Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.78 Quo vadis
Autor : bigsuck - 2015-09-10
Citita de 3931 ori - Nota 6.44 (34 voturi)
Dupa asa zisa revolurie din 1989, toata lumea se batea cu pumn-n piept si tocea pragurile bisericilor si drumurile manastirilor. De atunci incoace indeasa prostimea bani in buzunarele largi ale popilor si tot nu-i mai satura. Ba, de cand a venit la conducerea Bisericii Ortodoxe Romane, noul Patriarh (nu-i mai pomenesc numele ca sa nu se iste vreo confuzie), nu sunt scoli si spitale in Romania, cate sunt biserici.
Dar sa lasam politica la o parte si sa spun ce aveam de spus!
Cum ati zis? Ca religia nu-i politica?
Cum v-a imbrobodit de 2000 de ani incoace! E cea mai veche politica din lume! S-au prabusit imperii, au aparut si disparut partide, dar religia domneste peste planeta Pamant, indiferent ce nume poarta.
Asadar sa continuam:

Ca si restul vulgului, m-am gandit sa incerc si eu sa iau calea credintei stramosesti si sa merg si eu la o manastire sa ma rog pentru multele pacate savarsite in viata asta de muritor.
Si cum zona in care imi duc bicisnica viata e plina de astfel de asezaminte de credinta, nu mi-a fost greu sa aleg una din ele. Si iata-ma, mi-am pus curul intr-un autobuz si am pornit-o catre Targu Neamt, unde sfintele lacasuri sunt ca ciupercile dupa ploaie. Din mai multe considerente nu dau numele manastirii, nici numele prea-cucernicelor maicute si ale prea-cucernicilor parinti nu vor fi cele reale. Insa daca din intamplare o sa recunoasteti manastirea din anumite descrieri pe care voi fi nevoit sa le fac, tineti-va parerile pentru voi.
Am coborat in piateta din fata intrarii in manastire si oarecum dezorientat, am intrat prin deschiderea larga ce lasa sa se scurga cohorta de pelerini in incinta manastirii.
Clopotele de la cele trei biserici ale manastirii scoteau sunete de chemare a drept-credinciosilor la slujba unde sa-si lase obolul si pacatele in grija prea-cucernicilor parinti.
Pe una din aleile strajuite de flori, am oprit din mersul preocupat o maicuta de vreo 39 si ceva de ani, cerandu-i sfatul la care biserica din cele trei sa ma duc sa ma rog si pe care parinte sa-l abordez, adica sa mi-l aleg ca duhovnic.
Foarte indatoritoare, maicuta mi-a zis sa merg la bisrica Sf. ... si sa-l caut pe parintele Andrei.
M-am indreptat catre respectiva biserica si plin de evlavie am intrat si m-am rugat la icoane, aprinzand cuvenitele lumanari, apoi tot pe o maicuta am rugat-o sa ma indrepte catre parintele Andrei. A intrat maicuta in altar de unde s-a intors cu parintele, care era un barbat ca la 40 de ani, nu gras si umflat cum au tendinta a fi popii in general, ci asa cum ii sta bine unui om.
Parintele m-a luat de brat si am iesit din biserica, intrebandu-ma despre mine, cum am trait pana acum, iar eu fara a ma sfii, i-am marturisit cam cum am trait, chiar si aventuri de-ale mele care sunt condamnate de biserica, in mintea mea ivindu-se cele spuse de Inalt Prea-Sfintia Sa Episcopul Romanului si Bacaului in vizitele pe care le facusem mai demult acolo.
Nici parintele Andrei n-a fost departe de cele spuse de Inaltul Prelat, intarindu-si spusele prin urmatoarele cuvinte:
- Daniel, Domnul nostru Iisus Hristos se bucura cand si ultima oita ratacita se intoarce la turma si ii iarta ratacirile, integrand-o inapoi in turma! Si daca Domnul nu te-a pedepsit pentru cele savarsite, nici eu nu te voi condamna!
Oprindu-ne langa un mormant din curtea bisericii, imi arata:
- Iata, nici pe ratacita oita a Sa, n-a pedepsit-o pentru ca s-a daruit pe deplin celui mai mare poet al Romaniei, desi avea un sot juruit in fata lui Dumnezeu!
Cine a cutreierat manastirile Moldovei, cred ca a ghicit despre ce manastire este vorba, dupa cele evocate mai sus.
- Sa mergem in biserica si sa faci spovedania cuvenita, ca sa cer Domnului, iertarea si dezlegarea pacatelor!
Dupa ce m-am spovedit si mi-a facut slujba de iertare. am mers apoi catre casa unde locuia, invitandu-ma la masa.
In timpul mesei m-a intrebat faca am vreo graba sa ma intorc la Piatra Neamt.
Fiind in concediu, i-am zis ca nu si atunci mi-a zis ca daca imi place la manastire, pot sa raman cateva zile la el, sfatuindu-ma sa merg si la celelalte biserici ale manastirii.
Noroc ca imi adusesem ceva haine cu mine, ca sa am cu ce ma schimba pentru noapte, gandul meu fiind sa raman macar o noapte la manastire.
Am participat si la slujba de vecernie si nu -a lasat pana n-am dost si la cea de utrenie, aceasta terminandu-se pe la doua noaptea.
Curios, dar nu ma simteam obosit de fel! Parintele Andrei, asemenea. Ajungand acasa, parintele mi-a dat un pahar cu vin, din ala manastiresc, ce n-are egal nici in elita vinurilor medaliate.
- Daniel, imi zise, vezi ca nu am decat o camera cu un pat, asa ca suntem nevoiti sa dormim impreuna. Sper ca nu te deranjeaza!
- Nu parinte, doar oameni suntem!
- Te rog ca sa nu-mi mai zici parinte, pentru ca imi dau seama ca suntem cam de-o varsta, cel putin aici acasa imi zici pe nume.!
Fiind un tip care sunt de aceeasi parere, l-am aprobat:
- Da Andrei, cum zici tu, dar apropo, cati ani ai?
- 40, dar tu?
- 52!
- Multi inainte si sa fii sanatos!
- Si tu la fel!
Il vad ca incepe sa se dezbrace si ramane in pula goala, dupa care se baga in pat.
Eu ramasesem cam asa...!
- Hai, nu vii, ma intreaba Andrei.
Mie mi se intarise dupa ce vazusem dotarea lui care imi deschisese o pofta nebuna, insa nu stiam ce sa fac dupa ce se intamplase peste zi.
- Ce-i, ai ramas mirat ca m-am dezbracat? Mie asa imi place, obicei invatat cand eram la liceul sportiv din Bacau!
- Ai facut sport? Ce fel?
- Am facut doi ani de gimnastica, apoi m-am lasat si m-am dus la teologie.
- Si acolo tot asa dormeai?
- Hai dezbraca-te si vino-n pat, ca vad ca ti s-a sculat! Si poti sa vii tot gol, ca nu ma deranjeaza!
Inca ma intrebam ce-i umbla lui Andrei prin cap in timp ce ma dezbracam.
M-am dezbracat repede si m-am bagat in pat intre cearsafurile reci, fara sa ma ating de Andrei. Insa acesta intinde mana spre mine pe sun patura invelita in cearsaf si apucandu-ma de bratul gol, imi zise:
- Ce stai asa departe, vino langa mine sa te incalzesti ca vad ca ti-e frig!
Era pe o parte, cu fata catre mine si cand m-am tras langa el, i-am simtit pula sculata care ma impungea in burta.
- Hai nu te sfii, fa ce-ti place cu ea, imi zise luandu-mi mana si punandu-mi-o pe pula lui.
Am pipait-o de-a lungul, i-am mangaiat frenul cu degetul, apoi mi-a plimbat degetele prin floci, coborand-o spre coaiele mari si pline.
Andrei ma cuprinse pe dupa mijloc si ma trase strans lipit de el. Atunci eu l-am sarutat pe gat si pe umar, dupa care proptindu-mi fruntea de clavicula, miroseam causul paros al subbratului aspirand mirosul de barbat amestecat cu cel de busuioc. Ca o paranteza, toti cei care isi duc traiul in randul clericilor miros a busuioc.
Ridicandu-ma cu fata catre el, Andrei zise:
- Cred ca-ti pui multe intrebari despre mine, referitor la ce s-a intamplat azi. Sa stii ca acesta e si el un serviciu ca toate serviciile, mai multe nu-ti spun, ca vad ca esti un tip destept si o sa-ti dai seama si singur. Daca am intrat in randul bisericii, am facut-o stiind ca aici e o viata buna, pentru cei care stiu pe ce lume traiesc, pentru ca sunt si multi intre noi care cred toate aiurelile. Ce se-ntampla in biserica e una si ce facem in afara ei, e alta, pentru ca si noi suntem tot oameni care fiecare simte in felul sau. In limbajul vostru, eu sunt bisexual si asa am fost de cand mi-am descoperit placerile sexului. De cand am fost la liceul sportiv am dat-o la supt baietilor car le placea asta si-ti spun ca prima data am futut un cur, nu o pizda, apoi in cei doi ani de gimnastica, in turnee gaseam destui ca tine in care ma descarcam. Intalnundu-ma odata cu un fost coleg de generala care iesise preot, el mi-a spus ca asta e cea mai buna meserie si-s prost daca nu fac teologia. I-am urmat sfatul iar cat am fost ca student acolo, pula mea i-a multumit pe multi dintre colegi, eu fiind putin mai in varsta ca ei, eram asaltat de pustime.
- Si aici la manastire cum iti rezolvi nevoile sexuale?
- Cu maicuta de-aici care ma serveste! O am de cand era sora, abia intrase in manastire, eu am dezverginat-o! La doua trei zile o chem pentru servicii in care intra si sexul.
- Si stareta stie?
- Totul se face cu stiinta ei, de aceea mi-a dat-o chiar de tanara, ca s-o initiez!
In timpul asta mana mea nu inceta sa umble printre picioarele lui.
- Hai, ia-o-n gura si soarbe-i caimacul, ca acusi vine, de cand o tot freci si ma impinse cu capul la pula lui, care de cum intalni limba mea, exploda in jeturi prelungi de sperma calda si gustoasa.
Eram dupa o pauza cam lunga, pentru ca Adrian si Catalin se insurau si voiau sa fie curati in fata mireselor lor.
Sugeam lacom pula vanoasa a lui Andrei care ma implora:
- Aaahh, Daniel lasa-ma ca ma omori lacomule, nesatulule! Nu asa se suge o pula!
Storcand si ultima picatura, i-am lasat-o din gura, dar stateam cu nasul in flocii de la pula, pupand-o la radacina.
Mangaindu-ma pe cap, Andrei ma intreba de cand n-am mai avut o pula-n gura. Dupa ce i-am zis, mi-a dat crezare pentru modul lacom de supt dulcele madular barbatesc.
Povestindu-i despre cei doi gemeni, imi zise:
- Nenorocitul de Adrian mai degraba nu s-ar insura! Ce crezi ca se poate dezbara de tendintele de gay? Nenoroceste biata fata, ca el nu se poate abtine sa nu suga o pula si sa se futa-n cur, iar ea cand o sa afle o sa se scarbeasca si o s-o apuce si ea pe cai gresite, cautand barbati adevarati. Mai degraba ramanea asa si nevoia de femeie era asigurata in continuare de ma-sa si de nasi-sa, daca tot au intrat in pacatul incestului.
Gaseam ca Andrei avea perfecta dreptate si am mormait aprobator, in timp ce-i sugeam coaiele.
- N-ar fi cazul sa ne culcam, am mormait eu alta intrebare de sub coaiele lui. Acusi trebuie sa te scoli pentru slujba!
- N-avea grija, ca facem cu randul, azi e parintele Radu de servici, asa ca stai acolo si suge-ma si linge-ma in continuare, ca tare-ti mai place! Si ca sa-ti arat ca nu-s invidios, ti-l recomand, ca el e mai tanar ca mine, are cam 30 de ani si e si mai dotat ca mine!
- Dar cum sa fac, ca te-am ales duhovnic pe tine, am mormait eu de sub patura in timp ce-i mestecam flocii intre buze.
- Iaca pula! Duhovnic! Credeam ca ai inteles! Las-ca-i zic eu si o sa te ia la el acasa si ai sa te bucuri si de madularul lui!
- Te-ai saturat de mine, am mormait eu.
- Nici sa nu te gandesti sa nu mai treci pe la mine, ca de-astia de-alde tine vin foarte rar pe-aici!
Acestea fiind zise, m-am cuibarit intre picioarele lui si am dormit nu ca-n sanul lui Avraam, ci ca la pula lui Andrei!
Ne-am trezit pe la 10 tot in sunet de clopote si ne-am dus la baie unde ne-am pisat amandoi incrucisandu-ni-se jeturile de urina, dupa care am intrat sub dusul rece, sa ne trezim de-a binelea. Ne strangeam in brate plesnindu-ne cu palmele pe spate reciproc sa ne incalzim, pulile noastre strivindu-se una de cealalta si flocii incurcandu-se intre ei.
Am iesit de sub dus, ne-am sters cu acelasi cearsaf amandoi dupa care ne-am imbracat si am trecut in bucatarie unde Andrei a facut cafea dupa ce a aprins focul.
- Eh, conditiile noastre nu sunt ca ale voastre la oras, a incercat el sa se scuze in timp ce-l priveam cum se chinuia sa aprinda focul cu hartie si surcele.
- Si iarna ce faci, cum te incalzesti?
- Nu vezi cat de mare e soba? Corespunde in dormitor unde tot peretele spre bucatarie e din teracota, acum fiind acoperit cu covor. E o asa-numita soba oarba!
- Si iarna cum faci baie?
- Da, e putin mai greu, dar si mai placut, ca incalzesc o oala mare pe foc si vine maica Aretia si ma spala. Asa de bine ma simt cand imi spala pula si coaiele si le pupa...!
- Daa, si dupa aia vine partida de sex, zic eu.
- Vezi c-ai...



    Login