Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.52 Departe de obarsie (1)
Autor : bigsuck - 2015-02-23
Citita de 3914 ori - Nota 5.76 (17 voturi)
Intors la Onesti, mi s-a parut ca am lipsit mult timp, asa de calduroasa a fost primirea colegilor de apartament, chiar daca nu avusesem relatii mai apropiate, nici decum intime cu niciunul din ei. Cu Nelu, colegul meu de camera, nu pot sa spun ca aveam relatii intime (asta in conceptia mea), chiar daca ma chinuia lasandu-ma sa ma joc cu bijuteriile lui.
Iar venisem la chinul lui Nelu, si ca sa mai indulcesc amarul, ma mai duceam pe la Aglaia, sora Mariei.
Cand am ajuns acolo, Aglaia nu era acasa, era dusa la sor-sa care se simtea rau, usa fiindu-mi deschisa de Ghita, care era in pula goala, cu pula plina de sange, dar inca sculata.
- Hai intra repede, ca n-am timp sa te astept, imi zice acesta grabit.
Eu eram tinta cu privirea la pula lui, din care se prelingea pre-cum-ul, in jurul capului avand sange amestecat cu prec-cum si alte sucuri.
- Dar ce naiba ai facut de ti-e pula insangerata, il intreb eu.
Fara sa zica o vorba, ma ia de mana si ma duce in dormitor, unde pe pat, statea rasturnata Maria, fiica-sa cea mare, goala complet, care ii daruise lui taica-su, tot ce avea ea mai de pret:
fecioria ei! Buzele pizdii erau inrosite de sangele scurs de la ruperea himenului.
- Sa nu crezi ca eu am vrut neaparat sa-i rapesc fecioria, dar obosit, m-am culcat putin cand am venit de la servici si am adormit si m-am trezit ca ea se juca cu pula si coaiele mele, implorandu-ma s-o fut, ca ea ma iubeste si ca vrea sa fiu cel care o s-o faca fericita pentru prima oara. I-am explicat ca o s-o doara, dar ea dandu-si capotelul jos, s-a intins pe pat cu picioarele desfacute, rugandu-ma s-o iau. Trebuia sa fiu de piatra sa refuz asa trufanda, asa ca i-am facut cheful!
- Si nu te-a durut fa, o intreb eu pe proaspata femeie.
- Pe langa placerea de a avea frumusetea asta de pula in mine, durerea n-a mai contat, mi-a raspuns ea.
Avea, cred dreptate, caci daca si ea a apreciat pula lui Ghita cat o apreciam eu, era de inteles.
- Acum trebuie sa termin ce am inceput, zice Ghita, si bagandu-se iar intre picioarele Mariei, ma uitam cum drugul acela gros, se afunda intre buzele insangerate ale pizdei tinere a fiicei lui, pana cand flocii aspri de la pula lui Ghita, s-au impreunat cu pufusorul ce acoperea acea pizduta tanara, careia ii facuse inceputul.
Mie mi se sculase pula cat parul, dar eram fascinat cum iintra si iesea pula aceea groasa din gaura insangerata care se mula perfect pe ea, coaiele plesnind bucile fetei la fiecare intrare a pulii.
Priveam din spatele lui Ghita, acesta oferindu-mi imaginea acelor buci paroase, cu santul paros dintre ele care isi continua podoaba flocilor acoperind perineul si coaiele bogate care urmau a-si descarca dulcea povara in proaspata gaura inaugurata.
Inebunit de dorinte contradictorii in care se amestecau futaiul proaspetei pizde cu linsul acelui gaoz paros, m-am aplecat si cuprinzand cu buzele grosimea pulii care continua intre coaie si gaoz, sorbeam picaturile de transpiratie ce umezeau flocii dn acel loc, ceea ce i-a provocat ejacularea pulii lui Ghita.
Acesta s-a infipt mugind in Maria, care si ea a ajuns la orgasm, pe langa pula tasnind amestec albicios de sperma cu lichid orgasmic, cu usoare fire rosiatice de sange.
Maria era scuturata de convulsii, in care plansul era amestecat cu ras, exprimandu-si bucuria de a fi obtinut ceea ce dorea demult.
Ghita statea afundat in pizda ei, inca strangand spasmodic din buci, ca sa elimine cat mai multa sperma.
S-a ridicat apoi de pe Maria si s-a dus la baie sa se spele.
Maria a ramas intinsa, cu ochii inchisi, rememorand probabil placerea orgasmica, din pizda curgandu-i slobozul bogat ce-l varsase Ghita in locasul dornic si fierbinte.
Mie imi "murise" pula la vederea acelui amestec alb-roziu si am plecat fara sa mai anunt stapanul casei ca plec.
M-am dus de m-am plimbat prin parcul orasului si coborand scarile in partea de jos catre zona de confluenta a Trotusului cu Oituzul, m-am intalnit cu dl. Marcel Bondea, tatal lui Puiu.
- Mai Daniel, ce mai faci? Care mai e viata ta? Iti mai plac barbatii sau ai devenit om seros?
- Adica ce vreti sa spuneti, ca atunci cand v-am satisfacut placerile si d-tale si lui Puiu, eram neserios?
- Aaa, nu! N-o lua asa! Dar stii ca majoritatea ii socotesc pe cei ca tine neseriosi!
- Tot n-am inteles! Pe cei ca mine? Dar d-ta unde te incadrezi? Cumva, marea majoritate e in rai, eu si cei ca mine suntem in infern, iar d-ta si altii ca d-ta sunteti in purgatoriu, sau ce? Cred ca si d-ta esti in aceeasi barca cu mine, dar hai sa lasam discutiile astea "filosofice" si zi-mi ce mai fce Puiu.
- Aa, Puiu e in armata, cred ca se libereaza peste vreo doua luni!
- Apropo, de discutia avuta inainte: si Puiu e in aceeasi barca cu mine si cred ca a inghitit la pule acolo de s-a saturat!
- Nu cred, ca acolo e disciplina, nu e de joaca!
- Ha, ha, ha ha! Spune-o altora, nu mie care am avut la pula de supt in armata, de uneori nu faceam fata! Si sa stii ca prima pula supt acolo a fost a comandantului meu, un capitan, chiar in tren spre unitate mi-a dat-o, asa ca nu crede ce-ti spune unul si altul si asculta-ma pe mine, care am trait asa ceva!
D-nul Bondea ramasese perplex, ne venindu-i sa creada. Ca sa-i mai "indulcesc bomboana", am continuat:
- Cand o veni Puiu acasa, sa-i controlezi gaozul, sa vezi cat e de lasc, apoi mai vorbim!
Cu o grimasa de amaraciune pe fata, imi arunca o intrebare:
- Nu vrei sa mergi pe la mine?
Stiind ca l-am amarat destul si temandu-ma sa nu puna la cale vreo razbunare, l-am refuzat, oarecum "elegant":
- Si ce sa fac la d-ta? Esti om serios, ai femeie, ai copil, care nu se stie daca e al d-tale sau al lui Puiu, sau mai stii? Poate fi si al meu!
Si am plecat lasandu-l sa-si planga soarta, ca eu aveam a o plange pe a mea, gandindu-ma la Nelu si la pula lui, pe care inca nu pusesem gura.
Dupa o plimbare prin parc, m-am intors acasa unde ma astepta Nelu, care mi-a zis sa-mi fac bagajul sa merg cu el la ai lui in Neamt, sa le facem o vizita.
Eu fiind incantat ca mai vad si alte tinuturi (nici nu ma gandeam in acel moment ca o sa ma stabilesc in acea zona), m-am pregatit uitand de oful meu si iesind la ramificatia de dupa podul peste Trotus, unde se despart drumurile catre Tg. Ocna si Bacau, am facut semn la un "ia-ma nene" si cu zece lei am ajuns la Bacau, de unde tot cu zece lei, tot un "ia-ma nene" ne-a dus pana in localitatea de langa Piatra Neamt, unde locuiau parintii lui.
Acolo, in afara de parinti, mai avea trei frati dintre care unul mai mare, abia liberat din armata, care lucra la Combinatul de Ingrasaminte Chimice si doi mai mici care erau la scoala.
Ca o paranteza va pot spune de pe acum ca celor doi, care erau la scoala, peste ani, le-am gustat si lor pulele.
Erau o familie cu multe rude, in timp facand cunostinta cu toti.
Am vizitat Piatra Neamt, care era la vremea aceea, inca un targ de provincie, dar care era in plina dezvoltare datorita Combinatelor de Ingrasaminte Chimice si de Fibre Sintetice.
Vazand Combinatul de Fibre Sintetice, cat de curat arata fata de Rafinaria de la Onesti unde lucram eu, mi-am jurat sa fac tot posibilul sa ma mut acolo, pentru ca imi placuse si orasul, dar si pentru ca speram sa ma bucur totusi de pula lui Nelu.
Oricum, m-am bucurat de primire frumoasa din partea familiei lui Nelu, fiind multumiti ca aveam oarecum grija de el, eu fiind cu cinci ani mai in varsta decat el.
Intorsi la Onesti, n-am obtinut pula lui, tinandu-ma ca pe ace, eu fiind indragostit nebuneste de el.
Cred ca aceea a fost singura data in viata cand am fost indragostit cu adevarat de cineva, dupa aceea avand ca si pana atunci relatii pasagere, doar pentru satisfacerea nevoilor sexuale.
El intre timp isi facuse relatie cu o fata si cred ca o futea pe aceea, pe mine lasandu-ma sa ma perpelesc la foc domol, cand il vedeam ca pleaca la intalnire.
Intr-o zi ne trezim ca vine in vizita un var de-al lui, care lucra la o intreprindere de telecomunicatii, fiind de aceeasi varsta cu el. Acesta, tot Nelu, inca nu-si incepuse viata sexuala si voia cu orice pret sa futa, indiferent ce.
Trebuie sa va spun ca toti ai lor erau frumosi, putandu-te foarte usor indragosti de ei. Nici acest Nelu nu facea exceptie, asa ca eu vazand cam in ce ape se scalda, am facut tot posibilul sa incep o relatie cu el, ca voiam sloboz de-al or.
Cand Nelul meu era dus la intalnire, varul sau a venit, moment in care eu mi-am pus in gand sa nu-l las sa plece pana nu-i inghit samanta.
Tocmai bine ca in noaptea aceea Nelul meu a ramas la gagica, eu urmand sa ma consolez cu var-su.
Dupa ce am fost la restaurant unde am mancat si am baut, l-am adus la mine si fiind intr-o dispozitie buna, nu mi-a fost greu sa-l dezbrac si sa incep sa-l sarut, pula imediat sarindu-i in cap, cum se zice.
Ca si var-su, nu abunda in pilozitate, dar era foarte dulce la sarutat, iar pula avea tot ce-i trebuie ca sa futa, adica si coaie, si sperma si erectie foarte buna.
I-am luat la pupat pula si coaiele si fiind foarte excitat, nu i-a trebuit mult sa-si golesca samanta, avand o abundenta care m-a surprins, probabil fiind si prima ejaculare provocata de un locas cald cum era gura mea.
Am crezut ca nu se mai termina, asa pulsa pula lui in gura mea, eu inghitind, satisfacut de gustul si abundenta slobozului.
In noaptea aceea m-a mai multumit de doua ori, avand parca tot aceeasi abundenta, ca nu mai lasam pula din gura, efectiv, dormind cu ea in gura, ceea ce l-a multumit nespus.
Dimineata m-a intreat daca si lui var-su i-o inghiteam tot asa lacom.
Cand a auzit ca ma plang, ca nici n-am pus gura pe ea, a zis ca trebuie sa fie batut in cap, avand asa prieten la dispozitie, care-l iubea cum il iubeam eu si sa nu profite.
In timp, chiar daca-si facuse si el prietena pe care o futea, nu uita sa maai treaca si pe la mine, sa ma multumeasca cu ce avea el mai bun in coaie.
In primavara urmatoare mi-am facut lichidarea de la Rafinaria Onesti si m-am angajat la Combinatul de Fibre Sintetice Savinesti, locuind tot la familia lui Nelu, el ramanand la Onesti, avand contract incheiat de scoala cu Combinatul de Cauciuc Sintetic unde lucra.
El mai venea pe acasa si pleca iar la Onesti, lasandu-ma pe mine cu inima fripta.
Relatia dintre el si fata aceea se intarise, mai tarziu finalizandu-se prin casatoria lor, dupa ce el facuse stagiul militar, dar eu eram mutat cu locuinta in Piatra Neamt si nu m-am dus la nunta lor care avea loc undeva prin Vrancea.
Cat am stat la familia lui, eu dormeam cu fratele mai mare al lui Nelu, lucru ce a intarit legatura dintre noi doi, pentru ca avand langa mine un barbat tanar, nu m-am putut stapani si i-am bagat mana la pula, asteptand sa ma respinga, ba poate sa iau si vreo bataie.
Mitel s-a intors catre mine si cum eu eram cu pula lui sculata in mana, mi-a impins capul in jos, intre picioarele lui.
Bucuria mea, ca aveam din nou pula de supt si cum spre deosebire de Nelu, Mitel era mai paros, placerea a fost si mai mare sa-l sarut pe pieptul paros, apoi sa-mi bag gura in abundenta de floci de la pula, in final luandu-i pula in gura, care n-a intarziat sa verse efluviile de sloboz, in gura-mi lacoma si insetata.
Locuind la familia lui, pot spune ca traiam impreuna, chiar daca mie nu-mi trecuse dorul si pofta de pula lui Nelu.
Mitel ma lua peste tot cu el, mi-a facut cunostinta cu veri de-ai lor, ale caror pule n-am ezitat sa le sug, astfel ca eram inoculat cu samanta lor si oricand aveam pofta de pula, eram sigur ca gasesc intre atatia barbati tineri cati numarau rudele lor. Cat am stat acolo, m-am bucurat de binefacerile pulelor Gotcanilor, care nu ma refuzau niciodata.
A venit si timpul plecarii lui Nelu in armata. A venit acasa iar in noaptea aceea am dormit impreuna (vorba vine am dormit), toata noaptea aceea a fost de vis pentru mine, pentru ca ceea ce mi se refuzase vreme de vreo doi ani si jumatate, mi-a dat in noaptea aceea la pula sa ma satur, zicand sa-mi tina pana cand s-o intoarce el din armata.
Gura mea n-a mai laat-o, din cand in cand simtind sloboz care imi inunda gura.
Dupa ce a plecat Nelu in armata, Mitel m-a luat prima oara la pula anal, pana atunci multumindu-se doar sa i-o sug.
Dar ca sa ma simt bine, zicea el, l-a chemat si pe un var al lui sa mi-o dea sus, acest lucru intamplandu-se in lunca raului Cracau, printre tufisurile in care isi aveau cuiburile nagatii si alte pasari de balta.
Faceau cu randul, schimbandu-se intre ei, pulile spalandusi-le in Cracau, unde alergau in pulile goale, pentru mine fiind un spectacol superb.
O zi intreaga m-au lucrat, noi plecand de dimineata, zice-se la pescuit. Am fost foarte fericit in acea zi.
In vara urmatoare am plecat la Bucuresti sa-i duc lui Nelu pachet de acasa, el facand armata la Batalionul de Garda al Republicii.
Am fost introdus in sala de vizita de catre sergentul de serviciu, unde l-am asteptat pe Nelu.
Acesta a venit, ne-am sarutat si mi-a zis ca daca vreau sa ma bucur de pula ui, va trebui sa accept sa ma ia la pula ofiterul de serviciu impreuna cu sergentul, eu acceptand imediat, asa de dor imi era de el.
Nelu s-a dus, a vorbit cu ei si s-a intors cu ofiterul, care m-a condus intr-o camera frumos mobilata, in care a zis sa ma dezbrac si sa-i astept in pat dupa ce fac un dus.
Chiar aveam nevoie, fiind tot transpirat de pe drum.
Dupa ce m-am bagat in pat invelit cu un cearsaf, asteptam ca mireasa, moment in care au intrat ofiterul si cu sergentul de serviciu in pulile goale, venind fiecare de o parte si de alta a patului, balanganidu-si pulile peste capul meu, care incepand sa intru in jocul lor, cautam sa le prind cu gura, in final fiind batut cu ele peste gura.
Sculandu-le in pozitie maxima, ofiterul m-a intors sa stau in coate si genunchi, sergentul asezandu-se in genunchi in fata mea si bagandu-mi pula in gura.
Primind un scuipat intre buci ofiterul mi-a proptit capul pulii in anus si a impins, simtind cum pula intra scrasnind si simtind usturime in timp ce intra, memai oprindu-se pana nu-iam simtit flocii pe buci.
Sergentul, nici el nu ma ierta deloc, asfixiindu-ma cu carnatul lui si tinandu-ma de sub falci.
Pe timp ce continua, usturimea din anus sew estompa, incepand sa devina placere, ceea ce m-a facut sa ma indes singur in pula ofiterului.
Acesta vazand ca incepe sa-mi placa, ma luat mai tare la frecat, ca sergentul si-a scos pula din gura mea, de frica sa nu-i-o retez in miscarile necontrolate la care eram supus si si-o freca in fata gurii mele, ca in cazul in care-i vine slobozul, sa-l primesc pe tot in gura.
Ofiterul era pe cale sa-si dea drumul, pentru ca-l auzeam icnind si ma strangea tare de solduri, in final infigandu-se in mine si tragandu-ma cat putea de tare in pula am simit fierbinteala slobozului care ma umplea in interior.
N-a durat mult si sergentul mi-a zis sa casc gura, sa primesc ceea ce mi se cuvine din pula lui.
Imediat am simtit jeturile ca ma stropesc in fundul gurii, pe cerul gurii, scurgandu-se incet catre gatlej si simtindu-i gustul acrisor-sarat pe limba.
Am inghitit, sergentul stergandu-si pula de buzele mele, ranjind satisfacut.
Ridicandu-se de la curul meu, ofiterul m-a batut satisfacut cu palma peste buci zicandu-mi ca are sa-mi propuna ceva cand mergem la dus.
Insotindu-l la dus, in timp ce ma spalam, ma intreaba:
- Daniel, cat de mult iti place pula?
- Enorm de mult, ii raspund eu.
- Daca ar fi cazul sa treci din pula-n pula, cat crezi ca rezisti? Ai luat-o-n cur de la mai multi, asa la rand, unul dupa altul?
- Da, ii raspund eu mirat, neintelegand unde vrea sa ajunga.
- Si cam cati au fost la curul tau de ti-au tras-o in felul asta?
- Pai imi amintesc ca au fost sase insi cei mai multi!
- Uite care-i propunerea mea: undeva in apropiere de Bucuresti, e o tabara de antrenament a soldatilor palestinieni. Foarte multi dintre ei, sunt homosexuali si au nevoie de tipi ca tine sa le suga pulile si sa futa in cur. M-am gandit ca tu ai fi foarte bun sa le fii femeie. Ai sa fii ingrijit si asistat de medici, hrana buna din abundenta si platit gras in valuta. Ce zici te prinzi?
- Trebuie sa mai fie un schepsis aici, ca de-ar fi doar atat, cred ca n-as mai avea loc de altii, asa s-ar ingramadi toti homosexuali la trai bun si pula din belsug!
- Da, trebuie sa-ti spun ca odata acceptat si semnat contractul, nu mai poti pleca dintre ei, atunci cand vor parasi tara, trebuind sa pleci cu ei, sa fii in continuare al lor, pentru aceeasi treaba.
- E tentanta propunerea, dar de unde stiu eu ca n-o sa ma trezesc cu un glont in cap, si atunci s-au dus si dolarii si pulele si traiul bun, necum sa plec cu ei sa vad intinderile de nisip fierbinte din Arabia? Totusi m-ar tenta sa dau piept macar cu unul din ei, ca am auzit ca-s mari in pula!
- Am sa-ti fixez o intalnire cu doi ofiteri de-ai lor intr-o locatie secreta din Bucuresti, poate totusi ai sa te hotarasti sa mergi la ei.
- Putin probabil, dar totusi as vrea sa intalnesc doua exemplare de arabi pulosi.!
- Am sa fac demersurile necesare si maine dimineata iti comunic, ca in noaptea asta ramai sa dormi aici cu iubitul tau!
Bucurandu-ma ca la noapte o sa am la dispozitie pula lui Nelu, i-am multumit ofiterului si acesta si-a luat sergentul si a plecat.
Dupa ceva timp intra Nelu, care incepe sa se dezbrace, eu fiind deja gol.
Vazandu-l gol, l-am tras cu pula la gura mea, pupand tot ce avea el acolo. El se lasa pupat si alintat, mangaindu-ma pe cap.
- Ti-a fost dor de mine, asa-i?
- Ma mai intrebi, raule! Doi ani si jumatate m-ai lasat sa oftez de dorul pulii tale, chinuindu-ma doar lasandu-ma sa ma joc cu ea!
- Lasa ca n-aveai cum sa te bucuri mai mult de pulile lui Mitel si ale verilor mei, dacati dadeam pula mea. Asa, te-ai infipt in pulile lor, gandindu-te ca-i pula mea.
- Dar ce-a fost cu astia doi, ofiterul si sergentul? Asa procedeaza cu oricare vine in vizita?
- Nu neaparat, doar daca vrea militarul la care vine in vizita sa petreaca noaptea cu nevasta, prietena sau prietenul in cazul nostru, atunci i se pune conditia asta, sa-si dea partenerul la pula, ca apoi sa ramana peste noapte aici.
- Si cati accepta asta?
- Sunt care accepta! Unul are nevasta gravida de la ofiter. A fost de acord, stiind ca nu ramane gravida, iar acum urmeaza sa aiba copil peste cateva luni. Cred ca el e steril, nu nevasta!
Apoi ne-am lansat in bratele lui amor, nemaisaturandu-ma tot sugandu-i pula si inghitindu-i slobozul. Toata noaptea l-am smocotit, el stand aproape toata noaptea calare peste capul meu, imbatandu-ma cu mirosul trupului sau.
Dupa ce a plecat dimineata, luandu-ne ramas bun, a venit ofiterul care ma futuse cu o zi inainte spunandu-mi ca a aranjat cu arabii sa vina la locatia secreta, urmand sa raman o noapte cu ei sa vad daca pot accepta propunerea de a deveni curva platita a arabilor.
Mi-am lasat bruma de bagaj pe care o aveam la unitate, urmandu-l pe ofiter la o masina cu geamurile negre, neavand posibilitatea sa vad pe unde ma duce si incotro, asa ca n-as putea spune unde era, mai ales ca nu cunosteam si nici la ora actuala nu cunosc Bucurestiul.
Cam dupa o jumatate de ora, am coborat intr-o incinta inconjurata de ziduri, intrand intr-o cladire unde mi-am prezentat actul de identitate, semnand de intrare la ora 9,10. Ofiterul insotitor a facut acelasi lucru, dar lasandu-ma in custodie acolo, spunandu-mi ca maine, daca vreau sa ma intorc, sa-i spun ofiterului care era la intrare sa-l sune si vine sa ma ia.
Cel care m-a preluat, m-a luat pe dupa umeri si batandu-ma usor cu palma pe spate, mi-a zis sa nu ma tem, ca totul o s fie bine si ca domnii cu care ma voi intalni, o sa se poarte frumos cu mine.
Am urcat la etaj, unde am intrat pe o usa unde erau patru barbati, cam tuciurii la fata, dar cu fizionomii destul de dragute, foarte bine legati, citindu-se pe chipurile lor ocupatia militara.
Doar unul din ei vorbea limba romana, ceilalti trei vorbeau araba. Cel care vorbea romana m-a intrebat daca stiu prntru ce am venit.
- Stiu ca trebuia sa ma intalnesc cu doi domni, am raspuns eu. Dar deja vad patru, ceea ce ma cam nelinisteste.
- Nu-ti fie teama, ca o sa ne purtam frumos cu tine si sunt sigur ca o sa-ti placa de noi !
Si le zice ceva celor de langa el care stateau pe o canapea si fumau.
Acestia lasa tigarile si incep sa se dezbrace incet, lasndu-mi timp sa le admir corpurile in timp ce se dezbracau.
Nu aratau rau deloc si cand si-au dat jos camasile, ramanand in maieuri, aveau piepturile acoperite de par, iar la unul din ei deja se ridicase un cort cat se poate de mare in fata, aratand ca este foarte dotat.
"Doamne, Allah, Yehova , toate intruchiparile Tale, ce ma fac daca toti or fi ca asta?" ma rugam eu in timp ce acestia continuau sa se dezbrace.
...



    Login