Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDANIEL - Ep.66 La mare (2)
Autor : bigsuck - 2015-06-10
Citita de 4418 ori - Nota 8.00 (32 voturi)
A doua zi ne-am strecurat printre trupurile expuse la soare, facandu-ne loc printre el, timp in care admiram trupurile de barbati care imi faceau o pofta nebuna, chit ca noaptea care trecuta, Sergiu se achitase cu brio de indatoririle de "sot".
Cum dealtfel se intampla in astfel de situatii, nu poti sta ca mutul intre atata lume si am inceput sa vorbim cu vecinii nostri de plaja.
Avusesem grije sa ne asezam intre persoane tinere, cu care aveai ce discuta.
Intram in apa din cand in cand, ne jucam, faceam cu randul drumuri catre choscul cu bere si timpul trecea.
Presati de berea care isi cerea drumul afara, ne du ceam pe rand sa ne usuram mai departe de plaja in niste tufisuri ce se intindeau catre Aurora. Faceam in asa fel ca sa ramana unul din noi la cearsaf, astfel ca ma duceam tot timpul cu unul din baietii cu care socializam. Chiar daca imi venea sau nu sa urinez, ma duceam sa vad dotarile prietenilor nostri de plaja.
Erau patru baieti: Tinu, Felix, Linu si Adam, cate doi de fiecare parte a noastra.
Erau toti studenti, iar Sergiu, care trecuse si el prin facultate, avea ce sa discute cu ei, ca varsta, eu fiind cel mai mare, dar asta nu ma impiedica sa cobor la mintea lor.
Prima data cand m-am dus sa ma pis, m-am dus cu Linu, care era de prin Oltenia.
Cand si-a tras slipul jos, eu am si fost cu privirea atintita la pula lui, ca dealtfel si el la a mea.
Scuturandu-ne pulele, ii zic:
- Frumoasa scula ai!
- Iti place? Nici a ta nu-i mai prejos!
- Da, dar stii cum e, la altul ti se pare ca e mai mult decat la tine!
- Asta asa-i! Vrei sa ne labarim putin?
- Eu as vrea mai mult de-atat daca nu te deranjeaza!
- Nu, deloc! Daca vrei sa ti-o dau sus, nu-i nici-o problema, doar nu esti primul care mi-o suge. La Universitate am clienti destui care apeleaza la ea!
- Mi-ar placea, zic eu.
- Pai ce mai stai, da-i bataie!
Si tinandu-si pula de sub coaiele bogate, o salta de cateva ori in sus, vazand-o ca incepe sa se decaloteze.
Mai avea o picatura de urina in deschizatura capului, dar asta nu m-a deranjat si i-am luat imediat capul in gura incepand sa-l frec intre buze si cu limba mangaindu-i frenul. Era putin sarata de la apa marii, al carei miros aparte se impregnase si in textura slipului, ceea ce imi marea placerea.
Sedeam in genunchi, cu o mana tinand pula care devenise erecta, iar cu cealalta imi frecam pula in acelasi ritm in care i-o sugeam lui Linu. Acesta isi daduse capul pe spate si ma tinea cu mana din dosul capului, miscand si el ritmic din cur.
Si-a dat drumul destul de repede, inghitind cu placere seva tanara si calda cu gustul usor salciu, dar atat de placut mie.
Dupa ce i-am supt si ultima picatura, in acelasi timp stropind si eu nisipul in care cresteau tufisurile salmastre, Linu ma bate amical peste cap si-mi zice:
- Ah Danut, ce gura parsiva ai! Esti in stare sa-mi sorbi si maduva spinarii asa aspirator ai! Mi-ar placea sa intensificam relatia noastra si cred ca nici ceilalti baieti n-ar refuza serviciul tau. Esti bun, ce mai!
- Sa stii ca nu mi-ar displacea sa vi le sug la toti, pentru ca imi place seva tanara!
- Pai am sa discut cu ei cand mergem la masa de pranz. Apropo, voi unde mancati?
- La "Aladin"!
- Noi mancam la cantina complexului studentesc de aici din Venus. Ne intalnim dupa amiaza din nou la plaje?
- Sigur, ii confirm eu, sa nu scap ocazia sa pierd asa bunatati.
Cand ne-am intors, la cearsafuri era doar Adam, Sergiu cu Tinu si Felix erau in apa jucandu-se cu o minge.
Avand grije sa venim iar cu provizii de bere, am fost intampinati de Adam:
- Vad ca n-ati intarziat degeaba!
Deschizand cate-o sticla de bere si inlocuind-o pe cea eliminata prin urinare, Linu ii zice lui Adam:
- Daca ai sti ce bucurie mi-a facut Danut, ai afla motivul intarzierii!
- Ce bucurie putea sa-ti faca?
- Mi-a facut o muie, cum n-am mai avut pana acum asa ceva!
M-am uitat cum slipul lui Adam imediat a inceput sa prinda viata, iar el uitandu-se cand la mine, cand catre slipul lui miscator, zice:
- Ce zici Danut, ai vrea sa-l cunosti si pe micutul asta?
- Mai intrebi? Ai rabdare sa se intoarca si ceilalti, ca altfel prea bate la ochi urinarea asta asa deasa!
- O.K., abia astept!
Intorcandu-se ceilalti, Adam arunca vorba:
- Care simte nevoia sa se usureze?
- Noi am facut-o in mare zisera cei trei, doar daca vreunul din voi care-ati stat aici si-ati lins la beri, are nevoie, valea!
- Mie iar imi vine, zic eu si ma ridic impreuna cu Adam si mergem la locul stiut.
Dupa ce s-a pisat, eu eram deja in genunchi in fata pulii lui, care sculata fiind, aruncase jetul de urina la mare distanta, iar eu, nerabdator, n-am mai asteptat sa termine, ultimile jeturi prinzandu-le in gura si afundandu-ma cu nasul in flocii lui, i-am inghitit efectiv pula, asa grabit eram.
Adam a inceput sa dea imediat din cur, tinandu-ma cu mana pe cap, in timp ce eu cu o mana ii tineam coaiele sub pula, iar cu degetele celeilalte maini, cotrobaiam printre flocii dintre buci, apasand cu degetul aratator asupra anusului. Dupa cinci minute mi-a umplut si el gura cu samanta lui gustoasa, sfarsind prin a-i pupa coaiele si flocii creti de deasupra pulii.
Cand m-am ridicat, mi-a sarutat gura zicand:
- Neaparat trebuie sa te mai am, ca vreau sa ti-o trag la buci!
- Mi-ar placea sa ma aveti toti patru!
- Sigur ai sa ai placerea asta dupa ce le spun si celorlalti doi!
Am trecut iar pe la chiosc si ne-am intors cu bratele pline cu sticle cu bere.
- Nu mai era nevoie sa folositi acoperirea asta, ca ne-a spus Linu care-i problema si am discutat si cu Sergiu si am pus la punct desfasurarea de forte care se va petrece in camera noastra la noapte, asa ca Danut, pregateste-te sufleteste ca n-o sa dormi la noapte!
- Daca n-ar fi atata lume aici, as sari si v-as pupa pe fiecare!
- Lasa c-ai sa pupi la noapte, stii tu ce, zice Tinu.
Dupa pranz, Sergiu si cu mine ne-a retrs in camera noastra si ne-am odihnit, in timp ce Sergiu ma "descosea" cu privire la ce le facusem celor doi, Linu si Adam, si daca ma bizui sa fac fata la orgia care urma sa se desfasoare la noapte in caminul studentilor.
- Nu te teme ca am mai paricipat la asa ceva, si ii povestesc episodul de la Onesti, in care salvarea a venit de la Genutu.
- Sper sa nu te superi, dar mare curva mai esti, de-aia de-abia te smulg de la pula, pentru ca ai fi in stare s-o mananci, asa mult iti place!
Nu m-am suparat si drept raspuns, m-am asezat cu capul intre picioarele lui si luandu-i coaiele in gura, am inceput sa le sug, pula lui tronand peste fata mea.
Am adormit asa, in mirosul acela de pula si coaie, inmiresmate de apa marii, miros care parca si acum il simt in nari. N-am mai mers dupa amiaza la plaje, intalnindu-ne cu cei patru la o terasa unde am petrecut-o cu mici si bere, bugetele noastre, al meu si al lui Sergiu, fiind serios afectate, dar nu ne parea rau, dat fiind ca "ajutam" niste studenti pentru ale caror pule as fi fost in stare sa platesc, asa mult mi le doream! Noroc ca existau carnetele de C.E.C. ale caror file avuseseram grije amandoi sa le umplem.
Am ratat masa de seara la restaurant si aprovizionati cu mancare si bautura, ne-am infundat in camera celor patru tineri, unde a inceput tambalaul. Dezbracati toti la costumul lui Adam, avand destul la bord, am inceput sa le sarut trupurile celor cinci barbati care urmau a ma poseda cum le trecea prin cap. Am inceput prin a ma seza in genunchi, iar ei in jurul meu, ma bateau cu pulile peste cap, fata, pe unde nimereau, eu incercand sa le prind in gura. Am continuat cu futaiul in gura pe rand, inghitindu-le seva, dupa care m-au luat pe rand la futai anal, pulile pregatindu-le eu cu gura.
In camera se stransese miros de sperma si de pule si coaie transpirate, iar eu nu dadeam semne ca as fi fost obosit, simtindu-ma in universul meu.
Mai faceam pauze ca sa-si mai revina, se mai duceau la baie unde se goleau de urina si fecale, faceau dusuri si o luau de la capat. Eram pe tot corpul uns de sperma celor cinci, plus a mea, isi spalau coaiele in gura mea care le sugea tot smack-ul dintre incretiturile acoperite de floci de diferite forme si culori, iar fericirea mea n-avea margini.
Vecinii din camerele alaturate (tot studenti), auzind galagie la noi, au venit si ei, acum avand saptesprezece pule de multumit, dar nu m-am dat batut. Spre dimineata ma ustura gaozul de atatea pule cate il frecasera si se desertasera in el.
Intr-un tarziu am adormit sub doi insi, nici nu-i cunosteam, care unul avea coaiele lasate peste gura mea, pula ii borase peste fata mea ca aveam pleoapele lipite de sperma uscata, iar celalalt, avea pula inca infipta in gaozul meu, flasca, dar indeajuns de lunga sa nu iasa. In aceasta pozitie m-am trezit, si reusind cu greu sa deschid o pleoapa, privirea s-a oprit intr-o padure de floci incleiati, abia atunci simtind mirosul gretos de sperma invechita care plutea in aer.
Ametit, am incercat sa ies de sub cei doi, care trezindu-se au incercat sa ma faca sa ma mai ia odata la pula, dar n-avea cine. Pulele nu-i mai ascultau, oricat incercam eu sa le stimulez cu mainile si cu gura. N-am reusit decat sa raman cu gustul iute de sperma uscata in gura.
M-am ridicat, m-am uitat in jur privind ca pe un camp de lupta, unde saptesprezece trupuri goale zaceau in pozitii care mai de care mai aiurea, de te intrebai cum reusisera sa ajunga in pozitiile acelea.
L-am descoperit pe Segiu intr-un colt, cu capul rezemat de pat, din pula inca prelingandu-i-se muci de sperma.
M-am aplecat si am supt mucozitatea aceea pe cale sa se inchege, moment in care s-a trezit si ridicandu-ma la gura lui, ma saruta, gemand soptit:
- Daniel, iubitule cum ai suportat atatia insi?
- Doar insatietatea mea pentru pula m-a facut sa rezist, i-am raspuns. Acum hai sa ne imbracam si sa plecam!
Cu greu ne-am gasit hainele printre maldarul de trupuri si toale, aruncate in nestire prin paturi si pe jos, tricoul meu era si el incleiat de sperma, probabil cineva se stersese la pula cu el, asa ca l-am luat in mans si la bustul gol, am parasit camera impreuna cu Sergiu, care nu inceta sa ma caineze pentru suferintele la care fusesem supus.
Am mers in camera, am facut dus impreuna, neincetand sa-mi sarut prietenul, care dupa noaptea orgiastica, imi devenise si mai drag. Imi raspundea cu aceleasi sentimente, sfarsind in pat, unde m-a futut adanc in gat, de parca nu trecuse noaptea aceea de nebunii si peste el.
Dupa ce am mancat, ne-am intors in camera unde am gasit femeia de serviciu facand curatenie, dandu-i totodata si rufele murdare la spalat, apoi ne-am culcat fiind obositi.
M-am trezit pe la ora 11 cu pula lui Iulica mangaindu-mi buzele, Sergiu lipsind din camera.
- Unde-i Sergiu, am tresarit speriat.
- Repede-l mai cauti pe Sergiu, stiu ca-l iubesti, dar nu te bucuri ca am venit si eu? A iesit ca era cautat de cineva la receptie.
Imbratisandu-l cu bratele pe dupa buci, mi-am afundat fata in flocii tunsi de la pula si pupandu-i cotolanul care se trezea, am zis:
- Sigur ca ma bucur de venirea ta, dar eram atat de obosit, ca nu realizam decat disparitia lui!
Si lundu-i pula la frecat cu buzele, i-am inghitit sperma care n-a intarziat sa se reverse in suvoaie calde in gura mea hamesita.
- Ti-a fost fomica de pula mea, asa-i?
- Da, de pula ta mi-e mereu foame, dami-o s-o mananc, si am inceput s-o musc in joaca.
- Pai cred c-ar fi cazul sa mergi cu mine. Il luam si pe Sergiu si mergem la Constanta la hotelul meu sa ne destrabalam in voie! Hai, sus, imbracarea!
L-am ascultat, am facut rapid un dus, dupa care intra Sergiu si-mi zice ca a fost cautat de unul din baietii din noaptea trecuta (unul din camerele vecine cu a celor patru prieteni de plaje), care incerca sa repetam petrecerea in noaptea care urma la el in camera de data asta.
Sergiu i-a explicat ca imi venise prietenul de la Bacau si eram ocupat in noaptea aceea si ca Iulian n-ar accepta genul acesta de petreceri.
Cand am coborat scarile hotelului, tipul era acolo (era tipul ale carui coaie imi astupau gura cand ma trezisem in zori) si se lingea pe buze cand m-a vazut insotit de Iulian si de Sergiu.
Am renuntat la masa de pranz si sera de la restaurantul la care eram abonati si urcandu-ne in masina lui Iulian, am demarat spre Constanta. Ajunsi acolo ne-am dus la restaurantul "Pescarus", unde Iulian a facut pe amfitrionul, oferindu-ne masa de pranz din buzunarul propriu, dupa care ne-am dus la Hotelul Armatei, unde ne-am incuiat in camera urmand asalturile celor doi asupra mea, bucurandu-ma de ceea ce-mi dadeau cei doi barbati pe care-i iubeam.
Pana seara la 22, am fost futut de cei doi in diferite pozitii, Iulian fiind foarte expert in gasirea a noi moduri de a fi excitat, ceea ce mie-mi convenea de minune.
Seara, pe la 21,30, erau amandoi sfarsiti, cu pulele atarnandu-le blegi, dar pe care nu le slabeam din pupaturi, trupurile lor fiind la dispozitia mea si bucarandu-ma de tot ce-mi ofereau.
- Hai sa refacem plinul de sperma, ca ne-ai stors ca pe lamai, zice Iulian.
Si imbracandu-ne am mers la restaurantul Hotelului, unde Iulian avea cont deschis si am mancat pe saturate.
Am vazut ca chelnerul care ne servea, un baiat tanar de vreo douazeci de ani, nu se prea departa de masa noastra.
Prinzand un moment, il intreb pe Iulian:
- Iuli, ce tot da baiatul asta tarcoale pe-aici?
- Aaa, e o poveste mai veche. L-am futut de cateva ori, cand veneam de la Bacau si eram singur. Dupa inchiderea localului, venea la mine in camera unde il luam la pula toata noaptea, iar acum probabil ca vrea sa se repete, mai ales ca v-a vazut si pe voi si crede ca o sa-l chem.
- Pai de ce nu? Cheama-l ca vreau si eu sa-l fut!
- Atunci asa sa fie, zice Iulian si cand baiatul s-a uitat care noi, i-a facut semn sa vina.
Cand s-a apropiat si s-a aplecat catre el, Iulian i-a zis:
- Brebenel dragule, dupa ce termini aici poti sa vii la mine in camera?
- Da, sa traiti! Sigur ca vin!
- Domnii, aci de fata, ar vrea sa te aiba in noaptea asta, esti sigur ca vrei?
- Da sa traiti! Vreau, cum sa nu vreau!
- Atunci asa ramane!
- Da, sa traiti!
Dupa ce s-a departat, parca in pasi de dans (cred ca era foarte fericit), il intreb pe Iulian:
- De ce tot zice mereu "Da, sa traiti!"?
- A fost soldat in termen la Aviatie si a fost metresa comandantului unitatii, iar dupa ce s-a liberat, comandantul, ca sa se compenseze fata de el, i-a oferit postul acesta aici la hotel, stiind ca o sa...



    Login