Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.74 Futai de tarani (2)
Autor : bigsuck - 2015-09-04
Citita de 5256 ori - Nota 3.60 (60 voturi)
Dimineata m-am sculat cu nasul in flocii lui, in miros de pula si coaie transpirate si ca sa fie tacamul complet, am inceput sa-i ling transpiratia adunata inghinal si pe sub coaie. In astfel de alinturi s-a trezit dragul meu Catalin, care in timp ce-l lingeam ma intreba:
- Ma iubesti?
- Nespus, dulceata mea!
- Daca zici ca ma iubesti nespus, n-ai vrea sa ma iei in "gazda"? Nu degeaba, particip si eu la cheltuielile casei, ba mai aduc si alimente de la tara ca sa nu mai dai tu bani pe ele si cireasa de pe tort, o sa fie pula mea care o sa te futa mereu! Ei, ce zici?
In timp ce-i sugeam pula care era sculata din cauza "alinturilor" mele, cantaream in minte avantalele si dezavantajele unei astfel de intelegeri.
Ma gandeam ca pustiul, ca asta era fata de mine, se purta cam prea libertin fata de mine, ba mai avea si inclinatii sado, intrucat ma luase la pula brusc si brutal, dar toate acestea au palit in fata frumusetii si tineretii lui (ce-i drept, nici eu nu eram urat), si daca mai adaugam si faptul ca s-ar putea sa-i sug pula si lui badea Vasile, avantajele erau mai mari, asa ca in timp ce plimbam sperma prin gura si cu cativa floci pe buze, i-am raspuns:
- Intru totul de acord dragul meu! Deseara te duci acasa si maine vii cu bagajul tau aici!
Dandu-mi inca o contra cu pula in gat, pula care nici de-a dracului nu voia sa se inmoaie, zise:
- Iti multumesc, dragul meu Danut si ai sa vezi ca n-ai sa regreti!
Si ca sa potoleasca cerbicia berbecului naravas dintre picioare, imi zise sa-i dau iar curul la futut, ceea ce am si facut.
Si asa pe nepisate, m-a luat din nou la pula. Cand aproape sa-i vina sa ejaculeze, m-a intrebat:
- Sa-mi dau drumul in tine?
Doar nu era prima oara, asa ca i-am raspuns:
- Da, tare si cu forta!
Si am simtit cum iar se raspandeste sperma calda in mine, dupa care dupa o mica pauza, am simtit suvoaie calde ca ma inunda iar, tasnind pe langa pula si udandu-mi curul si implicit patul. Catalin isi daduse drumul in mine si la urina nu numai la sperma.
Vazand mirarea de pe fata mea, zise:
- Dar tu ai zis, tare si cu forta!
- De unde dracu era sa stiu ca tu te referi la pisat?
- Si, te-ai suparat?
- Pot sa ma supar pe tine?
Dupa ce si-a retras pula din mine, am apucat repede un prosop, l-am indesat in anus si imediat am fost pe wc-eu, improscand tot vasul wc-ului cu amestec de urina, fecale si sperma. Catalin radea in timp ce-si spala pula la dus.
- Nu mai ranji ca o pizda! Sa nu mai faci niciodata treaba asta, l-am admonestat eu.
Si ridicandu-ma de pe wc-eu, m-am bagat si eu langa el, terminand dusul impreuna.
Am strans lenjeria de pat, am pus-o intr-un lighean cu apa in baie, dupa care am plecat la bucatarie sa pregatesc micul dejun si pentru iubitul meu.
Pana am plecat impreuna la serviciu, am mai luat-o odata la muie, fiind amandoi bine dispusi si fericiti.
De la schimbul doi, Catalin a plecat acasa la el, urmand a se intoarce a doua zi cu bagajele.
A doua zi, pe la ora 10, suna soneria de la usa si ma reped sa deschid, stiind ca urma sa vina Catalin.
Cand deschid, sa cad jos, nu alta! Era Catalin cu bagajele lui, dar nu singur, ci insotit de parintii lui.
Ce era sa fac, am inghitit in sec si i-am poftit inauntru.
Oameni de la tara, dar curati, educati, cum din ce in ce mai rar gasesti. Am stat de vorba, i-am servit cu gustari si vin, le-am aratat apartamentul si-i vedeam ca sunt multumiti de ceea ce vedeau. Vorba ceea, parca venisera in petit!
La randul meu si eu ii masuram din priviri pe genitorii iubitului meu, care in ochii lor trecea ca venit sa stea in gazda la mine. De aceea, venisera incarcati si cu provizii si iaca: imi cunoscusem "socrii", eu de fapt fiind mireasa, ce-i drept cam batraioara, dar nu conta pentru fericirea "mirelui". Bineinteles, asta era in mintea mea.
Parintii lui Catalin erau putin mai tineri ca mine, de aceea a contat si increderea pe care si-au pus-o ei in mine.
La randul meu eu il dezbracam din priviri pe "tata-socru" Neculai, care la cei 47 de ani arata splendid.
Deasemenea o vedeam si pe "mama-soacra" Adelina goala langa sotul ei si cu un inchipuit badea Vasile, a carui mana ii zgandarea pizda, toate acestea in mintea mea!
In sfarsit, dupa multe amabilitati, au ajuns la concluzia ca sa ne vorbim pe nume, fiind convinsi ca si-au lasat baiatul pe maini bune.
Dupa cateva pahare, devenisem aproape intimi, astfel ca la despartire, ne-am sarutat ca cei mai buni prieteni.
Ah, Neculai, Neculai, fac pe naiba-n zece sa ajung si la pula ta...! Si cine stie, poate il inlocuiesc odata si pe badea Vasile in pat cu voi!!!
Ramasi singuri, am inceput sa aranjam ceea ce adusesera cei trei de la tara, Hainele si rufele lui Catalin prin sifonier si sertare si iata cum ma alesesem cu un "sot" care putea sa-mi fie copil!
Cam dupa o saptamana, fiind in tura de dimineata, vad ca ma abordeaza Adrian:
- Dane (v-am spus ca eu am pretins tuturor sa-mi zica pe nume), as avea o rugaminte la tine!
- Da, spune!
- N-ai putea sa ma iei si pe mine in gazda la tine?
Am stat putin cantarind lucrurile in mare viteza, apoi i-am zis:
- Sigur ca da!
- Atunci deseara sunt la voi! O sa-l iau si pe Catalin cu mine sa ma ajute!
- Atunci asa ramane, va astept!
Acasa faceam 13 - 14 asteptandu-i pe cei doi si ma gandeam cum o sa ma descurc de-aici inainte cu doi insi care o sa ma ia la pula de cate ori li se va scula.
Pe la 6 seara intra in casa cei doi, infrigurati de pe drum, cu bagaje. Catalin capatase cheie de la usa, asa ca intra ca un stapan. Dupa ce am aranjat lucrurile lui Adrian, in timp ce acesta era la baie, il intreb pe Catalin:
- Cum facem Cataline? Trebuie sa-i fac patul (sa desfac canapeaua) in sufragerie!
- Ha, ha, ha, incepe acesta sa rada. Da de unde, o sa dormim toti trei in dormitor, patul este destul de incapator pentru trei insi. De ce crezi ca a tinut el mortis sa vina? Pentru pula mea, pentru pula ta, o sa ne suga pe-amandoi, plus ca o sa ai o pula-n plus la cur, care o sa vrea sa te futa!
Deci asa stateau lucrurile! Planul era bine ticluit.
Cand a iesit Adrian din baie infasurat intr-un prosop, Catalin i-a smuls prosopul de pe el, zicand:
- Da jos ala de pe tine, ca doar Danut stie pentru ce ai insistat sa vii aici!
Ramas nud in fata mea, Adrian era aidoma lui Catalin, aceiasi dimensiune a pulii, care deja incepea sa se scoale, singura deosebire fiind alunita care abia se zarea dintre floci si o mica excrescenta care o avea sub fren, pe care aveam s-o descoper mai tarziu.
L-am imbratisat si l-am sarutat,, el raspunzandu-mi sarutarilor deschizand gura care mi-a primit limba ce era supta cu ardoare.
- Ai rabdare lacomule, il apostrofeaza Catalin. Sa ne dezbracam si noi si treci la treaba!
Ne-am dezbracat amandoi rapid si ne-am asezat in pat, rezemati de tablie, cu pulile erecte.
Adrian s-a asezat intre noi si alternand de la unul la altul, ne smocotea pulile la mare meserie.
Eu mi-am dat drumul mai repede si ma uitam la el cu ce pofta inghite, apoi l-am lasat sa-l fericeasca pe Catalin, care il tinea apasat cu nasul in floci si misca scurt din cur.
Pula lui Adrian era sculata, din cap prelingandu-se suvita incolora ceumezea cearsaful de pe pat.
N-am pierdut ocazia si intrand cu capul printre picioarele lui pe la spate, i-am luat pula in gura, incepand s-o smocotesc.
Cand Catalin gemea varsandu-si esenta in gura lui frate-su, atunci si gura mea a fost inundata de sperma vascoasa sarat-acrisoara eliberata din coaiele lui Adrian. Atunci am simtit excrescenta aceea de sub fren, la radacina limbii in timp ce se lasase cu totul peste capul meu, futandu-ma in gura.
Dupa ce-am terminat de supt ultima picatura, am iesit de sub el si intorcandu-l cu fata in sus, i-am belit pula cu mana si i-am admirat acea excrescenta, intrebandu-l:
- De cand ai minunea asta pe pula?
- De cand m-am nascut, dar fiind mic, nu se cunostea, sau nu i-am dat eu atentie. Am vazut-o cand ne-o luam la laba cu Catalin!
- Asta-i deliciul femeilor, le inebunesti cu asta, fac ca toti dracii in pula!
- Mie-mi spui? S-o vezi pe nasa cum face si se zbate-n pula de cate ori o fut, raspunde Adrian. Dar sper sa apreciezi si tu cand o sa ti-o bag!
Usurati toti trei, am cantarit in gand ca nu facusem o alegere proasta sa-l aduc si pe Adrian la mine.
Viata in trei mi se parea mai placuta, ii iubeam ca pe copiii mei, dar tot nu-mi iesise din cap cei doi tati ai lor, Neculai si Vasile. Pula nu-mi lipsea deloc, dar imi biciuiau gandurile cei doi barbati maturi.
Intr-o seara cand aveam toti trei pahare mai multe luate la bord, Catalin si Adrian au pus la cale sa ma futa hard.
Fiind destul de matol, m-am lasat pe mana lor sa faca ce vor.
Intorcandu-ma pe o parte, Adrian s-a bagat prin fata intre picioarele mele si mi-a bagat pula in cur, coaiele mele avand ca perna flocii lui.
Catalin a venit pe la spate si pe langa pula lui frate-su, si-a bagat-o si el in mine.
Eram facut sandwich intre cei doi si isi frecau pula pe rand in gaozul meu. Fiind ametit, nu mai simteam nici-o durere si-l sarutam pe Adrian inebunit, crezand in clipele alea ca doar el e in mine cu un colos de pula. Dupa ce m-au insamantat, m-au luat amandoi si m-au dus un cada unde au dat drumul la apa peste mine. Apa era la temoeratura camerei, asa ca incet, incet m-am trezit in jeturile de urina care tasneau din pulile celor doi peste mine. M-am ridicat suparat, m-am spalat si m-am dus in pat, reprosandu-le celor doi ca nu ma asteptam la asa ceva din partea lor. Am adormit bustean pana dimineata, fara sa stiu ce-au mai facut cei doi.
Dimineata a fost trezit de pulile celor doi care ma bateau peste buze. Bineinteles ca le-am supt lapticul de dimineata, dupa care i-am iertat pentru gestul cu urinatul petrecut noaptea. Si ei mi-au spus atunci ca ma futusera amandoi odata, astfel afland de ce mi se parea ca lui Adrian ii crescuse pula peste masura.
V-am spus ca i-am iertat, gandindu-ma ca ei aveau mintea de copii, aveau 19 ani, ce puteam sa pretind?
Intr-o alta zi, fiind liber, Adrian si Catalin fiind la serviciu, ma trezesc la usa cu Neculai, care venise cu ceva treburi in oras si pana avea autobiz, s-a gandit sa treaca pe la noi.
I-am spus ca baietii sunt la serviciu si eu sunt liber, iar daca nu-l deranjeaza, poate sa se faca comod, daca vrea poate sa faca si-o baie, ceea ce l-a incantat, afara fiind iarna, frig, se mai incalzea omul!
I-am dat un prosop mare si in izmene, a intrat in camera de baie. L-am lasat pe om sa faca baie, inainte de asta oferindu-ma sa-l spal pe spate, refuzand. Iesind din baie, infasurat in prosop, i-am oferit o pereche de pijamale sa se odihneasca dupa ce mancam. Voiam neaparat sa-i vad pula, ca in rest era superb: un trup de barbat costeliv, cu par pe piept ce-mi amintea de nea Georgel din copilaria mea.
Intorcandu-se cu spatele, n-am putut vedea decat coaiele mari, paroase, ceea ce ma multumea cat de cat si santul dintre buci ce abunda de par.
Ne-am asezat la masa, vorbind de una si de alta, apoi dupa ce luase vreo patru, cinci pahare la bord, l-am trimis in dormitor sa stea oleaca.
Dupa ce-am terminat de aranjat in bucatarie unde mancasem, m-am dus sa vad ce face. Neculai dormea dezvelit, cu fata-n sus si cu gura cascata, scotand un usor sforait. Al meu esti Neculai, nu te mai las!
Nasturii la prohabul pijamalei lipseau ( nu-mi place sa cos, dar silit de imprejurari o fac), asa ca nu mi-a fost greu sa-i vad pula plina de vene care se odihnea peste floci. Catalin avea cui sa semene, mostenise pula lui tat-su, daor ca nu era asa venoasa, mai tarziu probabil avea sa capete si aceasta calitate. Eram ca in transa la vederea acestei frumuseti si apropiindu-ma usor, am bagat nasul in prohab, mirosind pula care in ciuda baii, nu-si pierduse mirosul specific.
O voiam si tragand usor de snurul pantalonilor pijamalei, am dezvelit burta paroasa cu buricul acoperit de par. Parul de pe burta continua marindu-si lungimea la pula care se odihnea spre dreapta, lasand sa se vada coaiele mari si paroase pe care le admirasem mai devreme.
I-am descheiat usor si nasturii bluzei de pijama descoperind pieptul paros din care rasareau doar mameloanele inchise la culoare, parul continuand catre causul subsuorilor.
Neculai era visul meu! Daca si frate-su Vasile arata la fel, merita sa-mi bat capul sa ajung si la pula lui.
Pula lui Neculai avea capul acoperit de preput, lasand sa se vada doar crapatura din varf, ceea ce m-a facut sa ling acea crapatura. Ca si curentata, pula a tresarit incepand sa-si mareasca gabaritul si preputul retragandu-se usor, descoperind capul care isi schimba culoarea, devenind turgescent, iar venele ce impodobeau pula deveneau mai proeminente. Am coborat catre radacina pulii, lingand legatura dintre coaie si pula, aceasta decalotand complet capul prin marirea dimensiunii.
Lingeam usor si inspiram mirosul acela de pula in erectie, cand Neculai a tresarit sarind imediat in sezut, moment in care pantalonii pijamalei i-au ajuns aproape de genunchi, descoperind pulpele ferme si paroase la randul lor.
- Ah, nuu! Dane, ce faci, nu se poatee! Suntem prieteni, nu se poate!
- Neculai, tocmai ca suntem prieteni mi-am permis! Esti un barbat superb, te-am dorit de cand te-am vazut, vreau sa te gust!
- Dar cum, n-am mai facut niciodata asa ceva, in neamul nostru nu se poate asa ceva!
Atunci mi-a venit dracii si i-am zis:
- Bine ca in neamul vostru nu se poate asa ceva, desi baietii tai o practica, bine ca in neamul vostru se culca doi frati cu aceeasi femeie care e casatorita doar cu unul din ei! Vrei sa-ti mai zic?
Atunci Neculai a lasat capul in jos inrosindu-se si baiguind incurcat:
- Dar... de unde stii...? Ci...cine ti-a spus?
- N-are importanta cine mi-a spus, dar sunt sigur ca pe frate-tu o sa-l conving mai usor sa-mi dea pula sa i-o sug, din moment ce i-o da si lui fii-su sa i-o suga!
- Ce frate, care frate...?
- Doar n-o sa fii atat de hain si sa nu-l recunosti pe Vasile ca ti-e frate!
- Da, dar Vasile, nu-i insurat, tu singur mi-ai reprosat ca ne culcam amandoi cu Adelina. De unde copii?
- Ce-ai zice daca ai sti ca Adrian e copilul lui?
- Nu se poate, doar e geaman ...



    Login