Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.57 Departe de obarsie (4)
Autor : bigsuck - 2015-05-08
Citita de 3631 ori - Nota 6.11 (28 voturi)
Eram inca la Raul si Mariana cand s-a intors madam Dora de la capitala, cu trenul de seara, vesela nevoie mare.
- Bine v-am gasit dragii mei!
- Bine-ai venit mama! Vad ca esti foarte vesela, inseamna ca ti-a priit voiajul, raspund cei doi tineri aproape intr-un glas.
- Da, a fost cum nu se poate mai placut. Dar tu Daniel ce cauti aici, n-ai treaba la tine, se intoarce madam Dora otarata catre mine, semn ca nu-i facea placere prezenta mea acolo.
N-am apucat sa-i dau replica madamei, ca Mariana a si sarit in apararea mea:
- Lasa-l mama, ce te iei de el? Aproape ca face parte din familie acum!
Si ii povesteste toata aventura noastra de la plecarea ei pana in prezent.
Mai concilianta, totusi isi varsa naduful:
- Ie-te mutalaul! Si cate apropouri nu i-am facut eu, de cate ori nu l-am chemat sa mai repare cate ceva, doar ca nu l-am tras de pula, dar el nix!
Intr-adevar, asa era, insa eu eram axat pe partea barbateasca si nici nu eram asa de incantat sa ma incurc cu madam Dora, stiind ca trecuse prin paturile tuturor chiriasilor pe care-i ava si-i mai avusese. Si pe cat de indiscreti au fost baietii (Mihai si Dorel) care-mi povestise de futaiurile lor cu madam Dora, pe atat au fost de secretosi in ceea ce priveste aventurile mele cu ei. Nici chiar Valer nu-i spusese, chiar daca ne despartisem in conditii nu tocmai prietenesti. Cat despre Raul, acesta n-ar fi scos o vorba, avand in vedere blow-joburile pe care i le aplicam.
Si de parca n-as fi fost acolo, o intreaba pe Mariana:
- Si e bun la pat?
- Vai mama, am fost asa de fericita cu doi barbati, de nici nu-ti poti imagina!
- Ba imi imaginez, pentru ca am avut si eu la viata mea aventuri din astea!
Vezi bine ca intre ele nu mai incapea vreun dram de pudoare, din moment ce dispuneau amandoua de bietul Raul.
- Dar nu mi-ai spus niciodata!
- Nici n-avea sa spuna, pentru ca mai are si acum aventuri din astea, intervin eu.
- Ce sa spun, ce aventuri, ce te bagi, sare madam Dora ca oparita spre mine.
Dar acum imi venise mie apa la moara si scuipat la furculita, dar intrucat nu voiam sa-i dau in gat pe Mihai si Dorel, i-am zis doar de futaiul pe care i-l aplicase Valer si pe care-l vazusem cu ochii mei.
- Vai mama, chiar ai facut-o cu un pusti de 16 ani?
- Eh! Ce stii tu? Ai sa vezi ca atunci cand o sa imbatranesti, ai sa preferi carnita cat mai tanara! Si apoi cred ca mie mi se iarta, pentru ca am ramas vaduva de tanara! Insa sa stiti voi ca pustiul m-a regulat de credeam ca ma dezbina, asa de bun era!
Raul se uita la ea, cat de volubila era si cum era in raza privirii mele, vedeam cum i se umfla chilotii. Mie, deasemenea mi se intarise pula si chiar asa cum era madam Dora, in momentul ala chiar as fi luat-o la pula.
De parca simtise, madam Dora intinde mana si ma prinde de pula prin pantaloni.
- Ahaa, ti s-a sculat!
Dar ca sa nu cad singur in plasa, ii zic:
- Dar ce, numai mie? Ia uita-te ce chiloti umflati are Raul! Si cum naiba sa nu ni se scoale, cand vorbiti de lucruru "sfinte"?
- Pai daca asa sta treaba, ia treceti la munca, a luat madam Dora initiativa.
Si impingandu-ne de la spate pe amandoi, cele doua femei ne indreapta catre dormitorul tinerilor.
Ajunsi acolo, am inceput dezbracarea, pentru Raul si Mariana fiind mai simplu, pentru ca ei erau mai sumar imbracati, doar madam Dora si cu mine ne-am dezbracat mai incet. Dat fiind ca eu apelam pentru prima oara la nurii madamei, eram mai lent in miscari, urmarind din priviri rapiditatea cu care o facea madam Dora.
Mariana se asezase de-a curmezisul patului si iasi expusese pizda in fata pulii lui Raul, care n-a intarziat s-o patrunda.
Madam Dora a urmat exemplul fiicei sale asezandu-se la fel, aratandu-mi o pizda cascata cu buzele mici parca zdrelite si lindicul care dadea semne de trezire ce statea in gura rosie-intunecata care astepta pula.
La asa priveliste n-am mai rezistat si bagandu-mi capul intre picioarele ei am astupat cu gura mea acea gura de iad fierbinte, incepand sa rotesc limba in acel interior umed-lipicios cu gust de pizda care a inghitit regimente de pule, de toate calibrele, dar in care imi facea placere sa degust toate sucurile intime.
Madam Dora incepuse sa salte din cur, in icnete si oftari in timp ce eu ii sugeam lindicul care crescuse in dimensiuni in asalturile limbii mele.
- Ah, of, vai Daniel ma omori! Ce bine e! Baga, baga limba mai adanc si suge-mi sucul pizdii!
Eu imi scuturam capul cautand sa patrund cat mai adanc in pizda ei si-mi frecam nasul de flocii rosii si incalciti care se razboisera de-alungul existentei lor cu alte multimi de floci de diferite culori si varste.
Socotind ca am "incalzit-o" destul de bine, m-am ridicat peste ea infigandu-mi pula si strivind lindicul inaintand in strafundurile fierbinti.
Cu o mana ii cuprinsesem mijlocul, cu alta o mameleam, iar gura mea astupase gura ei intr-un sarut in care ii bagasem limba pana in gat.
O futeam in ritm leganat, ea gemea sub apasarea gurii mele si nu mai conta nimic. Eram infipt adanc in pizda Dorei!
Futeam la ea de circa 10 minute, ea se zbatea sub mine sa inghita cat mai multa pula si cand mi-am dat drumul la jeturile de sperma, atunci si din genunile pizdii a izbucnit valul orgasmic. Fluidele noastre s-au amestecat si cand am scos pula, eram manjit de sperma si sange prin floci, pe pula si pe coaie.
- Ah Dora, ce-i asta, am intrebat-o nedumerit.
- Vai Daniel, iarta-ma! N-am stiut ca se intampla asta, dar sunt la menopauza si se intampla cand nu te astepti!
Madam Dora avea 46 de ani si-i venise timpul sa se retraga din randul femeilor fertile.
Ma fascina pizda aceea cascata din care se scurgea amestecul acela de sange si fkuide, asa ca mi-am infundat iar gura in pizda aceea cascata, incepand sa ling si sa sorb tot ce curgea de acolo. Cnd m-am ridicat dintre bulanele ei, eram manjit la gura si pe nas de sange, de parca eram un vampir.
Raul terminase si el actul inceput cu Mariana, care ramasese si ea cracita din a carei pizda se prelingea sperma lui Raul.
M-am bagat si intre bulanele ei si am inceput sa ling sperma pe care o ejaculase Raul.
I-am lasat pe Raul si Mariana sa mearga la baie sa se duseasca, eu intorcandu-ma iar intre bulanele Dorei, nemaisaturandu-ma de lins in pizda ei.
Ne-am dus si noi la baie sa facem dus dupa ce s-au intors cei doi, dupa care am luat cina.
In noaptea aia am facut de cateva ori schimb de partenere cu Raul, astfel ca dimineata abia m-am putut trezi sa ma duc la munca. Noroc ca era duminica si Raul cu Mariana au fost scutiti de astfel de corvoada.
Madam Dora (Dora de acum inainte), ma "adoptase", in sensul ca mi-a luat lucrurile (hainele) si mi le-a mutat la ea, fiind de-acum socotit concubinul ei.
Asta si pentru a elibera camera unde stateam eu, ca s-o inchirieze altuia.
Bineinteles ca a si aparut alt chirias, un tip care se despartise de sotie. Gheorghe, asa-l chema era cam de 37-38 de ani, blond si bineinteles ca Dora i-a facut si lui o vizita in pat. Deasemenea, chiar daca eu eram amantul oficial, asta nu insemna ca nu-i vizita in continuare pe Mihai si Dorel.
Nu eram gelos, ba din contra, imi parea bine, ca asa ma mai scuteau pe mine.
Eu, deasemenea le faceam vizite pe ascuns baietilor si ma mai bucuram de podoabele lor.
Intr-o zi, n-am de lucru si ma apuc s-o urmaresc pe Dora. O vedeam ca face treispe-paispe prin curte si m-am asezat la geam, dupa perdea sa vad ce face.
Nu dupa mult timp o vad ca tasneste repede in fosta mea camera care acum era a lui Gheorghe.
Am stat un timp, cat credeam eu ca se apuca de "treaba", apoi am coborat si eu si incerc clanta de la usa lui Gheorghe.
Minune, nu era incuiata, semn ca ei i se parea ca nu a vazut-o nimeni, iar lui probabil ca nu-i pasa, sau bucuris de dar blanit la asternut, a uitat sa incuie usa.
Am deschis usa incetisor si privelistea era "sublima"!
Din Dora nu se vedeau decat labele picioarelor pe umerii lui Gheorghe, in timp ce Gheorghe era expus cu spatele spre usa.
Ma uitam la bucile lui Gheorghe acoperite cu fire de par blond, coaiele si perineul fiind mai bogate in floci blonzi.
Pula rosie ii intra si iesea dintre buzele pizdii Dorei intr-un ritm alert, miscarile fiind insotite de gemetele de placere ale Dorei si de vorbele porcoase pe care i le debita Gheorghe.
I-am lasat sa-si faca treaba, iar cand Gheorghe si-a scos pula din pizda ei, mi-am facut si eu simtita prezenta.
- Au, Daniel! De cand esti aici, sare Dora cu gura.
- De destul timp ca sa vad cum va futeti cu usa descuiata, raspund eu.
- De ce-as avea nevoie sa incui usa cand sunt in casa la mine?
- Pentru ca mai da cineva peste voi, poate mai vine madam Alexan, aceea care n-are somn noaptea si pandeste ceea ce se intampla prin curtile vecinilor, ii zic eu, amintindu-i un episod din noaptea cand venise Alex si ma futuse impreuna cu Mihai.
- Eei, madam Alexan vorbea probabil din gelozie si pofta, poate i-ar fi placut si ei o tavaleala!
In timpul asta Gheorghe ramasese in pula goala si se uita tamp la noi, neintelegand nimic.
Ma uitam la el, la blana lui blonda de pe piept si de la pula, aceasta avand dimensiuni respectabile, chiar fiind flasca.
In sinea mea ma gandeam: "Oare de ce l-o fi lasat femeia aceea, ca vad ca are madular destul de mare, iar dupa felul cum i-o tragea Dorei, facea treba buna"!
Oricum, ma gandeam ca trebuie neaparat sa-i gust seva, ca imi placea ce vedeam ca se scurge din pizda Dorei.
I-am lasat si am plecat inapoi sus.
Cand a venit Dora, cautand sa ma impace, m-a sarutat si mi-a zis:
- Hai nu fi suparat pentru atata lucru, ca doar nu mi-a luat nimic, ba din contra, mi-a pus!
- Nu sunt suparat, ca doar nu esti nevasta mea. Doar de ce crezi ca nu m-am insurat? Stiam ca gasesc pizda pe toate drumurile! Crezi ca nu stiu ca inca-i mai vizitezi pe Dorel si Mihai? Doar putin imi pasa atata timp cat am pizda de futut, mancare, spalat si dormit gratis!
- Atunci nu stiu de ce te-ai suparat ca am fost jos la Gheorghe!
- Nu m-am suparat, dar am tinut sa-ti atrag atentia s-o faci mai cu perdea!
- A fost o scapare si gata, nu mai face atata morala, ca n-are de cine se prinde!
- E-n regula! Dar nu mai ai chef de inca un futai?
- Doua batai strica, doua futaiuri si mai multe, niciodata!
Si luand-o de mana am mers in dormitorul nostru, unde am pus-o cu cracii-n sus si i-am lins pizda unde se mai simtea gustul spermei lui Gheorghe.
- M-ai luat repede si nici n-am apucat sa ma spal! M-am sters cu chilotii lui Gheorghe!
- Nu-i nimic, e buna pizda linsa dupa un futai!
Si am luat-o apoi la pula, crancen, in dusmanie parca, dar Dora se zbatea de placere.
Intr-una din zile ma intalnesc pe strada cu Alex.
- Ce faci Danut, ai timp sa vii pana la mine?
- Da, dar de ce intrebi?
- Pai tie nu ti-e dor de pula mea? Ori acum de cand esti "insurat", te-ai cumintit!
- Sigur, care din ei nu si-a tinut gura?
- M-am intalnit ieri cu Mihai, el mi-a zis. Tare-as pune si eu pula pe baba ta!
- Nu stiu ce sa zic! Din partea mea, cu toata dragostea, dar eu stiu daca vrea?
- Hai, ce zici, vii?
- Bine, vin!
Si impreuna ne-am dus la Alex acasa. El locuia cu parintii, aveau casa mare, Alex avand o parte de casa care-i apartinea in intregime, avand si intrari separate.
Oricum, parintii erau la munca, asa ca nu era nici-o problema sa ne deranjeze cineva.
Intram in casa, Alex imi zice sa ma fac comod, foarte comod, imi zice, aceasta insemnand sa ma dezbrac de tot, acelasi lucru facandu-l si el.
Am ramas amandoi nud, el ducandu-se sa aduca ceva de baut de la frigider.
A venit cu o tava cu pahare si o sticla cu vin si apa minerala.
Cum stateam eu pe fotoliu, dupa ce a turnat in pahare, a venit cu paharul la mine zicandu-mi:
...



    Login