Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Intalnire cu "neprevazutul" la Onesti (10)
Autor : bigsuck - 2016-10-11
Citita de 5081 ori - Nota 6.68 (69 voturi)
Dupa asa"mic dejun" servit la ora ceaiului de la ora 5, ne-am imbracat si am iesit in oras. Am luat cateva cutii cu bere si ne-am dus in parc, care arata oarecum altfel decat cum era cand eram eu tanar si ma uitam cu pofta la coaiele si flocii de sub ele ale lui Miky Frunzetti, cel cu care petrecusem multe clipe fericite.
Bancile erau ocupate de cupluri de tineri, baieti si fete care ba se sarutau, ba faceau cate-un haz nebun de vreo poanta zisa de unul din ei, cu greu am gasit una mai libera pe malul Trotusului.
Le-am povestit celor doi, Rares si Grig, cate ceva din aventurile mele din tinerete, iar Grig, cazut pe ganduri, facu o remarca:
- Si se mai zice ca era rau pe timpul comunistilor!
- Stai baiete, am intervenit eu. Doar nu ne luam la pula in vazul lumii, asa cum vad ca se intampla acum si i-am aratat pe o banca mai ascunsa vederii, cum un baiat si o fata se pipaiau, baiatul fiind cu mana in chilotii fetei. Atunci te fereai ca de naiba, ca imediat erai arestat si azvarlit la parnae unde deveneai fetita tuturor care aveau sange-n instalatie. Si le-am povestit si momentele din armata, cand ma uitam din foisor cum era futut in gura si-n cur de un nou intrat.
Grig se freca la pula cand a auzit si o tranti:
- Mi-ar fi placut sa fiu eu ala...!
- Futu-te-n gat de boarfa, il lua Rares la rost, crezi ca ai fi fost tratat cu delicatete cum esti tratat de mine? Acolo luai pulele-n gura si nespalate si cu branza de-un deget pe capul pulii si cu jegul pe coaie si cu cacat in flocii de la cur si te punea sa faci curatenie cu limba peste tot. Asa-i Dane?
- Lasa-l, ca e un copil nestiutor, am incercat eu sa aplanez discutia.
- Am sa stau nespalat o saptamana la pula si pe urma te pun sa ma speli cu limba, continua Rares. Doar ca eu sunt baiat finescu si ma spal zilnic si de cate doua ori, de-aia iti place sa dormi cu nasul in flocii mei!
- La cat de buna e pula ta, as sta toata viata cu ea in gura, ii raspunse Grig.
- Si cine te opreste sa ramai cu mine toata viata, il intreba Rares. Si-asa te folosesc ca pe-o nevasta, asa ca iti fac inca odata propunerea sa ramai cu mine. E valabil si pentru tine Dane!
- Ha, ha, ha! Te si vad cum stai ca sultanul cu pula-n sus si Grig si cu mine iti satisfacem toate poftele, i-am raspuns eu.
Bineinteles ca ajunsi acasa, ne-am desfasurat cum am vrut, eu cu Grig futandu-ne reciproc si Rares pe amandoi.
A doua zi m-am dus iar pe la birourile rafinariei sa vad ce se mai intampla cu actele privind vechimea mea. Mi s-a spus ca sunt in lucru, ca sunt multi solicitanti si sa mai am rabdare cateva zile.
Pe de alta parte, Ciprian ma pistona si el sa ma intorc, ca mai are nevoie de om la serviciu. I-am explicat situatia si el doar a marait sarcastic: "Zi mai bine ca ai dat de pule bune acolo!"
Si nu er departe de adevar! Cine ar fi fost nebunsa renunte la asa calbasan de pula ca a lui Rares?
L-am sunat apoi pe Viky sa-mi zica cum as putea da de Ghita, fostul lui tata. Viky mi-a dat numarul si l-am sunat pe Ghita.
- Aloo, salut Ghita!
- " Da, Ghita sunt, dar tu cine esti de ma iei asa la per tu? Ne cunoastem?"
- Ne-am cunoscut mai demult mai omule, si sper ca ai sa vrei sa reinnoim cunostinta!
- "Care pula mea esti ma?"
- Sunt Daniel mai, cel pe care-l alintai tu Danut cand ma luiai la pula!
- "Futu-te-n darabana Dane, ce mai faci mai baiete?"
I-am povestit pentru ce eram la Onesti si el a si sarit cu invitatia:
- "Hai vino pe la mine, mai stam de vorba, mai povestim... si sa stii ca am niste coaie plinee, abia astept sa le golesc in tine!"
- Pai te mai tin balamalele la anii tai?
- "Si inca cum! Deja mi-am lasat cativa mostenitori pe-aici de cand m-am despartit de Aglaia. Ai fost pe la ea? Ce mai face curva? Tot cu tinerei se arde?"
- Da, am fost, am futut-o si eu in amintirea vremurilor bune!
- "Pe tarfulita ala de Victor l-ai vazut?"
- Ia te rog nu-mi jigni baiatul, ca e rodul coaielor mele, pula mea l-a plantat in pantecele Aglaei!
- "Futu-te-n gat, deci tu trageai pe nevasta-mea si eu n-am stiut!"
- Pai daca tu o neglijai si-ti varsai samanta pe la altele, trebuia sa o inteleaga si pe ea cineva si ala am fost eu!
- "Hai vino, sa stii ca nu-ti port dusmanie, ce-a fost a fost, suntem oameni si asta-i tot ce conteaza. Hai vino, ca deja am o pula ca stanca de tare!"
Dupa ce mi-a dat indicatii cum ajing la Filipesti, mi-am luat cateva rufe de schimb la mine, m-am urcat in autobuzul care mergea la Brasov si am coborat la Filipesti.
L-am recunoscut pe Ghita, intrucat nu se schimbase prea mult, doar albise, dar tot inalt si vanjos arata, chiar daca prefixul lui era 8. Descheiat la camase, isi etala parul de pe piept acum alb. Ne-am imbratisat si am pornit catre casa lui. Pe drum a fost salutat de feluriti barbati, femei si copii, si am vazut ca era respectat in sat.
- Unii din astia care m-au salutat, i-am avut si in pat, incepu Ghita sa se destainuie.
- Barbati, fac eu pe miratul.
- De parca n-ai sti ca fut tot ce prind!
Am ajuns acasa la el si in ciuda faptului ca era o casa batraneasca, era modernizata, avand chiar si baie in ea, ceea ce-i mai rar pe la tara, dar majoritatea caselor erau noi.
- Astia care au casele noi, sunt din astia plecati afara si vin si cu obiceiuri occidentale de pe acolo, nu putini fiind cei care mi-au trecut ptin pat. Vin innebuniti dupa pula, dar are tata pula din belsug. Ia uita-te, ca a ramas tot asa viguroasa, imi zise Ghita dandu-si pantalonii jos se etalandu-si protapul belit si gros din cladaraia de floci negri.
- Dar n-ai nici-un floc carunt la pula, ma mirai eu.
- Asta-i pula traita bine, a avut de futut mereu, de-aia n-am nici-un floc alb! Dar hai sa mancam ceva si sa bem un pahar de bun venit!
Dupa ce ne-am ospatat, Ghita zise:
- Hai acum sa trecem la placeri, ca pentru asta ai venit! S-a dezbracat in pula goala, acelasi lucru l-am facut si eu si ma trase de mana spre el, tragandu-mi capul spre pula lui care se balansa in sus si-n jos, belita. Am luat-o la pupat si lins, am bagat-o pana-n gat stand cu nasul in flocii lui care miroseau puternic a pula. Am inceput s-o frec intre buze sugand in acelasi timp, Ghita gemand de placere si imprimandu-mi cu mainile amandoua miscarea de du-te/vino a capului. Futandu-ma-n gura s-a deplasat usor catre pat, eu urmandu-l in genunchi fara a scoate pula din gura. In pat s-a intors peste mine acoperindu-ma cu trupul lui si continua sa ma futa-n gura mai aprig. Cand si-a dat drumul, m-a tinut strans intre pulpele lui pana a terminat. Am inceput apoi sa-l pup la coaie pe care le sugeam, dupa care rasturnandu-se pe spate, ma trase peste el si-mi zise sa stau la pula lui, ceea ce am si facut. Pupandu-i pula din cand in cand, vorbeam despre ce am mai facut fiecare de cand nu ne vazusem. Erau ani de zile la mijloc. Intr-un tarziu trase un pled peste noi, eu ramanand cu capul intre pulpele lui si lingandu-i coaiele si flocii de pe ele. Am adormit amandoi si pentru mine a fost cel mai placut somn, trezindu-ma in miros de pula...



    Login