Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.99 In paza (8)
Autor : bigsuck - 2015-12-12
Citita de 4726 ori - Nota 4.26 (77 voturi)
Dar nici eu nu stateam degeaba cu Nicu si Viorel. Erau plini de initiative si pur si simplu eram folosit!
In special Viorel avea o minte, cum ar zice heterosexualii, bolnava, pentru ca ma punea in toate pozitiile si ma futea in toate felurile, iar eu nu protestam pentru ca il iubeam prea mult.
Intr-una din zile cand Nicu era la serviciu, eu fiind liber, cand a venit de la scoala, dupa ce-a mancat, Viorel m-a si luat la pula.
Stand cu el in brate si sarutandu-l, pustanul se uita-n ochii mei si zice:
- Dane, am vazut ca-ti place atat de mult samanta mea, ca imi faci vid in coaie. Daca-ti place atat de mult samanta de barbatei ca mine, nu ti-ar placea sa mai sugi o pula tot atat de tanara ca a mea?
- Ce-ai de gand, sa-mi aduci toti colegii tai sa ma futa?
- Nuu, dar ma gandeam ca totusi ti-ar placea Dinu, colegul meu de banca si baiatul vecinului nostru, nenea Solovastru!
- E vorba de baiatul acela inaltut din curtea de alaturi?
- Da, ca altul nu mai e acolo! Si mama lui e plecata la munca in Italia ca si a mea!
Ce-i drept il vazusem pe Dinu, dar nu ma gandisrl la el ca la un partener de pat, mai degraba ma gandisem la tat-su, un zdrahon de barbat, cam de varsta lui Nicu, dar intrucat tot vazusem si o femeie ca se invartea prin ograda, mi-am luat gandul de la el.
- Pai femeia aia care se tot invarte prin ograda lor, cine e? Eu am crezut ca e ma-sa!
- Nuu, aia e matusa lui, tanti Sevastita, sora lui nenea Solovastru, ea mai vine si le mai randuieste treburile!
"A-aa! Solovastrule tare-as vrea sa vad ce gust are pula ta, dar ma tem ca ma snopeste Nicu in bataie, daca umblu dupa alta pula!", am zis eu in sinea mea.
- Pai daca are si el samanta-n coaie, cheama-l, i-am zis eu lui Viorel .
- Are, ca ne labaream amandoi uitandu-ne la reviste cu femei goale!
- Atunci zi-i sa vina!
Imediat Viorel s-a imbracat si iesind afara, ii striga peste gard lui Dinu:
- Dinule, mai Dinule!
- Ce vrei ma, ii raspunde acesta.
- Vino pan-la mine, ca nu ma descurc la o problema la Fizica!
- Hai ca vin acusi!
Dupa vreo zece minute apare Dinu si dand cu ochii de mine, ramane cam sfios. Dupa ce se imbracase Viorel, m-am imbracat si eu, deci n-avea de ce se sfii, dar la tara, lumea e mai altfel decat la oras.
- La ce problema vrei sa te ajut, doar stii ca avem Fizica abia luni, sau m-ai chemat pentruu... stii tu ce!
Mai tarziu aveam sa aflu ca chemarea pentru rezolvarea unei probleme constituia acoperirea labarelii care o faceau impreuna.
- Nuu, am ceva si mai tare! Uite, Dan, cu care ai facut cunostinta adineaori, te rezolva in "problema" pe care o dezbatem amandoi cu ochii in revistele porno. Pe mine m-a rezolvat de cateva zile si nopti si-ti garantez ca e super!
Cu un zambet pe fata, Dinu ii zise:
- Ahaa, de-aia erai tu mai vesel de cateva zile incoace!
Ma uitam la el ca se freca la pula prin pantaloni si se uita la mine, studiindu-ma.
- Ce ziceti domnu Dan, o faceti si cu mine?
- In primul rand zi-mi Dan, nu ma mai domni, pentru ca daca o fac si cu tine, intre noi nu mai incap politeturi, iar in al doilea rand, zi-mi daca pana acum ai mai futut ceva!
- Acum, poate o sa razi de mine, dar in afara de labareala si cateva gaini din ograda, n-am futut nimic!
- Ha, ha, ha, incepe Viorel sa rada. Ai futut gainile?
- Tu nu rade, ca si eu te-am vazut cum futeai oaia, cand erai pe deal cu turma!
Am vazut cum i-a pierit rasul lui Viorel de pe fata si s-a inrosit.
- Acolo ti-ai rupt tu ata de la pula, i-am zis eu lui Viorel. Nu va rusinati copii, ca nu sunteti singurii care ati facut-o cu animalele, le-am zis eu. Si le-am povestit de ciobanii de la Vaslui (vezi episoadele cu "Suferintele tanarului Daniel"). Acum da-ti pantalnii jos sa vad ce podoabe ai acolo, i-am zis eu lui Dinu.
Acesta n-a asteptat sa-i zic a doua oara si tragandu-si pantalonii in jos, imi arata o pula tantosa, plina de vinisoare albastrii, capul pulii era prezent doar cu crapatura din el, restul fiind invelit in preput. Deasupra pulii era o padurice deasa de flocusori castanii spre blond, coaiele fiind acoperite de scrotul incretit si mai intunecat la culoare decat pula.
Deja imi venise apa-n gura de pofta, gandindu-ma ce gust placut trebuie sa fie sub preput.
- Ia intoarce-te si arata-mi si gaozul!
- De ce, doar n-ai vrea sa ma futi in cur, ca nu stau, imi raspunse Dinu.
- Ba da, te fute-n cur, dar cu limba, ii zise Viorel, care avusese parte de multe ori de acest tratament.
Dinu se intoarse si prinzand bucile cu palmele, le departa lasandu-ma sa admir anusul inconjurat de cativa flocusori.
L-am tras catre mine si i-am sarutat bucutele, muscandu-le usor. Aveau fragezimea unui cur de copilas, asa erau de dulci.
Intorcandu-l, am inceput sa-i pup paduricea de floci, pula care salta in sus si-n jos si coaiel adunate gramada sub pula.
- A-aahh, ma inebunesti Dane, gemea Dinu sub asaltul sarutarilor mele. Ia-o odata-n gura si soarbe-mi caimacul, ca acusi ii dau drumul!
Dar eu voiam sa-l aduc la paroxism si am inceput sa-i ling crapatura din capul pulii, tragand de preput si incercand sa-l trag peste limba mea.
Dinu ma prinsese cu amandoua mainile de cap si ma tragea spre pula, incercand sa mi-o bage in gura fortat. Atunci eu, l-am lasat sa faca ce vrea el si pula imi patrunse pana-n gat, decalotandu-se si simtind pe limba paritculele de smegma care se stransese intre preput si capul pulii, cu gustul inconfundabil de branza. Am inceput sa sug, inghitind tot ceea ce simteam in gura, iar Dinu dadea repede din cur, futandu-mi gura. In scurt timp am simtit jeturile de sperma calda ca-mi improasca gatul, Dinu prabusindu-se peste capul meu gemand a plans, nasul meu fiind afundat in flocii lui.
L-am lasat sa treca si ultimul spasm, eu inghitind incet bunatatea lui de sperma, apoi scotand usor pula din gura, am inceput sa-i pup din nou pula si coaiele, in timp ce el imi soptea ca ma iubeste si vrea sa fiu doar al lui.
Cat timp a durat asta, Viorel a stat si s-a uitat la noi frecandu-se la pula.
Cand s-a ridicat Dinu de pe capul meu, le-am spus sa se dezbrace si sa ne bagam toti trei in pat.
Ii aveam pe amandoi de o parte si de alta si nu ma mai saturam sarutandu-le trupurile de efebi.
Aveau amandoi pulile sculate si Viorel imi zise sa ma asez in coate si genunchi ca sa ma futa Dinu, el asezandu-se cracit, rezemat de tablia patului, cerandu-mi sa-i sug pula.
M-am asezat asa cum a zis Viorel (el era stapanul acum) si Dinu s-a asezat in spatele meu, departandu-mi bucile si examinand gaura curului ascunsa intre floci. Flexand indoit de genunchi, am simtit pula tatonand printre flocii ce acoperea anusul, apoi capul fortand sfincterul. Cand a impins sa intre si restul, l-am auzit icnind a durere, iar eu m-am impins mai tare in pula lui sa intre toata. Gemand a impins pana i-am simtit coaiele stranse inte bucile mele si pulpele lui. A stat un timp scotandsunete ce aratau durere, apoi incepu sa miste incet, incet, pula inainte si inapoi.
Eu mi-am dat seama ce se intamplase: Dinu nu mai era virgin, i se rupsese ata pulii si nu era prima pula careia ii rupsesem ata.
In acest timp Viorel imi umpluse gura cu sperma, iar Dinu se misca la spatele meu futand.
Simteam ca incepea sa devina stapan pe situatie, ma futea din ce in ce mai incrancenat si adanc si l-am simtit din nou ca se opreste tremurand in spasme, iar lava calda ce iesea din pula lui imi badijona intestinul.
Cand a scos pula, se uita mirat la ea cum un firisor de sange ii picura de sub capul pulii amestecat cu sperma.
- Sa-ti fie de bine puiule, l-am felicitat eu. Acum nu mai esti fecior, esti barbat, ca ai rupt ata pulii. Da-o-ncoace s-o iau in gura si sa ling locul ranit!
Dinu m-a prins de cap si mi-a bagat pula in gura, aceasta fiind semierecta. Am lins indelung zona afectata, in acelasi timp pula intarindu-se din nou.
In scurt timp Dinu era calare peste capul meu si ma futea din nou in gura. Imi gasisem un bun armasar, neistovit.
Viorel se dusese la baie si fiind siguri ca el intrase pe usa, n-am dat atentie, in tot acest timp Dinu saltand din cur peste fata mea.
- Aahh, futute-n cur de puslama! Asta e problema la Fizica?
Glasul unui barbat nervos, intrerupse miscarile saltarete ale lui Dinu si cand imi intorsei privirea, il vazui pe Mirel Solovastru descheindu-se la curea, sa-l altoiasca pe Dinu si de ce nu, si pe mine.
Eu faceam fete-fete, nestiind cum sa procedez in tare situatie.
Ceea ce se intampla acolo, era corupere de minori, pedepsita cu ani grei de puscarie si deja ma vedeam la parnaie fiind "fetita" a zece insi neobositi care abia asteptau sa se descarce in mine. Noroc ca i acest moment a intrat pe usa Nicu, salvandu-ne si pe mine si pe Dinu din atare situatie.
- Stai mai Mirele, potoleste-te, incearca Nicu sa-l linisteasca.
- Dar ce-i ma la tine-n casa? Bordel de barbati?
- Stai ma, n-o lua asa! Hai sa stam oleaca, vino cu mine, discutam la un pahar de vin, oameni suntem!
Cand au iesit ei pe usa dormitorului, Dinu si cu mine ne-am imbracat imediat si Dinu voia sa iasa pe usa si sa fuga acasa sau cine stie unde. Atunci a intrat Viorel si i-a zis:
- Stai cuminte, nu iesi ca tat-tu e cu tata in usa sufrageriei si te vede!
- Si ce sa fac, unde sa ma duc? Sar pe geam si fug!
- Stai mai cuminte ca il linisteste tata si se indreapta lucrurile, n-o sa patesti nimic!
Abia, abia a reusit Viorel si cu mine sa-l potolim pe Dinu...



    Login