Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Intalnire cu "neprevazutul" la Onesti (4)
Autor : bigsuck - 2016-08-29
Citita de 3809 ori - Nota 4.54 (61 voturi)
Nu eram obosit, dar bazaitul monoton al masinii de spalat rufe mi-a indus o stare de somn si moleseala si nici nu stiu cand am adormit intins pe patul generos al lui Rares.
Ca prin vis am auzit bing-bang-ul soneriei de la use si nu-mi dadeam seama ce se aude, soneria mea de la usa de acasa fiind un simplu buzzer, care nu te scoate din sarite cand il auzi. Mi-am dat seama ca trebuie sa fie soneria usii si am sarit ca ars, gandindu-ma ca a venit Rares si ru il tin pe afara. Nu m-am mai uitat la ceas si m-am repezit la use si am deschis-o.
In cadrul usii statea un pustan de 14 - 15 ani mirat !
Probabil ca si eu aratam naspa, si trezit din somn si surprins, ca imediat baiatul a zambit si m-a intrebat daca a nimerit bine si daca e locuinta lui Rares Bolocan.
Am zambit si eu si i-am raspuns afirmativ, apoi l-am intrebat cine e. Mi-a raspuns ca e varul lui dintr-o localitate aflat undeva departe.
L-am poftit inauntru si dupa ce isi puse rucsacul pe un scaun, ma intreba daca n-am ceva rece de baut. L-am servit cu o cutie de CocaCola din frigider si in timp ce bea, ma uitam la el ca era frumusel, bine construit si peste toate transpirat de i se udase tricoul la subsuori si la mijlocul pieptului. In plus emana si un miros de trtanspiratie de-mi venea sa sar pe el si sa-l iau la lins.
- Hai sa facem cunostinta ii zic eu: ma numesc Daniel, mai pe scurt Dan si sunt prieten cu Rares unde am venit in vizita. Te rog sa-mi zici pe nume, Dan, pentru ca nu-mi plac formulele de politete!
- Eu sunt Grigore, mai pe scurt Grig si am venit la varul meu pe care nu l-am mai vazut de sase ani!
- Asadar Grig, daca tot ne-am cunoscut, poate vrei sa faci o baie, un dus, ca vad ca esti foarte infierbantat de pe drum!
- Multumesc, chiar voiam sa va rog sa-mi dati voie sa ma spal oleaca!
- Heei Grig, ce-am vorbit? Parca ti-am spus ca nu-mi plac politeturile!
- Oh, scuzati-ma, pardon, scuza-ma, dar eu sunt obisnuit ca la noi la tara! Bine Dane, atunci ma duc sa fac un dus, sa ma racoresc!
Imediat isi dadu tricoul jos pe care-l azvarli pe scaunul pe care statuse si incepu sa-si descheie cureaua de la blugi.
Numai auzind zgomotul facut de catarama curelei si incepui sa ma excit, dar parca intuind, intra in baie unde continua dezbracarea, ascuns privirilor mele, care devenisera pofticioase.
Cand am auzit zgomotul apei de la dus, m-am dus si am luat un prosop din comoda unde-si tinea prosoapele, apoi vazand tricoul dezbracat de Grig, l-am luat si am aspirat cu nesat mirosul de transpiratie al unui trup tanar. L-am lasat apoi pe masina de spalat si asteptam sa aud oprirea apei de la dus, stand langa usa de la baie cu prosopul in mana.
Cand zgomotul apei a incetat, am intrat si eu cu prosopul in mana si l-am vazut pe Grig in toata splendoarea lui : un trup perfect proportionat cu putin par intre mameloane pula de dimensiuni oarecum mari pentru varsta pe care i-o dadusem era inconjurata de floci creti blonzi. Pulpele ferme erau deasemenea acoperite cu firisiare galbene de par.
Vazand ca-l privesc, se intoarse cu spatele etalandu-mi doua bucute superbe intre care se ghiceau firele de par. As fi vrut sa musc acele bucute de efeb, dar minima urma de bun simt m-a oprit. Dupa ce se sterse, isi infasura prosopul in jurul salelor ca sa-si acopere bunaciunea dintre picioare si se duse tinta la rucsacul pe care-l lasase in hol pe scaun.
Atunci m-am repezit la pantalonii in care i-am gasit chilotii si i-am mirosit in causul format de coaie.
Ahh, ce miros sublim, imbatator de pula si coaie transpirate! Am lins causul acela umed inca de transpiratie, apoi cu pantalonii intr-o mana si chilotii in cealalta, am iesit din baie la timp ca sa vad cum era ascunsa frumusetea de pula in niste boxeri
Cand m-a vazut Grig cu hainele l;ui in mana, s-a inrosit si a zis:
- Vaai, dar le strangeam eu Dane, nu trebuia sa faci tu asta!
- Stai linistit ca chilotii oricum o ds intre la spalat la urmatoarea tura, i-am zis eu.
- Dar ii clateam eu repede la baie...
- Stai cuminte, ca de-aia s-au inventat masinile de spalat!
Si intr-un gest reflex am bagat iar nasul in chilotii lui.
- Vaai, ma faci sa ma rusinez de tot Dane! Cum poti face asa ceva?
- Lasa, nu te mai rusina, hai mai bine sa cautam ceva de mancare prin frigiderul lui Rares!
Si urmat de Grig, am cautat ceva de-ale gurii prin frigider. Navea nici un fel de mancare gatita, frigiderul fiindu-i plin cu sunc, salamuri, cascavaluri si fructe, plus cateva sticle cu vin si apa minerala. Am scos pe masa cate ceva din fiecare si am inceput sa mancam. Dupa ce-am mancat, am baut cate-un pahar cu vin si eu m-am apucat sa scot rufele din masina de spalat. Grig s-a intins pe pat si pana am termnat eu de intins rufele afara in balcon, baiatul a adormit.
Ma uitam la el cum respira usor printre buzele carnoase care tremurau la expirarea aerului, iar sub nas ii aparusera broboane de sudoare.
Cand am plecat sa intind rufele, ma gandisem ca la intoarcere sa dau drumul la televizor, dar vazandu-l pe Grig ce frumos dormea, am renuntat. Il masuram cu privirea din cap pana-n picioare si-mi venea sa-l iau la sarutat, mai ales cand am vazut ca boxerii se umflasera in fata foarte mult si carnatul pulii ii fremata sub tricotul boxerilor.
Incepusem sa tremur de excitare si n-am mai rezistat: m-am lasat usor langa el si am inceput sa-l sarut usor pe burta, sub buric, inaintand catre marginea boxerilor. Vedeam cum pula ii tresalta nervoasa si am ridicat usor marginea elastica si am privit cum pula ii fremata, preputul lasand sa se vada doar crapatura pe unde urma sa iasa ceea ce doream eu mai mult: spuma alba a dragostei! Ii sarutam pielea care fusese stransa de elastic, cand deodata Grig a tresarit si s-a trezit surprinzandu-ma asupra faptului.
- Au,! Ce faci Dane?
Inrosindu-ma, am sarit din pat si m-am dus la baie.
- Dane, stai, vino inapoi sa vorbim, a strigat Grig dupa mine.
Eu nu mai aveam curaj sa ies, asa ca m-am trezit cu Grig dupa mine si apucandu-ma de umar, ma intoarse cu fata catre el.
- Dane, te rog sa ma ierti daca te-am speriat, dar eu insumi m-am speriat ca m-ai luat pe nepregatite din somn! Hai inapoi in pat sa vorbim! Trebuia sa-mi dau seama ce vrei de cand te-am vazut mirosindu-mi chilotiim dar am zis ca e o toana de-a ta menita sa ma socheze. Hai vino, ca nu sunt suparat!
Luandu-ma pe dupa umeri am mers amandoi in pat si rezemati de perne, am inceput sa vorbim. Atunc am aflat ca are 16 ani si ca a mai avut experiente cu barbati, primul fiind chiar Rares care i-a spart gaoaza cand el, Grig, avea doar noua ani.
- Dar cum s-a intamplat il intreb eu.
- Pai probabil stii cum e la tara, cu sexul nu se sta prea bine, asa ca Rares avea 19 ani si nu futuse altceva decat laba. Vara ne duceam la scaldat la rau si nu purta nimeni chilot, toti se scaldau in pula goala. Ca toti copiii eram si eu curios si-mi placea sa privesc baietii mai mari cu pulele lor mari si flocoase, dar nimeni nu-l intrecea pe Rares. El o avea cea mai mare si flocoasa dintre toti!
"Mie-mi spui? Deja m-am delectat cu ea!" am zis eu in gandul meu.
- El a vazut ca ma uitam cu interes la pula lui, dar n-a zis nimic. Stand de vorba cu ceilalti baieti, fiecare se lauda ca a futut-o pe cutare si altul pe cutare, cred ca doar se laudau, ca la tara nu dau fetele asa repede pizda la futut. Si Rares incepu sa se laude, dar numai eu stiam ca minte. Cand am plecat catre casa, pe drum am inceput sa rad de el, iar atunci el s-a enervat si luandu-ma de-o aripa cum se zice la noi, m-a bagat in niste boscheti si dandu-si pantalonii jos, imi propti carnatul lui de pula in fata si-mi zise: "Ia-o-n gura si suge-o!" Mai de frica, mai de curiozitate i-am luar-o la supt si frecat, facandu-se pe data ca de piatra Imi smulse pantalonii de pe mine si ma intoarse cu spatele catre el, proptindu-mi pula intre buci. Degeaba l-am rugat sa ma lase, sa ma ierte ca n-am sa mai rad niciodata de el, m-a patruns scrasnind in urletele mele, dar n-avea cine sa ma auda ca eram departe de sat. Mi-a rupt gaoaza si vreme de-o saptamana nu puteam sa stau pe sezut ca ma durea al naibii. Tot el m-a uns cu grasime de bursuc pana s-a inchis rana, dar de fiecare data ma punea sa i-o sug. Incepuse sa-mi placa si nu pierdeam ocazia sa i-o sug. Dupa ce-a plecat din sat ii simteam lipsa. Pana cand m-am abonat la pula lui nanasu Gligor, tata lui Rares. Rares cu el seamana la pula ca si a lui nanasu tot asa de mare si flocosa e. Nanasa, mama lui Rares a murit cand el avea 15 ani si nanasu nu s-a mai casatorit, ca nicio femeie nu voia asa neam prost de pula. Cred ca nanasa de-aia a murit, ca sa intre salamul ala in pizda, rupe tot inauntru!
- Vad ca esti documentat asupra pizdii, ii zic eu. Ai futut vreuna pana acum?
- Da, dar stai ca ajung si la pizda! Sa reiau de unde-am ramas. Daca Rares a plecat, eu duceam lipsa de caimac de pula, asa ca trebuia sa gasesc alta. Intr-o zi nanasul imi zice sa merg cu el la pescuit pe rau in sus. Imediat m-am alaturat lui si am mers mult in sus pe rau, unde pastravii sar singuri din apa. Ajunsi acolo, pe la pranz a scos nanasul de-ale gurii, am mancat si fiind cald, nanasul zice: "Hai finutule sa ne scaldam!" Imediat am fost in curul gol si ma uitam la nanasul cum se dezbraca. Cand am vazut cata pula are, m-a apucat tremuratul de pofta. Nanasul nu mi-a dat atentie si am intrat amandoi in apa. Racoarea apei mi-a mai domolit trmurul, dar cand am iesit si l-am vazut iar pe nanasul gol, iar am inceput sa dardai. Vazand asta, nanasul m-a strans langa el, crezand ca tremur de frig, dar eu eram de nestapanit si am inceput sa-i sarut pieptul paros si burta. "Mai finisorule, ce-i cu tine? Ce-ai patit?" "Nanasule, poti sa ma bati, sa-mi faci ce-oi vrea, eu vreau pula matale!" " Cum finutule, ce-ai zis? Vrei pula mea? Ce sa-i faci?" "Nanasule vreau s_o sug!" "Mai baiete, te-ai bolunzit la cap?" "Te roog nanasule, lasa-ma s-o suug!"
Vazand ca n-are cu cine se-ntelege, nanasul ma baga cu capul intre picioare si umplandu-mi gura doar cu capul pulii, imi zise: "Na, ia si suge, futu-te-n gat de copil!" Cred ca era statut ca tasnea la sperma din pula lui, de n-aveam timp sa inghit. Eram stropit si pe fata, pe parul din cap si vazandu-ma asa, nanasul zise: "Avu du-te si te spala futute-n zbenghi de copil pofticios de pula, si de-acum sa vii la mine de cate ori ti-e dor de pula!"
Inchipuie-ti ca la o saptamana m-am mutat la nanasul care avea grije de mine cu de toate, in primu...



    Login