Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.68 La sfanta pula
Autor : bigsuck - 2015-07-26
Citita de 5178 ori - Nota 7.11 (47 voturi)
Eram fericit chiar daca unul din pretendentii la frecarea pulii intre buzele mele ma parasise,
E vorba de Teo care era nepotul Episcopului Romanului si Bacaului si caruia ii gasise unchiul sau un loc caldut in apropierea sa.
N-am incetat in a-l vedea, pentru ca Romanul fiind aproape de Piatra Neamt, mai trageam cate-o fuga sa-mi bag gura in flocaraia abundenta a lui Teo, care la Roman gasise si alte guri care sa-l satisfaca in persoanele viitorilor preoti amatori de asa dulci placeri, care isi faceau ucenicia pe langa inaltul prelat.
Intr-una din vizitele pe care i le-am facut, Teo, spre surprinderea mea, dupa ce mi-a dat sa-i inghit dulceata coaielor sale, imi zice:
- Danut, cred ca in sanul bisericii ar fi raiul pentru tine!
- De ce zici asta?
Ramasesem mirat, pentru ca de felul meu nu prea toceam pragurile bisericii si stia si el asta.
- Nici nu stii cati dintre slujitorii altarului au placerile aste pe care le avem noi!
- Pai fa-ma sa inteleg, adica sunt preoti homosexuali?
- Si cat de multi sunt! Aici am simtit placerea sa fut gaoazele de barbati, asa ca ai sa simti de-acum incolo si pula mea in cur!
- Nici nu stii cat ma bucur la gandul ca o sa te simt in mine, dar o sa simt lipsa in gura, cat tu o sa-mi freci gaozul!
- Nici-o grija Danut, ca secretarul unchiului meu abia asteapta sa-si goleasca coaiele in gura ta!
- Esti nebun, imi faci publicitate pe-aici?
- Stai sa vezi ce surpriza o sa-ti fac!
Si in asteptare surprizei, am mai baut un pahar de vin, de care doar pivnitile manastirilor au parte.
- Acum mergem la Inalt Prea-Sfintia Sa sa-ti de binecuvantarea!
- Mai Teo, de ce-mi faci din astea? Stii ca eu nu prea le am cu preotii, iar cei de rang inalt ma inhiba!
- Dup e o sa-l cunosti pe unchiul, te asigur ca o sa-ti placa!
Cu inima indoita l-am urmat pe Teo catre palatul episcopal, unde era salutat cu plecaciuni de catre popisorii care indeplineau slujbe la palat.
- Marea majoritate dintre cei pe care i-ai vazut au trecut prin patul meu, imi sopteste Teo la ureche.
In antecamera care despartea birourile administrative ale episcopiei de incaperile private ale Inalt Prea Sfintiei Sale, am fost intampinati de secretarul sau care era un barbat ca la vro treizeci si cinci de ani, de statura peste medie, frmos, cu fata impodobita de o barba castanie creata, doi ochi albastri adanci ca fundul marii, un nas drept si destul de marisor care m-a dus cu gandul imediat la directa legatura dintre marimea nasului si cea a pulii.
Dupa prezentarile de rigoare, parintele-secretar ne-a spus ca Inalt Prea Sfintia Sa ne asteapta.
Incepusem sa-mi dau seama ca totul fusese premeditat, asa ca am decis sa nu ma mai mir de nimic.
Era ora 4 dupa amiaza, cand cei ce se respecta isi fac somnul de frumusete cum se zice, asa ca nu m-am mirat ca inaltul prelat era intr-un halat de matase albastra impodobit cu fireturi, prin deschizatura caruia se vedea pieptul acoperit cu par din abundenta.
M-am aplecat intr-un genunchi in fata fotoliului pe care sedea Inalt Prea Sfintia Sa, ca sa primesc binecuvantarea.
Teo si parintele-secretar stateau de o parte si de alta a mea in picioare, asteptand parca un semnal.
Dupa ce i-am sarutat mana cu miros de busuioc, parintele m-a prins de umeri si m-a ridicat indicandu-mi un fotoliu mai mic de langa el sa ma asez. Ceilalti doi s-au asezat si ei pe fotoliile din partea cealalta.
Inaltul prelat a inceput sa ma ia la intrebari, sa vada ce stiu.
Noroc ca sunt o persoana autodidacta si am facut fata cu brio intrebarilor Inalt Prea Sfintiei Sale.
Intre intrebarile puse, au fost si unele cu privire la relatiile intre persoane de acelasi sex, fapt ce m-a facut sa ma inrosesc.
- Lasa fiule, nu te rusina, caci si acestea tot de la Domnul sunt date!
- Inseamna ca stiti despre mine...?
- Da fiule, mi-a spus Teodor despre legatura dintre voi si nu o condamn, doar ca nu trebuie sa va expuneti prea mult ca sa dati subiect de barfa altora.
Dupa ce am servit cateva gustari, insotite de vinul bun de care dispunea Episcopia, Inalt Prea Sfintia Sa, caruia incepusera sa-i straluceasca ochii, ma intreaba ce parere am despre el, cum il gasesc. Trebuie sa spun ca era un barbat ca la cincizeci de ani, dar bine intretinut, inalt ca brazii din muntii Neamtului de unde ii era obarsia si arata foarte bine, asa ca n-am ezitat sa-i spun parerea mea
- Atunci cred ca ti-ar placea sa ne iubim, sa fii al meu in noaptea asta!
Cand am auzit asta, sa cada cerul pe mine, nu alta. Am ramas un moment perplex, pentru ca nu ma asteptam la asa ceva. Ceilalti doi, cand au auzit, s-au ridicat sa plece, dar parintele episcop i-a linistit zicandu-le ca pot ramane si ei, placerea fiind mai mare fiind mai multi.
Ne-am ridicat de la masa si ne-am indreptat catre camera de dormit langa care era o baie imensa, dotata cu cada, dusuri si multe accesorii.
Parintele episcop m-a invitat sa ma dezbrac complet, el dandu-si imediat halatul de pe el si ramanand gol pusca.
Ceilalti doi, Teo si parintele-secretar, au inceput si ei sa se dezbrace, iar ochii mei alergau de la un trup la altul, nestiind pe care sa-l admire mai mult.
Intrucat eram cireasa de pe tort a parintelui episcop, m-am concentrat asupra lui: era un barbat cu un trup superb, fara straturi de grasime, lucru neplacut mie, iar ca si Teo, era tot o blana de la gat pana-ntre picioare, acolo fiind cea mai placuta priveliste, privind cum un madular gros de circa 19, 20 de cm incepea sa-si ridice capul decalotat, dintr-o padure deasa de floci care acopereau si coaiele mari ce se leganau intre pulpele paroase
- Hai fiule la baie, noi doi o sa intram in cada, Teo si Meletie se vor desfata la dusuri!
L-am urmat pe cel al carui premiu urma sa fiu in noaptea aceea si pana a pregatit Meletie cada cu apa, parintele m-a luat langa el pe o canapea, strangandu-ma la pieptul lui paros pe care n-am pregetat sa-l sarut. Im bagam nasul si gura pe sub brate unde persista mirosul de busuioc cu cel de transpiratie. In alte circumstante poate nu mi-ar fi olacut, dar acum nu-mi mai pasa, ii prindeam smocurile de par de sub brate intre buze si le sugeam simtind gustul usor sarat.
Parintele se abandonase mie, iar eu ma indreptam in viteza mare catre telul principal, pula, care acum era sculata, iar din crapatura capului, iesea deja spuma alba a dragostei ce se raspandea printre floci.
Ca sa nu pierd pretioasa licoare vascoasa, am luat capul acela imens in gura, sugand suvoaiele calde care ieseau in ritmul in care parintele strangea din buci si coaiele tresaltau la fiecare spasm.
- Asa Daniel scumpule, suge tata, suge, ca in noaptea asta numai smantana groasa a coaielor ai s-o inghiti!
Eu nici n-aveam nevoie de indemnul parintelui, dar probabil pe el il stimula, caci suvoaiele se inmulteau, gura mea fiind un adevarat vortex, caruia nu-i scapa nimic.
In timp ce spasmele se rareau, ca sa mai stimulez putin ejacularea, am inceput sa strang cate-un coi in mana, iar parintele ma indesa cat mai mult cu capul in pula lui, aceasta trecand de epiglota, in horcaielile mele de a-mi regla respiratia.
Dupa ce n-a mai iesit nimic din pula, am inceput sa adun cleiul raspandit prin floci, in final luandu-i cate-un coi in gura si sugandu-l.
In timp ce noi ne satisfaceam pornirile pe canapea, Teo si Meletie, goi si ei, erau intr-un 69 perfect pe alta canapea, sugandu-se unul pe celalalt, neobositi.
Noi doi ne-am ridicat de pe canapea si ne-am bagat in cada cu apa calda unde parintele m-a luat in brate, lipindu-ma cu spatele de pieptul sau paros si sarutandu-ma pe ceafa si umeri, muscandu-ma usor din cand in cand.
M-am intors cu fata catre el, si am inceput sa-l sarut pe fata, gat si barba, indesandu-ma cu capul sub barba lui si sarutandu-i in continuare pieptul si umerii.
- Parinte, te iubesc! Mi-ai dat ce-ai avut Sfintia Ta mai bun, as vrea mereu bunatatea coaielor Sfintiei Tale!
- In noaptea asta o sa-ti mai dau de cateva ori seva mea Daniel, ca ai vazut ce coaie mari am, sunt pline cu dulceata lor!
- O vreau parinte, o vreau!
Si intr-n acces de nebunie, m-am cufundat cu capul in apa intre pulpele lui si i-am luat din nou pula in gura.
Insa n-am putut sta mult, pentru ca a suge, implica si a trage aer pe nas, iar cand narile s-au umplut de apa, am iesit lipindu-ma cu fata de pieptul parintelui si reluandu-mi respiratia, am inceput sa-i sarut parul ud de pe piept.
Parintele ma strangea la randul lui la piept, sarutandu-ma pe cap si soptindu-mi vorbe de dragoste insotite de vorbe porcoase, mie placandu-mi la nebunie sa-l ascult.
Am inceput sa ne spalam reciproc, mie placandu-mi sa-i spal pula si coaiele pe care le manevram cu o nespusa placere.
Teo si Meletie, in cealalta cada cu dus fix (pe atunci nu existau cabine de dus), trecuse la actul doi, adica Teo i-o tragea lui Meletie pe din-dos, acesta tinandu-se cu mainile de marginea cazii si dand contre pulii lui Teo.
Noi, terminand de spalat, ne-a dus in dormitor unde intr-un pat ca de patru persoane, am inceput sa-i sarut trupul parintelui, a carui pula nu s-a lasat asteptata si s-a intarit imediat. Eu trageam de ea ca de mansa la aviatie, in timp eram cu gura in flocii de sub coaie, mormaind de placere.
Parintele episcop intelegand care era tinta mea, s-a intors cu curul in sus si si-a departat bucile cu mainile, in timp ce eu umblam cu limba printre flocii dintre buci, cautand gaura gaozului, sa-i gust dulceata. Incepusem sa penetrez cu limba acea gaura in timp ce parintele ma indemna sa bag limba cat mai adanc. Ca deobicei, n-am reusit sa bag decat jumatate din limba in gaoz, insa m-am multumit si cu atat.
Intorcandu-ma cu fata-n sus intre picioarele lui, l-am tras cu pula in gura mea, rugandu-l:
- Fute-ma-n gura parinte!
- Iti da tata pula, sa te saturi, si acestea fiind zise si-a implantat pula adanc in gatul meu, ca chiar dac-as fi vrut sa scap, nu mai puteam, fiind prizonierul pulii lui.
Mi-am reglat respiratia numai prin nas si cu mainile ii saltam coaiele.
In acest timp simt ca imi e ridicat curul pe o perna si un cotolan gros de pula bajbaia printre buci. Cum din pula mi se scurgea pre-cum, simt o mana ca il culege si imi unge gaozul cu el, apoi cum pula aceea groasa intra incet incet in mine.
Era Meletie, care cauta sa-si goleasca si el coaiele, intrucat Teo si le golise in curul lui.
Eram intr-o situatie mult placuta mie, fiind lucrat la doua gauri. In timp ce ma futea in cur, Meletie ii lingea si gaozul parintelui episcop, lucru ce i-a pricinuit slobozirea unor jeturi calde parintelui, simtindu-le cum alunecau pe gat in jos.
Dupa ce parintele s-a ridicat de pe gura mea, n-am avut parte de ragaz, ca imediat si-a bagat Teo pula in gura mea.
Si in noaptea aceea am continuat in acest fel, futaiuri-dusuri, ca dimineata eram satul de slobozuri de la toti trei.
M-am trezit dimineata cu pula lui Meletie in gura, in timp ce parintele era supt de Teo.
Am ramas mirat, intrucat stiam ca Teo doar o dadea la supt si in ultimul timp, de cand venise la Roman, tragea si la buci.
Atunci mi-am amintit si de scena de 69 cu Meletie in baie si cand ne-am dus in camera lui l-am intrebat:
- Hai ca de futut in gura si-n cur stiam, dar nu stiam c-o si sugi!
- Unchi-miu mi-a facut pocinogu. M-a prins cand i-o trageam lui Meletie la falci si atunci m-a chemat la el si nu m-a lasat pana cand nu m-a futut in gura. De-atunci i-o sug de cate ori am ocazia.
- Pai atunci poti sa mi-o sugi si mie!
- Poate mai tarziu, deocamdata doar la trei insi le-am supt-o: Meletie, enchiu si... tata!
- Cuuum? I-ai supt-o si lui taica-tu?
- Da, a venit intr-o zi aici si i-a zis unchiu despre mine si atunci tata si-a dat pantalonii si izmenele jos si mi-a zis: "Ia treci fiule si suge-o si pe-asta care ti-a dat viata!" Si mai cu rusine, mai cu mila, i-am supt-o. E la fel de buna ca a lui unchiu!
- Pai daca e asa, as vrea si eu sa i-o sug!
- Daca te-oi nimeri pe-aici cand mai vine, o sa ai ocazia!
- Dar daca tot zici ca sunt destui aici care indeplinesc rolurile sexuale de femei, as vrea sa fut si eu unul, ii zic lui Teo.
- Nimic mai usor, ma duc sa aduc unul si-l luam amandoi la pula!
Acestea fiind zise, Teo iesi pe usa si nu dupa mult timp se infatisa cu un tanar ca de doua zeci de ani, blondut, care zambea.
- Faceti cunostinta, el e Paulica, si domnul e Daniel. Daniel e un foarte bun prieten si ar vrea sa te cunoasca in toate intimitatile tale, asa ca nu te sfii si procedeaza ca si cum ai fi cu mine!
- Imi pare bine si abia astept sa-i indeplinesc dorintele, raspunse Paulica.
- Paulica, pentru inceput dezbraca-te asa cum te-a facut ma-ta, sa vad trupul de care ma voi bucura!
Teo deja ramasese in chiloti, eu incepand sa ma dezbrac, Paulica incepand sa se dezbrace si el.
Cand a ramas complet gol, mi s-a infatisat un trup tanar cu cateva firisoare de par blond pe piept, iar pula care era destul de frumoasa, era inconjurata de floci blonzi si creti, sub care atarnau coaiele care erau si ele acoperite de floci blonzi mai rari. Pulpele albe aveau o pilozitate blonda care abia se vedea.
- Ia intoarce-te si desfa bucile, i-am zis eu.
Se intoarce si aplecandu-se de sale si isi departeaza bucile care au lasat sa se vada o gaura care pulsa deschizandu-se, deasemenea inconjurata de flocusori blonzi.
- Da, imi placi si cred ca sa stau cateva zile aici sa te fac femeia pulii mele, am continuat eu.
- Da domnule, o sa fiu femeia dvs cat veti sta aici!
- Nu-mi mai zice domnule, zi-mi pe nume, Daniel, Dan, cum iti vine mai bine!
Eu cu Teo fiind in chiloti, aveam pulele sculate la maxim, ale caror capete erau deasupr benzii elastice a chilotilor, iar Paulica, privindu-le, se lingea pe buze si nu stia cu care sa inceapa.
- Ia-le pe rand, cand pe una, cand pe alta, i-a zis Teo dandu-si chilotii jos, acelasi lucru facandu-l si eu.
A inceput Paulica sa ne pupe pulele, coaiele, flocii, in timp ce degetele mele cotrobaiau prin gaozul lui.
Deja introdusesem trei degete si le invarteam in voie fara sa intampin vreo rezustenta, in timp ce pulele ne erau supte la mare meserie.
- Eu nu mai rezist, zice Teo. Ii iau curu-n pula, ca futabil mai e!
Si pos...



    Login