Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.59 (Bonus)
Autor : bigsuck - 2015-05-24
Citita de 3928 ori - Nota 6.00 (20 voturi)
Ca sa n-o mai aud pe Dora cainandu-s si sa-i vad mutra aia acra, inciudata ca a ramas gravida, am plecat si eu in concediu. Si unde era mai bine decat in satul meu natal, ca sa uit de toate dorurile de pula, mai ales ca nu mai aveam acces la pula lui Alex, asupra careia pusese monopol Dora.
Mai voiam sa schimb si eu decorul!
Si voind sa prelungesc chinul (eram masochist?), mi-am zis ca nu vreau sa cobor in Buzau si de acolo sa iau autobusul pana in sat, ci am sa cobor o statie mai incolo, de unde o sa merg pe jos cale de opt kilometri, printre vii si dealuri, sa am timp sa-mi rumeg viata traita pana atunci.
Am pornit agale catre sat, era o dupa-amiaza calda de septembrie, strugurii timpurii erau copti, iar intr-o margine de vie, m-am oprit la umbra unui stejar, unde era o fantana cu apa rece ca gheata.
Dupa ce mi-am potolit setea, m-am rezemat de trunchiul stejarului si cred ca am atipt, cand am auzit doua voci de barbati intrebandu-se unul pe celalt:
- Mai Jane, mie mi se pare cunoscuta figura asta, tie nu?
- Parca si mie mai Viorele!
- Ia mai scotoceste prin mintea ta aia creata si vezi cam cu cine aduce!
Dupa cateva momente in care eu deja eram treaz, dar stateam cu ochii inchisi, il aud pe cel caruia i se adresase primul ins:
- Mai Viorele, iti mai amintesti tu ce prostii faceam noi trei in tinerete, ca era si Dinu? Eram un trio de futalai care nu ne scapa nimic!
- Da, si ce-i cu asta? Doar nu vrei sa zici ca l-am avut si pe asta la pula!
- Ba l-am avut si tu ai fost primul care i-ai spart rozeta, ca era inebunit dupa pula ta!
In mintea mea incepea sa se faca lumina si nu mi-a fost greu sa deduc ca cei care vorbeau erau primii mei iubiti care imi facusera botezul pulii, bineinteles cu voia mea, cand eram la o varsta frageda. Erau Viorel si Jenel!
Fara sa stiu, ma oprisem in capatul viei lui Viorel si se vede ca si acum la cei cincizeci de ani erau nedespartiti.
Gemand si frecandu-ma la ochi, ma fac ca atunci m-am trezit si sar in picioare ca si cand as fi fost speriat.
- Stai potolit mai Daniel, nu te speria, ca noi suntem, nu ne mai cunosti, incearca Viorel sa ma linisteasca.
Rezemat de trunchiul stejarului, ma uit la ei, ii masor din cap pana-n picioare si recunosc in barbatii maturi din fata mea, chipurile dragi ale lui Viorel si Jenel, dupa care suspinasem mult timp.
- Ah, voi erati? Dar al treilea unde-i ca voi erati un trio?
- Ahaa, ti-ai amintit de cei trei care te-au facut fericit?
Cat aveai? Sase, sapte ani?
- Cam asa...
- Dar Dinel unde e?
- De ce, ti-e dor de flocii lui? Vezi ca n-am uitat ca iti placea sa stai cu gura in floci! Iti mai plac, mai inghiti pula, ma intreaba Jenel.
- Nu ca voi mi-at fi deschis apetitul, ca asta doream eu demult, dar imi aduc aminte cu placere de verile fierbinti care le-am petrecut impreuna, raspund eu.
- Si nu ti-ar placea sa reinoim acele amintiri, de dragul acelor vremuri, ma intreaba Viorel.
Si ma uitam cum i se umflau pantalonii in fata, ceea ce m-a facut sa ma gandesc ca n-ar strica una scurta in drum catre casa.
- Ba da, dar unde, ca doar n-o s-o facem aici la marginea drumului!
- Pai nu aici, mergem la bordeiul meu din vie, ca avem acolo tot ce ne trebuie, doar apa am venit s-o luam de aici, imi zice Viorel.
Si lundu-mi eu rucsacul in spate, iar ei cobilitele cu galetile cu apa pe umeri, i-am urmat printre sirurile de butuci incarcati de ciorchini cu boabe albe-aurii pline de dulceata pe care le-o daduse soarele arzator.
Aproape de capatul din deal al viei era amenajat un bordei pe jumatate in coasta dealului, in rest fiind acoperit cu iarba, nu deult cosita, ca sa tina racoare.
Intrand, am zarit in semiintunericul bordeiului, un tanar ca la vreo douazeci de ani, intr-un sort visiniu intins pe una din lavitele intocmite pe laturile bordeiului, care cand ne-a vazut intrand, s-a ridicat in sezut, uitandu-se mirat, la musafirul adus de cei doi.
- Iti fac cunostinta cu baiatul meu, Costelus, imi zice Viorel, apoi intorcandu-se catre fiu-sau, zice: Costelus, acesta este Daniel, un vechi prieten de cand inca nu eram casatorit!
Dupa ce ne-am strans mainile, l-am privit mai in amanunt, intrucat privirea mi se obisnuise cu semiobscuritatea bordeiului si am vazut ca era bine facut, cu ochii verzi, parul saten spre blond iar pe piept o blanita castanie care ocupa spatiul dintre mameloane, apoi subtiindu-se cobora catre buric pe care il inconjura, continuand sub sort. Picioarele cu o musculatura puternica erau deasemenea acoperite cu fire scurte si dese de par castaniu-blond, fiin incaltat cu niste tenisi.
Ceea ce vedeam imi lasa gura apa, dar imi faceam ganduri de-acuma: cum o sa decurga intalnirea dintre mine si cei doi in prezenta tanarului Costelus!
Viorel a vazut ca am ramas pe ganduri si ca sa ma linisteasca imi zice:
- Nu-ti face probleme in privinta lui Costelus, ca el e student la Medicina si si-a futut deja cativa colegi acolo, asa ca nu cred ca o sa-l refuzi!
- Mai tata, ce prezentare imi faci! Poate domnul nu e dispus sau poate nu-i face placere s-o faca cu mine!
- Ba din contra, intervin eu, dar nu stiam daca esti dispus pentru asa ceva!
- Pai de cand sunt acasa, n-am futut decat o pizda, dar niciuna nu vrea s-o ia sus, si mie imi place foarte mult sa fut in gura, iar uitandu-ma la buzele d-tale, cred ca faci o treba de milioane!
- Nu ma lua cu politeturi, zic eu, imi place sa fiu luat la per-tu, asa cum si eu vorbesc cu taica-tu si cu Jenel, tot la per-tu, chiar daca intre noi e diferenta de varsta mai mare decat intre tine si mine!
In timpul asta Viorel si Jenel iesise afara sub un umbrar si isi faceau toaleta, adica se dezbracasera la costumul lui Adam si se spalau cu apa rece si sapun prin toate partile ce urmau a fi cercetate de gura mea pofticioasa.
In trecerea anilor, podoabele celor doi nu-si diminuasera dimensiunile, ba din contra, mi se pareau mai atragatoare, asta poate pentru ca nu le mai vazusem demult si mi se deschisese iar pfta de ele.
- Pana se spala tata si cu nenea Jan, nu vrei sa vezi ce am in sort, ma intreaba Costelus, aratandu-mi cum sortul incepuse sa miste pe dedesubt.
Dupa ce mi-am dat camasa de vara cu maneci scurte jos, am ramas in maieu, apoi mi-am dat jos si pantalonii, ramanad in chiloti, m-am apropiat de Costelus care s-a intins pe lavita si am inceput sa-l sarut usor, in acelasi timp aspirand mirosul de trup tanar, ars de soare, incepand cu pieptul, mameloanele, subsuorii in al caror caus firele de par erau incretite si usor transpirate.
- Mmmm, ce-mi place! Vad ca-ti place mirosul de subbrate, asa, asaa, linge acolo!
In timpul asta cortul sortului devenise neincapator, iar una din mainile mele mangaia acel cort, strecurandu-se apoi pe cracul sortului si cuprinzand coaiele umede de transpiratie.
Plimbandu-mi degetele pe sub coaie si umezindu-se intre firele crete de floci de la perineu, le-am scos si le-am lins, sa simt gustul de sub coaiele tinere a caror sperma abia asteptam s-o gust.
Vazand gestul meu si placerea cu care o faceam, Costelus si-a tras in jos sortul, eliberand o namila de pula, dovada ca il mostenise pe taica-su in problema asta.
- Ia-o in gura si mananc-o, e a ta Daniel, iubeste-o, ca vreau sa-ti dau cea mai buna samanta de barbat!
Se vedea ca nu era la primul act de acest fel, ca stia sa spuna vorbe potrivite si ma indesa cu fata la pula lui, cu nasul in flocii carliontati si aproape blonzi, aspirand mirosul inconfundabil de pula.
I-am cuprins capul pulii intre buze si cu limba il lingeam in jur, dar Costelus, nerabdator ma indesa mai mult, ca pula imi ajunsese in gat si luat pe nepregatite, incepusem sa horcai.
In acest timp il auzeam pe Viorel afara, zicandu-i lui Jenel:
- I-auzi ce horcaie Daniel, lacomul de Costelus n-a mai avut rabdare si i-a proptit-o-n gat!
- N-are nimic, zice Jenel, abia il pregateste pentru pulile noastre!
Costelus o baga si-o scotea pana-n buze, in acest timp reglandu-mi si eu respiratia, acum cu voia mea incercam sa-i croiesc drum dincolo de omusor, pula inaintand usor, usor, nasul meu aducea aer strecurat printre flocii lui Costelus, iar limba ii masa canalul gros de sub pula pe unde urma sa vina sperma. Incercam sa ii sug pula cu muschii de la baza limbii si cu cei din fundul gurii, ceea ce am si reusit in final, pentru ca stimulat de limba si de supt, Costelus isi revarsa bogatia spermei spre esofagul meu.
In acelasi timp se zbatea miscand si strangand din buci, scotand strigate de placere si triumf.
Dupa ce a terminat de ejaculat si-a retras pula incet din gat, dar nu l-am lasat s-o scoata din gura, eu inca sugand in timp ce el tresarea gemand.
In timp ce-i pupam pula si coaele dupa terminarea blow-jobului, Costelus ma mangaia pe cap soptindu-mi vorbe abia murmurate din care intelegeam ca in noapte aceea vrea sa ma tina la pula lui si ca ar mai vrea sa ne intalnim cat voi sta in concediu.
Cei doi, Viorel si Jenel, intrand inauntru, in pulele goale, ne-a gratulat urandu-ne sa ne fie de bine si la mai multe intalniri.
Ii priveam uimit ca chiar daca trecusera niste ani peste ei, aveau niste trupuri superbe, de barbati maturi, numai fibra, caliti in munca de tarani. Pulele si coaiele lor parca nu pierduse nimic din frumusetea si marimea pe care mi-o aminteam.
Trantindu-se cu pulele-n sus pe cealalta lavita, Viorel ma invita intre ei (loc era berechet):
- Ia vino Daniel intre iubitii tai barbati si vezi daca suntem tot atat de placuti cum eram acum multi ani! Iti mai amintesti cum ne numeai barbatii tai si cum nu te mai saturai de pulele noastre?
- Ce amintiri frumoase am cu voi trei, zic eu strecurandu-ma intre ei in genunchi si aplecandu-ma le pupam pulele si coaiele care acum mi se pareau mai bune.
Nici nu stiam ce dor imi fusese de ei!
Alternam cu pupatul sculelor lor care capatasera dimensiunule stiute si in timp ce eram cu pula unuia in gura, cu cealalta eram in mana frecand-o si tot asa pana cand Jenel mi-a si umplut gura cu slbozul lui al carui gust mi-l aminteam si nici nu apucasem de inghitit bine si Vorel ma ia de cap si imi indeasa pula in gura ejaculand salve dupa salve de sloboz.
Gustul acela minunat de sloboz al lui Viorel m-a facut sa pun in gand versurile lui Eminescu: "Unde esti copilarie, cu padurea ta cu tot?", pentru ca mai cred ca va amintiti ca toate bucuriile gustate dela Voirel Dinel si Jenel au fost in padure.
Linistindu-mi iubitii, si stand intre ei sarutandu-i cand pe unul, cand pe celalalt, pe unde apucam, dar mai ales in zonele in care aveau par, Viorel ma intreaba:
- Acum ia spune, cum ti s-a parut Costelus?
- E demn de a fi fiul tau, i-ai dat ca mostenire ceea ce ai avut tu mai de pret: pula! E tot atat de mare si de frumoasa ca si a ta, iar gustul slobozului e sublim! Dar ia zi-mi, de ce el e aproape blond?
- Seamana ca ma-sa, ea-i blonda. El inca a mai luat culoare si de la mine, n-ai vazut ca nu-i chiar blond, e mai asaa, mai catre saten...
- Si numai pe el il ai?
- Nu, mai am un baiat de 14 ani. Costelus are 20 de ani!
- Inseamna ca te-ai insurat repede, imediat dupa armata!
- Pai cu cata samanta aveam in coaie, trebuia s-o desert undeva; tu nu mai erai de gasit, sa ma agat de altul nu aveam curaj...
- Pai in armata n-ai gasit niciunul?
- Ce esti nebun? Nici pomeneala in armata de asa ceva. Mai faceam laba, dar nu se compara cu futaiul si cu muia!
Si incep eu sa le spun aventurile mele din armata. Ascultau cu gurile cascate si nu le venea sa creada!
Era amurg de-acum, iar Jenel imi zice:
- Ce rost are sa te duci acum acasa, ramai peste noapte aici. Pleci maine si in noaptea asta te tinem numai in pula! Ei, ce zici?
Cum dracu sa refuzi asa bunatate de barbati, mai ales ca pe cei doi ii cunosteam demult, iar cel de al trei-lea era ca o incoronare a celor doi?
Am ramas acolo, au facut cei varstnici de mancare, timp in care ma jucam cu pula lui Costelus, care se intarise peste masura.
- Daniel, sper ca nu te superi, dar eu as vrea mai mult de la tine! Ai vrea sa mi te dai cu totul?
- Mai intrebi?
- Atunci da chilotii jos si infige-te in teapa!
N-am asteptat a doua invitatie si imediat m-am executat.
Costelus s-a culcat pe spate cu pula par, iar eu tinand-o indreptata in sus m-am culisat in los pe ea pana am simtit flocii pe buci. Am inceput sa ma salt in sus si in jos, in timp ce Costelus statea cu mainile sub cap cu ochii inchisi. A durat vreo zece minutede frecus, cand deodata Costalus m-a prins cu mainile de solduri si a inceput sa dea si el din cur repede pana cand am simtit caldura jeturilor care imi inundau intestinul. Cand si-a scos pula din curul meu, aceasta era murdara de fecale pentru ca patrunsese mult prea adanc. Sa dus imediat afara si si-a spalat-o, in timp ce taica-su i-a atras atentia:
- Parca te laudai ca ai prezervative, de ce nu le-ai folosit?
- M-am aprins prea repede si nu-mi mai ardea de cauciucuri, asa ca trebuie s-o spal acuma!
- Daca mai ai de gand sa i-o dai sus, spal-o bine, ca nu vreau sa plece cu pareri proaste despre noi. Vezi ca ai apa calda in cazanelul de colo! Dupa ce mancam teduci si mai aduci o cobilita de apa!
- Da tata, am sa aduc si apa! Daniel, vino ca e apa calda, hai si te spala si tu!
Dupa ce ne-am spalat, ne-am asezat la masa. Barbatii facusera o mamaliga, niste oua ochiuri toate trantite peste branza de burduf. Era cat se poate de buna mancarea.
- Daniel, zice Jenel, ai gusta vreodata branza de la pula?
- Ce-ti veni, intreb eu.
- M-am gandit ca branza de burduf trebuie sa semene la gust cu branza de la pula!
- Te inseli! Aia e mult mai gretoasa ca orice!
- Sa nu zici ca ai gustat asa ceva, zice Costelus.
- Ba da, am avut si nesansa asta! Si le-am povestit faza cu tiganii caramidari de la Iasi.
- De-aia nu ti-a fost scarba cand ti-am bagat pula in gura, chiar daca nu o mai spalasem de ieri! Ma uitam cu cata placere ma lingeai pe coaie si sub coaie,, acestea fiind transpirate, constata Costelus.
- Daca v-as spune cate am mai patit, n-as avea timp tot concediul asta!
Am terminat de mancat, resturile dandu-le la cainele pe care-l aveau acolo, au spalat vasele, apoi Costelus a luat cobilita si galetile si a coborat la fantana unde ma gasisera Viorel si Jenel pe mine.
Dupa ce a adus apa, a mai umplut odata cazanelul si l-au pus pe focul care abia mai palpaia.
Am intrat toti in bordei si incepand sa se dezbrace, Viorel ii zice lui Costelus:
- Ia scoate baiete din caucucurile alea cu care te tot laudai, sa vedem de ce sunt bune!
A scos Costelus vreo trei prezervative dintr-un rucsacel, timp in care eu ii tot pupam pula si coaiele lui Viorel. Pula ii capatase dimensiuni agabaritice si cand a luat Viorel prezervativul in mana, se uita si nu stia ce sa faca cu el. I l-am luat din mana, i l-am potrivit pe capul pulii si am inceput sa-l rulez. Mergea greu, pula fiind groasa insa am reusit sa-l derulez tot, dar nu-i ajungea decat pana la jumatate, plus ca-i strangea pula de parca i-o impartise in doua si ma uitam la fata lui Viorel ca nu era multumit si parca suferea.
Vazandu-l ca sufera, i-am tras prezervativul de pe pula, aceasta recapatandu-si starea de dinainte si smulgandu-i lui Viorel un rasuflat a usurare.
- Cum pula mea chinuiti bietele pule cu asa dracii mai baiete, il ia la intrebari Viorel pe fii-su.
- Vezi tata de ce n-am folosit mai devreme prezervativ? Astea sunt facute pentru pule normale, nu ca ale noastre!
- Apai fiule, le plang pe bietele femei care au parte de pule normale! Ia treci Daniel si arata-ti talentele sa vada si Costelus ce stii sa faci!
Si bagandu-mi capul intre picioarele lui, i-am luat coaiele in gura, cate unul pe rand si le sugeam, apoi am cuprins cu buzele perineul acoperit de floci mari, negri si sugeam toata flocaraia aia dupa care departandu-i bucile i-am cautat gaozul cu limba printre floci penetrandul atat cat imi dadea voie.
Viorel isi tinea bucile departate cu ambele maini, in timp ce eu eram in stare sa intr in gaozul lui cu totul.
L-am lins pret ca vreo zece minute, de-l adusesem pe Viorel la paroxism, strigand sal fut cu limba in cur. Eu as fi facut-o, dar el nu-si deschidea gaozul ca s-o fac.
Dupa aceea am trecut la Jenel, facandu-i acelasi lucru ca si lui Viorel.
Costelus se asezase deja cu curul in sus asteptand sa-i aplic acelasi tratament.
Terminandu-l si pe Jenel, m-am ocupat foarte asiduu de gaozul lui Costelus, facandu-mi placere sa ling santul acela dintre buci, acoperit de floci castanii care inconjurau gaura aceea rozalie care pulsa sub asaltul limbii mele.
In noaptea aceea am fost luat la pula de toti trei la rand, eu nemai avand timp sa ma spal ca ma si trezeam cu alta pula in mine. Dupa ce i-am satisfacut, ne-am culcat, eu binenteles cu Costelus, noua mea achizitie.
Spre dimineata, in loc de cafea, toti trei mi-au servit smantana groasa din coaiele lor, pentru mine fiind cel mai gustos mic dejun pe care-l luasem asa in zori.
Dimineata au venit nevestele celor doi barbati insotite decopii: Smaranda lui Viorel insotita de Mitus baiatul de 14 ani si Gherghina lui Jenel insotita de Sofita fiica lor in varsta de 16 ani. Venisera sa inceapa culesul strugurilor timpurii, prilej de dragosteala pentru cei tineri.
Deja Costelus si cu Sofita isi aruncau ocheade, lui Mitus ii mirosea si lui a nuca verde, adica ar fi futut si el ceva, iar cei "batrani" deja se tachinau, ceea ce m-a dus cu gandul ca cei doi isi calarisera reciproc muierile, altfel nu-si permiteau atatea avansuri.
Mie unul, imi facea cu ochiul tineretea lui Mitus, gandindu-ma ca nici el nu trebuie sa fie departe de taica-su si de frate-su in ceea ce priveste dotarea. Chiar ma si gandeam ca nu plec acasa pana nu-l gust.
Dupa ce-am mancat, am luat giecare cate un cos si am plecat in vie. Ne-am raspandit care pe inde puteam, astfel ca cei doi tineri s-au cam departat, dar urmariti de privirea lui Mitus, care voia sa futa si el ceva.
Eu deasemenea, eram cu ochii dupa Mitus, ca imi inchipuiam ce se intampla daca ii vede pe Costelus si Sofita impreunati intr-un singur trup.
La pranz, ne-am adunat iar cu totii, am mancat, apoi fiind prea cald, am zis sa facem o pauza de cateva ore, pana se mai potoleste vipia.
Cei "batrani" s-au r...



    Login