.
Cand au venit, s-au bagat amandoi la dus, apoi in pula goala au venit si s-au asezat la masa. Imi venea sa-i iau la supt acolo pe loc, asa ca le-am zis:
- Mai baieti, macar asa de respectul mesei, luati-va macar niste chiloti pe voi. Nu mai zic ca la vederea pulelor voastre, imi vine sa renunt la mancare si sa sorb caimacul din coaiele voastre!
- Bine iubire, zice Rares, iti rezervam placerea asta dupa ce mancam! Ooo, dar te pricepi la bucatarie, ma lauda el dupa ce gusta din ciorba.
- Dar ce-ati facut , s-a angajat Grig?
- Azi a dat proba practica, imi raspunse Rares razand.
- Si in ce-a constat proba asta, ma intorc eu catre Grig.
Acesta se ineca cu ciorba, pufnind in ras. Cand isi reveni zise:
- Mai bine sa-ti spuna Rares!
- Daa, am trecut si eu prin proba asta cand m-am angajat, dar a lui a fost putin mai complexa. Cand m-am angajat eu, directorul m-a chemat in birou si m-a luat la chestionat. In timpul asta il vedeam ca isi misca mana pe sub birou, da r n-am dat importanta, m-am gandit ca o avea mancarimi la coaie. La sfarsit imi zice: "Uite, vad ca esti destul de istet, aratos esti, dar mai ai o proba de trecut!" "Ce proba", il intreb eu. Se ridica de la birou si descheindu-se la curea, isi dadu pantalonii si chilotii jos si-mi zise: " Fa-mi o felatie!" Nu mai facusem asa ceva pana atunci, dar presat de situatie, pentru ca nu voiam sa renunt la locul de munca, m-am lasat in genunchi si i-am luat pula la supt. Intai mai cu greata, dar dupa ce m-am obisnuit, i-am supt-o la meserie. Cand si-a dat drumul in gura mea, m-a silit sa inghit si cam asta a fost proba mea de lucru. La Grig a fost putin mai complicat, ca in timp ce sugea pula sefului, l-am luat si eu la pula.
- Si macar arata bine seful, ii intreb eu.
- Siigur, ai fi in stare sa te duci sa i-o sugi si tu! Nu cred ca intra in lista ta de preferinte, dupa cate imi dau eu seama, imi zice Rares. Tu preferi tineri dupa cate am vazut, dar domnu Didi e un mosneag de vreo 60 si ceva de ani, cu burta.
- Heei, vezi ca si eu ma apropii de categoria asta!
- Da, dar tu n-ai burta, pe tine te pun in toate pozitiile ca pe o papusa gonflabila si n-ai nimic!
- Daa, mersi de comparatie, ii raspund eu.
Terminand de mancat, baietii s-au retras in dormitor, eu ramanand sa spal vasele. Vazand ca pierd timp cu ele, il aud pe Rares strigand din dormitor:
- Lasa-le-n pula mea de blide si vino odata, ca sparg nuci cu ea!
- Dar il ai pe Grig langa tine!
- Dar asta nu poate s-o inghita cum faci tu si nu ma simt satisfacut!
Lasand catevas farfurii in cuveta, m-am sters pe maini, mi-am dat sortul jos si m-am dus bombanind:
- Oooff, dar sileste-l. bagai-o fortat, trebuie sa se invete daca o sa ramana cu tine!
- Vrei sa moara asfixiat cu pula? Tu o faci la perfectie!
- Dar ce, crezi ca eu am fost invatat? Si eu m-am chinuit pana am invatat tehnica. Si trebui sa exersezi mereu pana cand se obisnuieste si gatlejul cu salamul!
M-am dezbracat si eu si m-am asezat cu capul intre pulpele lui Rares, care statea cu genunchii flexati si cu pula care ii batea blanita de pe burta. I-am luat-o usor in gura, ducand-o pana in gat la pragul de unde nu poate intra, fara sa-ti dea senzatia de voma. Pula era intrata doar jumatate in aceasta situatie.
- Uita-te, ia aminte si invata, ii zise Rares lui Grig.
Eu fortam trecerea din gat spre amigdale, iar o scoteam, apoi iar o bagam, pana cand dintr-o data am impins-o toata, ajungand cu nasul in flocii lui Rares.
Am simtit mainile lui Grig cum imi pipaia gatul si s-a uitat apoi la fata mea sa vada cum reactionez. Il vedeam cum inghitea in sec, de parca ar fi vrut sa ma ajute. Eu am inceput sa ma misc usor inainte si inapoi, dar fara a scoate pula din gat. Respiram pe nas, suierand usor. Cu mainile sprijinite-n coate ii frecam coaiele flocoase ale lui Rares, si aspiram mirosul de pula din flocii lui.
- Aahh Dane, te-as tine-asa o zi si-o noapte ca sa ma revars cu totul in gatul tau!
Simteam cum Rares e pe cale sa se elibereze de tensiunea coaielor si insistam cu frecatul si stransul lor in maini. De parca nu-i era toata pula in gura si gatul meu, Rares ma prinse de cap si ma trase de parca ar fi vrut sa ma bage in el. Am simtit pula pulsand in gatul meu, eliberand dulcea povara a coaielor. Dupa ce a tras-o usor din gat si eu mi-am capatat respiratia normala, Rares ma ridica dintre pulpele lui si ma saruta pe gura zicand:
- Hai Danut, te roog, ramai la noi, muta-te aici, ca ai sa ai doua pule la dispozitie si cate altele vei mai vrea tu! Hai ramai!
- Scumpule, cu toata bunavointa, nu pot! E greu la varsta mea sa ma mut. Acolo am prieteni care ma cunosc de ani buni. Dar promit ca macar odata la doua luni sa vin sa stau la voi doua saptamani!
- Ooff, e bine si asa!
Pula imi era sculata si voiam sa ma descarc si eu. I-am facut semn lui Grig sa luam pozitia 69, acesta congformandu-se.
Rares ne-a lasat sa ne facem de cap si s-a dus la baie. Cand s-a intors, a venit cu tava cu sticla cu vin si pahare, in timp ce noi ne inghiteam sperma reciproc.
- Hai, clatiti-va gatlejurile, sugacilor!
Ne-am ridicat si am baut doua pahare cu vin pe nerasuflate.
Stateam si discutam, cand auzim bing-bangul de la use. Rares si-a tras chilotii pe el si s-a dus sa vada cine e.
S-a intors cu Viky, care a ramas mirat cand l-a vazut pe Grig.
- Ah, va rog sa ma iertati, cred ca deranjez, si dadu sa se intoarca.
- Stai aici in pula mea, nu te mai formaliza atat! Iti fac cunostinta cu varul meu Grigore, caruia ii zicem Grig!
Intorcandu-se spre Grig, zise:
- Grigule, acesta e Viky, de fapt il cheama Victor, un amic de pat, care vine la mine la pula de cate ori i se face dor de ea!
- Vaaai, ce urat m-ai prezentat se lamenta Viky, dandu-i un ghiont lui Rares.
- Hai da-te-n pula mea, ce te fandosesti atat? Ce, ti-e rusine ca ai statut de curva? Iti place pula si pentru asta traiesti, asa ca nu te mai ascunde, ca si Grig o sa te ia la pula!
- Vaai, dar de unde esti tu asa de sigur?
- Dar ce, eu nu te-am vazut cum te uitai la pula lui? Esti in stare s-o manaci, nu alta!
- Eeei bine, asa e, imi place baiatul si gura si curul meu ii sta la dispozitie oricand!
Grig doar zambea si n-a zis nimic.
- Hai, fa-te comod, relaxeaza-te, ca oricum, in seara asta o iei in cur, nu pleci nefutut de-aici, zise Rares.
- Dar cine-a zis ca vreau sa plec in seara asta de aici?
- Aaa, deci vrei sa ramai peste noapte! Foarte bine, alege-l pe care vrei!
- Bineinteles, aleg tineretea si prospetimea! Dragul de Grig e alesul meu!
- Atunci mai stai, ia un pahar cu vin, ca abia si-a golit coaiele in gura lui Dan. Stai sa se mai stranga caimac in coaie si pe urma ti-l da tie!
Sa-a dezbracat si Viky, ramanand doar in chiloti care erau deja umflati in fata. Bineinteles, s-a asezat langa Grig si facea ce facea si se tot uita la pula lui.
Grig, vazand ca i-o privea cu atata pofta, ii zise:
- Hai, nu te mai chinui atat! Ia-o si joaca-te cu ea, poti s-o iei si in gura, ca nu ma supar!
- Ahh iubire, de cand asteptam sa dai liber la pula!
Grig se rezema de perna si isi defacu pulpele, facandu-i loc lui Viky. Acesta se culca intre picioarele lui, se intoarse cu fata in sus si bagandu-si capul cat mai sub buci, ii lua coaiele in gura, in timp ce cu mana ii freca pula belindui-o. Grig se lasa mai mult pe spate, iar Viky il salta cu curul pe fata lui si incepu sa-i linga gaoaza lui Grig. Vedeam cum i se intarea pula lui Grig in timp ce se freca cu gaoaza pe gura lui Viky. Viky gemea de placere sub bucile lui Grig, iar chilotii de pe el, umflati sa se rupa, erau umezi de la excitare. Excitat la maxim, Grig se intoarse si ii baga pula in gura lui Viky care o primi pana-n gat. Dand inebunit din cur, Grig il futea pe Viky in gura tinandu-l de parul din cap. Vazandu-l pe Viky atat de excitat, i-am smuls chilotii de pe el si i-am luat pula la supt, care in scurt timp imi exploda in gura jeturi calde de sperma. Ma uitam pe la spatele lui Grig cum ii jucau coaiele pe barbia lui Viky in ritmul futaiului, in timp ce-i lingeam pula de sperma lui Viky. Gemand adanc, Grig se lasa peste fata lui Viky si-si elibera samanta din coaie.
In tot acest timp, Rares se uita la noi si-si freca usor pula si coaiele. Dupa ce se ridica, Viky se lingea satisfacut pe buze si-mi multumi ca i-am golit si lui coaiele.
- Dar de unde stii ca eu am fost cel care te-a satisfacut, l-am intrebat.
- Pai nu putea fi altcineva, pentru ca Rares nu mi-a supt niciodata pula, cu toate ca mi-ar fi placut si mie!
- Ce pula mea vrei fa? N-am avut niciodata atractie catre pula ta! Doar gura si curul tau m-a interesat tot timpul!
- Da, de fiecare data ma lasai sa fac laba ca sa ma usurez si eu...
- Aaa, nu esti multumit de mine? Stai acum sa te iau eu la pula, sa-ti rup gaoaza, ca demult nu te-am mai futut!
- Aauuu, nuuu! Rares, te rog, nu vreauu! Ultima data m-ai tinut un sfert de ora in pula de am crezut ca iau foc!
- Taci in pula mea si nu te mai vaicari! Esti la mine in casa si nu te-am chemat eu, ai venit singur, asa ca treci sa te fut!
Viky era in dilema, pentru ca oricat de dificil era futaiul lui Rares, il iubea pe acest baiat care intruchipa adevaratul mascul. Totusi nu voia sa-l refuze, asa ca se aseza cu curul in sus si Rares ii desfacu bucile si-i casca cat putu de mult gaoaza. Nu era gaoaza unui virgin, dar avand in vedere pula lui Rares, era destul de ingrijorator. Rares isi umezi pula cu saliva si-i propti capul in gaura rosiatica a gaoazei. Impinse brusc pana intra capul, Viky scotand un icnet atat de durere cat si de surpriza. Apoi Rares incepu sa impinga incet, sa-l protejeze cat de cat pe Viky, dar acesta tot scoase un ufff care demostra caera belea mare in curul lui. Rares nu se opri decat cand atunse bucile lui Viky cu blanita de pe burta. Statu cateva secunde dupa care incepu sa scoata sarpele din borta doar pana la cap. Apoi iar impins pana la capat si tot asa, accelerand ritmul cu fiecare pas. Viky gemea cu gura cascata, de parca n-avea aer. Timp de zece minute l-a frecat de curgea transpiratia de pe bietul Viky. Rares a ejaculat adanc in el, lasandu-se pe spatele lui si strangandu-l in blana de pe piept si burta. Cand a scos-o, m-am uitat la gaoaza lui Viky care ramasese deschisa cu peretii rosii si incretiti, facandu-mi o pofta nebuna sa bag limba acolo. N-am facut-o din considerente de sanatate. Viky s-a ridicat deselat din pat si strangand cat putea din buci, fugi la baie unde se aseza direct pe wc-eu. Rares il urma si el ducandu-se sub dus.
Ramanand cu Grig, l-am intrebat:
- Ei, cum ti se pare Viky?
- Vad ca e nebun dupa pula ca si tine, parc-ar fi baiatul tau!
"Cata dreptate ai!" am zis eu in gand.
- Cred ca asta nu ma lasa sa dorm la noapte, o sa vrea sa-l fut continuu!
- Sper sa aveti o noapte linistita!
- Vom vedea!
Intorsi de la baie cei doi, ne-am imbracat si am iesit la plimbare in oras. Ne-am oprit la o terasa din parc unde am si cinat, plata facand-o pe jumatate intre mine si Rares, ca ceilalti doi erau lefteri.
Ne-am intors acasa si Rares i-a trimis pe Grig si Viky pe canapeaua din sufragerie, el si cu mine ramanand in dormitor.
Bineinteles ca imediat ce am ajuns in pat, m-a luat la pula. Am simtit iar cotolanul acela gros in mine cum isi degaja efluviile de sperma. Dupa ce ne-am spalat, in pat l-am rugat pe Rares sa ma lase sa dorm cumva cu gura la pula lui.
- Da iubire, aseaza-te cum vrei, unde vrei, a fost el de acord.
Fericirea mea n-a fost mica! Am stat cu nasul in flocii de la pula aspirand mirosul acela inconfundabil de pula tanara si buna.
Pe la miezul noptii, cred ca era chiar ora unu ma trezesc ca Rares pleaca de langa mine si ma trezesc cu Viky, care imediat se baga cu vapul la pula si incepe s-o suga.
- Ce-i cu tine mai baiete, ce-ai patit?
- Dane, am o pofta nebuna de pula! Dac-ar fi zece la rand sa le sug, nu m-as sarura! Si Grig a zis ca sa-l las sa doarma, ca dimineata pleaca la munca, asa ca am venit langa tine si l-am trimis pe Rares dincolo!
- Foarte bin...



    Login