Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.73 Futai de tarani
Autor : bigsuck - 2015-09-03
Citita de 5498 ori - Nota 3.19 (72 voturi)
Spuneam in episodul trecut ca parasit de Benone, care se insurase, mi-am indreptat tirul catre cei doi gemeni, Catalin si Adrian. Le mai dadusem eu tarcoale, in special lui Catalin care era in tura cu mine, Adrian lucrand numai de zi, dar fara succes.
E drept ca pe undeva, se cam prinsese el de ce ma tot dadeam eu pe langa el, dar cred ca voia sa ma aduca in stare sa-i cad in genunchi, sa ma rog de el, ceea ce n-am facut niciodata, pentru ca asa cum e pizda pe toate drumurile, si pula se gaseste din belsug. Dracul de Catalin, ca sa ma enerveze mai rau, cand ma vedea in vestiar si era doar in slip,isi aranja pula cuprinzand-o cu mana si-si ridica coaiele si va puteti da seama cum se vedea drugul acela urias ascuns sub petecutul de panza care se chinuia sa-l ascunda.
El, ca si frate-su, era un tip micut de statura, brunet, bine construit si cu atat mai mult ti se parea a fi crescut el din pula, nu pula din el.
Dornic sa-l gust, intr-o zi n-am mai rabdat, si cand eram numai noi doi, l-am abordat in timp ce el isi aranja coaiele in slip:
- Ce tot chinui biata pula sub petecutul ala de carpa?
Zambind strengareste imi raspunde:
- Te-a cuprins mila de ea, asa-i?
- Da, dr nu te simti rau strangand-o atat si in special bietele coaie?
- Nu stiu de ce ma intrebi, ca doar si tu o porti tot in slip!
- Da, dar eu n-o chinui de moarte ca tine!
- Si ce propui?
- Las-o mai libera oleaca, sa respire!
- Cum? Asa?
Si smulgandu-si slipul de pe el, a eliberat o minune de pula care imediat i s-a lipit de burta.
Nu era un tip paros, insa pula era inconjurata de o frumoasa padure de floci, care se ramificau prin zona inghinala catre perineu si mai departe.
Eu ramasesem cum s-ar zice cu gura cascata, dar el, mai stapan pe situatie si mai rapid, m-a tras de umar in jos, eu am cazut in genunchi in fata lui, si apasandu-mi capul peste pula, floci si coaie, imi zise:
- Iubeste-o, daca ti-e asa mila de ea!
M-am ridicat repede in picioare, dar nu inainte de a fi inspirat mirosul de pula si coaie tinute la stramtoare.
- Esti nebun? Daca ne gasea cineva?
- Haai, sper ca nu te-ai suparat! Crezi ca nu mi-am dat seama ca-mi tragi demult clopotele? Cand ma inviti la tine sa te bucuri de tot ce am eu aici?
Ma uitam cu jind la el, cum isi apucase pula de sub coaie si o salta. Desi era sculata, capul era invelit pe jumatate sub preput si ma gandeam ce mi-ar placea sa-i ling frenul.
- Ia-ti dracului odata slipul pe tine, ca mai vine cineva si te gaseste cu pula sculata in fata mea!
- Eu am pula sculata mai mereu; e de ajuns sa ma gandesc la ceva si imediat e teapana! Dar hai, spune, cand vrei sa vin la tine?
Era sfarsitul schimbului doi, mai era putin si plecam acasa si cum nu aveam nimic in plan in noaptea ce avea sa urmeze, i-am zis:
- Poti merge si acum cu mine, in noaptea asta dormi la mine!
- Ha, ha, ha! Hai ca esti simpatic! Sa dorm? Sa dormi? S-o crezi tu!
Si saltandu-si inca odata pula, continua:
- Asta-i stapana ta in noaptea asta!
Auzindu-l, imi venea sa ma reped si s-o iau la supt, asa ma infierbantase, dar mai avand putin discernamant, m-am scuturat interior si i-am zis:
- Fie cum zici tu, dar imbraca-ti odata petecutul ala si hai sa incheiem ce mai avem de incheiat in privinta serviciului si pe urma al tau sunt!
Razand, isi indeasa podoabele in carpulita aceea zicand:
- Al meu..., al pulii mele ai sa fii!
Terminand ce aveam de terminat si predand tura, ne-am imbracat si am plecat spre casa (a mea).
Cred ca era bucuros ca nu se mai duce acasa la Piatra Soimului, ca sa inoate prin noroaie, fiind luna noiembrie, cu zloata si spicuiri de ninsoare.
Am ajuns acasa, ne-am dezbracat, ne-am spalat si am pus masa sa mancam. in casa aveam intotdeauna ceva de baut, asa ca am avut cu ce-l omeni.
Ne-am retras in dormitor si dand drumul la televizor, urmaream impreuna un film cu Antonio Banderas intr-un film mai mult decat erotic. Era unul din primele filme in care a jucat, aratandu-si ce avea el mai de pret.
Eu incepusem sa ma framant, dar Catalin imi lua mana si mi-o puse peste petecutul unde pula si coaiele stateau ca la carcera zicand:
- Nu te mai framanta atata, ca a mea e mai buna decat a lui Banderas!
Si uitandu-ma si comparand, cam asa era.
Nu ma mai interesa filmul, aveam bucuria sub ochii mei si eu alergam dupa cai verzi, nu pe pereti, ci in televizor!
Am inceput sa ma ocup de ceea ce aveam langa mine si aplecandu-ma catre zona buclucasa am inceput sa ling bucatica aceea de panza care se umezise, semn ca nici el nu era indiferent la cele ce se petreceau in film, dar sunt sigur ca nu era impresionat de pula lui Banderas, cat de pizda care se deschidea patrunsa de pula acestuia.
Umezeala aceea avea gust si miros de sperma, dovedind ca trecuse faza pre-cum-ului si deja iesea elixirul atat de dorit de mine. I-am dat jos slipul pe care am inceput sa-l ling pe interior de primele ejaculari, continuand sa ling si adancitura rotunda si scortoasa unde statusera coaiele si care era impregnata cu sucurile emanate de scrot.
- Mmmm! Vad ca-ti place sucul lasat de coaie, din moment ce lingi cu atata placere locul in care au stat! Dar cred ca esti mai castigat daca le iei in gura si le sugi ca sa le faci curate!
Si imi impinse capul intre picioarele lui, eu luandu-i cate-un coi in gura si incepand sa-l sug. Se cracanase cat putea de mult facandu-mi loc sa-l satisfac cat mai mult. Imi luase o mana pe care mi-o pusese pe pula, imprimandu-mi miscarea de sus in jos, ceea ce insemna ca dorea sa-i fie frecata si pula.
M-am conformat si fie ca-i sugeam coaiele, fie ca i le pupam, Catalin ma tinea cu capul intre picioarele lui, apasandu-ma cu mana cre in acelasi timp ma mangaia.
- Ia-o-n gura ca acusi iese slobozul!
Imediat i-am luat capul in gura si incepand sa i-l inconjur cu limba, m-a tras brusc cu gura in pula, aceasta ajungandu-mi in gat, incercand sa treaca mai departe.
Am icnit, pentru ca ma luase pe nepregatite, dar recapatandu-mi respiratia, l-am lasat sa ma patrunda adanc in gat, simtind sperma calda cum se duce in jos spre esofag, in timp ce el strangea spasmodic din buci.
Cand a terminat, si-a retras-o incet din gat, lasand sa se scurga ultimile resturi de-alungul limbii, moment in care am cuprins-o strans cu buzele si am inceput sa sug. Chiar daca senzatia era una de durere amestecata cu placere, Catalin ma tinea de cap cu nasul in floci si gemea usor.
- Omule, esti fenomenal! Am mai avut pula supta, dar asa ca tine, s-o primesti pe toata pana-n cotor, n-am intalnit!
Stand cu nasul in floci, l-am intrebat:
- Ai avut multe experiente de-astea? As vrea sa-mi povestesti, ca-mi place sa ascult aventurile partenerilor mei, fie si ocazionali!
- Dar tu vrei sa fiu unul ocazional?
- Ah, nuu! As vrea sa fim cat mai mult impreuna, fiind constient ca o sa te pierd, odata ce te-nsori. Asa cum l-am pierdut si pe Benone, mi-a scapat mie din gura.
- Mi s-a parut mie ca ar fi ceva intre voi, dar nu eram sigur! Prea stateati mult de vorba impreuna, iar cand ma apropiam vedeam cum schimbati vorba!
- Eei, da! Mi-a scapat! Acuma vrei sa-ti spun altceva?
- Vreau doar sa mi spui daca era mai mare-n pula ca mine!
Stiind ca barbatii sunt foarte sensibili la capitolul "marimea pulii" , am cautat sa-l menajez cat de cat printr-o eschiva:
- Nu-mi place sa divulg intimitatile dintre mine si alt partener, altuia! Dar pot sa spun ca sunteti pe picior de egalitate!
Il vedeam ca nu era multumit cu raspunsul, dar ce-ar mai fi fost daca ii spuneam de Toader cu prapadul lui, de Sandu de la Hanul de la Paulesti sau de baciul de la Vaslui, sa nu mai zic de mozambicanul de la Iasi!
- Dar vrei sa le-auzi pe-ale mele, ceea ce nu-i corect din partea ta!
- Am zis ca imi place sa aflu aventurile partenerilor mei, dar asta nu inseamna ca o sa fac moarte de om daca nu vrei sa-mi povestesti!
- Biine, fie, am sa-ti povestesc!

"Ne-am nascut la tara, dupa cum stii si de multe ori stau de vorba cu Adrian si ne amintim primele momente de viata, in sensul ca am vazut pizda mamei cand am iesit prin ea, era o gaura rosie plina de sange cu buzele mici ale pizdii cascate la maxim si atarnand fleondurite. Si Adrian mi-a zis acelasi lucru, asa ca nu cred ca a fost vreo halucinatie. Am ramas cu imaginea asta in gand mereu, in sensul ca-mi aminteam fara sa vreau. De aici a aparut si dorinta de a vedea o pizda, dar unde sa vezi, ca la tara femeile sunt pudice si n-ai ocazie sa vezi un bulan mai sus de genunchi, ce sa mai spun de pizda!
Fiind gemeni umblam tot timpul impreuna asa ca si prima ocazie de a vedea o pizda, s-a ivit la mandoi deodata.
Aveam 16 ani, cand ne-a trimis mama la nasa cu coliva care se da la "Mosi". Noi intram acolo ca la noi acasa, asa ca si de aceasta data am intrat fara sa facem zgomot, iar cainele ne cunostea si n-a scos nici-un "ham" macar sa dea de veste ca intra cineva in curte.
Nasa era vaduva, dar era si este inca tanara, asa ca-ti inchipui ca are nevoie de barbat. Noi incepusem sa ne satisfacem reciproc inca de pe la 14 ani cand incepusera sa ne apara tuleiele la pula.
Era liniste peste tot, noi am intrat si am pus coliva pe masa din bucatarie, pregatindu-ne sa plecam, cand am auzit niste icnete care veneau dintr-o camera ce-o tinea mai de curat.
Ne-am apropiat incet si impingand putin usa care era crapata doar, am vazut doua trupuri goale care se infruntau, barbatul fiind cu spatele la noi.
Trantita pe un fotoliu, cu picioarele pe bratele lui, nasa statea la pula la badea Vasile, unchiul nostru, fratele tatei.
Vedeam coaiele mari si flocoase care se zbateau de buzele pizdii nasei, iar cand scotea pula, vedeam gaura rosiatica dintre buzele inconjurate de floci, ceea ce ne-a amintit de pizda mamei la nasterea noastra.
Eu am dus mana catre pula lui Adrian iar el catre a mea si ni le frecam prin pantaloni
Nasa icnea sub asaltul pulii lui badea Vasile, iar noi ne frecam de zor in sec.
In miscarile noastre asupra carora nu mai aveam control, am facut ceva zgomot, ca imediat cei doi au sarit ca arsi, nasa scotand un tipat usor si tragand peste ea husa fotoliului, iar badea Vasile s-a intors spre noi cu pula belita si umeda din care se scurgea un fir transparent de lichid vascos"

Ce-as mai fi luat eu pula aceea in gura, dac-as fi fost acolo, gandeam.

"- Ce faceti aici dracilor, izbucnesc cei doi intr-un glas.
- Pai, sa vezi nanasa, ne-a trimis mama cu coliva... incepem noi sa ne balbaim.
- Si ce, trebuia sa cutreierati casele oamenilor, sare nasa ca oparita, ridicandu-se de pe fotoliu, iar husa alunecandu-i de pe ea, ni s-a dezvaluit in toata splendoarea ei. E o femeie frumoasa cu un piept obraznic si cu triunghiul negru de sub burta de unde incepe crapatura nesatula de pula.
Noi, cum am vazut-o, pulile ni s-au intarit pe data, lucru observat de badea Vasile.
- Lasa-i mai Zenovica, sunt baieti mari de-acu, cred ca au si ei nevoie de muiere.
Apoi catre noi:
- Cati ani aveti mai baieti?
- 16 badie!
- Iii-ha! Mai baieti, mie la varsta voastra imi trecuse toate vaduvele prin pula! Ati mai futut vreo femeie pana acum, ca sunt sigur ca va dor palmele de cat v-ati frecat-o!
Rosii ca racul, dar cu pulile bat, am raspuns rusinati:
- Nu badie!
- Mai Zenovico, ia fa-le un bine baietilor astora, sa simta si ei ce-nseamna o pizda de muiere!
- Valeu Vasile! Cum o sa ma dau eu copiilor astora, mai ales ca i-am si tinut in brate la botez!
- Nu fi proasta femeie, ca in ciuda zicalei ca o singura data vede nasa puta finului, ai ocazia sa le vezi din nou putele, care cred ca acum sunt pule zdravene, ca neamul nostru a fost mereu mare-n pula, si isi salta pula belita cuprinzand-o cu mana de sub coaie, ceea ce-i dadea si o mai mare falosenie.
Intorcandu-se din nou catre noi, badea Vasile zise:
- Ia, dezbracarea baieti si treceti sa va dea badia Vasile lectii de futut!
- Nuu, ca esti nebun omule! Chiar vrei sa ma futa finii mei?
- Taci muiere si nu te mai codi, ca ai sa te uiti in pizda ca milogu-n traista, dupa ce te-or lua aistia la pula, ii zise badea Vasile, uitandu-se catre pulile noastre tepene, dupa ce zvarlisem hainele de pe noi. Hai rastoarna-te la loc in fotoliu si craceste-te cum ai stat inainte!
Ne uitam la nasa cum ne privea pulile si probabil ca i-au placut din moment ce s-a pozitionat la loc in fotoliu.
- Uite baieti ce fofoloanca frumoasa si dulce are nanasa voastra, zise badea Vasile in timp ce-i departa buzele inconjurate de floci.
Nasa isi dusese un brat peste ochi, simuland rusinea.
- Ca sa inebunesti o femeie, trebuie s-o mangai pe sani si la pizda, s- gadili cu degetele inauntru unde dati peste domnul lindicel, care adora sa fie frecat de pula, sau de ce nu, cu limba!
Si aplecandu-si capul a bagat limba in pizda miscand-o repede deasupra excrescentei ce-i zice lindic.
Nasa se freca cu curul de fotoliu gemand.
- Hai, care vrea sa guste, ne indeamna badea Vasile.
Ne adusese pe amandoi intr-o stare de inebuniti, ne-am repezit la pizda, lovindu-ne capetele.
- Hoo, taurasilor, ca e pizda destula, ne domoleste badea Vasile. Care-a iesit primul din pizda mamei voastre?
- Eu badie, sar eu repede.
- Atunci tu o lingi primul, raspunde badea Vasile.
Si in timp ce eu mormaiam de placere lingand pizda nasei, l-am auzit pe badea Vasile discutand cu Adrian:
- Mai taurasul tatii, de unde ai tu alunita asta deasupra pulii?
- Asa m-am nascut, a raspuns Adrian.
- Ia cauta tu in flocii mei si ai sa gasesti o alunita asemanatoare. Asta dovedeste ca ai avut salas in coaiele mele, esti fiul meu, ca imediat, dupa tac-tu, am luat-o eu la pula pe ma-ta!
Nu m-am mirat, pentru ca lui badea Vasile ii curgea nasul mai tot timpul la noi in casa, uneori si dormea la noi, dar nu m-a interesat in ce camera se culca. Acum cred ca mama dormea cu ei amandoi si cu tata si cu badea Vasile.
Deci fratele meu geaman, e frate doar de mama!
Probabil ca Adrian vazuse alunita cu pricina ca l-am auzit zicand:
- Tataa! Te iubesc! Nu stiam de ce ma simteam atat de bine cand erai si tu la noi! Asta era!
De atata lins, eu ma excitasem ca imi curgea din pula asa ca n-am ezitat si mi-am infipt pula in nasa pana-n coaie, ca am auzit-o pe nasa icnind. Nu mai tineam cont: eram cu pula in ea, dadeam din cur cu disperare si-o muscam de sanii obraznici, nasa gamand in ritmul futaiului meu care n-a durat mult si mi-am varsat coaiele in pizda calda si primitoare a nasei.
Cand m-am intors catre cei doi, badea Vasile si Adrian, acestia erau imbratisati, Adrian sarutandu-l pe badea Vasile pe gat si piept.
- Hai taurasul tatii, treci si fute-o si tu pe nanasa-ta, ca are pizda fierbinte, il mana badea Vasile pe Adrian, care nu s-a lasat rugat si a si bagat limba in pizda nasei din ...



    Login