Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.77 Futai de tarani (5)
Autor : bigsuck - 2015-09-09
Citita de 5572 ori - Nota 6.00 (41 voturi)
In timp ce Neculai a strans canapeaua, eu m-am imbracat si am aparut in camera mare, unde erau cele doua copile cu Neculai.
- Aaa, la multi ani, buna dimineata, te-am trezit noi cu vorbaria noastra, ma intampina Neculai, prin intrebarea de la urma vrand sa afle daca nu cumva am am auzit si mai ale, am vazut ce se intamplase acolo.
- Aa, nu m-a trezit un zgomot ce venea de aici mai adineaori, am raspuns eu. Buna dimineata si la multi ani!
- Ele sunt doua fetite care-au venit cu grausorul si le-am retinut sa le servesc cu ceva, iar el e Daniel, gazda baietilor mei de la Piatra, facu Neculai prezentarile.
" Mare cotarla esti Neculai, le-ai servit mai inainte cu pula din greu", am zis eu in sinea mea.
Fetelor, probabil le placu ceea ce vazura la persoana mea si cum tagma muiereasca e greu de citit, Genuta si protesta:
- Aaa-ra badii Nicu, ce ne prezinti ca pi nisti mucoasi? Am intrat in randul muierilor de-amu!
Apoi catre mine:
- Eu-s Genuta si ea e Mihaela si-i povestisem badiei cum ne-am pierdut noi fecioria! Dar sa-ti spunem si matali di la inseput!
Eu, care auzisem si mai ales vazusem, ii zisei sa continuie de unde-a ramas, ca sa nu-l plictiseasca pe Neculai, ca o sa pricep eu.
Clipind cu subinteles, Mihaela continua de unde ramasese:
- De-atunci frate-meu e abonat la pizda mea. Intr-o zi ne-a surprina sotul mamei, caruia eu nu-i zic tata, ci Misule, cum ii zice mama. " Ce faci nrbunule, nu vezi ca-i minora?" "Ce minora tata, ca-i place pula la nebunie, cine stie de cand nu mai e virgina!! L-am vazut pe Misu ca-si freca pula prin pantaloni si zise: " Papusica lui tata, acum o sa fii a doua femeie a noastra si dupa ce scapi din pula lui Gica, te ia si tata la pula!" "N-am inteles ce vrei sa spui cu a doua voastra femeie Misule!", am zis eu. "Pai ma-ta ia pula la greu si de la mine si de la Gica, asa ca nu te mai duci dupa pula in alta parte, daca o ai acasa!" Misu isi daduse pantalonii jos si cu pula sculata venise catre gura mea cand a intrat mama: "Nenorocitilor, va omor! Ce-i faceti fetei mele? "Taci din gura Onorino ca ii potolim jarul din pizda, ca o arde rau!" a zis Gica.
Cand a auzit mama, a sarit ca arsa cu gura pe mine: "Tarfosina dracului, cine te-a necinstit, ca daca nu spui, cheala te las! Spune, spune cine-a fost pularaul?" De teama, i-am spus ce s-a intamplat in padure si am vazut-o pe mama ca s-a albit la fata. Punandu-si mana la gura a mare necaz, zise: "Ala e tac-tu curva mica si proasta!" "N-are cum mama, ca are cel mult 30 de ani!", am sarit si eu cu gura. "Ehei, draga mamii, ce stii tu! Ma dusesem in padure dupa ciuperci si cum ma uitam pe jos, aud ceva fosnind. Cand am ridicat privirea, l-am vazut pe Manciu, avea vreo 15 ani atunci, ca se pisa dupa un copac. Dupa ce-a terminat, am vazut cum si-o scutura si asa m-a cuprins o pofta, ca am facut pe naiba si l-am ademenit pana m-a futut. Atunci am ramas grea cu tine, insa lui nu i-am zis nimic si cred ca nici nu stie ca esti fata lui!" "Buna treaba!" am zis eu in gand, dar voiam neaparat sa ma mai intalnesc cu Manciu, pentru ca voiam sa-i spun cine sunt eu pentru el. In noaptea aceea si in urmatoarele, e o calareala in casa la noi, pentru ca nu ne mai ferim, o facem toti impreuna. Ca sa nu raman insarcinata, mama imi da din anticonceptionalele ei. Cu Manciu m-am intalnit la vreo doua zile dupa ce mi-a spus mama. Era la poarta, statea de vorba cu cineva, am asteptat pana a terminat de vorbit, apoi l-am intrebat ce mai face. Gandind ca am venit dupa pula, m-a tras de mana in curte tarandu-ma dupa el in casa. Acolo am inceput sa-i zic ce mi-a zis mama, insa el razand imi zise ca nu crede, ca-i o poveste si mai bine sa stau sa ma mai futa odata, ca acum sunt rodata. Am incercat eu sa ma opun, dar cand i-am vazut iar pula, n-am mai rezistat si i-am cedat din nou, de data asta cu voia mea. M-a tinut pana seara la el si a facut ce-a vrut cu mine, i-am zis ca-l iubesc, ca as vrea sa fiu femeia lui, dar el radea si zicea ca sunt femeia pulii lui si ca de dragul ei o sa ma fut cu el, ca n-o sa rezist fara pula lui. Si intr-adevar, fac ce fac si la doua trei zile ma duc la el, sunt inebunita dupa el, parca m-a drogat!
- Eu m-am ferit de el de-atunci, zise Genuta, dar simteam nevoie de pula si manata de asta, m-am dus la parintele Ghelase sa ma spovedesc si sa-i cer sfatul. Auzind parintele, imi zise: "Fata mea, in fata lui Dumnezeu n-ai facut nici-un pacat, ca asta e rostul femeii pe pamant, sa fericeasca barbatul si sa faca copii. Tu esti inca prea mica pentru facut copii, ai vreme pentru asta, dar daca ti-ai descoperit placerea asta in a ferici barbatii, continua, asta- drumul pe care ti l-a aratat Domnul, si pebtru ca si eu fac parte din tagma barbatrasca, nu-i pacat sa te impreunezi si cu mine!" "Vai parinte, nu stiu ce sa fac, poate nu se cade..." am incercat eu sa protestez, dar parintele isi dadea jos anteriul si ramasese in camasa si pantaloni care se si umflasera in fata. Vazand asta, m-am uitat mai bine la parinte si abia atunci am vazut eu ca e barbat tanar si frumos si daca a zis el ca nu-i pacat, de ce sa nu-i fac pe voie? Cum eram in genunchi in fata lui, i-am cuprins picioarele cu bratele si mi-am lipit fata de umflatura aceea care pulsa sub stofa pantalonilor. "Asa fata mea, iubeste-o, ca rugaciunile mele te vor spala de toate pacatele!" zise parintele descheind cureaua pantalonilor si incepand sa-i dea jos. Cand i-au cazut pantalonii la glezne, din deschizatura izmenelor a tasnit o pula groasa si belita care m-a pleznit peste fata, ridicandu-se dreapta pe burta. I-am pupat-o cu evlavie, moment in care parintele imi zise ca sa ma ridic si sa ma dezbracasa cum m-a lasat bunul Dumnezeu, ca si el o sa faca la fel, ca sa ne impreunam asa cum o cere Domnul. Goi fiind amandoi, m-a intins pe masa si departandu-mi picioarele, am simtit cum intra in mine pula aceea calda. Impreunandu-ne mainile cu degetele inclestate, m-am daruit pe deplin parintelui Ghelasie, care mi-a zis: "Fata mea as vrea ca impreunarea noastra sa fie cu rod, pentru ca pe preoteasa a zamislit-o Dumnezeu fara darul de a zamisli prunci, si suntem hoatarati sa adoptam prunci, insa e cu mult mai placut ca acesti prunci sa fie din fiinta mea, nu de pe aiurea, iar tu esti o fetita tare frumusica si mi-ar placea sa avem prunci impreuna!"
Si de atunci ma duc la spovedanie la parintele in fiecare vineri dupa vecernie, dar inca n-am prins rod.
Mai vorbind de una, de alta, fetele au plecat in drumul lor, iar eu i-am spus lui Neculai ca auzisem totul de la inceput si mai ales vazusem.
- Mare pisicher mai esti! Trebuia sa vii si luai si tu una-n pula!
- Abia ti-au ajuns tie!
Au inceput apoi sa apara unul cate unul si ceilalti. Se facuse demult de pranz, asa ca iar ne-am intins la masa. Dupa ce-am mancat, Vasile ne face semn, mie si lui Adrian sa mergem.
- Dar ce faceti, nu mai stati, intreba mirata Adelina.
- Avem putina treaba la mine, raspunse Vasile, apoi am iesit toti trei pe usa.
Ajungand la Vasile, acesta aprinse focul in centrala cu lemne si in curand auziram caloriferele pocnind. In curand se facuse o caldura-n casa de chiar simteai nevoia sa te despoi de hainele de pe tine. Cum l-a vazut pe Vasile in pula goala, Adrian s-a si repezit sa-i ia pula-n gura.
- Stai usor baiete, ca mergem sa facem baie, nu ne moscolim asa! Si am intrat toti trei in cada incapatoare, Vasile pornind jacuzzi sa bolboroseasca, bulele gadilandu-ne placut la coaie.
Dupa baie, stersi cu niste cearsafuri, am aterizat toti trei in pula goala pe patul mare si incapator din dormitor, sarind amandoi, si Adrian si eu, cu gurile si limbile pe trupul lui Vasile Acesta sedea rasturnat pe spate in timp ce noi il pupam si-l lingeam prin cele mai ascunse parti. Avand pula par, Vasile zise:
- Hai fiule, treci sa te fac mireasa pulii mele!
- Vaai taticule, asa repede?
- Daca te tot codesti, n-o sa mai vrei si tu insuti ai promis c-o sa stai! Hai aseaza-te cu curu-n sus si stai sa te dezverginez!
N-a avut incotro si s-a asezat cum i-a zis Vasile, acesta gresandu-si pula cu o alifie dintr-un tub, apoi luand un flacon de plastic negru, ii impinse capatul ascutit in gaozul lui Adrian si stranse de el.
Adrian sari ca ars:
- Valeeu tata ce-ai bagat asa rece in mine?
- Taci baiatul tatii, ca asta curata intestinul ca sa nu-mi murdaresc pula de cacat si totodata n-o sa mai simti durere asa mare! Vezi ca am totusi grije de tine!
Apoi proptindu-si capul pulii in mijlocul inelului maroniu care se strangea, ii zise:
- Nu mai sta asa incordat, ca n-o sa fie asa rau! Stai relaxat, lasa gaozul moale!
Prinzand apoi momentul cand muschii radiali ai gaozului nu mai miscau, Vasile impinse si capul mare si gros patrunse in interior.
- Au! Ifff, ce groasa e, incepu Adrian sa se vaite.
- Taci ca nu e asa cum ar fi fost fara sa te fi pregatit! Dane, inchide-i gura cu pula!
- Vrei sa ma lase fara pula? Inca mai am nevoie de ea! Asta, de durere, cine stie daca nu inclesteaza gura si ma lasa fara, zic eu fara sa stiu cu adevarat ce simtea Adrian in timp ce Vasile inainta cu calbasanul in curul lui.
Vazand ca Vasile intrase tot in el, iar Adrian doar sufla greu cu gura cascata, fara sa tipe sau sa planga, am intrat sub Adrian cu fata-n sus ajungand cu capul intre pulpele lui di luandu-i pula-n gura, am inceput sa dau cu limba in jurul capului si sa sug. Am simtit cum imi e luata si mie pula in gura si frecata de buzele lui Adrian. Vedeam coaiele lui Vasile cum plezneau pulpele lui Adrian si incepeam sa simt deja gustul de sperma in gura. Vasile incepuse sa faca curse mai lungi, auzeam cum il pleznea pe Adrian peste buci si ma atentiona:
- Dane atine gura!
Am lasat pula lui Adrian din gura si mutandu-ma cu capul spre genunchii lui Vasile, asteptam cu gura cascata.
Atunci Vasile a scos pula din curul lui Adrian si mi-a proptit-o mie in gat, apoi a bagat-o din nou in Adrian si iar in gura mea, si tot asa. Mainile mele frecau pula lui Adrian, el imi freca pula mea cu buzele si era un perpetuum mobile.
Deodata vad ca Vasile se incordeaza, il prinde pe Adrian de pulpe si se infige adanc in el, coaiele lui Vasile proptindumi-se deasupra gurii la radacina pulii. Am saltat capul si le-am luat in gura si le-am supt in ragetul de taur al lui Vasile. Tremura din cur spasmodic, incordat, in timp ce ejacula adanc.
Pe piept si burta am simtit stropii calzi de sperma ai lui Adrian si atunci si pula mea pulsa in gura acestuia jeturi de sperma pe care le inghitea lacom.
Intr-un oftat adanc, Vasile a scos pula din Adrian, i-am curatat-o si s-a rasturnat pe spate istovit.
Adrian s-a rasturnat si el intr-o parte ragaind dupa sperma inghitita din pula mea, eu ramanand in aceeasi pozitie.
Dupa ce ne-am mai revenit, Vasile il intreaba pe Adrian:
- Ia zii, cum a fost?
- A fost destul de bine, a fost de-ajuns pana m-am invtat cu ea in mine, parca era de-acolo!
- Si tu te speriasesi ca prostul... Dar tie Dane ti-a placut pula mea?
- E super, dar as vrea sa-ti versi tot slobozul in gra mea!
- Pai ramai la noapte aici si o sa-l ai!
Era sa promit ca raman, dar mi-am amintit ca trebuie sa merg la spartul plugului, sa ma intalnesc cu grupul de uratori si pulile lor si am raspuns:
- Din pacate nu pot, am alta promisiune de tinut! O sa mai fie si alta ocazie!
- De-acu, daca esti de-al nostru, poti veni cand vrei si de cate ori vrei, ca acasa la tine, ca pulile noastre o sa-ti stea la dispzitie, plus pizdele Adelinei si Zenoviei!
In timp ce ma imbracam, dupa ce fusesem lins pe piept si burta de sperma de catre Adrian, il intreb:
- Tu mai ramai?
- Da, a raspuns el de sub coaiele lui Vasile pe care le sugea cu pofta.
- Atunci spor la futut, le-am urat eu iesind pe usa.
Se intunecase bine afara si temandu-ma sa nu intarzii, aproape alergam catre casa lui Neculai.
Cand am intrat, nu era nimeni. M-am uitat, hainele erau la locul lor, nu erau plecati nicaieri. Descaltandu-ma si ramanand doar in camase si pantaloni, am intrat sa cercetez in dormitorul sotilor. Acolo era Adelina sub Catalin care dadea din cur in draci, in timp ce Adelina il strangea de buci. Iam lasat si am iesit stiind ca Neculai era in alta camera cu Zenovia in aceeasi pozitie.
Ma uitam la televizor cand a iesit Catalin in pula goala zicand:
- Hai, treci la rand, cainca mai vrea!
- Lasa-ma sa ma odihnesc ca ma asteapta o noapte alba, i-am zis eu aplecandu-ma si luandu-i pula in gura si sugandui-o.
- Da, asa-i ai dreptate si se intoarse inapoi in camera sa continuie amorul incestuos.
Pe la ora 20, ne-am asezat la masa toti cinci, dupa care pe la ora 22 Neculai s-a retras cu Adelina in dormitor, Zenovias-a dus acasa iar Catalin si cu mine, ne-am imbracat sa mergem la Manciu. Pe drum l-am intrebat:
- Ramai si tu?
- Nuu, eu ma intorc acasa, ca are mama o pizda asa calda si buna, as fute-o mereu. Ce crezi ca nu-ti sunt de-ajuns zece insi, iti mai trebuie unu-n plus?
- Nu, dar ma gandeam ca vrei sa vezi cum decurg lucrurile.
Las-ca o sa-mi povestesti tu!
Ajungand acolo, casa lui Manciu era luminata a giorno si dinauntru se auzea harmalaie insotita de muzica.
Tragand aer in piept a oftat, am intrat in urma lui Catalin.
Cand ne-au vazut, baietii au scos un urlet de bucurie.
Inauntru era o caldura ca nu puteai sta decat dezbracat, baietii fiind toti la bustul gol. Trupurile frumos dezvoltate straluceau de transpiratie in lumina becurilor ce compunea o lustra mare ca o caracatita cu multe brate.
Am dat mana cu fiecare facand cunostinta, dar n-am retinut numele fiecaruia, intrucat nu voiam sa-mi incarc memoria cu numele baietilor pe caare cu siguranta nu-i voi mai intalni. Doar Manciu mi-a ramas in minte el fiind starostele lor si placandu-l pentru ideile de depravare care-i veneau in minte in ceea ce ma privea.
Catalin a plecat eu ramanand la dispozitia grupului care deja ramasesera doar in chiloti ce lasau sa intrezaresti ceea ce ascundeau. Raliindu-ma obiceiului casei, am ramas si eu in chiloti, eu fiind cel mai in varsta dintre ei, in rest, in afara de Manciu care trecea pe 31 de ani, ceilalti nu depaseau 25,26 de ani. Aveau trupuri bine lucrate de muncile de la tara si deja ma strangeau in brate simtind pulsul mandriei din chilotii lor. Dupa mancare si vin care se gasea din belsug, fiecare aducand de acasa ce aveau mai bun, aveau chef de distractie, asa ca Manciu a dat semnalul:
- Hai, toata lumea la pula goala s-o vad!
Nici nu se putea comanda mai buna, ca toti erau cu pulile sculate, care mai de care cu forma, marimea si grosimea ei, floci din abundenta, unii aband si pe piept.
Bineinteles, Manciu era de departe cel mai paros, de la gat pana la pula fiind tot blana.
Asezati pe canapele si fotolii, rezemati si cu pulele par, mi s-a spus sa incep show-ul.
Am inceput, se stie, cu a lui Manciu si le luam pe fiecare bagandu-le pana-n gat, multe din ele ramanand cam o treime afara din gura. Toate miroseau a pule transpirate, chiar daca baietii facusera baie acasa., miros care nu-mi displacea deloc.
Cu trecerea la fiecare pula, uralele si hohotele cresteau.
Cand am ajuns la ultimul, unul din baieti, a adus dintr-o alta camera o saltea pe care a pus-o in milocul camerei, mutand masa la unul din pereti. Manciu mi-a facut semn sa ma intind pe ea cu fata in sus si sa astept sa treaca fiecare baiat sa ma futa in gura. In acest fel am supt pule si coaie de ma saturasem, dar nu se lasau pana cand nu-si boarau pulele in gura mea. Inghiteam sperma cu fel de fel de consistente si gusturi si ca sa nu-mi fie greata, la fiecare doi insi faceam o pauza in care imi clateam gura cu vin. Aproape de sfarsitul rundei de primit muie eram ametit, ca ma indragostisem de toti si as fi vrut sa-i iau pe toti acasa. Dupa o pauza mai lunga, mai gustand, mai band cate ceva, am vazut toate pulele invelite in prezervative. Civilizatia incepuse sa patrunda si la sate.
Stiam ce urma asa ca fara invitatia de rigoare, m-am dus la saltea si m-am asezat in patru labe. Am fost futut in toate pozitiile de cei zece baieti, de nu-mi mai simteam gaozul. Am mai facut o pauza si m-am uitat la ceas: era ora 4 dimineata dupa care s-a rupt filmul.
M-am trezit in miros de pula transpirata si cand am deschis ochii, n-am vazut decat o padure de floci si lipita de buzele mele starea pula flasca a lui Manciu, eu fiind cu capul intre pulpele lui. Am inceput s-o pup usor si curand am simtit ca prinde viata ingrosandu-se.
- Ai facut ochi, aud gla...



    Login