Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.98 In paza (7)
Autor : bigsuck - 2015-12-10
Citita de 5167 ori - Nota 5.69 (54 voturi)
In timp ce eu ma bucuram de pulele lui Nicu si Viorel, tata si fiu, sorbindu-le cu pofta samanta din coaiele bogate, in viata tinerilor Dragos si Bogdan, lucrurile se derulau cu repeziciune, alunecand rapid pe panta promiscuitatii.
D-na Angelica, mama lui Bogdan, devenise dependenta de pula si se parea ca cei doi, Dragos si Bogdan nu o mai satisfaceau, mai ales ca Bogdan, cu pula lui Dragos in fata, ejacula repede, ceea ce pe d-na Angelica o enerva la culme.
Intr-una din zile, cand Dragos era absent, D-na Angelica il ia pe Bogdan la o discutie in fata unei cesti de cafea:
- Dragul mamei, spuneai odata de niste baieti de la tine de la liceu, care ar fi dispusi sa satisfaca o femeie dornica de pula, asa cum am devenit eu. Vad ca bunica-tu nu mai vine, ca au plecat in voiaj in strainatate, iar eu urlu dupa pula, mai ales ca acum imi place sa inghit sperma cat mai multa!
- Da mama, am sa discut cu ei, dar iti cer o favoare!
- Spune dragul mamei!
- Vreau sa fiu futut si eu odata cu tine, sa ma bucur si eu de pulele pe care le aduc in casa!
- De-acuma, ce sa mai zic, vazand cu cata placere ii sugi pula lui Dragos...!
A doua zi la liceu, Bogdan il acosteaza in pauza pe Andrei Neceanu.
- Ce-i Bogdanel, ti s-a facut dor de pula mea?
- Parca numai de-a ta? Dar nu pentru asta te-am oprit, e ceva mult mai delicat si nu stiu cum sa-ti spun, ca mi-e rusine!
- Mai incape sentimentul de rusine intre noi, cand ai fost sluga plii mele? Spune, ca chiar mi s-a sculat pula!
- Nu stiu cum sa incep, dar vreau sa-ti spun ca mama mea a devenit dependenta de pula, mai ales acum de cand e tata plecat afara. O mai futea bunicul, dar acum e si el plecat afara si in ultimul timp o fute prietenul meu, Dragos Carlan, insa e nesatula, nici el nu mai face fata. Am mai futut-o si eu, dar pula mea boraste repede, iar ea vrea frecata-n pizda cate-o jumatate de ora, asa ca m-am gandit la voi, la tine, la Constantiniu si la Bretcanu si daca mai gasiti vreo doi, cred ca o s-o sature!
- Auuu, ce mi s-a sculat pula! Hai repede in wc-eu sa ti-o dau la muie!
Andrei il impinse pe Bogdan intr-o cabina si dandu-si pantalonii jos ii propti pula rosie, belita in gura lui Bogdan, care se asezase pe capacul vasului de wc-eu.
Dadea din cur tinandu-l pe Bogdan cu nasul in flocii roscati si creti de deasupra pulii si in cinci minute, sperma smantanoasa si calda ii umplu gura lui Bogdan. Acesta o inghiti continuand sa suga capul pulii, in timp ce Andrei se zbatea sa scape din gura care-i vida canalul pulii.
Scapand, isi ridica pantalonii, stopand intentia lui Bogdan de a-i lua si coaiele in gura.
Cand au iesit, pe coridorul etajului se intalnira cu cei doi pularai, Constantiniu si Bretcanu.
Vazandu-l pe Bogdan inca rosu la fata iesind in urma lui Neceanu, il si luara la misto:
- Ce facusi papusico, ai luat-o la muie? Noi cand ti-o dam?
Razand, Andrei Neceanu ii opri si le zise:
- Baieti, pregatit-va pulele, ca-i rost de futai o noapte-ntreaga!
Si le spuse toata tarasenia cu mama lui Bogdan.
Luandu-l amandoi pe dupa umeri pe Bogdan, Bretcanu si Constantiniu, ii zisera:
- Aaa, atunci se schimba treaba, pentru ca o sa fim taticii tai! Hai cu noi in corpul vechi al liceului sa ti-o dam la papita! Ora asta ai s-o chiulesti si-ti promitem ca n-o sa-ti para rau!
Corpul vechi al liceului era o cladire dezafectata, in care se depozita mobilier vechi si alte lucruri care nu mai trebuiau.
In timp ce se suna de intrare la ore, cei trei coborara in fuga si strabatand curtea, intrara in vechea cladire, fara a observa ca din usa salii de sport ii urmarea privirea tanarului profesor de sport, Laurentiu Dobre. Acesta avea 27 de ani si nu era casatorit, preaplinul coaielor sale varsandu-l in prezervativele folosite cand multe dintre elevele liceului ii cadeau la pat.
Crezand ca cei trei se duc acolo sa fumeze, sa bea sau sa se drogheze, se lua dupa ei.
Cei trei intrara intr-o incapere unde pe langa niste banci puse unele peste altele, mai erau si doua catedre, puse una in prelungirea celeilalte.
Avand o ora la dispozitie, Constantiniu (Eduard, alias Eddy) si Bretcanu (Sorin), se dezbracara complet, etaland doua trupuri superbe de barbati, Eddy avand pilozitatea corporala mai bogata, din mijlocul padurii de floci de sub pantece stand semeata o pula de 22 de cm, decalotata si saltand din cand in cand sub tirul dorintelor inca nesatisfacute. Sorin nu era nici el mai prejos, doar ca pula lui excela prin grosime si aceasta zbatandu-se in padurea de floci aurii.
- Hai, dezbraca-te, nu mai sta, ca vrem sa te facem pizda noastra, ii zise Sorin lui Bogdan.
Vazand cu ce avea sa se confrunte, lui Bogdan aproape ca incepea sa-i para rau ca cedase impulsului sexual.
Cum se dezbraca, Sorin si Eddy il si pusera in genunchi in fata lor, incepand sa-l bata cu pulele peste fata. Bogdan incerca sa le prinda in gura, insa cei doi incepusera un fel de hartuiala, facandu-l pe Bogdan sa se roage de ei, cu lacrimi in ochi:
- Hai mai, nu fiti rai, dati-mi-le, vreau sa le sug!
- Ti le dam, daca stai sa te futem si in cur, raspunsera Eddy si Sorin.
Nebun de dorinta, Bogdan le promise:
- Da, o sa fac tot ce vreti, numai dati-mi-le!
Intelegandu-se din ochi, cei doi ii bagara ambele pule in gura, ceea ce-i producea lui Bogdan o dulce asfixie. Incepu apoi sa le suga pulele pe rand.
Avand pulele intarite ca piatra, Sorin ii zise lui Bogdan sa se urce pe una din catedre, cu curul la margine si cu fata-n sus.
Dupa ce Bogdan se aseza, Sorin ii unse anusul cu saliva, apoi proptindu-i pula in gaoaza, impinse, ceea ce-i smulse lui Bogdan un tipat de durere.
Acesta a fost semnul de ghidaj al lui Laurentiu Dobre, prof-ul de sport, sa-i gaseasca. Ajungand in fata usii, se uita pe geam sa vada ce se intampla.
Cand vazu scena dintre cei trei, imediat i se scula si lui pula, si cu toate ca nu avea antecedente homosexuale, i-ar fi facut placere sa participe si el, mai ales ca Eddy si Sorin, erau uneori tovarasi de sex cand aduceau cate o colega la el acasa.
Sorin incepuse sa isi frece pula in gaoaza lui Bogdan, cand Eddy se urca peste trupul lui Bogdan, cu genunchii de-o parte si de alta si isi baga capul pulii pe langa pula lui Sorin, largindu-i sfincterul lui Bogdan, ceea ce-l facu pe acesta sa inceapa sa planga de durere.
- Au, au, auuu-hu-huu! Ma doaareee! Mi-ati rupt gaoazaaa!
In vaietele si plansetul lui Bogdan, intra si Laurentiu.
Neluand in seama plansetul celui violat, Eddy, isi impingea salamul pe langa al lui Sorin si nu se opri pna n-a intrat tot, pana-n coaie.
- Bravo baieti, buna distractie v-ati gasit, le zise Larentiu.
La auzul vocii lui, Bogdan incerca sa se smulga din pulele celor doi, dar Eddy il impinse la loc zicand:
- Stai in pulele noastre, ca Laur, o sa te traga si el in pula, sau in cel mai bun caz, iti trage un futai in gura! Bine-ai venit la distractie Laure, intoarse Eddy capul catre noul sosit.
- Nu mai sta, zise Sorin, astupa-i gura cu pula, curvei asteia!
Dandu-si pantalonii de trening jos, Laurentiu, se urca peste capul lui Bogdan si se aseza cu coaiele mari si flocoase pe gura lui, nasul lui Bogdan intrand intre bucile lui Laurentiu, aspirand mirosul flocilor dintre ele.
Placandu-i mirosul, Bogdan incepu sa suga coaiele lui Laurentiu, ceea ce-l facu pe acesta sa se frece cu curul de fata lui. Sorin si Eddy il futeau zdravan in cur pe Bogdan, acesta parea sa nu mai simta nici-o durere, iar Laurentiu se intoarse si isi baga pula in gatul lui Bogdan. Acesta sugea cu sughituri, acum respirand prin flocii de la pula lui Laurentiu.
Parca vorbiti, cei trei ejaculara cu totii odata, Bogdan strangandu-l de buci pe Laurentiu, incercand parca sa stoarca cat mai multa sperma. Eddy si Sorin isi stersera pulele cu niste servetele umede, care nu le lipseau niciodata, apoi se imbracara toti patru, dupa ce Bogdan isi propti un somoiog de hartie igienica in gaura largita a curului, sa nu piarda nimic din pretioasa samanta a celor doi.
Eddy ii povesti si lui Laurentiu despre d-na Angelica cea dornica de pula, iar Laurentiu promise ca vine si el si mai aduce doi prieteni de la lotul de lupte libere din oras.
Se intoarsera in liceu, glumind pe seama lui Bogdan care nu se mai satura de pula.
- Bogdane, ii zise Laurentiu, cand simti nevoia de pula, nu-l uita nici pe tata Laur, ca ai vazut ce pula buna are, ma suni si eu te astept la mine.
Era vineri si Laurentiu isi suna prietenii sa le spuna ca e rost de-o orgie.
- Aloo, Valy? Avem de lucru la pule, pregateste-te ca la noapte tragem ceva-n pula!
- "Unde, la cine?"
- Vii deseara la 7 la mine si mergem impreuna! Il sun si pe Cornel!
- "O.K.! Mersi prietene!"
Valy era un tip de 38 de ani, antrenor la lotul de lupte si impreuna cu Cornel un luptator de 28 de ani, participa si la futaiul elevelor pe care Laurentiu le aducea la el. Ii placea sa futa fara prezervativ si nu putine ramasesera gravide cu el, dar el le ducea la chiuretaj la un prieten medic pe care-l cunostea si inainte de a le chiureta, le futea in gura, zicandu-le ca aceea era calea cea mai sigura de a nu ramane gravide.
Nu mai era nici-un secret ca toate care trecusera pe la doctor, se futeau si-n gura si-n pizda.
Pe la ora 18, incepusera sa se stranga toti participantii la Laurentiu acasa, apoi in corpore plecara catre locuinta d-nei Angelica, dupa ce-au tre...



    Login