Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDANIEL - In valtoarea vietii (7)
Autor : bigsuck - 2015-01-21
Citita de 3156 ori - Nota 7.55 (31 voturi)
In dupa amiaza zilei ce a urmat dupa noaptea fierbinte cu George, acesta nu a mai venit la Geo, nea Cristache luandu-ma doar pe mine de la Teleajen.
George ramasese sa rezolve un diferend intre trei colegi de-ai mei, care nu mai incapeau unii de altii.
Geo m-a intampinat cu multa dragoste, dupa dusul de rigoare facut impreuna cu nea Cristache, ne-am reunit toti trei in salon, la coniacul obisnuit.
Acolo ne-am luat la mozolit toti trei, sfarsind cu cate-un oral imbelsugat.
Nelinistit totusi de ceea ce se intamplase intre colegii mei, am plecat spre Vega..
Ajuns acolo, am aflat ca treburile se linistisera, dar ca sa fie sigur ca n-o sa inceapa iar, George a ramas cu noi, n-a mai plecat in oras. Chiar daca avea camera separata de ale noastre, nu ma puteam apropia de el, sa nu cumva sa se prinda ceilalti, asa ca faceam pe nevinovatul, comportandu-ma normal.
Plictisindu-ma, am plecat sa vad rafinaria Vega, sa vad instalatiile care prelucrau titeiul, mai stateam de vorba cu cei care lucrau, iar intr-una din aceste instalatii dau peste unul din colegii mei de dormitor, care in fiecare seara inainte de culcare ne arata pula, care nu era de lepadat, in sensul ca era destul de mare pentru varsta lui ( dar n-o intrecea pe a lui Costica Chervan), si la care ravneam cand nu eram in pula pedagogului Gigi Pop sau a lui Costica Chervan.
Cand m-a vazut, ne-am imbratisat si am inceput sa vorbim, sa ne amintim de anii de scoala.
El era incadrat ca receptioner in depozitul de materii prime si produse finite, asa ca m-a luat cu el in depozit sa stam de vorba nederanjati.
Fiind un parc plin de rezervoare cu produse inflamabile, avea o cabina cu unelte de stins incendiile, cu hidranti si spuma chimica.
In acea cabina am intrat sa stam la taclale.
L-am intrebat daca se casatorise, ceea ce a negat, cum statea cu gagicile, mi-a zis ca nu prea stralucit, pentru ca facea naveta de la Ploiesti la Teisani cu trenul, pe valea Teleajenului si nu prea mai avea timp.
Gandul meu se indrepta catre pula lui si nu stiam cum sa aduc vorba, insa tot el m-a scos din incurcatura:
- M-am intalnit de vreo doua ori cu Costica Chervan care mi-a zis cate ceva despre tine!
- Ce ti-a zis despre mine?
- Pai mi-a zis ca in ultimul an de scoala, te-a futut ca pe femeia lui. A zis ca nu te mai saturai de pula lui, pana cand te-a luat seful de sectie la el si crede ca traiai cu el.
Stiind ca orice-as fi spus ar fi fost in zadar, ca s-ar fi putut sa nu ma creada si sperand ca daca recunosc, poate imi implinesc dorinta de cand ne arata pula in dormitor, ii zic:
- Magarul! Mai rau ca o muiere barfitoare! Da, e adevarat, m-a futut si el si pedagogul si seful de sectie unde am facut practica, dar n-a fost frumos din partea lui ca s-a apucat sa cleveteasca!
- De pedagog nu mi-a zis, dar ai dreptate, nu trebuia sa spuna, daca a beneficiat de tine. Dealtfel se zvonea ceva inca de cand eram in anul intai, ca ar fi fost ceva intre tine si rusul acela, nu mai stiu cum il chema!
- Aaa, e vorba despre Vlady Naberejnae! Acuma, daca tot a mancat Costica ce nu trebuie, recunosc si asta, de Vlady eram pur si simplu indragostit. Cand a plecat, ma rugam plangand sa ma ia cu el in Basarabia!
- Tot vorbind de capitolul asta, iti spun ca mi s-a sculat o pula, ca as fute si o gaina!
- Lasa gaina, ca ai omora-o, la ce pula ai! Tot asa fatoasa e?
- Vrei s-o vezi? Ti-o arat acusi!
Si cum era cald, el fiind imbracat doar cu salopeta, imediat o da jos si-mi arata pula la care ravnisem, dar parca mai mare decat i-o stiam, decalotata complet si coaiele mari, bogate, duse la radacina pulii, fiind oricand gata sa arunce lava alba si spumoasa a dragostei.
- Daca tot sunt aici si esti intaratat, nu vrei sa te rezolv?
- Ia arata ce stii sa faci, ca mi-a zis Costica ce meserias erai!
Si fara nici-o retinere ma las in genunchi si incep sa-i mozolesc padurea de floci negri care se intindea pe langa coaie spre santul dintre buci.
Gicu devenise barbat in toata regula si-mi parea rau ca nu eram femeie ca sa ma marit cu el, sa ma futa zi si noapte.
Ma infierbantasem si eu si gargaunii isi faceau de cap in mintea mea, ca de fiecare data cand dadeam peste o pula noua.
- Lasa flocii, ia pula si-o mananca!
I-am luat pula in gura, tinand-o cu o mana de langa coaie si i-o frecam intre buze, el ma apucase de cap si cauta s-o bage mai adanc, eu o trageam mai in afara si cu limba faceam incojurul capului cogestionat care elibera pre-cum-ul cu gust de sperma si in timp ce-i lucram pula, ma gandeam ce inspirat am fost sa intru in rafinarie.
Incalzit de discutia noastra, Gicu mi-a umplut rapid gura cu sperma, eu inghitind cu sughituri.
Dupa ce i-am luat si coaiele-n gura, si-a tras salopeta pe el si mi-a zis ca intr-adevar, sunt bun.
- Dar sa stii ca numai m-ai intaratat! Vreau sa te iau la pula, sa intre toata, ca in gura mi-ai cam pus frana!
- Dar ce era sa fac? Voiai sa mi-o bagi in stomac?
- Am sa ti-o bag in stomac, dar pe partea cealalta. Uite cum facem: deseara la zece, eu mai intarzii, ca sa-i las pe toti colegii de naveta sa plece cu trenul de zece jumate, iar eu o sa plec cu acela de doispe jumate, pana atunci am sa te fut sa te rup in pula.
- Si unde naiba vrei s-o facem?
- Tu nu vezi ce cald si bine-i seara? In boschetii de pe partea cealalta a soselii!
- Bine, cum zici tu! Eu o sa te astept la poarta de la sosea a rafinariei.
Si cu smantana lui Gicu in stomac, am plecat spre caminul din colonia rafinariei.
Acolo era liniste deplina, unii dintre colegi fiind plecati in oras, altii trageau la aghioase.
Am plecat si eu in oras, ca sa treaca timpul mai repede..
Cand m-am intors, se facuse aproape noua seara. Stateam ca pe ace, iar la zece si douazeci am iesit la sosea, astepatandu-l pe Gicu. Valul de muncitori care iesisera din tura se topise, iar eu stateam ca pe ace.
Pe la unsprezece fara douazeci apare si Gicu fluierand vesel.
Am mers impreuna cam vreo trei sute de metri dealungul soselii catre Blejoi, dupa care am iesit de pe sosea spre camp, intre niste boscheti.
Acolo a intins Gicu pe iarba salopeta care o luase intr-o sacosa, apoi mia zis sa dau pantalonii jos, incepand sa se dezbrace si el de pantaloni.
Era luna, senin, o noapte frumoasa, numai buna sa te futi in mijlocul naturii. Din cand in cand mai trecea cate-o masina pe sosea luminand cu farurile, dar noi eram bine ascunsi.
Gicu s-a asezat calare cu pula la gura mea:
- Ia-o-n gura si intareste-o!
- As vrea sa-ti sug coaiele mai intai!
- Cum vrei, doar am facut dus inainte de a veni aici, asa ca poti sa sugi si sa lingi ce vrei!
Cand am auzit, bucuria mea, ca ma tenta dara aceea de floci care se intindea pe sub coaie catre santul bucilor.
I-am luat coaiele in gura, sugandu-le pe rand, apoi muscand usor cu buzele perineul flocos, i-am zis sa se aseze cu gaozul pe gura mea. Cand am inceput sa tatonez anusul cu limba, Gicu mi-a zis gemand:
- Ah Dane, ma bagi in boale! Cine te-a invatat sa faci asa ceva, ca mi s-a facut pula beton?
Si se salta de pe mine, imi ia picioarele pe umeri si ma patrunde scrasnind, de am crezut ca chiar ma rupe.
A inceput sa ma frece si n-a durat mult ca am si simtit cum valuri de sperma ma inunda, Gicu impingandu-se in mine in spasme scurte strangand din buci.
Prabusindu-se peste mine, ma strangea in brate sa ma rupa.
Am crezut ca iese din mine sa faca o pauza, dar intorcandu-ma, fara sa-si scoata pula din gaozul meu, m-a pus in patru labe si a inceput sa-si frece din nou pula in mine, aceasta intarindu-se pe masura ce se freca.
Mi-am amintit de noaptea petrecuta cu George, care nici el nu-si scosese pula din mine, Geo explicandu-mi ca invatase asta si multe altele de la Gerard, dar Gicu ce Gerard o fi avut sa-l invete?
Gicu ma futea de vreun sfert de ora si n-avea de gand sa termine, pe mine batandu-ma gandul sa-i zic sa renunte daca nu-i mai vine samanta, dar am zis sa stau sa vad ce are de g...



    Login