Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.8 Vacanta de vis (6)
Autor : bigsuck - 2014-11-13
Citita de 3170 ori - Nota 5.45 (29 voturi)
Spre seara, dupa ce-am mancat si ne-am spalat pentru noapte, ne-am retras pe rand in fanarie.
Nelu inlocuise paturile si prosoapele si era dezbracat in asteptarea "desertului". Eu i-am urmat exemplul si am inceput sa ne giugiulim.
- Hoo, nesatulilor, ca o sa aveti pula in noaptea asta, de n-o sa-i puteti face fata, ne apostrofeaza Mircea.
- Adica ce vrei sa zici, ca te tine sa ne dai pula la amandoi toata noaptea, il intreb eu, facand pe nevinovatul.
- Hai, nu mai faceti pe secretosii, ca am auzit toata discutia cu tata! O sa va rupem in pula, si tu Daniel stii ca ai o datorie la pula mea!
- Poate-i invers, pula ta are o datorie la mine!
- Ei, bine, ia-o cum vrei, dar cred ca n-o sa ai parte de pula tatii in noaptea asta, ca Nelu n-o sa-ti cedeze locul cat e de dorit de pula lui.
- Nu-i nimic, chiar mi-e dor de pula ta, ah, ce-o s-o mai mozolesc, am sa scot tot untul din ea!
- Ai sa scoti smantana, ca n-are timp sa se faca unt de-atatea futaiuri si mui pe care le-a prestat biata mea pula.
- Ia n-o mai caina atata, ca n-a avut parte de cand e ea de atata iubire, i-am raspuns eu.
- Bine, bine ai dreptate, ca datorita tie a intrat in lucru, altfel mai faceam eu laba mult si bine!
In timpul asta Nelu imi bajbaia cu pula pe la cur, iar eu n-am pierdut timpul si m-am repezit cu gura in coaiele lui Mircea, care cat timp vorbiseram, se si dezbracase gol pusca.
In aceasta situatie ne-a gsit nea Georgel, care inainta azvarlind imbracamintea de pe el, astfel ca a ajuns langa noi gol si cu pula erecta batandu-i buricul ascuns in par. S-a oprit langa Nelu, care chiar daca ma mangaia pe mine cu pula la gaoz, si-a ridicat capul, a luat pula lui nea Georgel in gura si a-nceput s-o suga.
Dupa cateva minute de supt, nea Georgel s-a postat la curul lui, i-a scuipat intre buci si-i masa gaozul, largindui-l cu degetele.
Nelu gemea si se tot impingea cu pula in gaozul meu, pana cand a intrat in mine la un atac mai dur al degetelor lui nea Georgel. Acesta, socotind ca sfincterul lui Nelu e destul de lubrefiat, isi propteste berbecul la gaura si impinge brusc. Icnind, Nelu a intrat cu pula-n mine pana-n coaie, iar eu aflandu-ma cu pula lui Mircea in gura,, m-am infipt in ea de-am simtit-o in gat.
Afost o reactie in lant si in ritmul acesta am continuat: nea Georgel il futea pe Nelu, Nelu ma futea pe mine, iar eu ii sugeam pula lui Mircea.
In acest ritm am continuat pana ce Mircea simtind ca-i vine valul de sloboz, m-a prins de cap si ma indesa cu gura pana-n coaie, respiram numai pe nas prin flocii lui si simteam cum se duce sperma in valuri pe gat in jos, ca o lava calda si placuta.
Cat timp ii curatam eu de sperma pula lui Mircea, i-am simtit si pula lui Nelu ca se ingroasa in mine, si alte valuri de sloboz ma inunda, dar in sens invers. De efort si placere, Nelu s-a pravalit peste mine, nea Georgel peste Nelu, inundandu-i curul acestuia cu sloboz gros si cald. Simteam cum mi se prelinge pe pulpe cele doua sperme in melanj.. Eram naclait tot si la gura si la cur, dar tot nu m-am putut stapani sa nu adun din melanjul de pe pulpe cu mana si sa gust. Era un gust grozav de bun amestecul de sloboz trecut prin doua cururi, imi lingeam degetele ca de miere!
Fiind destul de intuneric afara, iar fanaria fiind mai retrasa vederii vecinilor, nu mi-a fost greu sa ma strecor afara si sa ma spal. La fel au facut si Nelu cu nea Georgel, asa ca acum eram curati, putand s-o luam de la capat cu dragosteala.
Intorsi in fanarie, eu m-am lipit de Mircea si Nelu s-a lipit de nea Georgel, fiecare napadindu-ne partenerul cu sarutari.
Eu nu mai aveam aer de cat imi scodolea gura limba lui Mircea, n-aveam glas sa mai zic numic, in schimb il auzeam pe Nelu zicand printre gemete:
- Taticule, esti tot ce am mai scump pe lume, te iubesc cum cred ca n-am sa mai pot iubi pe nimeni pe lumea asta, as vrea sa-mi dai pula in fiecare zi, nu ma pot satura de cat de buna e pula ta...
- Si eu te iubesc puiule, imi place sa fut carne tanara, de-aia nu trebuie sa fii gelos pe Daniel, ca si el imi place, el mi-a deschis pofta sa ma-nfrupt din trupurile voastre. Ti-am spus, pana pleaca, o sa-l iau la pula mai des decat pe tine. Nici nu se potrivea mai bine o situatie ca asta. Stiti ca mama-ta e mai in varsta ca mine cu zece ani si nu prea mai vrea sa stea la pula, a zis ca ei nu-i mai arde de barbat, dar eu ma simt inca tanar, am nevoie sa ma descarc. Sa va spuna Daniel ce cantitate de sloboz i-am dat cand am fost sa cosesc iarba pentru iepuri. Aveam niste coaie de abia izbutea Daniel sa ia cate unul in gura, nu ma mai slobozisem de-o luna.
- Ah taticule, tare-as fi vrut sa fiu eu primul care sa te incep!
- Lasa puiule, ca ai sa ai din plin de-acum inainte. O sa te luam la pula amandoi, si eu si frate-tu, ca eu nu sunt gelos, sunt multumit ca am pe cine fute si cred ca nici Mircea nu-i gelos.
...



    Login