Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDANIEL - Ep.69 Costica
Autor : bigsuck - 2015-07-28
Citita de 4553 ori - Nota 8.02 (45 voturi)
Intors la Piatra, cand m-am dus la serviciu am gasit doi colegi noi, unul din ei fusese cadru militar la Artilerie si pentru ca-i cazuse capacul turelei unui tanc in cap, fusese disponibilizat, avand crize uneori. Dealtfel tipul era foarte destept in zilele de luciditate, pentru ca-si ajuta colegii la matematica, vorbesc de cei care erau la liceul seral, eu fiind cel care-i ajutam la limbile straine (rusa, franceza engleza).
Celalalt nou coleg era un tip cam smecheras, dar de o frumusete rapitoare, doar un semn sa fi facut si-i cadeau toate femeile la p(ula)icioare. Doar ca potrivit principiului ca sa nu-ti faci legaturi amoroase cu colegele de serviciu, el le lasa pe bietele laborante tremurand de dorinta.
Tanchistul se numea Constantin Turcu, iar superbul, Sebastian Serbu.
Costica Turcu era casatorit, avea cinci copii, din care unul cu soacra-sa si locuia in Buhusi, facand naveta la Savinesti.
Sebastian Serbu locuia la o tipa in oras careia ii platea chiria in natura, adica ea il intretinea in schimbul pulii care i-o dadea.
Amandoi erau tocmai pe gustul meu, avand o pilozitate abundenta, mai ales Costica.
Cand l-am vazut prima oara pe Costica ducandu-se la dus dupa terminarea programului, mai era sa cad jos de uimire cand am vazut ce salam i se legana intre pulpele paroase.
Celalalt, Seby, avea si el o pula destul de mare, dar in comparatie cu Costica, era mic copil.
Nu stiam cum sa fac sa ajung la pulele lor, dar gaseam eu ocazia si aceasta n-a intarziat sa apara.
Intr-o zi lui Costica i-a venit criza, in sensul ca avea niste dureri de cap ingrozitoare, cu pierdere de cunostinta, asa ca fiind doar o ora si ceva pana la terminarea turei, l-am dus in vestiar unde l-am intins pe o banca, urmand ca sa-l iau cu mine acasa, pentru ca era in imposibilitate de a pleca singur cu trenul pana la Buhusi.
La terminarea turei, l-am urcat in masina unui coleg de serviciu care ne-a dus pana acasa la mine.
Dupa ce l-am intins pe pat, colegul a plecat, eu ramanand sa-l supraveghez pe Costica.
Ca sa-i fie mai comod, am inceput sa-l dezbrac, lasandu-l doar in chilotii care adapostea ceea ce doream eu mai mult.
Cand l-am vazut pe barbatul visurilor mele, aproape gol in patul meu, mi-am zis ca asta e ocazia sa ma bucur de acel trup de mascul, chiar cu riscul de a-mi face curul arsice, atat de mult il doream.
Vazand ca s-a linistit si adormise, m-am dezbracat si eu la chiloti si m-am intins langa el, catre perete, el fiind la marginea patului. Il mangaiam cu mana pe piept rasfirand firele de par cu degetele si tot inaintam pe burta acoperita si ea de par spre banda elastica a chilotilor care abia tinea salamul flasc si coaiele bogate.
Incepeam sa ma infierbant si ridicat intr-un cot, incepusem sa-i umblu cu buzele prin parul de pe piept, lingandu-i sfarcurile si bagandu-mi nasul sub causul bratelor unde suvite de par incalcit si transpirat exhalau mirosul de barbat.
Tot mursecandu-i pieptul si sfarcurile cu buzele si lingand umezeala subbratelor, am vazut intr-un tarziu ca de sub band chilotilor iesise jumatate din pula lui afara si-si elimina pre-cum-ul in flocii ce inconjurau buricul.
Oh, ce frumusete, ce bucurie pe capul meu!
Am luat capul acela imns al pulii in gura si am inceput sa sug usor, simtind deja gustul sublim de sperma,
Fiind ocupat cu suptul, am simtit cum o mana a lui Costica ma mangaie pe cap, moment in care m-am oprit si n-am mai schitat nici-o miscare.
- Nu te opri Danut, suge, suge in continuare, am auzit soapta lui Costica.
Avand acceptul stapanului celei mai mari pule care o intalnisem in ultimii ani, am continuat suptul, in acelasi timp incepand sa trag si de chiloti, sa-i dau jos, sa am camp larg de actiune. Costica mi-a dat si el o mana de ajutor, ajutandu-ma sa-mi duc actiunea la capat.
Vazandu-ma in fata padurii de floci si a coaielor care si ele erau acoperite de floci, am lasat pula din gura ducandu-ma cu limba de-a lungul ei pana la coaie si am inceput sa le pup si sa iau cate un coi in gura care abia, abia incapea. Sugeam coaiele pe rand simtind gustul salciu al transpiratiei, in timp ce Costica ma tinea strans cu mainile amandoua, apasandu-ma pe cap, cu nasul in flocii inghinali, aspirand mirosul de pula buna, cum demult nu mai gustasem.
Mainile mele cuprinsesera pula , una langa alta pe lungime si inca mai ramasese loc pentru o mana, iar degetele miainilor nu se atingeau ca sa poata cuprinde acel salam gros si fierbinte. Frecam totusi drugul acela in sus si-n jos, placandu-mi sa-l simt tare si fierbinte.
- Danut, pregateste gurita sa-mi inghiti samanta, ca nu mai am mult si-i dau drumul!
Cand am auzit, am lasat coaiele umezite de balele mele, si am luat iar capul pulii in gura, insistand cu limba asupra frenului. Imediat l-am auzit pe Costica gemand infundat si gura mi-a fost inundata de jeturi calde de sperma fluida ce se ducea rapid pe gat in jos, nevrand sa scap nici-o picatura din acel elixir.
Terminase demult de ejaculat, dar eu nu ma induram sa las acel cap de pula din gura, continuand sa sug incet, sub mangaierea mainilor dragului meu Costica.
Cand intr-un tarziu am lasat pula din gura si m-am ridicat cu capul pe pieptul lui sarutandu-i toata blana de pe abdomen si piept, Costica zise:
- Multumesc mult Danut ca ai avut grije de mine! Nu stiu ce m-as fi facut fara tine, cine ar mai fi avut curajul sa ia un bolnav acasa la el!
- N-ai pentru ce sa-mi multumesti, din contra, eu iti multumesc pentru bunatatea ce mi-ai dat-o!
- Oricand o sa vrei samanta mea, o s-o ai! Pentru tine fac orice, mai rar sa gasesti persoane ca tine care sa ajute pe cineva in situatia mea!
- Si n-ai nimic de zis impotriva celor ca mine?
- De ce? Putini stiu si inteleg ca a suge pula, a inghiti sperma si a te fute in cur, e ceva normal. Eu n-o fac, dar ajut persoane catine in acest sens, adica sunt bisexual. Si sa stii ca si femeile se fut in cur si-n gura, nu numai in pizda!
- E-n regula, mai vorbim despre asta, dar acum hai la baie sa ne spalam, pentru ca imi face o deosebita placere sa-mi spal iubitul, sa-mi plimb mainile pe tot corpul lui!
Si imbrtisandu-ne inca odata, am mers la baie unde m-am desfatat cu corpul lui Costica, sapalandu-l bine si intre buci.
Cand mi-am bagat doua degete printre flocii dintre buci in sfincterul lui, Costica a tresarit surprins neplacut:
- Ce faci Danut, ti-am zis ca nu ma fut in cur!
- Nu dragul meu, stiu, mi-ai zis, dar vezi tu, mie imi place sa ling si-n cur si n-as lasa asa gaoaz flocos neexplorat de limba mea!
- Curios, n-am mai intalnit pe cineva care sa faca treaba asta!
- Iata ca mie imi place acest lucru, dar sa stii ca n-o fac cu toti cei cu care am o relatie, ci numai cu persoane care imi plac in mod deosebit, tu fiind una dintre ele!
- Iti multumesc pentru asa incredere! Atunci continua cu spalatul gaurii aceleia puturoase!
Si mi-am spalat bine iubitul peste tot, de-mi venea sa-l mananc.
Dupa ce-am terminat baia, infasurati doar in prosoape, ne-am dus la bucatarie, unde in timp ce-am incalzit mancarea si am mancat, mi-a povestit cate ceva din viata lui.
Intre altele mi-a povestit ca ofiter fiind, a avut in ciclurile de instructie tineri cu aceleasi placeri ca ale mele si niciodat nu i-a refuzat sa le dea pula sa i-o suga. Dealtfel accidentul cu capacul turelei, intr-o astfel de situatie s-a intamplat. In timp ce unul din militari conducea tancul pe campul de instructie, unul din servanti, ii daduse pantalonii si chilotii jos si-i sugea pula, el fiind cu capul scos din turela, in picoare. La o denivelare, cand tancul a intrat intr-o groapa, capacul turelei s-a inchis, lovindu-l in cap, situatie ce a necesitat spitalizare, cu operatie, acum avand o placa de argint sub pielea capului. A fost trecut in rezerva pe caz de boala, intretinandu-se cu tratament medicamentos, dar care nu-l impiedica sa faca crize.
- Cred ca nu s-a aflat cauza reala, de ce stateai tu cu capul scos prin turela!
- Bineinteles ca nu, pentru ca soldatii ma iubeau, intrucat ma purtam frumos cu ei. Cel putin cel care avea pula mea in gura in momentul ala, era distrus, de cate ori venea in vizita la spital la mine, nu se mai putea opri din plans, imbratisandu-ma tot timpul. Abia reuseau cadrele medicale sa-l linisteasca.
- Frumos si trist in acelasi timp, am zis eu.
- Eu ma bucur ca am dat peste o persoana altruista ca tine si nu incetez sa-ti multumesc!
- Hai termina Costica! Poate nu sunt asa altruist cum zici tu, pentru ca pe langa sentimentul uman de mila, a functionat si cel de interes sexual, de cand te-am vazut prima oara ca mergeai ca la defilare cu pula lovindu-ti-se de pulpe din vestiar la dus. De-atunci "ti-am pus gand rau"!
- Ha, ha, ha, i-ai pus gand rau pulii mele! Ti-o place, asa-i?
- O ador, demult n-am vazut asa frimusete de pula!
- Ti-am zis, o s-o ai de cate ori vrei, ca in ciuda bolii mele, pot sa fut ca o masina, asa repede mi se scoala! Apropo, o iei si la buci?
- De-as mai avea inca vreo doua trei gauri, peste tot as primi-o!
- Ce crezi, ai fi in stare s-o primesti intreaga?
Prosopul din jurul trupului sau deja dadea semne de nervozitate.
- Tinand cont de cata pula a inghitit curul meu, cred ca da! Intr-adevar inca nu m-am confrunta cu asa grosime, dar cred ca rezist. Am mai avut ceva asemanator la o stana prin dealurile Vasluiului.
- Pai hai sa facem incercarea, si-si zvarle prosopul de pe el, salamul gros cu maciuca rosie-vinetie batandu-i buricul.
- Lasa-ma s-o pup iar, ca mor de dragul ei!
- Hai in pat sa ne desfasuram in voie!
Si luandu-ma in brate, prin deschizatura prosopului pe care-l legasem la spate, ii simteam pula fierbinte pe buci.
M-a lasat pe pat, mi-a smuls prosopul de pe mine si amandoi fiind goi, s-a asezat calare pe gatul meu, cu coaiele pe gura si pula peste nas si frunte trecuse bine de sfericitatea capului.
Eram in cel mai dulce prizonierat si-i pupam si lingeam coaiele, facand pula sa se zbata pe fruntea mea.
- Ce mult imi placi mai Danut! Dar parca ziceai ca-ti place sa lingi gaoaze, ia treci si lingemi-l!
Si se aseaza cu bucile paroase pe gura mea, si le departeaza cu mainile, limba mea fiind acoperita de flocii dintre buci iar nasul aspira mirosul flocilor de sub coaie.
Am inceput sa caut cu limba muschii radiali care pulsau si dand cu limba de gaura aceea calda care se deschisea intermitent, am inceput sa ling si sa bag limba mai adanc, in timp ce Costica se freca cu bucile de gura mea si ma indemna:
- Ahh, asa Danut, linge, linge cat mai adanc din mine, asa suge din dulcata bucilor mele!
Eu il tineam cu bratele de pulpe, scuturand din cap si cautand sa patrund cat mai adanc inlauntrul lui. Dac-as fi putut, as fi intrat cu totul in el, sa nu mai ies de-acolo, sa fim un singur trup! Umezeam cu limba si aspiram sa-i simt gustul.
Dupa vreo zece minute am iesit de sub bucile lui catre coaie, unde pula era tare ca piatra si din capul ei se scurgeau balele stravezii care-mi naclaise parul din cap.
- Ah, bine-a mai fost lins in cur, n-am mai simtit niciodata asa senzatie! Acuma treci sa te iau la pula!
M-am intors in pozitia mea preferata, in coate si genunchi, cu curu-n sus.
- Nu, nu, nu! Cu fata-n sus, sa te iau la umeri-craci, sa-ti vad expresia fetei!
M-am supus iubitului meu si imediat mi-a pus picioarele pe umeri si a scuipat in palma si mi-a umezit sfincterul, apoi pula lui, care acum lucea in lumina becului.
Era ora doua noaptea si eu urma sa fiu tras in teapa, dar nu-mi pasa, atat eram de dorit sa intre salamul acela gros in mine.
De dorinta, imi deschisesem sfincterul, ceea ce l-a mirat pe Costica:
- Cum poti sa faci asta?
- E rezultatul lungilor ani de sex anal, i-am raspuns eu.
Nu i-a fost prea greu sa largeasca gaura pe masura grosimii acelui monstru de pula, asa ca il simteam cum intra incet, incet.
- Sa-mi zici cand sa ma opresc, ca nu vreau sa te sparg inauntru!
- Nici-o grija, baga tare!
- Dar a intrat jumatate!
- Bagaa... i-am raspuns eu gamand.
I-am simtit deja intr-n timp flocii de la pula pe buci si el se uita mirat la fata mea care nu schita nici-o expresie de suferinta.
- Bagami-as! Nu mi-am inchipuit ca o sa rezisti la toata pula!
- Acuma poti incepe usor sa ma futi!
Si cu miscari line a inceput sa ma futa, iar pe masura ce trecea timpul, ritmul se intetea.
- Ah, ce cur futabil ai! Iti place?
- Costica, baga adanc, rupe-ma, despica-ma, ca pula ta ma face fericit!
Si tragea Costica la curul meu, ma uitam cum curgea apa de pe el, coaiele lui mi se zbatea in draci de buci, scotea pula complet si o baga adanc, contactul scotand un clefait, iar eu strigam inebunit la Costica:
- Asa Costica, fute-m-adanc, rupema-n pula, fute-ma-n draci ca vreau pula!
- Ia-o, inghite-o! Ah, as vrea sa bag si coaiele-n tine, deschide-te pulii mele!
Si dintr-odata il vad ca se opreste tragandu-ma adanc in pula si simteam jeturile calde care ma inundau interior.
Ca lesinat a cazut peste mine, iar eu il sarutam fericit ca eram iar femeia unui barbat.
Ne-am rasturnat pe-o parte si cand si-a scos pula din mine, era la fel de curata ca si cand ar fi scos-o dintr-o pizda.
- Nu incetez sa ma mir: deschizi gaozul, pula iese curata, ce esti tu?
- In momentul asta sunt femeia ta cu care poti face ce vrei, si l-am luat din nou la sarutat.
Ma uitam la el cum statea sa-l alint si-mi facea placere s-o fac. Obositi, ne-am dus la baie si ne-am spalat, aopi in pat am inceput sa povestim.
I-am povestit in mare din viata mea, apoi si el dintr-a lui.
Asa mi-a povestit cum a futut-o pe socra-sa de a lasat-o gravida. Incerc sa redau intamplarea asa cum mi-a spus-o el:

" Eram dupa nunta, stateam la soacra-mea, asa cum stam si-acum si Angela, nevasta-mea inca nu se obisnuise cu pula mea, astfel ca nu reuseam sa i-o bag decat jumatate si incepea sa tipe c-o omor.
- Hai sa incerc sa ti-o bag in cur, poate acolo o primesti pe toata!
- Ce, esti nebun, vrei sa-mi spargi matele?
- Iubito, nici in cur, nici in pizda, incearca si ia-o in gura, vreau sa ma simt si eu satisfacut!
- Aau, mi-e scarba! Cum o sa bag eu aia in gura?
- Draga mea, sa stii ca multe femei o fac si sunt foarte fericite!
- S-o faca ele, eu nu vreau!
Atunci am incercat sa fac pe durul:
- Atunci pentru ce pula mea te-ai maritat? Femeia trebuie sa fie supusa barbatului, asa ca treci la pula!
Si trantind-o cu craci-n sus am luat-o cu forta, moment in care a inceput iar sa tipe cand a simtit pula intre buzele pizdii.
Soacra-mea cred ca tot timpul pandise pe la geam, pe la usa, facand zambre,
Socru-meu, e cam neputincios in privinta sexului, asa ca imi inchipui ca biata soacra-mea a dus cam mult timp dorul pulii, cu toate ca nu cred sa nu fi calcat si ea pe de-alaturi.
Noi doi, Angelica si cu mine, eram complet goi si tot incercam s-o fut, dar ea tipa cat o tinea gura.
Intr-un tarziu, nemaiputand rabda tipetele fiica-sii, a dat buzna peste noi in camera.
Cand m-a vazut gol si cu pul sculata beton, s-a oprit si se uita la pula mea cu gura cascata.
Eu nu m-am sfiit deloc, pentru ca eram in camera noastra, rusinea trebuia sa fie a ei.
Inca mi-am mai si ptins pula cu mana de sub coaie si o balanganeam in sus si-n jos s-o vada bine.
Inghitind in sec, isi drege glasul si incearca s-o induplece pe ff-sa:
- Angelico mama, draga mamii, asa trebuie sa se supuna femeia barbatului, doar uite cu ce cruce de barbat te-a pricopsit Dumnezeu!
- Nu pot mama, mata, nu vezi ce monstru de scula are? Eu mor daca o baga in piersicuta mea!
- Ai-ai fata mamii, daca si bleamba de tat-tu ar fi fost ca barbatul tau, nu i-as fi iesit din cuvant!
- Stii ce mama? Daca-ti place, culca-te mata cu el sa vad daca rezisti!
- As face-o draga mamii daca si el ar vrea, dar pentru el sunt prea batrana!
Ma uitam la ea si deja barzaunii incepusera sa-mi zboare prin cap. Nu era de dat cu piciorul deloc.
- Ia asculta mama-soacra, cati ani ai?
- Eii dragul mamii, am 38 de ani!
Eu aveam atunci 24 de ani. Scarpinandu-ma in flocii de sub coaie, ii zic:
- Sper sa nu te superi, dar tare mai esti buna de pula! Eu nu zic nu si daca vrei sa-i iei locul lui fie-ta in pat cu mine, ai sa zici ca mai vrei!
- Vai mai Costelus, nu stiu daca se cade, sa nu se supere Angelica!
- Mama, doar ti-am zis: stai sa te ia el la pula si daca rezisti, fii fericita, eu nu ma supar!
Femeia se fastacise si nu stia ce sa faca.
- Ai auzit-o pe Angelica, e de acord, asa ca ce mai astepti: dezbracarea si treci in pat!
Prinzand curaj, muierea a inceput sa se dezbrace stand cu spatele, iar cand sa vina in pat, ii mai trebuiau vreo doua maini sa-si acoper fata, sanii si pizda.
- Nu te mai rusina atata, ca tot te iau la pu...



    Login