Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.76 Futai de tarani (4)
Autor : bigsuck - 2015-09-08
Citita de 5553 ori - Nota 4.04 (48 voturi)
Stand toti trei gramada peste ea, Adelina nu mai putu suporta si scuturandu-se, ne lua la rost:
- Aaa-ra! Dar voi o sa adormiti amu pi mini si mii-mi trebui pula! Hait! Cari ari di futut sa ramana, cari nu, valea!
Neculai, aproape adormit cu ochii bleojditi, s-a ridicat de langa ea si asa, in pula goala s-a intors in camera mare unde fusese masa festiva si se yranti pe canapea, adormind pe loc.
Eu, care nu-mi golisem preaplinul coaielor am ramas cu Adrian care acum avea iar pula sculata ca si mine si voia sa i-o bage-n pizda Adelinei care se cracise din nou, asteptand o noua runda de futai.
- Hai pulile meli minunati, va vreau, sa ma satur di pula!
- Da mami scumpa, lasa-ma intai sa vad pe unde-am iesit, ii soptea Adrian fericit ca trupul femeii care i-a dat viata ii apartine.
Ii departa buzele pizdii cu mainile si se uita in strafundul pizdii Adelinei, mai lingea si soptea:
- Ah, ce pizda dulce ai mami si o sa te fut iar in pizda asta pe care-am futut-o cand m-ai nascut, atunci a trecut pula mea pe aici, dar acum te fut ca pe femeia mea in care o sa-mi las samanta sa rodeasca un frate-fiu! Da mami?
Adelina era in transa, se framanta si baiguia cuvinte fara inteles:
- Daa... pula... o vreau, vreau... Adrian, iubitul meu...
Ma uitam fascinat cum mama si fiu erau in pragul impreunarii absolute.
Cu pula sculata la maxim, Adrian o prinse pe Adelina pe sub pulpe si o baga incet printre buzele groase ale pizdii, sa simta savoarea impreunarii.
- Aaahh, asaa puiul mamii dulce, bag-o, asaa adanc sa te simt in suflet!
- Daa mami, ai o pizda asa fierbinte si dulce! As vrea sa raman mereu cu pula in ea!
- Da puiule, acolo e locul ei, sa se-ntoarca de unde a iesit si sa-si lase samanta sa rodeasca! Vreau samanta ta puiule!
Eram super-excitat asistand la scenele de amor dintre mama si fiu, acesta incepuse sa dea frenetic din cur, eu stand la spatele lui si uitandu-ma printre picioarele lui cum pula intra si iesea, iar coaiele i se zbateau de bucile Adelinei.
Adoram scena asta si in extaz am inceput sa-l pup pe Adrian la perineul flocos, cautand sa ajung la anusul ascuns printre floci intre buci. Caldura pizdii combinata cu saruturile mele insotite de limba-mi jucausa, i-au grabit slobozului iesirea, revarsandu-se in fundul pizdii Adelinei care se scutura in spasme sub trupul lui Adrian prabusit cu nasul intre sanii ei.
Mici siroaie de sloboz spumos si alb ieseau pe langa pula care ramasese prizoniera gurii fierbinti si nesatule a pizdii.
Le culegeam cu limba in timp ce simteam cum pulsa canalul de sub pelea fina a pulii care deschidea poarta slobozului din coaiele invelite in reteaua de floci.
Nu mai puteam, coaiele cereau sa se goleasca incepand sa ma doara, asa ca dupa ce Adrian a cazut pe o parte langa Adelina extenuat, mi-am bagat pula in laptele cleios ramas in pizda si am inceput sa fut pizda aceea care cerea pula mereu.
- Ahh, Dane, Danuuut! Ah, ce bine e-e-e-!
Adelina dardaia sub asaltul pulii mele, chiar daca pula mea nu avea gabaritul celor ale barbatilor din familia ei.
Coaiele ma dureau, parca se blocase ceva si nu le dadea voie sa se deserte. Eram nervos din aceasta cauza si pompam in continuare incrancenat, in timp ce Adelina ma gratulacu tot felul de apelative, care mai de care mai dragute.
Deodata am vazut ca incepe sa tremure, ma apuca cu mainile de buci tragandu-ma in ea de nu mai puteam face nici-o miscare si un suvoi fierbinte de lichid orgasmic mi-a invaluit pula tasnind pe langa coaie.
Asemenea lui Adrian, m-am prabusit si eu cu nasul intre sanii ei, cand in sfarsit pula a inceput sa improaste in fundul pizdii, slobozul meu facand un amalgam cu lichidul orgasmic si probabil punand bazele unei noi vieti..
Pana in zori si Adrian si eu, am mai futut-o inca de doua ori, Adelina atingand extazul cand era Adrian in ea, asa ca daca a ramas grea, nu se stie care e tatal.
Era ziua afara cand au inceput sa vina copiii cu grausorul.
Noua ne era prea lene sa ne deplasam, Vasile cu Catalin si Zenovia dormeau dusi si ei intr-o camera mai in spate, iar Neculai dormea in pula goala pe canapea in camera mare.
Intr-un tarziu am auzit soapte in camera unde era Neculai, intrerupte de mici rasete.
M-am ridicat usor de langa cei doi si am intredeschis usurel usa catre acea camera.
Am vazut doua copile , cred ca aveau 12 - 13 ani care se jucau cu pula lui Neculai, in timp ce acesta le daduse pantalonasii jos si le pipaia la pizdute. Pula lui Neculai era erecta la maxim, iar acesta cauta sa le convinga sa se aseze cu pizdutele in pula lui:
- Hai mai Genuta, aseazate oleaca cu pasarica ta in cocosul meu! Si tu Mihaela, hai tata, ca o sa vedeti ce-o sa va placa!
- Badie Nicu, crezi ca nu stim ce-i ala futut?
Luat prea repede, Neculai a belit ochii mari la ele.
- Adica voi... vreti sa ziceti ca nu sunteti fete mari?
- Hi,hi,hi, hi! Ohoo badie, suntem mari si-o sa mai crestem! Nu-i prima oara cand punem mana pe-asa ceva!
Incepand sa intre in jocul lor, Neculai le intreba:
- Si pe-a cui pula ati mai alintat-o asa cum faceti cu-a mea?
- Iti zicem, dar sa nu mai spui la nimeni!
- Tac ma cheama, zice Neculai. Dar daca tot sunteti invatate cu pula, as vrea sa va iau si eu la pula!
- Eee, badie! Asta mai discutam! Am fost luate prima data la pula de Manciu, il stii matali!
- Valeeu, dragili tatii! Lu asela i s-o dus buhu, ca-i mare-n pula si futi tat ci prindi!
- Apai sa stii badii, ca noi am cautat-o zice Mihaela. Auzisem si noi ca-i mari-n pula si eram curiosi sa vedem. Eram intro zi in paduri dupa bureti si ne-am intalnit cu el care tot dpa bureti era. Din vorba-n vorba, am ajuns si la subiectul asta. El o zis ca ne-o arata cu conditia sa ne futa.
- Da mai fetelor, dar el are vreo 28, 30 de ani, nu v-ati gandit ca o sa va rupa?
- Cii badii, noi eram foarti curioase sa vedem o pula di barbat, completeaza Genuta. Doar mai auzisim fimeili vorbind despre el si voiam si noi sa vedem!
- Da, dar sa-i promiteti ca va lasati futute, doar ca sa vedeti o pula...
In acest timp, fetele il tot frecau la pula pe Neculai si-i luau coaiele in maini, ca Neculai n-a mai rabdat si le-a zis:
- Ce-o tot gadilati atata, pupati-o oleaca, doar nu musca!
Atunci Mihaela, mai indrazneata isi apropie nasul de ea, o mirosi, apoi cu varful limbii dadu inconjur capului pulii.
- Mmhm, fetelor ma omorati, incepu Neculai sa se framante pe canapea.
Genuta, ca sa-l fiarba mai bine, se apleca peste burta lui si-i linse buricul in velit in par.
- Stati asa dragele tatii, zice Neculai, si se ridica, apuca de marginea canapelei deschizand-o si facand-o un pat incapator. Amu haideti cu tata-n pat sa va iubeasca tata! Hai, dezbracati-va as cum sunt eu si sa trecem la actiune!
- Valeu badii, daca ne prinde tanti Adelina? Ne-am aprins paie-n cap!
- Stati fara grija, ca Adelina doarme dusa, zice Neculai, care era incredintat ca fututa toata noaptea, dormeam toti trei dusi, fara sa stim ce se petrecea dincolo.
Bazate pe cuvantul lui, fetele ramasera imediat despuiate, asa cum le facuse mamele lor, expunand doua corpuri de fete in plina dezvoltare, cu niste sanisori ce abia incepusera sa creasca iar la incheietura picioarelor se intrezarea pufusor ca de pui ce acoperea buzitele care se dovedeau a fi dornice sa fie patrunse de drugul tare si fierbinte ce le era sortit!
S-au asezat fiecare de-oparte si de alta a lui Neculai, punandu-si capusoarele blonde pe pieptul lui paros si sarutandu-i mameloanele. Se vedea ca erau invatate cu barbatii, de-l inebuneau pe Neculai in halul asta!
Neculai le saruta pe capete si le strangea la piept si se vedea ca fetelor le placea la nebunie sa fie langa un barbat.
- Si ce-a urmat in padure dragele tatii?
- Pai ne-am invoit cu propunerea lui, fara sa ne dam seama cu ce aveam sa ne infruntam, zise Mihaela. Si-a dat pantalonii jos si deja i se sculase pula, ca ne-am speriat cand am vazut-o!
- Eram speriate dar si fascinate ca de privirea unui sarpe asupra prazii, ca desi ne era teama,, voiam totusi sa intre maciuca aceea striata de vene in pasaricile noastre neprihanite, pentru ca tot de la femei auzisem ca asta e cea mai mare placere, completeaza Genuta.
- Ne-a zis ca prima data sa ne jucam cu ea, sa i-o pupam si s-o luam in gura, dar cand am mirosit-o, ne-a apucat greata, ca avea mirosul asta de pula cum este si la matali, doar ca acuma ne place, continua Mihaela. Mai cu greata, mai de curiozitate, am lins-o, am pupat-o, am inceput s-o frecam, el zicand sa nu ne oprim si sa tinem gurile deschise. Am vazut cum s-a infierbantat deodata si a inceput sa improaste niste jeturi de smantana calda si lipicioasa care ne-a stropit pe fata, dar si in gura. Voiam s-o scuipam, dar Manciu ne-a zis sa inghitim si ne-a zis sa luam maciuca aia mare in gura si sa sugem. Cam cu greata, dar si curioase am supt de acolo si nu ni s-a mai parut gretoasa, ba chiar ne placea gustul!
- Dar ce crezi c-am scapat doar cu atat? Ne-a zis ca trebuie sa ne tinem de promisiune, insa cand am vazut marimea pulii lui si ne gandeam la pizdutele noastre in care chiar si cand bagam cate un deget ne durea, am inceput sa dam din colt in colt, ca ne e frica, ca ne doare, dar n-a tinut.
Ne-a zis ca ca ne da toti buretii pe care-i avea el, daca stam la pula, si avea un sac aproape plin, iar asta a fost un plus in hotararea de a-i oferi fecioria noastra, a continuat Genuta.
- Intai m-a luat pe mine, zise Mihaela. M-a pus jos pe frunzisul uscat si mi-a departat picioarele de am crezut ca ma despica, dar asta n-a fost nimic in comparatie cu intrarea pulii in pizduta mea. A proptit capatana aceea mare a pulii in gaurica mica pe care n-o ranise macar un deget si a inceput sa impinga incet. Simteam cum se dilata gaurica si deodata o durere ascutita m-a patruns in pizduta!
- Eu ma uitam fascinata cum capatana aceea mare largea pizduta Mihaelei si l-a un moment dat a crapat pizduta in partea de jos si a inceput sa curga sange, zice Genuta. Insa pe cand ma miram eu, am auzit-o pe Mihaela ca a racnit ca de moarte si a inceput sa planga. "Taci in pula mea, i-a zis Manciu, ca doar ti-am spart membrana, de-acum te-am facut femeie"! Si a continuat sa impinga incet pana a intrat pula toata, in timp ce Mihaela plangea si il impingea s-o scoata afara din ea. Dar el, fara mila a cuprins-o mai tare de pulpe si a inceput sa dea din cur, eu uitandu-ma cum toata pula ii era plina de sange, iar el ranjea ca bestia. Atunci m-am sper...



    Login