Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.53 Departe de obarsie (2)
Autor : bigsuck - 2015-02-24
Citita de 4141 ori - Nota 5.58 (24 voturi)
La COMBINATUL DE FIBRE SINTETICE Savinesti lucram in Departamentul de Cercetari, unde lucrau cele mai destepte creiere care erau capabile sa gaseasca noi aplicatii in industria fibrelor chimice.
Nu vreau sa spun ca eu faceam parte dintre acele creiere, dar era nevoie si de muncitori care trebuiau sa puna in aplicare ceea ce le debitau mintile inginerilor care lucrau in acel departament.
Locuind la tara, posibilitatile igienice erau destul de precare, motiv pentru care toti cei care eram "tarani", profitam din plin de baile cu dusuri din cadrul Combinatului.
In acest fel am avut ocazia sa vad multe pule de diferite "calibre" care imi faceau o pofta nebuna.
Ma abtineam insa, multumindu-ma cu pulele Gotcanilor care ma alimentau din plin.
Cat timp Nelu era in armata, Mitel s-a casatorit, ceea ce mi-a redus din numarul pulelor ce le avem la dispozitie.
Bineinteles, Nelu n-a fost invoit sa vina la nunta lui frate-su, iar dupa nunta, eu mi-am cautat gazda in oras, incepand sa traiesc din nou pe cont propriu, adica fara sa am in spate o familie.
Am gasit gazduire la o vaduva, care avea cam 40 de ani si care avea multi baieti in gazda (oare de ce numai baieti?), mie oferindu-mi o camera in care mai locuia un elev de la Scoala Profesionala care avea 16 ani.
Baiatul, Valer era de prin apropiere de Targu Neamt si arata destul de bine, era un brunet foarte barbat dezvoltat sexual.
Dormeam impreuna intr-un pat tip studio, foarte incapator si ca de fiecare data cand dadeam de un tip nou, nu ma puteam stapani sa nu incerc sa-i bag mana la pula, acelasi lucru facand si cu Valer.
Parca tuna si-i aduna, asa am nimerit peste baieti care nu mi-au dat mana la o parte cand le luam coaiele in mana.
Din prima noapte cand am dormit impreuna, am si bagat mana in chilotii lui Valer, acesta lasandu-ma sa ma joc cu pula lui, care ce-i drept era destul de mare, cat despre floci, avea din belsug.
Cand datorita frecarii (pur si simplu ii faceam laba), pula a fost pe cale sa ejaculeze, Valer s-a intors cu fata spre mine si incalecandu-ma peste cap, mi-a bagat pula in gura si a inceput sa ma futa in gura in timp ce pula ejacula din plin.
Incepand din acea noapte, pula lui Valer statea in gura mea, dupa ce-mi dadea slobozul cuvenit.
Intr-o alta camera stateau alti doi baieti, Dorel si Mihai care aduceau cam la fiecare sfarsit de saptamana, "fete" care erau luate la pula pana luni, cand erau date pe usa afara de madam Dora, gazda noastra.
Mai facea ea galagie, ca sa nu mai aduca fete, ca-i face casa de ras si cate altele.
Alaturi de madam Dora, aveau casa doi invatatori pensionari care noaptea n-aveau somn si se uitau cine intra si cine iese de la madam Dora. Ei ii raportau gazdei noastre toate "miscarile de trupe (trupuri)", care aveau loc in noptile sfarsitului de saptamana.
Cu toate acestea madamei Dora nu i-ar fi convenit sa-i dea afara pe cei doi baieti futaciosi, pentru ca avea castig bun de la chirii.
Intr-o vara, Valer venise sa dea o corijenta la scoala, si fiind cald se urcase pe acoperisul casei, unde o parte era plat si facea plaja cu inca in baiat, care si el venise sa dea corijenta.
Madam Dora nu era acasa, asa ca nu stia ca pe acoperis era loc de plaja.
M-am dus si eu langa ei si dracul de Valer, ca sa ma incite, isi lasase slipul in jos si-si expusese bucile paroase la soare, privindu-ma din cand in cand.
Ma infierbantasem, nu atat de la soare cat de la imaginea celor doua trupuri goale, unde si Nicu, baiatul cu care venise Valer, etala o imflatura mare in zona genitala, acoperita de slip. Eu catre Valer:
- Nu vrei sa mergem in camera? Sa nu te arzi de la atata stat la soare!
- Vin, daca vine si Nicu cu noi! Vezi ce are acolo, si-mi arata umflatura din slipul acestuia.
Inebunit de pofta, raspund:
- Sigur ca da, va vreau pe amandoi!
Auzind raspunsul meu, se ridica amandoi, coboram si intram in camera si nici n-am inchis usa bine ca cei doi isi dau slipurile jos, etalandu-si pulele erecte.
Aveam in fata mea doua pule, una bruneta si una blonda si nu stiam pe care s-o iau mai intai
Culcandu-ma in pat, cei doi s-au asezat unul de-a dreapta si unul de-a stanga mea si au inceput sa ma bata cu pulile peste gura. Am sfarsit prin a le lua pulile la laba si a le inghiti sperma, in noaptea aceea bucurandu-ma de cele doua pule de nenumarate ori.
Intr-o alta zi, sfarsit de saptamana, Valer a venit cu un baiat, care mai tarziu l-am vazut in Combinatul unde lucram, fiind porogramata o mica orgie in camera la Dorel si Mihai. Acestia adusesera o "fata", care urma sa fie luata la pula pe rand, intre acestia fiind si Valer.
Era intuneric, cred ca era cam zece seara si Alex, baiatul adus de Valer, astepta impreuna cu noi, momentul intrarii lui in camera celor doi unde avea loc mica orgie.
In asteptare, ne arata ce pula are, care era intr-adevar impresionanta. Era ras complet la pula si pe coaie si in toata zona genitala, spunand ca avusese paduchi lati, agonisiti de la o curva.
Pe la unsprezece si jumatate noaptea, intra in camera Mihai, complet in pula goala, zicandu-i lui Alex sa se duca el.
Chestia era ca Mihai sa iasa zicand ca se duce la wc, insa in locul lui intrand altul, in cazul de fata Alex, ca sa nu intre curva in panica si sa fuga, daca vede atatia insi la curul ei.
Si-acum ma intreb de ce au facut aceasta regie, deoarece se simte diferenta dintre o pula si alta, chiar pe intuneric fiind..
Pe la unu jumatate din noapte, vine Alex si-l trimite pe Valer, tot in pula goala.
Mihai si Alex au ramas in camera cu mine si s-au culcat, eu fiind intre ei.
Mihai era un tip subtirel, saten spre blond, dar foarte paros, fiind acoperit de par de la gat pana la pula care la prima vedere ii puteai zice putza, asa era de mititica, toata ingropata in floci.
Cand m-am vazut intre cei doi masculi, m-a apucat un tremur incontrolabil, de credeai ca aveam friguri, asa de mult ii doream. Baietii si-au dat seama ce e cu mine si ca sa ma scoata din aceasta stare, Mihai m-a tras langa el, m-a lipit cu fata de pieptul lui paros zicandu-mi:
- Ce-i cu tine? Vrei pula? Hai sa-ti dea tata pulica lui!
Luati ca varsta, niciunul din cei trei, Mihai, Dorel si Alex, nu depaseau varsta mea, eu avand in perioada aceea douazeci si sapte de ani.
Dar tonul protector care-l adoptase Mihai, era sa ma linisteasca, iar eu ca un copil cuminte, ii pupam blana aceea deasa de pe piept, coborand la pulica lui, nepasandu-mi ca era mica, voiam o pula sculata in gura, care sa-mi dea ceea ce voiam eu.
Dar ce sa vezi, intre picioarele lui Mihai era dita-mai pula, nu atat de lunga, cat era de groasa, bucuria mea neavand margini. Am luat-o imediat la smocotit, acesta neintarziind sa-si verse slobozul mult asteptat Eram adancit in alintat pula lui Mihai, cand Alex ma apuca de umar si ma intoarce spre pula lui care era foarte erecta.
N-am mai stat sa ma gandesc ca a avut paduchi lati si am inceput sa pup toate zonele unde ar fi trebuit sa fie floci, ii luam coaiele in gura si i le sugeam, dar pula fiind nerabdatoare sa intre intr-un loc cald, mi-a patruns imediat in gura si cauta sa intre dincolo de omusor.
Ma inecam, fornaiam incercand sa respir pe nas, dar nu reuseam sa-i fac loc mai departe, mii nile mele ii cantareau coaiele destul de mari si grele, fapt ce a facut sa-mi fie improscat gatlejul cu jeturi de sperma care se scurgeau in jos spre esofag.
In noaptea aceea am dormit intre cele doua pule, cu miros de pizda, dar nu-mi pasa eram fericit!
Dupa amiaza ma intreaba madam Dora ce a fost defilarea aceea de barbati goi intre cele doua camere.
Distanta dintre ele fiind mare, aflandu-se in doua corpuri de cladire diferite, trecerea era prin curte, in "admiratia" invatatorilor pensionari.
I-am zis gazdei ca eu nu stiu nimic, pentru ca eu am dormit.
Sigur ca nu m-a crezut, dar a lasat-o moarta.
In septembrie cand a venit Valer la scoala, eu m-am bucurat, pentru ca imi venise pula care ma alimenta, cu toate ca din cand in cand Mihai imi mai facea placerea sa ma afund cu gura in flocii lui.
Intr-o zi nu mai aveam curent electric si busoanele erau in casa la madam Dora, m-am dus pe o terasa la ea unde era o fereastra deschisa si am strigat-o.
N-a raspuns, cu toate ca stiam sigur ca e acasa, pentru ca o vazusem mai devreme prin curte si n-o vazusem plecand nicaieri.
M-am apropiat de fereastra si pe langa perdeaua putin trasa, ce mi-a fost dat sa vad: madam Dora era intinsa pe pat cu capotul descheiat, iar Valer ea cu o mana pe mamele pe care le freca, iar cu cealalta era cu degetele bagate in pizda care statea ranjita, asteptand pula.
N-am mai strigat si tarsaind pasii, facandu-ma ca plec, m-am intors usor inapoi si am continuat sa ma uit prin fereastra deschisa.
Valer se dezbracase si isi plimba pula sculta, cea pe care o supsesem de atatea ori, pe la gura madamei Dora, care nu pregeta s-o pupe, dup care, Valer s-a bagat intre picioarele femeii si a bagat pula in pizda aceea dornica de pula.
O futea in draci de se zguduia patul, in timp ce-i cerea sa nu-i mai ceara bani de chirie, in schimb el sa-i dea pula, ceea ce madam Dora a acceptat in fierbinteala futaiului.
Ma uitam la coaiele care se zbateau intre buzele pizdii largi a madamei Dora si-mi era ciuda ca slobozul care mi s-ar fi cuvenit mie, il varsa in pizda aceea nesatioasa.
Cand a venit Valer in camera, parca era alt om. Pasea mai increzator, era mai plin de el, era barbat.
N-am pomenit nimic despre ceea ce vazusem, nici el n-a adus vorba despre ce se intamplase intre el si gazda, doar ca Valer nu prea mai voia sa-mi mai dea pula, ajungand in final sa-mi zica, ca sa-i dau ceasul de la mana daca vreau pula lui.
M-am enervat grozav si i-am zis ca ma cac pe pula lui, ca nu-mi mai trebuie, el replicandu-mi ca o sa le zica lui Dorel si Mihai ca eu sunt homosexual.
Cand le-a zis celor doi despre mine, acestia l-au luat la injuraturi si mai sa-l bata, zicandu-i ca pana acum a profitat de mine, iar acum cand a dat de pizda madamei, se razbuna prosteste.
Valer a ramas pe...



    Login