Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Intalnire cu "neprevazutul" la Onesti (3)
Autor : bigsuck - 2016-08-28
Citita de 3928 ori - Nota 3.50 (34 voturi)
Incerc sa scriu continuarea...
Poate pe unii dintre cititori o sa-i deranjeze ca unele din aceste fantezii isi aveau locul la categoria "Fantezii cu incest", dar am considerat oportun ca daca fac parte dintr-un serial, sa fie toate postate aici, la gay!

Ma uitam la Ciprian si la Rares ca aveau pulele par, iar Rares care era langa Viky, incepuse sa-l mangaie pe spate si pe buci, acesta fiind asezat pe burta in timp ce povestea. Ii mai baga cate-un deget in gaoaza, il mai strangea de buci, iar pula ii salta nerabdatoare.
Viky, sacait de manevrele lui Rares, ii zise:
- Nu ma mai tot gadila-n cur atata, ca nu ma fut cu tine! Dupa cat m-ai frecat ultima oara, ca mi se umflase pizda de credeam ca crapa, nu mai vezi tu curand futai cu mine!
- Ei hai, nu mai fi si tut atat de ranchiunos, luasem ceva mai mult la bord si ejaculam greu!
- Doar nu era prima data can mi-o trageai in stare de ameteala, dar am impresia ca nu bautura era de vina, ci cred ca trasesesi ceva pe nas!
- Ssst! Nu vorbi in plus, ca mai cred prietenii nostri ca e adevarat!
- OK, tac ma cheama, dar am eu antenele mele!
In urma acestui dialog dintre Viky si Rares, mi-am dat seama ca lucrurile nu erau tocmai curate si daca inainte ma gandisem sa ma duc la Rares sa stau la el pana imi rezolvam problema la Onesti, acum stateam la indoiala. Ciprian nu putea sa stea cu mine toata aceasta perioada si urma ca dimineata sa se intoarca la Piatra.
Intorcandu-se catre mine, Rares zise:
- Hai Dane sa ti-o pun tie, ca vad ca Viky face nazuri, dar dupa ce pleci si tu, tot la pula mea o sa vina!
- S-o crezi tu, ii raspunse Viky care se ridicase si ii smocotea pula lui Ciprian. Mai sunt si alte pule in Onesti care vor sa le fac onoarea!
M-am apropiat de Rares, incepand sa ne sarutam. Imi placea la nebunie ca imi baga limba in gura pe care i-o sugeam ca pe o pula, in timp ce mainile mele se jucau cu madularul acela colosal, mainile lui imi strangeau bucile. I-am mai luat inca odat pula in gura, ii sugeam capatana aceea mare din care venea gustul acela atat de placut mie, in timp se el imi indesa cu degetele saliva in gaoaza. Terminand operatia, imi dadu o palma peste buci si zise:
- Hai, intoarce-te sa te iau la pula!
M-am intors pe spate, cu fata-n sus langa Viky care deja era sub atacurile pulii lui Ciprian. Viky m-a apucat de mana ca un fel de sustinere si buxele noastre se lipira intr-un sarut.
Eram ca doua curve ordinare luate la pula.
Rares imi ridicase picioarele pe umerii sai si isi proptise capul pulii in gaoaza mea care il inghitea incet pe masura ce el impingea. Simteam presiune in stomac pe masura ce colosul inainta in mine, mainile lui Rares tinand bucile departate, atat pentru a usura intrarea pulii, cat si pentru a se delecta privind cum isi facea loc in mine. Cred ca era jumatate intrata, cand i-am zis:
- Opreste-te putin, ca simt ca nu am aer!
- Ok, sa-mi zici cand pot continua, nu de alta, dar nu vreau sa-mi mori in pula, raspunse Rares.
Viky ma strangea puternic de mana in semn de solidaritate si se uita la fata mea, sa-mi citeasca reactia intrarii pulii lui Rares in mine. Reglandu-mi ritmul respiratiei (si cred ca si cel cardiac), i-am facut semn lui Rares ca poate continua. Am simtit la un moment dat flocii de la pula kui la gaoaza, semn ca o bagase pe toata. Rares se uita la fata mea, insa eu i-am zis ca se poate misca incet pana cand ma obisnuiesc cu intrusul.
Ciprian deja intetise ritmul in curul lui Viky, care ma saruta inebunit de placere.
Rares facea curse lungi si incete, fara a scoate capul pulii din gaoaza mea si acum imi lasase picioarele pe langa soldurile lui, eu tinand genunchii flexati. Pula lui Viky salta pe burta lui in ritmurile futaiului aplicat de Ciprian, a mea deasemenea incepea sa tresalte pe burta mea in timp ce Rares accelera miscarile.
Colosul lui Rares isi facuse deja loc in mine ca acum o scotea complet, apoi o baga in viteza pana-n coaie, senzatiile de placere mi se accentuau si l-am tras pe Rares peste mine, gurile noastre unindu-se intr-n sarut. Pula lui facea curse mai scurte si mai dese, fara a mai iesi din cur, mainile mele il strangeau spasmodic de bucile paroase si as fi vrut sa fiu in el, sa fie in mine, sa ne contopim, sa fim o fiinta pentru totdeauna. Chiar daca incepea sa ma usture gaoaza de atata frecus, senzatiile interioare erau la maxim si probabil ca si ale lui erau la fel, ca deodata l-am simtit ca devine ca un arc si gemand, prin miscari spasmice ale bucilor, incepu sa-si reverse belsugul frumoaselor lui coaie in intestinele mele. M-a cuprins o caldura placuta, molesitoare si n-as mai fi vrut sa se opreasca din ejaculat, sa fie o fantana cu sperma!
Rares si-a scos pula din mine si ma uitam la ea cum atarna , din cap inca scurgandu-se sperma ca un fir alb. Imi venea s-o iau in gura, dar m-am gandit ca nu-i deloc igienic, deoarece fusese in adincurile fiintei mele. S-a dus impreuna cu Ciprian la baie sa se spele, iar eu cu Viky am ramas sarutandu-ne. coaiele noastre nefiind golite, am facut un 69 impreuna pana am ejaculat si noi unul in gura celuilalt.
Cand am intrat in baie, nu ne-a venit sa credem ce-am vazut:
Rares si cu Ciprian erau jos pe pardoseala baii intr-un foarte excitant 69! Atunci m-a fulgerat prin gand ce rost avea intrebarea lui Ciprian adresata lui Rares: "Ce naiba faci tu cu nenorocirea aceea care-ti atarna intre picioare?" Ciprian era fascinat de pula lui Rares si nu i-a trebuit mult sa se decida s-o ia in gura. La randul lui, Rares, traind in aceasta lume a gay-lor (despre femei nici nu putea fi vorba, caci niciuna n-ar fi indraznit sa lase sa intre asa monstruozitate in ele), nu i-ar fi displacut aceasta postura. Am intrat cu Viky sub dus privindu-i pe cei doi cum isi faceau de cap. In scurt timp si-au ostoit pofta si au venit si ei langa noi.
- Ciprian, mai nu-mi vine sa cred ce-am vazut, ii zic eu.
- Cu vreo doua ore in urma, daca mi-ai fi zis ca o sa fac asta, cred ca te pocneam, imi raspunse el. Dar de cand am vazut ce belea are Rares intre picioare, un gand nu-mi mai dadea pace: oare cum o fi sa ai asa ceva in gura si ce gust o fi avand? Mai ales ca te stiam si pe tine cu cata pofta inghiti produsul coaielor!
- Ca sa-ti invingi curiozitatea pana la capat, n-ai vrea sa-ti frec gaoaza cu ea, il intreba Rares.
- Ba, asta sa-ti iasa din cap, ca sigur as muri daca ai baga cotolanul ala in mine!
- Asa crezi tu, dar uite ai in fata doi insi care au rezistat cu brio la cotolanul asta, cum ii zici tu!
- Ciprian, mai ca ti-as trage-o si eu, acum ca ai gustat slobozul, i-am zis eu.
- Taci in pula mea din gura, ca nu-ti mai dau pula, daca te obraznicesti, imi raspunse el.
- Gata, am glumit, stii doar ca nu renunt la frumusetea ta de pula si la flocii aia blonzi!
Terminand in baie ne-am trantit toti patru pe pat, Viky si cu mine fiind intre cei doi masculi, eu langa Ciprian si Viky langa Rares.
- Ia sa va vad, ca doua doamne ce sunteti, cum va serviti voi barbatii la pat cu cate un pahar cu vin, zise Ciprian.
Ne-am ridicat "amandoua" si ne-am servit barbatii, continuand sa stam de vorba.
Atunci am stabilit ca eu o sa raman la Rares pana obtin actele necesare de la rafinarie. Am adormit fiecare, Viky si cu mine, cu nasul in blana de pe pieptul barbatilor nostri, fiind tinuti strans de catre acesti...



    Login