Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.70 Seby
Autor : bigsuck - 2015-07-31
Citita de 3487 ori - Nota 6.20 (50 voturi)
Cu Seby Serbu, intalnirea a fost prilejuita datorita firii lui nestatornice. V-am spus in episodul anterior ca era asa frumos, ca femeile doar ca nu-l rugau sa le futa, iar el profita de ocazie si le dadea pula la toate. Ce-as mai fi vrut sa mi-o dea si mie!
Si ca un facut, aveam dulapurile in care ne schimbam hainele, alaturate, astfel ca atunci cand ne schimbam o facea cu atata lejeritate si spectacol, ca ma baga in boale. Uneori se mai apleca spre mine si-mi venea mirosul acela de barbat din parul castaniu si cret de pe piept, alteori, cand stateam pe banca, venea cu pula aproape de fata mea, ca tare m-as fi repezit s-o iau in gura, dar nu voiam sa dau spectacol, cu toate ca multi stiau ca-mi plac barbatii, dar nici-unul nu aborda subiectul (cel putin nu in prezenta mea), stiind ca gura mea nu le va mai sta la dispozitie daca o vor face.
Si cum spuneam, Seby ma inebunea cu prezenta lui aproape insinuanta in imediata mea apropiere.
Intr-un timp l-am vazut cam suparat, l-am intrebat, dar n-a vrut sa-mi spuna schimband vorba si incercand sa-si mascheze supararea, mai trantea cate-o gluma.
L-am lasat in pace, incercand sa nu par prea insistent.
Dupa vreo doua zile, vine el la mine si luandu-ma de-oparte imi zice:
- Danut, scuza-ma pentru ca am tot ocolit intrebarile tale, dar am un necaz si nu stiu cum sa-l rezolv. I-am intrebat si pe baieti si ei mi-au sugerat ca m-ai putea ajuta!
"Cerule, cred ca o sa-mi pice la pat!" imi faceam eu cruce cu limba-n cerul gurii.
- Zi Seby, despre ce-i vorba, cum te-as putea ajuta?
- Stii ca eu sunt cam afemeiat si ca nu refuz nici-o gagica, daca vrea pula, asa ca mi-am cam facut de cap si s-a prins madama!
El statea in gazda la o vaduva de vreo 35-36 de ani, platind chirie si intretinerea doar cu pula, cu conditia ca sa nu calce stramb.
- Si ce, vrea sa-ti torni cenusa-n cap? Barbatul e barbat, scapa caciula jos, o scutura si tot barbat e!
- Da, dar a zis sa-mi caut alta gazda, ca ea nu ma mai primeste. Inchipuie-ti ca n-am futut de patru zile, am niste coaie pline! De-aia te-as ruga, pana-mi gasesc alta gazda, poate ma primesti la tine si m-oi revansa eu intr-un fel!
Incercand sa nu par inebunit dupa asa ocazie, am zis:
- Stiu eu ce sa zic mai Seby? La mine mai vine Costica (Turcu) atunci cand are crize, mai trece ba unul, ba altul...
- Iti jur ca n-o sa te deranjez cu nimic, numai scoate-ma acum din necazul asta!
- Bine, fie! Cand iesim, trecem pe la tine iti luam bagajul si mergem la mine!
Zis si facut! La iesirea din tura, am mers impreuna la gazda lui sa luam bagajul.
Cand a sunat la usa (ii luase si cheia), madam Berta a deschis si fiind doar intr-un neglige, s-a scuzat si a strigat din camera unde se retrasese sa-si ia bagajul ca e gata facut in camera lui.
Deodata din baie iese un pusti de vreo 18-17 ani, in pula goala si striga la madam Berta:
- Ce s-a intamplat mami, cine sunt astia?
- Stai linistit iepuras, e baiatul care a stat in camera in care o sa stai tu. A venit sa-si ia bagajul!
Seby, doar ca nu fierbea:
- Asa scumpi, mi-ai si gasit inlocuitor! Ce faci, il alaptezi?
- Seby, noi doi nu mai avem ce discuta, asa ca ia-ti bagajul si cara-te!
Seby n-a mai rabdat si a izbucnit:
- Fa pizda dracului, eu n-am fost bun ca iti dadeam pula de cate ori voiai, bebelusul asta e-n stare sa-ti faca ceva?
Atunci nici madam Berta n-a mai rabdat si a intors-o ca la mahala:
- Da Seby, ma fute bine si e un scump, nu o sa-mi iasa din cuvant! E puiutul lu mama, si iese din camera cu neglige-ul fluturand si il imbratiseaza pe pusti. Acestuia nu i-a trebuit decat o atingere ca i s-a si sculat pula, si nu era deloc de neglijat.
Pustiul arata chiar bine, in ciuda varstei fragede: era brunet, cu ochii verzi, buze carnoase, rosii, un trup bine proportionat, iar de sub buric, parul se lagea cu cat inainta spre pula, ocupand si zona inghinala cu partea superioara a pulpelor.
Seby s-a repezit si a smuls-o pe Berta din imbratisare si cu o mana in umarul ei si cu alta infipta in tufa de floci roscati dintre pulpe, a impins-o in camera din care tocmai iesise, inchizand usa si incuind-o.
Pustiul, bataios nevoie mare, se repezea dupa ei, dar eu l-am tras repede de mana si luandu-l in brate pe la spate, l-am dus in cealalta camera si ne-am trantit amandoi pe pat, el tot incercand sa se scoale.
Cu o mana il tineam de gat iar cu cealalta am inceput sa-i frec pula care dadea semne sa se scoale din nou. Am inceput sa-l sarut pe ceafa si umeri, moment in care pustiul s-a linistit si intorcandu-se cu fata spre mine, mi-a impins capul intre picioarele lui. Luandu-i imediat pula in gura, pustiul a inceput sa dea din cur, tinandu-ma cu mainile de par si futandu-ma in gura. Dupa vreo cinci minute, gura mi-a fost umpluta de sperma calda si fluida pe care am inghitit-o imediat, apoi i-am pupat flocii si coaiele, in timp ce el ma mangaia pe cap.
M-am ridicat langa el si sarutandu-l pe obraz, i-am zis:
- N-a fost mai bimne asa, decat sa te iei la bataie, din care sigur nu ieseai invingator? Ma chiama Daniel si daca ti-a placut, poate avem ocazia sa ne mai intalnim!
- Sigur ca mi-a placut, o sugi la fel de bine ca doamna Berta. Pe mine ma cheama Andrei si as vrea sa ne mai intalnim!
- De cand dureaza relatia ta cu doamna Berta?
- De vreo doua saptamani. Veneam aici cand baiatul ala era la servici. Si sa stii ca nu sunt singurul. Suntem vreo cinci insi de la "Petru Rares" (liceul) care o vizitam pe doamna Berta. M-a luat pe mine in gazda, ca eu sunt de la tara, ceilalti fiind de-aici din oras.
- Deci doamna Berta a poftit la carne tanara, la trufandale!
- Intr-o noapte cand colegul tau era la munca, am fost toti sase aici unde am facut orgie cu doamna Berta, am furut-o in toate gaurile si in toate pozitiile. A fost foarte frumos!
- Aaa, sa inteleg ca ati futut-o si-n cur!
- Daa, eram cate trei, patru odata calare pe ea!
Imi aduceam aminte cum si eu cand eram de varsta lui, Maria, care era de o varsta apropiata de cea a Bertei, s-a bucurat de pula mea tanara, asa ca nu-i condamnam deloc pe pustanii astia care se bucurau de pizda roscata a Bertei.
Trebuie sa spun ca Berta era secretara la Liceul "Petru Rares" si era de origine evreiasca.
Cand am auzit cheia de la camera cealalta rasucindu-se in broasca, am iesit amandoi in hol unde l-am vazut pe Seby iesind in pula goala, cu ea inca sculata, iar pe Berta zacand cracita pe canapeaua din camera, din pizda scurgandu-i-se sperma alba a lui Seby.
Andrei s-a repezit imediat la Berta, cand a vazut-o asa si imbratisand-o si sarutand-o, cauta s-o linisteasca, aceasta tresaltand din piept in suspine.
- Mami scumpa, ce ti-a facut, te-a ranit?
- Nu m-a ranit scumpule decat in orgoliul meu, dar ca sa-mi treaca, mami vrea sa-ti bagi pula ta cea dulce in pizduta care plange si sa-ti lasi tu samanta coaielor tale in ea, sa-i fie alinat orgoliul lui mami!
- Da mami, ai pula mea ori decate ori o vrei si daca nu-ti ajunge, chem trupa de muschetari de la liceu si o facem iar lata!
- Acum vreau doar pula ta iepuras!
Instalandu-se intre pulpele ei, Andrei isi inmuie capul pulii in suvoiul de sperma ce se scurgea dintre buzele pizdii si isi impins pula pana in coaie, incepand sa-si plimbe pula prin toate unghiurile, s-o atinga bine pe "mami".
In timpul asta Seby iese din baie, spalat si cand vede scena, se duce spre protagonisti si adresandu-se Bertei, ii reproseaza:
- Asaa, te vaitai ca te ranesc, ca te violez, ca-ti fac rau, dar vad ca nu te-ai saturat de pula! Arede-o pustiule, trage-i tare la blana ca-i place! Ce zici scumpi, sa ti-o dau putin la gurita! Ca e spalata, numai buna de smocotit, coaiele inca-s pline!
Balanganindu-si coaiele pe la gura ei, o batea cu pula peste barbie, iar Berta misca din cap in stanga si-n dreapta a opunere. Andrei nici nu se sinchisea de prezenta lui Seby, el futand-o pe Berta in continuare, dovada ca invatase ceva din orgia petrecuta in acel loc.
Seby se imbraca si luand amandoi bagajele am plecat spre casa. Ajungand acasa, l-am instalat pe Seby in noul lui domiciliu, i-am aratat locuinta, apoi am trecut in bucatarie sa mancam.
Dupa ce-am mancat, el a coborat si s-a dus la alimentara sa ia ceva de baut, sa cinsteasca mutarea in noua locuinta.
Cand s-a intors, in timp ce beam, ma intreaba:
- Danut, tu unde zici sa dorm? In sufragerie pe canapea sau in dormitor?
- In dormitor dorm eu, asa ca alegi unde vrei, incerc eu sa fac o gluma.
- Nu dorm bine pe canapea, asa ca o sa fim colegi de pat, daca nu te superi!
Era ceea ce-mi doream mai mult. Am stat un timp la televizor, dar cum nu era mare lucru de vazut, am mers la culcare.
Mi-am luat pijamaua pe mine si m-am bagat in pat.
Seby s-a dezbracat in pula goala si s-a urcat in pat alaturi de mine.
- Daca vrei iti dau o pijama de-a mea!
- N-am nevoie, eu sunt invatat sa dorm gol!
Nu ma gandeam la altceva, dar stiind langa mine un barbat complet gol, mi-era teama sa nu ma apuce iar frisoanele de pofta.
- Tu n-ai incercat niciodata sa dormi gol, ma intreaba Seby.
Ce era sa-i spun? Ca toate noptile in care aveam un barbat langa mine, asta eracuvantul de ordine? Voiam sa par o persoana serioasa.
- Cand sunt singur, mi-e frig sa dorm gol!
- Dar acum nu esti singur, esti cu mine!
Oare ce voia sa insinuese acest baiat? Ma incerca? Am continuat sa fac pe inviolabilul:
- Si ce daca sunt cu tine, doar nu-o sa ma iei in brate sa ma incalzesti!
In schimb, pijamalele de pe mine incepeau sa arda, asa ca tot Seby m-a scos din incurcatura:
- Hai Danut, nu te mai preface, ca stiu ca-ti plac barbatii! Hai, vino langa mine si da-ti astea jos!
Nici nu stiu cand am aruncat pijamalele de pe mine si am fost in bratele lui!
Il sarutam pe pieptul paros, la subsuori...
- Hai du-te-n jos si ia-o-n gura ca stiu ca demult o vrei!
N-am asteptat sa-mi zica de doua ori. Imediat am fost cu gura prin flocii de la pula, pupand pula care se intarise, coaiele, pulpele paroase si mormaind de placere.
- Asa, mananc-o Danut, mananc-o toata, cu coaie cu tot!
Il saltam de cur in sus si-i desfaceam bucile sa-l ling in cur, moment in care s-a intors pe o parte si-a zis:
- Asaa, linge-ma-n stomac, baga limba adanc!
Printre flocii care inconjurau gaozul, incercam sa patrund cu limba cat mai adanc in stomacul lui, dac-as fi putut.
Vreo zece minute nu mi-am scos nasul si gura dintre bucile lui, dupa care am intrat printre pulpe si i-am luat pula la supt, in timp ce el dadea din cur tinandu-ma de cap cat mai apasat, cu nasul in floci. Ce bine era! As fi vrut sa raman acolo o vesnicie!
Dandu-si drumul in gatul meu, Seby ma mangaia pe cap, rugandu-ma sa nu plec in noaptea aia de acolo, sa dorm cu nasul in flocii lui si cu pula in gura. Nu-mi doream nimic mai mult, asa ca noaptea aceea a fost de vis stand cu capul intre pulpele lui si sugand din cand in cand ceea ce se scurgea din pula. Dimineata nici n-am stiut cum sa sarim din pat la auzul soneriei ceasului, semn ca trebuia sa mergem la munca,
Am intrat amandoi la dus, in timpul caruia nu ma mai saturam sa-l sarut prin zonele intime.
- Hoo, ca ma termini!
- N-ai zis tu sa-ti mananc si pula si coaiele?
- Daca le mananci, ce mai sugi mai tarziu? Si vezi omule ca intarziem la serviciu!
Cui ii pasa? Eu voiam pula cu tot dinadinsul.
- Bagami-as pula-n tine, stai sa-ti dau pula!
Si dandu-mi cateva palme peste buci, a continuat:
- Treci in pat sa te iau la pula, mancami-ai pula s...



    Login