Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.61 (continuare Bonus 2)
Autor : bigsuck - 2015-05-29
Citita de 3455 ori - Nota 5.88 (24 voturi)
Sculatul in zori nu s-a mai intamplat dupa noaptea in care curul lui Mitus a devenit prada pulilor noastre.
Cand m-am trezit, eram cu capul intre cele doua pule, ale lui Jenel si a lui Costelus si simteam buzele incleiate cu sperma uscata, semn ca obosit fiind, n-am mai simtit cand cei doi si-au borat pulele in gura si pe fata mea.
Ridicand capul si uitandu-ma in partea cealalta, Mitus ajunsese si el intre picioarele lui tat-su, fata fiindu-i acoperita de pula flasca a acestuia.
Se auzeau glasurile muierilor care veneau la cules, asa ca am sarit din asternut trezindu-i si pe ceilalti si in mare graba ne-am insirat in dosul bordeiului unde ne-am usurat vezicile, dupa care ne-am spalat in fuga.
Sosind, femeile au intins masa sa mancam, dupa care am plecat fiecare in perechi, raspandindu-ne prin vie in locurile in care urma sa continuam culesul.
Facand pereche cu Mitus si ajungand la locul pe care-l lasasem necules, aduc vorba despre cele petrecute noaptea.
- Inca ma mai ustura gaozul, incepe sa se planga Mitus. Daca nu erai tu ca sa mi-l pregatesti, nu stiu cum rezistam!
- Dar asa, la modul general, iti place pula?
- Mai mult imi place s-o sug decat s-o iau in cur, zice Mitus
- Stai sa treaca timpul si ai sa vezi ca o sa-ti placa sa fii si futut in cur, incerc eu sa-l linistesc.
Tot culegand, ne-am apropiat de zona in care erau Costelus cu Sofita, de unde sa auzeau rugaminti si proteste rostite cu voce joasa.
Fiind curiosi, ne-am apropiat si uitandu-ne printre butucii invarcati de struguri, i-am vazut pe cei doi tineri asezati pe iarba, unul langa celalalt si discutand in contradictoriu:
- Nu se poate Costelus, vreau sa fiu virgina in noaptea nuntii, atunci o sa fiu a ta!
- Mai Sofita, sa stii ca nu facem nici-un pacat daca mi te dai de-acuma, gandeste-te cat sufer, pentru ca te iubesc!
In acelasi timp o mana a lui Costelus era pe un san al fetei, iar caelalta se plimba pe picior in sus impingand fusta.
- Nu pot Costelus, mi-e frica! Daca afla mama sau tata, ma izgoneste de-acasa!
- Nu-i nimic, vii la iubitul tau!
- Daa, tie ti-e usor sa zici, dar ce-o sa zica lumea din sat?
- Ce-are lumea din sat cu noi daca ne iubim? Crezi ca am fi primii care ne iubim inainte de cununie?
In acest timp, mana ridicase fusta fetei si se strecurase intre pulpele stranse ale fetei, care n-avea chiloti pe ea. Asta dovedea ca intr-o oarecare masura si ea se gandise ca ar vrea sa se intample ceva intre ei.
Costelus o saruta pe gat, pe dupa ureche, pe ceafa, mana forta departarea picioarelor, care incet, incet sa departau lasandu-ne sa vedem cum degetele dibace patrundeau printre buzele groase ale pizdii acoperite de flocusori, Sofita incepand sa protesteze doar de forma:
- Vai, nu Costelus, dar ce faaci... ah ma faci sa ma pierd...!
O vedeam cum se lasa din ce in ce mai moale pe spate si cum desface picioarele, in timp ce smecherul de Costelus ii dadea inainte cu sarutarile si cu scormonitul degetelor in pizda fetei. Din cand in cand lingea degetele care scormoneau pizda, iar noi doi care priveam ni se sculasera pulile.
Mitus se infierbantase si isi bagase o mana in sortul meu si imi freca pula si framanta coaiele, cu cealalta facand acelasi lucru cu ale lui.
Sofita era uda toata, ca acum departase picioarele si in timpul cat Costelus isi lingea degetele, pizda Sofitei ni se arata in toata splendoarea ei, cu partea superioara a labiilor mici iesind dintre buzele groase ca un mot rosu de curcan.
- Ah Danut, vreau s-o fut si eu, se framanta Mitus langa mine.
- Taci si uita-te, ca de-acum urmeaza ce-i mai frumos, i-am soptit eu.
In "teatrul de operatiuni", Costelus isi daduse sortul jos, ramanand in pielea goala si etalandu-si pula in toata splendoarea ei, ca imi venea sa sar si s-o iau in gura, dar dorinta de a vedea dezverginarea Sofitei, ma oprea de la acest gest.
Sofita era intinsa pe spate cu mana la ochi, iar golanul de Costelus i-a luat o mana si i-a pus pulanul lui in palma.
Cand a simtit drugul gros si fierbinte in palma, fata s-a ridicat speriata intr-un cot:
- Aoleu ce mare e! Asta vrei tu sa bagi in pizduta mea? Mi-e frica, ma rupi!
- Iubito, tine-o tu cu manuta ta dulce si o bag doar atat cat poti tu suporta, nu mai mult!
Si cu pula in mana Sofitei se strecura intre pulpele ei care se deprtara cu genunchii flexati.
Nu se mai vedea decat spatele lui Costelus sprijinit in genunchi, cu coaiele ridicate spre buci si drugul fierbinte cum despartea in doua buzele pizdii.
Abia intrase capul gros si Sofita a si miscat din cur a fereala, dar n-a facut decat sa permita intrarea mai adanc a pulii lui Costelus, smulgandu-i fetei un tipat usor:
- Au! Ma doare!
- Nu-i nimic iubito, ce-a fist mai greu a trecut!
Colosul acela turgescent rupsese himenul care statea pavaza adancului intunecat al vaginului si cauta sa patrunda mai adanc, facand curse scurte, in timpul carora vedeam gatul si capul pulii inrosit de sangele fecioriei pe care as fi vrut sa-l gust. Aceasta ocazie aveam s-o am peste o saptamana cand m-am dus manat de dor de pula la Vaslui, cand Culbec si-a dezverginat fata.
Mitus inebunit de ceea ce vedea, a inceput sa tremure si tragandu-mi sortul de pe mine si-a bagat capul intre picioarele mele luandu-mi pula in gura si incepand s-o smocoteasca.
Eu ma uitam cum Costelus incerca sa bage pula cat mai adanc, in tresaririle trupului Sofitei, care n-a lasat-o sa patrunda decat jumatate, atata permitandu-i sacul vaginal.
Costelus se framanta peste ea dand din cur, fata luand mana de pe pula si increzandu-se in mila lui iar cand a venit momentul ejacularii, acesta a uitat de mila si s-a infipt adanc cu toata pula in ea.
In acelasi timp si pula mea ejacula din plin in gura lui Mitus care inghitea lacom produsul coaielor mele.
Cand Costelus a patruns total in ea, Sofita a scos un racnet de parca o strapunsese un iatagan, racnet auzit de ceilalti care s-au grabit sa vina sa vada ce s-a intamplat.
Cand au sosit ceilalti, Costelus se ridica triumfator, cu pula inca erecta, manjita toata de sange si din capul careia se prelingeau inca bale albe de sperma.
Sofita ramasese ca rastignita cu picioarele departate, din pizda curgandu-i spuma alba a dragostei inrosita de sangele feciorelnic.
- Aaaa, sa va fie de bine porumbeilor!
Felicitarea venea din partea lui Jenel si Viorel care priveau pofticiosi la pizda ranita din fata lor
- Plecati de-aici satirilor, sarira Gherghina si Smaranda cu gura pe ei. Va bucurati de porumbita asta ranita si va curg balele ca la cainii in calduri!
Nu ma indoiesc ca ar fi luat-o si cei doi la pula, daca nu ar fi fost femeile acolo. Si poate ca nici Mitus si cu mine n-am fi refuzat.
Ridicand-o de jos si tragandu-i fusta, femeile o luara amandoua de cate o parte si plecara catre bordei ca s-o spele si s-o ocroteasca.
- Lasa draga mamii, o imbarbata Smaranda, ca tot nu scapai de treaba asta. Ce sa facem, asta-i soarta noastra sa ne supunem barbatilor. Si pe mine cand m-a patruns prima data talharul de Viorel, am zacut o saptamana, dar dupa aceea nu ma mai puteam satura de pula!
- Ce crezi ca mie mi-a fost mai usor cu tat-tu, se vaita si Gherghina. In noaptea aia nu m-a slabit deloc, ca dupa el a venit si nasu sa-si futa fina si a trebuit sa stau. Pana dimineata m-au tinut numa-n pula, iar la fereastra chiuiau muierile si cantau lautarii!
Viorel cu Jenel si Mitus s-au dus inapoi la cules, eu ramanand cu Costelus.
Ma uitam la el cat de frumos era, tanar ca un zeu cu falusul imens atarnandu-i intre picioare, coaiele si flocii in care straluceau razele soarelui.
N-am mai rezistat, am cazut in genunchi in fata acelui barbat tanar si frumos, i-am cuprins bucile cu mainile si mi-am afundat fata in flocii pe care se uscase sangele din pizda Sofitei.
- Ah Costelus, cat esti de dulce si frumos, asa nud in razele soarelui! Te pretuiesc mai mult acum cand te-ai dovedit barbat si ai facut-o femeie pe iubita ta!
Si i-am luat pula la lins, curatind-o de sange, coaiele si flocii deasemenea.
- Vad Danut ca tu ma iubesti din inima, asa sotie mi-ar trebui mie, care sa stie sa ofere dragoste cu tot sufletu!
Si-a imbracat sortul si ca si cand nu se intamplase nimic, am continuat culesul
La pranz ne-am adunat toti la bordei, ne-am spalat, am mancat apoi Viorel si Jenel au intrat inauntru sa-si faca siesta pana mai scapata soarele.
Sofita impreuna cu cele doua femei, au intrat si el sa se odihneasca.
Costelus cu Mitus si cu mine, am ramas sub umbrar, discutand pe seama celor intamplate.
- Si asa manzule, ai vazut si tu cum am dezverginat-o pe Sofita! Ti-a placut ce-ai vazut?
- Ah, ce pizda frumoasa are, ce mi-ar placea s-o fut si eu!
- Pai ai s-o futi manzule, ca doar n-o s-o iau cu mine la facultate! Tu si cu tata ramaneti barbatii casei, asa ca Sofita si mama ale voastre sunt!
- Si azi i-am zis lui taticu ca vreau s-o fut si eu pe mama, dar a zis sa am rabdare!
- Ah, ce pizda buna are si mama, completeaza Costelus.
- Vorbesti cu-atata patima, ca as vrea s-o fut si eu, ii zic lui Costelus.
- Nimic nu-i imposibil, ca ai vazut ca tata nu-i gelos si mai ales ca pe tine te iubeste, cred ca ai s-o futi si tu!
Nu dupa mult timp il auzim pe Viorel:
- Mai flacai, ia veniti aici!
Intram noi inauntru si privelistea ce ni se infatisa era minunata: Jenel si Viorel erau in pula goala, asemenea cele trei femei din ale caror pizde se scurgea sloboz, pulele celor doi balosau dare de sperma, iar pe a lui Viorel se ma vedeau urme de sange, semn ca Sofita simtise monstrul viitorului socru in ea.
- Hai baieti, treceti la futut!
Mitus cand a vazut trei pizde ranjite in fata lui, era in dilema si mai ca se repezea la Sofita, dar Costelus l-a temperat, dandu-l intr-o parte:
- Nu manzule, asta-i inca a mea, tu du-te la mama, ca tot voiai s-o futi!
Mie ramanandu-mi Gherghina, n-am pregetat si imediat mi-am bagat capul intre picioarele ei si am inceput sa-i ling pizda, curatind-o de laptele gros care se scurgea din ea.
Gherghina isi casca buzele pizdii cu mainile, facandu-mi loc s-o ling intre labiile mari si cele mici si sa-i sug lindicul care se imbatosa in fata limbii.
Mitus era si el cu limba in pizda durdulie si blonda a ma-sii, mormaind de placere si intreband:
- Prin gaura asta dulce am iesit eu mamico?
- Pe-acolo puiule, iar acum mamica are nevoie de pulile voastre, sa va varsati mierea voastra dulce in ea.
- Da mamico, vreau sa te fut, ca ai o pzda faoarte buna! Ai s-o futi puiule, ca pentru asta esti facut, sa futi!
Eu ma instalasem intre bulanele Gherghinei si trageam in ea de zor, in timp ce ea se framanta sub mine ca s-o ating in toate partile.
Costelus era infipt si el adanc in Sofita, care nu se mai simtea asa rau si-i spunea cat de mult il iubeste.
Mitus era si el calare pe Smaranda, care si ea se framanta ca si Gherghina, semn ca erau invatate cu gabarite mai mari, cum erau ale lui Viorel si Jenel
Dupa ce ne-am golit toti trei coaiele in cele trei muieri, am iesit afara sa ne spalam, in timp ce Jenel si Viorel se cinsteau cu vin. Se spalasera dar ramasesera tot in pulile goale, care le atarnau frumos peste coaiel latite pe taburetele pe care stateau.
Pula lui Costelus mai avea inca cheaguri de sange pe ea, asa ca inainte sa se spele, i-am spalat-o eu cu limba.
Mitus a venit si el cu pula sa i-o curat, ceea ce n-am refuzat.
Dupa ce ne-am spalat, tot goi, ne-am asezat si noi trei pe maldarele de iarba, cand au iesit si cele tri femei sa se spele si ele. Dupa orgia petrecuta in bordei, nu mai aveam nici-o jena unii fata de ceilalti.
Admiram cele trei femei care se spalau in zonele intime si pulele celor cinci barbati care eram, incepeau sa dea din nou semne de viata.
Numai ca erau doar trei femei, asa ca i-am lasat pe cei trei cu femeile lor, iar eu cu Mitus am plecat in capatul viei unde mai fuseseram si i-am propus sa facem un 69, ceea ce a fost de acord. Ma lingea la pula, o lua in gura, coiele erau luate pe rand in gura, ceea ce dovedea ca incepea sa invete "meserie"
Ajungand cu limba la perineu, imi zice:
- Mai Danut, ce floci desi ai intre buci! Ma lasi sa ma uit acolo?
- Poti sa faci si altceva acolo, ii zis eu. Baga limba si linge, ca si eu te-am lins pe tine azi noapte cand te-a luat tat-tu la pula!
Fara sa zica ceva,, Mitus imi departeaza bucile si bagandu-si limba printre floci, a inceput sa linga anusul, care imediat s-a deschis, facandu-i loc sa intre.
- Ce gaoz dulce ai Danut, vreau sa-mi bag pula in el!
- Bag-o dragule, ca vreau sa fiu futut, ii zic eu, si ...



    Login