Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Intalnire cu "neprevazutul" la Onesti (5)
Autor : bigsuck - 2016-08-31
Citita de 3719 ori - Nota 5.14 (44 voturi)
In scurt timp eram goi, tavalindu-ne in pat sa ne gasim pozitiile cele mai bune de a ne satisface dorintele. Eram intr-un 69 fierbinte mozolindu-ne pulele reciproc si nu ne mai interesa ce se petrece in jur. Ne dadusem drumul si ne inghiteam cu pofta secretiile masculine, cand am fost adusi la realitate de o bataie din palme si vocea lui Rares:
- Bravo porumbeilor, nu pierdeti timpul deloc! Ti-ai si gasit o pula de supt Dane?
Ne ridicasem in sezut si ne uita uimiti la el. Eu, pentru ca nu ma asteptam sa apara, stiind ca cheia de la intrare mi-o daduse mie, iar Grig, poate pentru ca nu-l mai vazuse demult.
- Aaa, dar pe cine vad? Scumpul meu var Grig! Ce faci iubire? Ti s-a facut dor de pula mea?
Grig a mormait ceva a injuratura iar eu l-am intrebat cum a intrat:
- Ha, dar ce credeai ca am o singura cheie? Mai am vreo doua pe care le tin in vestiar la munca, in caz ca pierd vreuna! Dar ia zi Grig iubitule, cu ce ocazie pe aici?
- Eee, e o poveste mai lunga!
- Atunci am sa ma duc sa fac un dus si intre timp voi pregatiti masa. Dane, vezi ca am adus ceva de mancare de la munca, aranjati voi masa in bucatarie! Mie nu-mi trebuie, ca am mancat acolo, impartiti intre voi!
In bucatarie am pus mancarea in doua farfurii si am asteptat sa iasa Rares din baie. I-am luat hainele de pe pat unde le aruncase si i le-am aranjat pe un scaun, fara a ma stapani sa nu-i miros chilotii. Grig zambi si-mi zise:
- Esti inebunit dupa mirosul de pula transpirata, asa-i? Daca stiam , te lasam sa mi-o sugi inainte de a intra la dus!
- N-ai fi facut rau, dar nu ne cunosteam asa de bine ca sa-ti cer asta, i-am raspuns eu.
Intre timp a iesit si Rares de la baie si dupa ce s-a sters, m-ia azvarlit prosopul in cap zicand:
- Vezi, poate a mai ramas vreun floc pe-acolo, ia-l si mesteca-l in gura!
Am dus prosopul in masina de spalat si ne-am asezat la masa. In timp ce mancam, Grig i-a depanat povestea celor intamplate de cand plecase Rares din sat.
- Futaciosule, esti bi! As fi si eu bi daca mi-ar accepta vro muiere frumusetea asta dintre craci. Am incercat sa fut ceva pe-aici, dar degeaba! Cand au vazut balaurul meu, au fugit de nici naiba nu le-a mai prins, de aceea m-am axat pe gaoaze de barbati, ei fiind mai intelegatori.
Am terminat de mancat, apoi ne-am retras in pat. Rares ramasese in pula goala de cand iesise din baie, noi, Grig si cu mine, ne trasesem chilotii pe noi. Ne uitam cum se batea de pulpe colosul de pula a lui Rares si amandoi aveam chilotii umflat in fata.
- Vad ca vi s-au sculat pilicile, aveti chef de prostioare, ne zise Rares. Hai care vine sa mi-o suga?
L-am lasat pe Grig s-o faca, intrucat cred ca era dorit sa-i suga pula lui Rares, avand in vedere timpul cat au fost despartiti. Acesta s-a si asezat cu curul in sus si si-a bagat capul intre pulpele varului sau incepand sa pupe si sa mozoleasca pula si coaiele oferite spre delectare. Bucutele acelea de inca adolescent mi-au facut o pofta nebuna sa le sarut si sa le musc, asa ca m-am asezat si eu la spatele lui Grig si am inceput sa-i musc usor bucile, dupa care i le-am departat si am inceput sa-i ling gaura aceea rozie inconjurata de flocusori blonzi. Se excitase la maxim baiatul ca anusul incepuse sa se deschida lasandu-mi limba sa patrunda adanc sa culeg dulceata dinauntru. Bagam cand limba, cand doua degete si in curand pe peretii roscati ai anusului a aparut o spuma albicioasa cu ub gust deosebit. Grig gemea incercand sa opuna rezistenta pulii lui Rares care cauta sa intre cat mai adanc iar eu culegeam mierea din gaoaza lui. Baiatul avea orgasm anal si ii trebuia o pula ca sa-i stinga focul. Pula mea era pregatita de atac asa ca imediat i-am bagat-o , intrand cu usurinta pana in coaie. Vazand ce fac, Rares s-a intins spre mine peste Grig si buzele noastre s-au lipit intr-un sarut pasional. Eram foarte excitat si si mi-am si dat drumul, lipindu-ma strans cu burta de bucile lui Grig, pula mea ejaculand puternic! Rares nu era satisfacut de prestatia lui Grig si cand a vazut ca ma retrag din el, si-a smuls pula din gura lui si a trecut in locul meu, infigandu-si pula pana in coaie in gaoaza lui Grig. Acesta a icnit dar nu s-a retras, dovada ca nanasul Gligor netezise bine calea!
Pula mea nu se murdarise deloc, dar cand a scos-o Rares pe-a lui, jumatate era manjita de fecale amestecate cu sperma.
Am mers toti trei la baie si ne-am spalat, dupa care, satisfacuti ne-am intors in pat si am inceput iar sa vorbim.
Rares i-a spus lui Grig ca tocmai se ivise un post liber la restaurant, avand ocazia sa invete ceva acolo. De locuit o sa locuiasca la el, impartind cheltuielile .
- Plus ca o sa fii "femeia" mea, sa te iau la pula de cate ori mi se scoala!
- De acord, sunt ce vrei tu, ii raspunse Grig bucuros ca se rezolva si situatia lui.
Ne-am culcat tot sporovaind, Grig fiind intre noi, acoperindu-l de sarutari. I se sculase pula si deoarece el nu ekaculase cand l-am futut noi, mi-a facut mie "onoarea" sa ejaculeze in gura mea dupa un futai salbatic in gura.
Tot in timpul vorbariei dinaintea somnului, am rezolvat si problema gatitul...



    Login