Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.63 Din nou "acasa" (la Dora)
Autor : bigsuck - 2015-06-04
Citita de 2957 ori - Nota 5.68 (31 voturi)
Ajuns acasa, am gasit camera goala, in sensul ca nu mai aveam coleg de camera, pentru ca Gheorghe se mutase in lipsa mea. Dorei incepea sa i se cunoasca burtica, ca dealtfel si Marianei. Raul era in culmea fericirii ca am venit, asemenea si Alex, pentru ca eram "gaura" in care-si vor descarca coaiele.
Nu peste mult timp Dora s-a dat disparuta, adica a plecat la sora ei care statea pe Valea Vie, un cartier situat undeva la marginea orasului, asezat intre doua dealuri, in spatele cimitirului Bozogheanu.
Aveam s-o mai vad sporadic cu landoul dublu prin oras in care se aflau, chipurile cei doi "frati", adica baiatul ei facut cu Alex si fata Marianei si a lui Raul, al carui tata biologic eram eu. La circa o luna, au venit de la Bucuresti si Anny cu Razvan, fiica cea mare a Dorei cu ginerele ei, in concediu.
Nu ma puteam plange ca duc lipsa de pula, ca in afara de Dorel, Alex si Raul, intrase in hora si Razvan.
Venisem intr-o zi de la serviciu si fiind cam obosit, ma culcasem. Cum la mine si la Dorel nu se incuia usa niciodata, aveam acces unul la celalalt de cate ori voiam sa ne rezolvam problemele sexuale, si cu aceasta ocazie, Raul si Alex profitau din plin. Rare au fost noptile cand dormeam singur, mai de fiecare data aveam o pula in gura. Dar sa spun mai departe!
Era cam ora 17 cand am simtit ca pe buzele mele se plimba ceva placut mirositor. Deschid ochii si vad o tufa de floci care se intindeau spre o burta pe care nu o mai vazusem pana atunci. Era Razvan, ginerele Dorei, iar in spatele lui era Raul, care avea si el pantalonii lasati in vine si isi balansa pula tinand-o de sub coaie.
M-am ridicat imediat intr-un cot, putin speriat.
Razand, Razvan zise:
- Nu te speria Danut, ca noi suntem! Am profitat de faptul ca Anny si Mariana s-au dus pe Valea Vie s-o viziteze pe Dora si ne-am gandit sa ne jucam putin cu tine!
Trebuie sa spun ca amandoi ginerii ii ziceau Dorei pe nume, intrucat, o futusera amandoi, intre ei nu mai ramasese nimic de ascuns.
- Si voi ca doi armasari ce sunteti, ati venit sa va descarcati in mine, raspund eu.
- Ai ghicit, zise Raul. Sper ca esti disponibil!
- Cine-ar putea sa reziste in fata acestor frumuseti? Eu sigur nu!
Acum nu se stia cui le spusesem frumuseti, pentru ca si baietii erau frumosi, dar si dotarile erau de sarbatoare.
- Acum daca ati venit, textila jos si faceti jocurile, adopt eu un limbaj de czinou-cancan.
Se dezbraca cei doi la costumul lui Adam, acelasi lucru facandu-l si eu si ma incadreaza amandoi, batandu-ma cu pulele peste obraji. Eu cautam sa prind in joaca cu gura cele doua pule care deveneau din ce in ce mai erecte, moment in care ambele falci au fost ocupate, deformandu-mi fata si coaiele jucandu-mi pe barba.
Scotandu-le din gura si cuprinzandu-le in mana zic:
- Stati asa, ca vreau sa ma bucur si eu de podoabele astea!
Si incep sa le pup pulile, sa le ling, sa le sug coaiele si padurea de floci de sub ele.
- Razvane ramai tu sus si fute-i gura ca eu ii fut curul, se adreseaza Raul lui Razvan.
Asezandu-se cu fata in sus si genunchii flexati, departandu-si picioarele, Razvan isi expuse frumusetile intime, eu bagandu-mi capul intre pulpele lui paroase, asezat in coate si genunchi, iar Raul s-a asezat la curul meu, plimbandu-si pula din care curgea pre-cum-ul, intre bucile mele, ungand gaura prin care avea sa-si bage pula.
Am inceput sa-i sarut pulpele lui Razvan inaintand catre tinta finala care era pula, si lingandu-l in zina inghinala, am luat toata pula la lins de la coaie pana la cap.
Ajungand la cap, Razvan m-a prins de par simi-a soptit excitat:
- Acum suge-o si n-o mai lasa din gura pana nu variez!
Acesta era si scopul meu, dar primind asemenea solicitare, m-am prefacut ca ma supun cerintei lui si am inaintat cu buzele pana-n flocii de la pula, aceasta ajungandu-mi in gat.
In partea cealalta, Raul era total in mine si imi imprima miscarea de du-te/vino care se repercuta si asupra gurii mele care-i freca pula lui Razvan.
Asta insemna sa fii futut in gura si in cur in acelasi timp si cei doi cumnati se pricepeau grozav la asa ceva.
Timp de vreo zece minute a durat futaiul acesta dublu si de parca se vorbisera, amandoi odata au ejaculat, eu fiind receptorul efluviilor seminale ale lor.
Usurati, au venit de m-au incadrat din nou, de data aceasta intre piepturile lor pe care le sarutam fericit.
Se lasau sarutati ca niste sultani, stiind ca li se cuveneau, din moment ce se dovedisera a fi niste masculi adevarati.
Dupa ce s-au saturat de sarutarile mele, s-au imbracat si s-au dus sus la ei.
In noaptea aia n-am avut liniste, in sensul ca a venit si Dorel, dupa care Alex, fiindca Dora nu mai era acasa, a ramas la mine, bucurandu-ma de pula lui toata noaptea.
Dimineata am plecat amandoi la munca, desi eram destul de obositi.
Cat timp au fost in concediu Anny si Razvan, acesta din urma nu pierdea ocazia sa ma viziteze. Pentru Raul, aceste vizite era ceva obisnuit, iar Alex, "dormea" noptile la mine.
Dupa ce au plecat cei doi la Bucuresti, la vreo saptamana au venit parintii lui Raul, parintele Sava si coana preoteasa Dafina. Venisera amandoi sa-si viziteze fiul si nora, dar si s-o consoleze pe Dora, "ca a gresi e omeneste" si "toti pruncii sunt darul lui Dumnezeu"!
Ma uitam la el ca nu era deloc de nerefuzat, gandindu-ma cam cum o fi aratand gol parintele Sava, omul fiind un tip ca la 45 de ani (asa arata, dar in fond avea cu zece ani mai mult), fara burta," zestre" cu care se lauda majoritatea popilor si cu o barbuta inspicata catre incaruntire, ceea ce-i dadea un aer de incredere totala, fiind fata bisericeasca.
Coana preoteasa statea mai mult pe Valea Vie cu Dora, iar parintelui Sava i se cam urase sa nu aiba trupul cald al preotesei langa el.
Cam la trei zile de la sosirea lor, vine Raul pe la mine si din vorba-n vorba, ma intreaba:
- Danut, cum ti se pare tata?
- Cum sa mi se para? O persoana foarte respectabila, avand in vedere ca e si preot!
- Aaa, nu asa! Cum ti se pare ca barbat, ti-ar placea sa te culci cu el?
"Hopaa! Chiar nu ma gandisem la el in sensul asta! Oare o sa am ocazia sa ma futa un popa?"
- Mai Raul, chiar nu m-am gandit vreodata la asta, dar daca tot m-ai intrebat si gandindu-ma mai bine, sa stii ca n-as zice nu!
- Atunci deseara dupa ce mancam te duci cu el in camera la Dora si va faceti de cap acolo!
- Si cu Alex ce fac, intreb eu, foarte grijuliu pentru dragul de Alex.
- Cu Alex am vorbit eu, se duce acasa la ma-sa si la tat-su, ca destul a trait pe spinarea noastra!
"Hait! I s-a dus traiul dulce al lui Alex"! Dar ma gandesc ca Raul mirosise ceva, ca am impresia ca Alex se abonase si la pizda Marianei de cand Dora era plecata si probabil nu-i convenea. Si pana la urma, daca mi s-ar fi facut dor de el, stiam unde sa-l gasesc.
- Bine, abia astept sa vad cum arata taica-tu in pula goala!
Razand, ma batu pe umar si iesi.
Seara la masa am discutat de una, de alta, parintele m-a mai intrebat cate ceva despre mine, apoi de parca am fi fost intelesi, parintele ma impinse usor de la spate spre camera Dorei, unde dormea el.
Ajunsi acolo, parintele Sava ma cuprinse in brate si sarutandu-ma parinteste pe frunte, ma intreba:
- Ce zici, iti place de mine? Stiu cate ceva despre tine in privinta asta, dar te-ai mai iubit pana acum cu o fata bisericeasca?
- Nu parinte, e prima data cand o sa comit asemenea sacrilegiu, raspund eu.
- Nu fiule, nu-i nici-un sacrilegiu, intrucat Domnul ne-a lasat toate simturile sa ne bucuram de ele!
Si incepu sa se dezbrace, ceea ce am facut si eu.
Arata bine parintele, dar cand si-a dat jos si izmenele acelea scurte, am ramas impresionat de scula lui.
De la piept pana la pula era tot o blana creata si neagra, iar din padurea de floci de la pula iesea in evidenta carnatul lung si gros al pulii care in stare flasca avea cred ca vreo 19 - 20 de centimetri, iar sub ea, sacul paros ce adapostea coaiele.
Vazand ca am ramas cam cu gura cascata, ma intreba:
- Ce-ai ramas asa? N-ai mai vazut pula asa mare?
- Ba da parinte, dar nu ma asteptam!
- Iti place de mine?
- Ah parinte, simt ca incep sa ma indragostesc de sfintia ta!
- Eei, n-o lua chiar asa! Suntem doua persoane mature care vor sa-si rezolve niste probleme!
- Da, dar mie imi place nespus "problema" matale, zic eu aratand din cap catre mataranga care incepea sa dea semne de viata.
- Pai daca iti place, ia vezi ce-i poti face ca s-o potolesti!
Si ma apasa de umeri, cazui in genunchi in fata sfintiei sale si cupeinzandu-l cu mainile peste buci, mi-am afundat fata in flocii de la pula incepand sa-i sarut, mormaind de placere, placere accentuata de mirosul de busuioc care emana din floci, amestecat cu miros de pula care se invartosa tot mai mult. Ca o paranteza, trebuie sa precizez ca de atunci am mai avut relatii cu reprezentanti ai clerului si toti miroseau a busuioc, iar de atunci de cate ori imi vine in nari acest miros, cu riscul de a comite un pacat, mi se scoala pula!
Mataranga crescuse destul de mult de la starea initiala si cred ca avea vreo 23 - 24 de cm, grosimea fiind proportionala, asa ca aveam in fata una din cele mai frumoase pule.
Nu m-am speriat, in viata mea de gay, am mai avut ocazia sa ma confrunt cu asa monstri, cum au fost ale lui Sandu de la Hanul din Ploiesti, "prapadul" lui Toader de la Onesti, pulele primilor mei barbati care imi facusera safteaua, a lui Abdulye, mozambicanul de la Iasi, ciobanii de la Vaslui si tziganii caramidari tot de la Iasi!
Am inceput prin a o pupa pe toata lungimea ei, care devenise foareta vanoasa, capul vinetiu scotea primele bale de pre-cum, asa ca am luat-o in gura, dar era doar jumatate intrata, gura cascata la maxim, data fiind grosimea ei si imi ajunsese in gat!
Deoarece voiam sa-l multumesc cum se cuvine pe parintele, am inceput sa fortez gatlejul respirand doar pe nas.
Am simtit cum trece de omusor, facandu-ma sa icnesc putin, dar nu m-am lasat, am impins-o, ajungand undeva in esofag, eu aspirand mirosul de busuoc din flocii parintelui Sava.
Prin miscari usoare inainte si inapoi, cu mainile cantarindu-i coaiele grele si mangaindu-l cu degetele la perineu si intre bucile paroase, i-am declansat parintelui ejacularea care s-a dovedit a fi destul de bogata, tinand cont de cate ori a strans din buci pentru a imprima iesirea in jeturi a spermei.
In acest timp eram tinut strans cu nasul in floci, ceea ce-mi placea nespus de mult.
Cand si-a retras pula din gatul meu, ajuns capul in gura, am inceput sa sug ultimele resturi de sperma, provocandu-i parintelui niste spasme de tremura tot din picioare.
M-a ridicat apoi, m-a sarutat pe obraji, apoi mi-a strivit buzele intr-un sarut lung, de credeam ca ma lasa fara aer.
- Stii pentru ce a fost sarutul asta?
- Nu sfintia ta!
- Pentru ca n-am mai futut pe nimeni in gura pana la tine! Esti fenomenal! Si nu ma mai sfinti atata, pentru ca de-acum fiind atata intimitate intre noi, poti sa-mi zici pe nume, Sava, dar asta cand suntem numai noi doi!
Era de prisos sa vina cu astfel de precizari, stiind din celelalte relatii cu persoane mai in varsta decat mine si cu un anumit statut social.
Imbratisati, ne-am trantit in pat, eu incepand sa-l iau la sarutat peste tot. Ma uitam la el cat de fericit era pentru ceea ce-i faceam!
Ma gandeam ce relatii or fi intre cei doi soti de parea Sava atat de fericit.
- Parinte, iarta-ma ca te intreb, dar ce relatie este intre sfinia ta si coana preoteasa?
- Ti-am mai zis, fiind amandoi in acelasi pat si uniti trupeste, ceea ce o sa se intample mai acusi, nu-mi mai zice parinte si sfintia ta, ca ma simt jenat! In ceea ce priveste relatia dintre mine si preoteasa, e destul de rece in privinta relatiilor sexuale din cauza madularului meu pe care-l iubesti tu atat de mult. Foarte rar mai avem relatii sexuale si acelea destul de greu, pentru ca nu ma lasa sa i-o bag toata, cum as vrea eu si mi-o tine cu mana, cat vrea ea. De-asta m-am descarcat atat de mult si cu atata placere in gatul tau!
Si tot stand de vorba dar cu madularul lui in mana, acesta iar s-a invarosat si parintele m-a intors cu dosul la pula lui care a inceput sa-si faca loc intre bucile mele.
- Sava (imi venea destul de greu sa-i zic asa), stai oleaca sa-mi ung gaura cu ceva, ca matarnga ta o sa ma despice daca o bagi asa pe uscat!
Am luat niste alifie pentru maini pe care o avea Dora intr-un sertar al noptierei si mi-am uns din plin gaozul, stiind cu ce am de-aface. I-am uns si capul pulii lui, apoi departandu-mi bucile cat mai mult, i-am zis ca sunt pregatit.
Proptind capul acela de pula in gaozul meu, a impins, acesta intrand ...



    Login