Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.54 Intalnirea marelui blond
Autor : bigsuck - 2015-03-09
Citita de 2385 ori - Nota 2.50 (4 voturi)
In ceea ce priveste serviciul meu, eram si nu prea eram multumit de el, intrucat eu fiind de formatie chimist, nu prea aveam legatura cu partea textila, chiar daca lucram in domeniul vopsitoriei fibrelor chimice., care oricum implica chimie.
Insa eram inconjurat de prea multe femei, mai toate erau maritate, si cum era mai greu de facut rost de pizda de la ele, nu aveam nici un avantaj invartindu-ma intre atataea muieri.
M-am transferat intr-o alta sectie din Combinat unde "fabricam" apa, adica tratam apa pentru fabricarea fibrelor chimice.
Acolo lucrau exclusiv numai barbati, in ultimii ani, inainte de a ma pensiona, angajase si femei.
Primul dintre noii colegi cu care am dat ochii, a fost EL, marele blond, numindu-l asa numai in sinea mea, deoarece era inalt, frumos, par blond carlointat, ochi albastri, o zeitate de barbat nu alta! Il chema de fapt Nicu, dar spre prima mea dezamagire, era casatorit cu o laboranta. Mai tarziu am devenit prieteni de familie, ea decedand in urma unui avort autoprovocat in perioada de trista amintire cand Ceausescu pusese toti procurorii pe capul bietelor femei, ca sa inmulteasca populatia tarii.
Legatura dintre noi se produsese in momentul cand l-am ajutat sa-si faca temele la limba franceza, el fiind la liceul seral.
Ca o completare la datele despre mine, pot spune ca eram un autodidact, in sensul ca de cand eram la Onesti incepusem sa invat limba engleza, dupa o carte ce aparuse atunci in librarii, intitulata "Invatati Limba Engleza fara profesor". Aveam prietene cu care corespondam in Anglia, in Polonia si in Germania. Pe timp ce inaintam in cunoasterea limbii engleze, observam ca textele in limba franceza care imi picau in mana, mi se pereau o joaca de copil. De cand locuiam in oras, imi facusem niste prietene , doua batrane evreice pe care le mai ajutam uneori si care primeau ziare si reviste frantuzesti de la prieteni de-ai lor din Franta, astfel largindu-mi mult cunostintele de franceza. Era ca a doua limba a mea, prinsa dupa ureche si din reviste, ajungand la momentul cand sesizam orice greseala gramaticala facuta de noul meu prieten si coleg de munca.
Trebuie sa va spun ca nu ajum ajuns sa ma bucur de pula lui, decat foarte tarziu, dupa cativa ani, cand dupa o operatie de ulcer, mi-a aratat cum ii crescuse iar parul de pe burta si flocii de la pula.
Pana atunci tanjeam dupa pula lui in tacere si ma rugam la Dumnezeu sa apara momentul acela de vis, cand o sa ma pot bucura si eu de trupul lui de barbat frumos.
Momentul acela s-a petrecut la serviciu, fiind singuri intr-o anexa a depozitului de reactivi.
Probabil el sesizase mai demult ca eu il priveam cu gura cascata cand se schimba si ca am ceva tendinte homo, iar in perioada aceea el isi cam pusese capastru la pula, in sensul ca trebuia s-o protejeze pe nevast-sa sa nu ramana gravida, astfel ca nu s-ar fi dat inapoi daca gasea un loc cald in care sa-si goleasca coaiele.
- Danut, vrei sa vezi cat mi-au crescut flocii la pula?
Pe mine incepuse sa ma ia cu calduri, dar am facut pe neinteresatul:
- Ei, ce poate sa fie? Niste floci ca toti flocii!
- Hai, nu te mai preface, ca vrei sa-i vezi! Doar te-am vazut de-atatea ori ca numai ca nu-ti curgeau balele, atunci cand ma dezbracam sa ma schimb! Ia uite ce flocusori frumosi si creti am aici!
Eu ma inrosisem cred, simteam ca ma incalzisem si ramasesem cu ochii pironiti la ceea ce-mi arata Nicu: o burta paroasa sub care abia se mai vedea urma taieturii, la pula floci din abundenta, iar pula in stare aproape erecta.
- Hai, vino si pune mana pe ea ca nu te musca, ma indemna Nicu zambind.
M-am apropiat tremurand si aproape rugandu-ma:
- Te roog, daca tii cat de cat la mine si la prietenia noastra de atataia ani, lasa-ma s-o iubesc, mi-e dor de ea, tanjesc mult dupa ea!
- De cand astept eu sa vina momentul asta, ca de catva timp ma chinui cand fut femeia, ca atunci cand e mai bine, trebuie sa scot pula si sa variez afara. De catva timp m-am gandit la tine!
- Da Nicule, dragul meu prieten, o vreau, o iubesc, te iubesc, vreau sa-ti inghit malastroaca din coaie, de-acum gura mea e la dispozitia pulii tale, orcand vrei poti sa ma futi in gura!
Si m-am lasat in genunchi, l-am cuprins cu bratele peste bucile paroase si mi-am infundat fata in flocii de la pula, pupand tot ce gaseam in calea gurii mele: floci, pula, coaie, eram de neoprit.
Pula i se intarise complet si dupa cateva minute de luat in gura si lins frenul cu limba, am primit suvoaiele de sperma, care parca nu se mai sfarseau, spre bucuria mea. Inghiteam sugand in acelasi timp si aspiram mirosul din floci, in timp ce Nicu ma tinea de cap, indesat strans la pula lui.
Dupa ce a terminat, inca ma mai tinea la pula, in timp ce o mana de-a mea ii mangaiau coaiele, iar cealalta cotrobaia intre buci, jucandu-se cu flocii din jurul anusului.
- Iti plac si coaiele mele?
- Ador tot ce ai tu intre picioare, iti iubesc si gaozul pe care mi-ar placea sa ti-l ling, dar aici n-avem loc de desfasurare.
- Nu-i nimic, si-asa nevasta-mea e schimbul trei, asa ca dupa ce adoarme trupa, vin la tine si te las sa ma iubesti cum vrei si pe unde vrei!
Pupandu-i inca odata pula care-mi daduse samanta dupa care tanjeam, s-a imbracat si veseli amandoi, ne-am dus in hala unde ne desfasuram activitatea zilnica.
Noaptea, pe la ora 23, aud soneria de la usa. Fiind in asteptare, nici nu stiu cand am fost la usa sa-i deschid.
I-am sarit imediat in brate, sarutandu-l si nestiind cum sa-l dezbrac mai repede
Din holul de la intrare si pana in dormitor, erau insirate numai haine de-ale noastre, sarutandu-ne si dezbracandu-ne in acelasi timp.
In pat am ajun complet goi, iar mainile mele nu se mai saturau de pipait locuri de pe trupul lui, care in conceptia mea trebuiau cercetate in amanunt., in acelasi timp sarutand fiecare locsor ce-l pipaiam.
Nicu se lasa intors pe toate partile, pula i se facuse beton, iar momentul placerii nu mai putea sa intarzie, asa ca dupa ce i-am lins flocii dintre buci, mi-am bagat capul printre pulpele lui si luandu-i cate un coi in gura i-l sugeam, ceea ce-l facea sa ofteze adanc, dupa care i-am inghitit pur si simplu pula, asa de repede i-am luat-o in gura si proptindu-mi-o in gat.
Ma zbateam cu pula lui in gat, in sensul ca-i dadeam contre cu gura in pula, in acelasi timp framantandu-i bucile.
Nici de data aceasta n-a fost nevoie sa muncesc mult, ca iar am primit ofranda cea mult asteptata, si parca era mai buna ca oricand.
- Nicule, te iubesc de nu mai pot, m-ai facut cel mai fericit!
- Si tu m-ai facut fericit, n-am mai simtit atata placere la futut de multa vreme!
- Ti-am zis ca gura mea e acum a pulii tale, poti s-o futi cand vrei!
- Da, dar eu vreau ceva mai mult, vreau sa-ti fut gaozul! Sunt sigur ca nu sunt primul care te fute-n cur!
- Bineinteles ca n-am stat virgin pana acum, asa ca sunt al tau!
- Pana cand mi s-o mai scula pula, ia treci si ma linge in gaoz, ca asa te-ai laudat azi!
Si asezabdu-se cu bucile in sus, si le-a departat cu mainile, lasand sa se vada un sant plin cu floci blonzi inconjurand un anus rozaliu care pulsa, asteptand sa fie mangaiat de o limba nesatioasa.
Am inceput sa pup si sa ling acel sant, incercand sa patrund cu limba intre acei muschi radiali, care nu-mi dadeau voie sa inaintez. Vazand ca n-am sorti de izbanda, am inmuiat un deget in gura si l-am introdus in in acel anus, dupa care il scoteam si-l lingeam in acest timp Nicu gemand a durere amestecata cu placere.
Am continuat asa, pana cand am intrezarit posibilitatea ca acei muschi sa-mi lase limba sa patrunda inauntru.
Mi-am afundat iar fata intre bucile acelea paroase si insistand, am reusit sa bag limba pe jumatate in anus, cu buzele lipite incepand sa sug toate sucurile din interior.
Sprijinit doar in cap si genunchi, Nicu ma strangea cu mainile, apasandu-mi capul intre bucile lui, dandu-mi de inteles ca-i placea ceea ce-i faceam.
Cand i s-a sculat pula din nou, m-a lauat la umeri-craci, patrunzand adanc in mine si circa zece minute, m-a futut pana si-a lasat spuma alba a dragostei in interiorul intestinelor mele.
Dupa un dus fierbinte, ne-am culcat, eu afundandu-mi fata in parul de pe pieptul lui, sarutandu-l, drept multumire pentru momentele placute ce mi le oferise.
Pe la 4 dimineata, s-a imbracat si a plecat, nu inainte de a-si mai fi golit coaiele inca odata in gura mea nesatula.
Dimineata urma sa...



    Login