Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.75 Futai de tarani (3)
Autor : bigsuck - 2015-09-07
Citita de 6334 ori - Nota 3.82 (34 voturi)
Se apropia Revelionul si atat baietii cat si Neculai m-au invitat sa-l petrec la ei la tara.
Am cumparat vreo trei sticle cu sampanie si impreuna cu Adrian si Catalin am plecat cu autobuzul de 8 la Piatra Soimului.
Am fost primiti cu bucurie, gasindu-l acolo si pe Vasile care semana foarte mult cu Neculai, doar ca era putin mai plinut, nu asa costeliv ca frate-su Neculai.
Adelina m-a condus in camera unde urma sa dorm cu Catalin si cat am ramas sa-mi aranjez putinele lucruri, l-am auzit pe Adrian in camera alaturata prin usa care facea lrgatura intre cele doua camere, ca vorbea cu Vasile:
- Tata, ce dor mi-a fost de tine!
- Daca ti-ar fi fost asa dor, mai veneai oleaca pe la mine sa-ti dau pula, chiar daca era post! Dar probabil ca ai gasit pula mai buna la Piatra de m-ai dat uitarii!
- Nuu tata! Dar stii si tu... cu serviciul, cu alea, alea... n-am avut timp...
Eu umblam incet sa nu fac zgomot si deodata il aud pe Vasile:
- Dar ce faci, ma si dezbraci?
Cand am auzit, m-am apropiat de usa, am crapat-o putin si ma uitam cum Vasile statea rasturnat pe spate in pat, rezemat de perne si adrian era deja cu nasul in flocii lui smocotindu-i pula. Imi facea o pofta nebuna sa ma duc si eu, dar n-a durat mult si Vasile l-a tras adanc in pula pe Adrian si gemand si strangand din buci, s-a eliberat de povara stransa in coaie in perioada postului.
Adrian inca il mai smocotea, de a trebuit sa-l dea Vasile la oparte zicand:
- Gata nesatulule, mai lasa si pe maine!
- Taticule, era asa de bunaaa!
- Cred si eu, stransa de-atatea saptamani de post!
- Dar ce, n-ai mai futut-o pe nanasa sau pe mama?
- Dar ce a vrut vreuna sa dea pizda? In post, toate fac pe sfintele si pe urma nu se mai satura de pula!
- Dar macar o laba, ceva...
- Nu ne place noua placeri de-astea scurte, nici mie nici lui Neculai! Inca bietul Neculai, de dorul pizdii, l-am gasit intr-o zi in grajd ca futea o capra. Zbiera biata capra cat o tinea gura cu pula lui Neculai in ea, dar nici el n-a lasat-o pana nu s-a usurat.
- Daa, stiu ce pula faina are tata!
- I-ai supt-o si pe-a lui?
- Da, cand a venit la Piatra, a ramas o noapte la noi si nu m-am lasat pana nu i-am gustat si slobozul lui.
- Dar ce naiba faceti voi acolo?
- Aaa, pai nu stii! Lui Dan ii plac barbatii si noi il futem in fiecare noapte. In ziua cand a venit tata la Piatra, cand am venit de la munca, Dan era cu pula tatii in gura. Normal ca si mie mi-a venit pofta, asa ca nu m-am lasat pana nu mi-a dat-o si mie. Am vrut chiar sa dorm cu pula lui in gura, dar nu m-a lasat, ca voia sa-l futa pe Dan in cur, ceea ce s-a si intamplat in noaptea aia. Pana l-a futut tata pe Dan, eu i-am supt pula lui Catalin, apoi l-am luat la pula si noi pe Dan.
- Dar nu cumva de cand esti la Piatra, ai luat-o si-n cur?
- Nuu, ca asa a scapat tata de mine, a zis ca daca vreu sa dorm cu el in noaptea aia, sa stau sa-mi sparga taratarul. Doar asa m-a convins sa nu raman noaptea cu el in pat!
In timp ce povestea, Adrian ii pupa din cand in cand coaiele si pula lui Vasile, iar acesta vazand ca iar i se-ntareste, l-a departat si si-a tras izmenele si pantalonii pe el.
- Uite ce e, ii zise Vasile, daca vrei sa-ti mai dau pula s-o sugi, vreau sa mi te dai mie cu totul!
- Adica, cum?
- Adica sa-mi dai mie curul sa ti-l dezverginez!
- Dar cred ca doare-al dracului de tare la cat o ai tu de mare! Mi-e frica, daca ma ranesti?
- Da-ti place ca-i mare cand o iei in gura!
- Daa, dar o sa ma doara rau!
- O sa te doara la inceput, pe urma s-ar putea sa-ti plac-al dracului de mult!
- Biine! Dar o sa fie la tine acasa, ca daca o sa urlu si-o sa plang, macar nu ma mai aude nimeni altcineva!
- La mine o sa se-ntample, n-avea grija!
Cu aceste zise, au iesit pe usa care dadea spre coridorul comun.
Dupa un timp am iesit si eu si m-am dus in camera mare unde erau toti si unde venise si Zenovia, nasa baietilor, facand cunostinta si cu ea.
Femeia era foarte de viata si nu pierdea ocazia sa faca apropouri la adresa unuia sau altuia cu vorbe porcoase.
Ma uitam la Vasile si la Neculai ca se cam scarpinau la pula, semn ca le era a fute.
Adelina era ocupata cu facutul si coptul placintelor, Zenovia trecand si ea s-o ajute, astfel ca treaba mergea struna.
Neculai care o cam luase la masea, a calcat orice urma de bun simt si cum era Adelina cu fata spre masa la care trebaluia, s-a dus pe la spatele ei si i-a bagat mana la pizda, cu cealalta cuprinzandu-i sanii.
Incalzita si de paharele de vin baute, dar si de vorbele desuchiate ale Zenoviei, Adelina n-a protestat si lepadandu-si sortul, ii zise Zenoviei:
- Continua tu treaba aici cumatra, ca ma duc sa-mi potolesc barbatul, ca altfel, aici pe masa ma incaleca!
- Mergi fara grija cumatra, ca dreg eu treburile aici si pofta buna la pula!
Deoarece nu mai constituia un secret ca Vasile se folosea si el de Adelina, acesta, scarpinandu-se la pula, zise:
- Dar ce credeti ca scapati de mine, si porni si el in urma celor doi soti.
- Dar am scapat vreodata de tine de cate ori ai fost aici, i-o intoarse Adelina. Hai si tu ca sunt in stare sa va mananc pe-amandoi!
Si intrara toti trei in camera in care dormeau.
In timp ce din camera cu pricina se auzeau chiraiturile a ras de iapa in calduri ale Adelinei, ma uitam ca pantalonii baietilor facusera cort si o mancau din ochi pe Zenovia.
Catalin, mai indraznet zise catre Zenovia frecandu-se peste umflatura pantalonilor:
- Nanasa, pe noi ne doare ceva!
Intorcandu-se catre ei si vazand cum isi frecau umflaturile prohaburilor, Zenovia zise:
- Oleaca di rabdari s-aveti dragii nanasei, sa scot tava din rola (cuptor) si va da nanasa leac!
Si in timp ce se apleca sa scoata tava din cuptorul aragazului, Catalin i-a si bagat mana pe la spate printre picioare si a apucat-o de floci probabil.
- Iiii-ra, ca ma frig mai baieti, ai rabdari t-am zis! (imi pare rau ca nu pot folosi diacritice, pentru ca limbajul moldovenesc e asa de special, ca e o adevarata placere sa-l auzi).
Dupa ce a scos tava din cuptor si a bagat alta lasand focul mai mic, Zenovia se indrepta spre camera mare cu noi trei dupa ea ca niste caini in calduri dupa catea.
Catalin si Adrian erau amandoi cu mainile pe sub rochia ei, mie mi se intarise, dar lasam dulaii mai tineri sa actioneze.
- Stati nebunilor sa-mi scot rochia, ca asta-i rochia buna, incepu Zenovia sa strige la cei doi.
Din camera alaturata nu se mai auzea nimic si noi o ajutam pe Zenovia sa se dezbrace pana a ramas in pizda goala.
Era frumoasa muierea si se vedea ca-i trebuie pula.
Ne-am daezbracat si noi tot in pula goala si in timp ce Adrian s-a asezat pe spatarul canapelei, Zenovia s-a asezat in genunchi pe canapea luandu-i pula lui Adrian in gura.
M-am mirat ca nu-mi spusese niciunul din baieti ca nanasa lor o ia si sus.
Fiind asezata cracanata pe canapea ma uitam cum dintre flocii creti ai pizdii iesea motul rosu al labiilor mici si asa o pofta mi-a venit sa-l sug ca imediat m-am asezat in fund pe jos cu capul intre pulpele ei si cu capul dat pe spate, am luat motul acela rosu si am inceput sa-l sug, dar n-am avut parte prea mult de el pentru ca pula lui Catalin l-a si despicat, patrunzand pe langa buzele mele in adancurile fierbinti ale pizdii.
Am cascat gura si cu limba scoasa lingeam pula aceea groasa care intra si iesea scotand sucuri gustoase din adancuri pe care le savuram. Din cand in cand imi mai intra pula si in gura, moment in care o sugeam
Zenovica gemea de placere cu cele doua pule infipte-n ea.
Adrian isi daduse deja drumul in gura Zenovicai, pentru ca il auzisem cum scotea gemete cand gura avida sugea sperma de pe canalul pulii.
Pula lui Catalin, frecata de limba mea si de buzele pizdii Zenoviei a izbucnit improscand jeturi care se scurgeau pe langa ea in gura mea care le inghitea cu pofta. Catalin o apucase pe Zenovia de pulpe si o tragea adanc in pula, ceea ce facea ca prin presiunea creata, sperma sa-i tasneasca pe langa pula in flocii rari de pe coaie. I-am luat si coaiele in gura sa nu pierd nimic, iar cand a scos pula din pizda, i-am lins-o si supt-o de urmele ramase.
Fiind excitat si eu, m-am ridicat si am bagat imediat pula in gaura pizdii alunecand pe urmele de sperma ale lui Catalin si dupa doua trei miscari din cur, mi-am dat si eu drumul, momentul fiind prins de Adrian, care a sarit imediat de pe spatarul canapelei si a inceput sa linga sperma din pizda Zenoviei.
Dupa ce ne-a ostoit poftele, Zenovia a luat un prosop, s-a sters la pizda, dupa care imbracand un capot de-al Adelinei, s-a intors in bucatarie, continuandu-si treaba.
Nu dupa mult timp au iesit si cei trei din camera unde se futusera si vazandu-ne cum ne imbracam si pe Zenovia schimbata de rochie, Adelina a si comentat:
- Se vede ca n-ati stat nici voi degeaba! Bravo voua ca sunteti descurcareti!
Apoi intorcandu-se spre mine:
- Bine-ai venit in familia noastra Dane, si ma imbratisa in timp ce eu i-am luat mana si i-am sarutat-o. Mana ii mirosea a pula si gura a sperma, ceea ce demonstra ca si Adelina o lua sus. Buna familie imi mai gasisem!
Neculai ma lua pe dupa umeri si-mi zise la ureche:
- Vezi ca la noapte, dupa trecerea in noul an, esti invitatul meu si-al Adelinei in patul nostru, a fost sugestia ei!
- Multumesc Neculai, sunteti niste oameni de toata isprava! Insa mi-ar placea daca as mai lua contact cu pula ta, ca bun sloboz mai ai!
- Nici-o problema, la noapte te poti desfasura cum vrei, ca i-am spus Adelinei ca mi-ai supt pula si n-a avut nimic de o biectat, deasemenea i-am spus si de baieti ca le sugi si lor pulile, de-aia ti-a urat bun venit in familie!
- Dar o ia si Adelina sus?
- Ohooo, ce-i mai place! Ca sa nu ramana gravida, scoatem pula si-i variem in gura si sa vezi cu ce pofta inghite!
- Am vazut ca si cumatra-ti ii place!
- Da? N-am stiut!
- S-o fi vazut ce-l smocotea pe Adrian, minune mare!
- Cred ca Vasile a invatat-o, ca tot el a convins-o si pe Adelina, eu scotand-o si variindu-i pe burta, dar el a zis ca a vazut niste casete de-astea destrabalate care aratau femei care sugeau si inghiteau slobozul barbatilor si a zis ca asa-i modern. Ne dam si noi dupa vremuri!
- Dar Zenovia vad ca nu ramane gravida!
- Zenovia-i mai smechera, a fost la doctor si si-a pus capac la mitra sa nu mai intre samanta barbateasca acolo. I-am zis si eu la a mea, dar a zis ca acum dupa ce-a dat de gustul slobozului, nu mai vrea, dar nici noua nu ni-e usor sa scoatem pula cand e mai bine, dar ce sa-i facem, asta-i situatia!
- Neculai, dar sunt pastile care sa le ia femeia, zilnic si nu mai e nevoie sa scoti pula, te termini in ea fara grija.
- Da ti-am zis c-o prins gustul slobozului!
- Si ce, i-o dai s-o si suga daca-i place, ca am vazut ca ai coaie bogate, ai samanta destula.
- Dac-ar fi dupa mini, as sta cu pula-n pizda tot timpul, ca tare-mi mai place sa fut!
- O.K., vezi cum faci dar despre mine sa stii ca n-o sa scot pula din pizda cand imi vine. Eu vreau futaiul pana la capat sa fie futai!
- La noroc acum, dac-o fi sa ramana grea, sa ramana, cred c-o sa iasa unul destept, ca tu nu esti pros, imi zice Neculai.
- Multumesc Neculai si o sa-mi dau silinta sa aveti un copil de la mine, ii raspund eu razand.
- Ti-am zis, cum o fi norocul, zise si el zambind. Doar esti de-al nostru de-amu!
Timpul trecea cu treburi, cu vin, iar Adrian se tinea tot timpul dupa Vasile. Intr-un timp cand m-am dus la wc, care era in capatul coridorului, am intrat cu gand sa urinez gasindu-i pe Adrian si pe Vasile care se pisa in gura lui Adrian cu intermitente, dandu-i timp acestuia sa inghita, el stand cu fata-n sus peste vasul wc-ului.
Am vrut sa ma retrag, dar Adrian a zis:
- Nu, nu, intra Dane ca-l vreau si pe-al tau!
- Adriane, stii ca te iubesc, iti sug pula, ma futi in cur, dar gasesc ca e prea josnic sa ma pis in gura pe care o sarut de cate ori ne iubim. Ajunga-ti pisatul lui Vasile, daca ti-a facut placere, dar eu n-am sa fac asta cu tine. Am avut ocazia sa mi se-ntample asa ceva si nu mi-a placut!
- Sper ca n-o sa-mi porti pica pentru asta, imi zise Vasile. El a vrut si eu l-am servit!
- Eu vreau altceva de la tine care iese tot prin pula, i-am raspuns privindu-i pula si mancandui-o din priviri.
- Stiu, o sa ai ocazia maine; o sa mergi impreuna cu mine si cu Adrian la mine acasa si acolo o sa ne desfasuram in voie!
- Multumesc de invitatie, i-am zis.
Am urinat si eu, apoi spalandu-ne pe maini, Adrian si pe fata, am iesit toti trei de-acolo.
Catre camera noastra se-ndrepta Catalin, care cand ne-a vazut pe toti trei iesind de la baie, nu s-a putut stapani sa nu zica:
- Bravo voua, nu va mai saturati! Care, cum si cui?
- Ai gresit, n-a fost nimic, decat o simpla urinare!
Era noapte afara, prin sat incepusera sa umble colindatorii, se auzeau trosnete de bice, muzica si mugitul buhaiului. Era magia sarbatorilor de iarna!
In zgomot de bice si glasuri au sosit si la usa noastra un grup de flacai care au si inceput sa ure:
"Ahoo, ahoo, copii si frati, pe la case adunati..."
si tot asa pana a-nceput sa o dea pe mascari din care mai retin:
"Ia uitati-va pe geam, sa v-arat ce pula am!"
In casa veselia era in toi, masa era plina cu placinte si pahare cu vina care urmau a fi servite colindatorilor.
Dupa ce-au terminat de colindat, au fost poftiti inauntru, serviti cu vin si placinte, dupa care tot nebuna de Zenovia:
- Ia aratati-va pulile mai baieti, sa le vedem si noi, ca asa v-ati laudat in uratura!
- Tanti Zenovie, trebuia sa te uiti pe geam ca sa le vezi, raspunde unul din ei.
- Pai mi-era mila sa le scoateti in frig sa nu va-nghete uoale, asa ca mai bine le scoateti aici ca-i cald!
- Chiar vrei sa le vezi tanti Zenovie?
- Doar eu nu vorbesc in dodii mai Gherghelas, sigur ca vreau si vrem toti! Asa-i oamenibuni?
Razand, am raspuns toti intr-un glas:
- Da vrem!
Uitandu-se unul la celalalt, baietii se intrebau din ochi.
Seful grupului, unul Manciu, zise:
- Hai baieti sa le aratam podoabele! Vrei sa vezi si coaie tanti Zenovie?
- Tot mai Manciule, tot cu de-amanuntul!
- Tanti Zenovie, te costa o sticla cu vin si o noapte impreuna!
- Gata Manciule, o sa le ai cand vrei tu!
- Baieti, nadragii si izmenele jos!
Si descheindu-si hainele, isi lasara toti pantalonii si izmenele jos si ne aratara tot ce-aveau ei mai de pret.
"Mamaa, ce pule, ce coaie, ce floci! De toate marimile si culorile, dar niciuna nu era mai mica de 16 cm. Acolo pe loc le-as fi vrut!"
Dupa ce si-au ridicat nadragii si s-au imbracat, eu le-am adus una din sticlele de sampanie pe care le adusesem si i-am dat-o lui Manciu. Acesta s-a uita la mine, a clipit smechereste din ochi si au iesit.
Catalin vazand cum mi se aprinsesera ochii la privelistea pulelor, ma ia langa usa de la intrare si-mi zise:
- Le mancai din ochi, am vazut cum le priveai!
- Superbi baieti!
Deschizand usa, ma trage de mana, inchide usa si alergand cu mine de mana prin zapada, striga catre grupul care iesea pe poarta:
- Manciule, vino oleaca!
Acesta, lasandu-si tovarasii in drum, fu intr-o clipita langa noi.
- Ce-i, ce s-antamplat?
- Nimic rau! Voi cand spargeti plugul?
- Maine noapte, de ce?
- Uite, dumnealui ii plac barbatii si a fost impresionat de sculele voastre. Stiu ca la spargerea plugului va distrati fara femei, asa ca el ar avea placere sa va tina companie, sa va distrati cu el. Ce zici?
- Deja mi s-a sculat pula! Ia pune mana, si imi ia mana si mi-o pune intre picioarele lui inde am dat peste ceva foarte gros care se zbatea inebunit. Am vazut si eu cum iti straluceau ochii cand noi eram cu pulile goale! Ce zici faci fata la zece insi?
Ma gandeam ca la mare avusesem banda de studenti care erau vreo 16 insi si nu murisem, asa ca am raspuns:
- Sigur ca da!
- Acuma nu promit, dar daca se mai alatura vreun grup vor fi mai multi de zece, asa ca ai grije ce-ti doresti!
- Nici-o problema, i...



    Login