Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.56 Departe de obarsie (3)
Autor : bigsuck - 2015-05-07
Citita de 2980 ori - Nota 4.62 (13 voturi)
Acest episod l-am scris la sugeatia unui cititor care n-a fost multumit cum am incheiat episodul 2 de la "Departe de obarsie", cerandu-mi sa continui.

Dupa cum v-am spus, Raul si Mariana (fiica cea mica a madamei Dora) s-au casatorit si Raul era "barbatul", adica se abonase si madam Dora la pula lui, de abia mai putea face fata bietul de el.
Noroc ca mai erau chiriasii in ale caror paturi mai ateriza madama.
Eu il compatimeam pe Raul, ca de cand era barbatul casei, ma vizita mai rar, si atunci mai mult sa se planga de corvoada care cazuse pe capul lui.
Colac peste pupaza, acum mai era framantat si de grija ca inca nu se intrezarea nici-un copil ca mostenitor, ceeace pentru el, ca fecior de preot, era destul de trist.
Trecusera vreo doua luni de cand futea in draci, dar sa ramana Mariana insarcinata, canci!
In urma unor analize facute ambilor soti a reiesit faptul ca sperma lui Raul pe care eu o ingurgitam cu atata placere, era saraca in spermatozoizi, iar acestia, asa putini cati erau, dadeau dovada de o lentoare in miscari, ca nu mai reuseau sa penetreze ovulele Marianei.
Intr-una din zile, madam Dora isi face bagajul si pleaca pentru doua saptamani la Bucuresti, la Anny, fiica cea mare, casatorita cu Razvan, un zdrahon de barbat, dupa care incepuse sa-mi saliveze gura, cand l-am vazut la nunta celor doi. Cum a plecat madam Dora, Raul a coborat pana la mine si m-a invitat la masa. Trebuie sa spun ca noi, chiriasii nu obisnuiam sa urcam sus la madama, aceasta obisnuind sa vina ea la noi cand avea de rezolvat vreo problema.
Eu eram singurul chirias care nu intrase intre cracii ei, nu ca n-as fi vrut s-o fut, dar gandeam eu ca era mai bine sa pastram relatiile dintre proprietar si chiriasi in limite decente.
Cand aveam nevoie sa fut vreo pizda, ma duceam la tara la o vecina a lui Mitel, care era fata batrana, nemaritata, dar care inghitea pula, mai ceva ca una maritata. In rest, laba si pulile lui Dorel, Mihai, Raul si Alex, cand mai venea din cand in cand.

In timpul mesei cu Mariana si Raul am discutat diferite probleme, intre care mi-au spus si de rezultatul spermogramei.
Dezbatand subiectul, Raul imi zice:
- Dane, uite de ce te-am chemat! Socotesc ca noi suntem destul de prieteni ca sa imi permit sa te rog ceva. Nu vreau sa apelez la altcineva, pentru ca nu vreau sa se auda.
Am vrea ca sa ne scoti tu din necazul asta cu copilul, mai ales dupa ce mi-ai povestit tu de aventurile tale pe la Iasi si Vaslui.
Am discutat cu Mariana si e si ea de acord, asa ca in timpul cat este plecata mama-soacra la Bucuresti, tu sa stai cu noi aici sus. Dormim toti trei impreuna, ca patul este incapator si vreau s-o lasi pe Mariana gravida.
In timpul acestui expozeu, Mariana a tinut privirea in jos, inrosindu-se la fata.
- Ei, ce zici, esti de acord?
- Raul, nici nu indraznesc sa refuz un prieten, mai ales aflat la ananghie cum sunteti voi, asa ca raspunsul meu e afirmativ.
- Bine, atunci du-te in baie, fa in dus, vezi ca acolo e si un halat al meu si vino in dormitor. Noi te asteptam acolo pregatiti!
N-am asteptat sa-mi zica de doua ori, asa ca m-am dus repede la baie, am facut dusul si imbracat doar cu halatul, am intrat in dormitor, unde cei doi erau in pat. Mariana era invelita pana la gat intr-un cearsaf, iar Raul, in pula goala, dezvelit, o mamelea pe sub cearsaf.
Cand l-am vazut pe Raul cum arata, mai ca imi venea sa ma reped cu gura in pula lui, dar nu voiam sa stric impresia Marianei, care sigur, nu stia ca Raul isi golise coaiele si in gura mea.
M-am asezat in pat de partea cealalta, Mariana fiind acum incadrata de noi doi.
Raul a inceput sa traga in jos cearsaful de care Mariana tinea cu o mana, cu cealalta acoperindu-si ochii.
- Hai iubito, lasa cearsaful sa cada ca sa vada si Dan ce corp perfect ai.
- Vai scumpi, mi-e rusine!
- N-are de ce sa-ti fie rusine iubito, pentru ca timp de doua saptamani ai sa ai doi barbati, ai sa vezi ce bine ai sa te simti!
Si tot sarutand-o, Raul si-a descoperit comoara, care intr-adevar arata superb. Avea sanii ca doi pepenasi, care sub mangaierile lui Raul isi umflase bumbisorii din varf, iar in partea de jos se vedeau doar flocusorii aurii de la pizda, Mariana tinandu-si picioarele stranse.
Eu aveam deja pula sculata si atras de privelistea celor doua bulane stranse, am intins mana si mi-am bagat-o printre ele, Mariana slabind stransoarea si facandu-i loc mainii.
Raul o saruta in continuare si-i mangaia sanii, in timp ce doua degete ale mele patrunsesera printre flocusori si buzele mari, indepartasera si buzele mici si mangaiau excrescenta careia popular i se zice lindic, acesta intarindu-se si marindu-se sub mangaierea degetelor mele.
Mariana se axcita si-si indeparta tot mai mult picioarele, gemand si oftand sub asalturile noastre.
- Lasa s-o fut eu intai, imi sopteste Raul.
Eu atunci m-am ridicat ducandu-ma in spatele lui, in timp ce el se posta intre picioarele iubitei lui sotii. Ma uitam la bucile lui pe care le-as fi pupat, la santul dintre buci intunecat de parul carecrestea acolo, admiram perineul si coaiele pline, totul acoperit cu floci negri-roscati si pula pe care de atatea ori o supsesem care intra printre flocusorii blonzi, indeparta buzele mari, freca lindicul patrunzand printre buzele mici si inainta in strafundurile calde si umede ale pizdii Marianei, care tresalta din fund, venind in intampinarea pulii lui Raul.
Era ca o epopee a iubirii profunde ce e greu de descris in cuvinte, era o placere sa privesti unirea untr-un singur trup a doua corpuri tinere si pline de viata.
Raul si Mariana dansau jocul vechi si totusi nou al dragostei in gemete, oftaturi si soapte de dragoste, ceea ce le facea si mai mare pofta de iubire.
Acel dans al trupurilor infierbantate dura de ceva timp, iar eu fascinat si excitat in acelasi timp, nu mi-am mai putut stapani pornirile de gay si am inceput sa ling si sa pup perineul si coaiele care se zbateau la gurile pizdii, producandu-i lui Raul o ejaculare bogata, manifestata prin spuma alba care se forma sub pula care intra si iesea ca turbata.
Mi-am bagat capul intre picioarele lui Raul si la ultima cursa i-am luat pula in gura, inghitind si eu un jet de sperma.
Vazand gestul meu, m-a prins cu o mana de ceafa si mi-a bagat pula pana-n gat, eu fiind cu nasul in flocii de la pula si aspirand acel miros inconfundabil de floci transpirati.
Dupa ce i-am curatat pula sugand-o, imi sopteste:
- Intra-n ea, da-i batai!
Excitat, n-am astepta alt indemn si strecurandu-ma printre picioarele lui in timp ce el se retragea, mi-am ba...



    Login