Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.50 "Suferintele" tanarului Daniel (5)
Autor : bigsuck - 2015-02-18
Citita de 4080 ori - Nota 6.50 (18 voturi)
Mergand catre locul unde era amplasata stana, am mai facut opriri pentru odihna unde ne-am si usurat pisandu-ne, prilej pe care nu l-am scapat sa-i vad pula noului venit.
Cine a zis ca sa te fereasca Dumnezeu de pula prostului, n-a gresit! Probabil Prea Sfantul a vrut sa compenseze putinatatea mintii co bogatia madularului placerilor, pentru ca atat cat mi-a fost dat sa vad, avea prostovanul de Gheorghita o pula care n-am crezut ca o sa vad la cineva de varsta lui.
Chiar i-am atras atentia lui Ionel, acesta exprimandu-si parerea ca Gheorghita o sa fie un demn urmas al baciului in privinta madularului, daca s-o prinde de el meseria de cioban.
Dar totodata, stiind ca ma atrageau pulele mari, Ionel m-a intrebat:
- Ti-ar placea s-o ai in gura?
- Mai intrebi? Cat o sa stau cu voi la stana, una dintre pulele cu care o sa ma confrunt, o sa fie si a lui Gheorghita!
Ionel n-a avut decat o replica:
- Lacomule!
Ne-am continuat drumul si spre pranz am ajuns la stana, intampinati de o haita de zavozi (caini), care mai de care mai fioros.
Dupa ce i-a linistit Ionel,impreuna cu baciul care ne astepta, am facut cunostinta, baciul bucurandu-se si de venirea mea, dar si de a lui Gheorghita, avand nevoie de un ajutor la stana pe care sa-l invete mulsul oilor, facutul casului si al urdei, adusul apei de la izvorul din vale si ingrijitul focului.
Dupa ce ne-am ospatat cu mamaliga facuta din malaiul pe care-l adusesem si cu cas si ceapa, Ionel i-a luat pe Emil si Gheorghita si au plecat pe dealul unde pastea turma de oi, pazita de Nita si Culbec, aceasta fiind o porecla, aratand ca individul era incet in miscari ca un melc, in realitate omul numindu-se Simion.
Eu am ramas la stana cu baciul, care n-a pierdut timpul si intrebandu-ma de unele si altele, s-a lamurit cam ce-mi place mie la un barbat, zicandu-mi ca el are tot ce-mi place mie si ca o sa ma hraneasca cu smantana grasa din coaiele lui pe care mi le-a si pus in maini:
- Eh, ce zici, iti plac?
Fara sa zic nimic, m-am aplecat si le-am pupat, bagandu-mi nasul prin prohabul pantalonilor prin care-si scosese boasele imense si flocoase, ca sa miros locul unde erau tinute.
Spre mirarea mea, se vedea ca baciul era un om ingrijit, care tinea mult la curatenie, atat cea trupesaca, cat si cea inconjuratoare, pentru ca si stana era curata, tarcul oilor fiind maturat si resturile adunate in afara intr-o gramada.
Se simtea miros de pula, dar curata, hainele miroseau a curat cu un usor miros de busuioc, descoperind mai tarziu ca lada in care-si tinea hainele curate, era intesata de busuioc si pelin, pentru miros si alungarea eventualilor paraziti.
Era baciul Andrei un barbat cam la patruzeci de ani, solid numai vana, saten cu niste ochi negri care te strapungeau cu privirea si spun drept ca mi-a placut din prima cand l-am vazut.
Vazand ca imi bagam nasul in pantalonii lui si adulmecam ca un caine, baciul si-a dat pantalonii jos, aratandu-mi tot ce avea intre picioare, si zau, nu era nimic de refuzat!
Deasupra coaielor atarna o pula de vreo douazeci de cenimetri si de o grosime care ma cam speria, gandindu-ma ce dimensiuni o sa capete cand e sculata.
Floci avea din abundenta, amintindu-mi de nea Georgel in a carui flocaraie mi-am petrecut cea mai frumoasa vacanta din copilarie.
Vazand ca miroase asa bine, am simtit nevoia sa cercetez cu nasul si limba ce urma sub coaie si intre bucile paroase.
Baciul s-a rasturnat imediat pe patul improvizat, expunandu-mi santul intunecat de floci dintre buci, eu aspirand mirosul usor inecacios dintre ele si lingand acea aglomeratie paroasa.
- Mai Daniel, dar se vede ca-ti place cu ce sunt inzestrat! Ia treci si vezi ce vrea pula mea, ca deja s-a sculat!
Si intr-adevar, simteam cum ma lovea cu ea in cap, asa ca trecand iar cu limba peste coaie, am luat la lins drugul acela imens, plin de vene, de la coaie spre capul bulbucat , inca invelit aproape complet in preput, dar care lasa sa se vada roseata orificiului, marita ca de o lupa de margica stravezie de pre-cum.
Dupa ce i-am strabatut toata lungimea cu limba pe dedesubt, am apucat pula cu ambele maini si tragand, am decalotat-o, dand la iveala o ciuperca imensa, cu santul de sub ea congestionat, pe care am inceput sa-l ling si sorbind acea picatura care a fost urmata de altele.
Baciul ma tragea de cap, sa-mi indese pula in gura, eu primindui-o doar pe jumatate, deoarece ajunsese deja in gat.
Cu ambele maini o frecam, sa-i grabesc venirea smantanii promise. As fi vrut sa mai am cel putin o mana pe care s-o plasez sub coaie, sa-i simt cat mai mult din totalitatea dotarilor sale. Ma fortam sa o imping cat mai mult in gat, simteam ca ma inec, balele imi curgeau in flocii de la pula si pe coaie, fornaiam incercand sa respir pe nas, ca sa-i fac loc pulii sa treaca de omusor, odata trecuta, nemaifiind nici-o problema s-o bag pana simt coaiele pe buze.
Baciul vazand cat ma chinuiam s-o cuprind pe toata, m-a temperat zicand:
- Lasa Daniel, nu te mai chinui! Ai timp toata saptamana cat o sa stai aici s-o inghiti pe toata! Hai, ca uite vine smantana grasa!
Si oftand si muscandu-si buzele, mi-a umplut gura cu cel mai gustos sloboz pe care-l gustasem pana atunci.
Terminand de inghitit ceea ce-mi daduse, nu ma mai saturam pupandu-l in toate acele locuri, care mie imi dadeau fericirea suprema:
- Off baciule, te iubesc nespus! N-as mai vrea sa plec de la asa fericire! Vreau sa ma tii numai in pula matale, pentru ca o iubesc, cum n-am mai iubit alta pe lume!
Iar eram in extaz si imi ieseau vorbele din gura fara control, iar baciul care probabil mai avusese de-aface cu astfel de manifestari, m-a adus cu picioarele pe pamant zicand:
- Te cred Daniel ca ma iubesti, asa simti in momentul asta, dar cine stie la cati le-ai mai zis aceste vorbe!
Sunt sigur ca si lui Nita si lui Culbec ai sa le spui aceste vorbe, pentru ca si ei au sa-ti dea samanta din coaie pe care o adori atat de mult. Deseara ai sa te culci cu mine si ai sa ma ai cu pula cu tot la dispozitie, sa ma pupi si sa ma lingi peste tot!
- Oh baciule, abia astept sa se faca seara, sa ma bucur de trupul matale, pentru ca chiar te iubesc!
- Bine, bine Daniel! Acum gata, ne imbracam, ca deja aud ca se intorc ceilalti si nu vreau sa ne vada in aceasta postura!
Si oarecum mahnit ca mi se intrerupsesera efuziunile de dragoste, m-am ridicat dintre picioarele baciului, acesta tragandu-si pantalonii pe el si ca si cand nu se intamplase nimic a iesit in intampinarea lui Emil si Gheorghita, nu inainte de a-mi lua cativa floci care mi se lipisera de buze.
Ionel ramasese impreuna cu ceilalti doi ciobani la turma care in afara de oi, mai aveau si vreo zece capre, care erau destul de greu de stapanit, deoarece ele nu stau linistite ca oile sa pasca, ci umbla bezmetice sa roda copacei si alti arbusti.
- Bine-ati venit dragii tatii, ii intampina baciul. Pentru ca apa din cazanul care il folosim ca sa ne spalam s-a imputinat, luati dragilor vedrele si coborati in vale la izvor si aduceti apa, pentru ca acum suntem mai multi si ne trebuie mai multa apa!
Acestia, fara sa cracneasca, apuca galetile si o iau catinel, catinel catre izvorul din vale.
Au facut baietii vreo cinci drmuri din deal pana in vale, pana au umplut cazanul cu apa, care era urcat pe un piedestal cu trei picioare, din el plecand un furtun spre jghiabul de unde se adapau oile, iar al doilea furtun alimenta un dus rudimentar, unde se spalau ciobanii, locul nefiind imprejmuit, asa ca puteai admira trupurile goale care se imbaiau in toata splendoarea lor.
Dupa ce-au terminat de carat apa, Emil si Gheorghita s-au asezat sa se odihneasca, in acest timp baciul hotarandu-le ce aveau sa faca la stana.
- Tu Gheorghita ramai pe langa stana sa ai grija ca sa fie apa in cazan tot timpul, sa maturi prin tarcul oilor si sa ai grija ca sa nu se stinga focul, ca dimineata sa avem jar sub spuza (cenusa). Tu Emile ai sa iei turma de capre s-o pasti separat de oi, ca si-asa cei trei abia fac fata sutelor de oi pe care le avem in grija.! Si nu uitati de curatenie! Sa nu va prind ca sunteti mazaci (murdari, mizerabili), ca dracu-i al vostru!
Ca o mica informare, stana apartinea unei Gospodarii Colective, iar baciul Andrei fusese plutonier in armata care se ocupa cu gospodaria unitatii, de aceea era ordine acolo.
Probabil ca sexul cu barbati de acolo i se tragea, stiut fiind ca intr-un colectiv de barbati, lipsa pizdei e inlocuita de gaozul partenerilor din colectivitate (vezi: nea Mircea Ogrezeanu, capitanul Martin, fratele meu Victor, ca sa dau cateva exemple expuse de mine in acest serial).
In amurg s-au intors si cei trei cu turma, urmand mulsul, strecuratul laptelui, pusul la inchegat in vederea obtinerii casului si a urdei, care erau luate odata pe saptamana si duse la valorificat.
Emil si Gheorghita participau si ei ca doi invatacei, eu fiind scutit de asa ceva, avand rolul de "musafir".
Dupa terminarea treburilor, am admirat trupurile tuturor barbatilor care se imbaiau sub jeturile dusului rudimentar, la randul meu intrand si eu sub dus.
Iar ma uitam cu pofta la pulele cu care nu luasem contact, a lui Gheorghita fascinandu-ma cel mai mult, probabil pentru ca era cel mai tanar si cu slobozul cat mai proaspat.
Cat am mers pe drum spre stana, copilul ni se destainuise ca mama-sa l-a trimis de acasa pentru ca il surprinsese ca voia s-o futa pe sora-sa, mai mica decat el cu doi ani, aceasta fiind si ea de acord, cand vazuse ca frat-su avea o pula mare si floci la pula. Pana atunci se labarise, dar ar fi vrut sa futa o pizda, a sora-si fiind cea mai disponibila. Asa ca aveam la ce sa ma gandesc in privinta lui, stiind ca avea sloboz in coaie.
Dupa ce am mancat, Gheorghita si Emil s-au dus sa se culce in sura oilor, iar noi cei patru ne-am intins pe lavitele pe care erau intinse toale si blani de oaie.
Baciul avea o incapere separata, iar cand m-a vazut ca ma intind alaturi de ceilalti, mi-a facut semn sa ma duc la el, ceea ce am si facut.
- Ce-i te-ai saturat asa repede de mine? Parca mai devreme ziceai ca ma iubesti!
- Nu baciule, dar nu voiam sa ma crezi prea indraznet si apoi nu voiam sa bata la ochi!
- Sa bata la ochi catre cine? Doar Nita si Culbec stiu pentru ce-ai venit, dar eu am dreptul primul sa te fut, apoi te dau si lor sa se bucure de trupul tau! Acum treci in dulama aceea sa ne infasuram in ea sa simti miros de pula toata noaptea!
- Ah, ador pula baciule!
- Tocmai de-aia, treci si ia-o la supt si acum te poti sili s-o inghiti pana-n coaie, pentru ca ai toata noaptea la dispozitie!
- Daa, da-mi-o s-o iubesc, e a mea, o vreau!
Si inebunit la vederea acelei puli erecte care ar fi bagat in sperieti pe oricine, eu am luat-o la pupacit, lingand-o si sugand-o, de nu ma mai puteam satura.
- Hai, ia-o si-o inghite, ca vreau sa-mi joc coaiele pe barba ta, ma incita baciul.
Si prinzandu-l cu mainile de bucile paroase, ma indesam cu gura in ciocanul acela noduros, fortand gatlejul sa se largeasca, sa primeasc acel oaspete dulce, care pentru moment imi crea probleme de respiratie, dar eram hotarat sa le depasesc.
Iar fornaiam si salivam, creandu-le celor trei din camera alaturata excitatii, ca l-am auzit pe Culbec zicand:
- Nu mai pot, am o pula de zile mari! Trebuie sa fut ceva! Ma duc in sura la cei doi, trebuie sa-l iau pe unul la pula, ca nu mai pot!
- Al naibii mai esti mai Culbec, zice Ionel. La futut esti al dracului de iute, dar la altele te misti ca un culbec. Vezi ca Emil a venit si pentru pula aici, asa ca sunt sigur ca o sa vrea sa-l futi. Fute-l in gura, ca nu stiu daca vrea in cur, ca i-a spart Daniel aseara taratarul!
- Dar Gheorghita n-o ia si el, intreaba Nita, ca vreau si eu sa fut ceva!
- Asa si eu vreau sa fut, zice Ionel, ca ma inebuneste Daniel cu fornaiturile lui! Sigur baciul i-a infipt-o pana-n coaie! Hai ca merg si eu in sura, ii luam la pula pe-amandoi, sa vezi ce racnete o sa se iste cand o sa-i spargem taratarul lui Gheorghita!
Eu ascultam, dar fortam gatul sa primeasca pula baciului, ceea ce intr-un tarziu am reusit, insa n-am putut s-o tin mult, ca imi presa pe aorta ce ducea la plamani, diminuandu-mi respiratia. Am scos-o, am tras aer, apoi am bagat-o iar, gatlejul obisnuindu-se cu acel cotolan gros, apoi iar am scos-o si tot asa... Prin manevrele astea, i-am facut pula baciului sa-mi umple iar gura cu smantana lui groasa si gustoasa.
Ah, ce deliciu! Din nou i-am luat pula si coaiele la pupat, imi afundam gura in flocii lui si infiorat de placere, i-am cerut cu glas tremurat de excitare:
- Baciul mei iubit, vreau sa te ling inauntru, ca nu mai pot de pofta sa-ti simt dulceata gaozului!
- Da scumpule! Ia si linge gaozul acesta flocos, ca sa-i gusti dulceata, cum zici tu!
Si bagandu-mi capul printre picioarele lui, simtindu-i coaiele flocoase care-mi mangaiau gatul, i-am departat bucile si mi-am afundat limba printre flocii ce-i acopereau anusul, care a si inceput sa pulseze cand a simtit limba ca umbla printre flocii din jurul lui.
Avea un anus mare care s-a si deschis cand varful limbii l-a tatonat, simtindu-i gustul acrisor ca de zer si sugand sucul ce-i acoperea peretii intestinului, baciul fiind in extaz:
- Ah Daniel, ce bine ma simt! Niciodata nu mi-a mai facut cineva asa ceva! Te-as tine tot timpul cu limba acolo sa ma lingi!
Eu lingeam fara a ma sili sa-i raspund, ca sa ma satur de bunatatea acelui locsor ascuns multora care nu stiu ce gustos este.
Dupa ce m-am saturat, am renuntat pentru ca mi se asprise limba printre atatia floci aspri.
M-am cuibarit apoi la pieptul lui paros, aspirand mirosul pielii care se incalzise la caldura dulamei, adormind acoperit cu blana dulamei si cu blana de pe pieptul baciului.
Dincolo, in sura, actiunea avea loc cu acceptari si impotriviri, povestite a doua zi de Emil care acceptase bucuros oferta Culbecului, hotarat sa inghita pula cat mai multa cat va sta la stana, plus ca se alegea si cu ceva cas si urda, drept plata pentru munca prestata la stana.

(Relatarea lui Emil)
Aproape adormisem, fiind obositi de la caratul apei si mulsul oilor care nu-i o treaba usoara.
Ne-am trezit cu cei trei, Ionel, Nita si Culbec, in pulele goale ca vin peste noi, avand pulele beton, ca vor sa ne ia la pula.
Eu chiar ma intrebam cand o sa am parte de o desfasurare de acest fel, dar Gheorghita a sarit ca ars, racnind ca el nu vrea pula si nu sta la futut.
Eu n-am avut nimic de obiectat si vazand ce pula sculata avea Cubec, care venise direct la mine, i-am luat-o in gura, acesta incepand sa-mi futa gura.
Ceilalti doi se luptau cu Gheorghita, caruia ii pusesera mana la gura sa nu mai racneasca si-i trageau hainele de pe el
Eu eram cu pula lui Culbec in gura, dar ma uitam si ce se intampla cu ceilalti trei.
Ii trasesera pantalonii de pe el, de pe Gheorghita, si spre mirarea mea, acesta avea pula sculata, intrebandu-ma in sinea mea, daca nu voia sa fie futut, de ce avea pula sculata.
Cand Culbec mi-a ejaculat in gura, am inghitit-o cu placere, apoi m-a intrebat daca nu vreau sa mi-o traga si in cur.
Eu l-am rugat frumos sa ma ierte de data asta, dar stiind ca mata mi-ai rupt gaoaza, nu cred ca faceam fata la ce darab de pula are Culbec. I-am promis ca tot pe el am sa-l las sa ma futa cand mi s-o mai repara gaoaza.
M-a inteles si s-a dus la ceilalti doi care inca se luptau cu Gheorghita si l-a tinut de maini, Ionel de picioare, iar Nita i-a pus pula pe buze, cerandu-i sa deschida gura si s-o suga.
Gheorghita scutura din cap tinandu-si gura inchisa, moment in care Culbec, asezandu-se cu genunchii pe mainile lui, l-a prins de nas, Gheorghita fiind nevoit sa deschida gura iar Nita atat a asteptat, ca i-a si bagat-o in gura.
- Sa nu musti, ca te atac la "moartea gainii"!
( Spre stiinta necunoscatorilor, aceasta reprezinta locul de sub urechi si maxilarul inferior, care prin apasare puternica, produce o durere, de renunti la orice, numai sa-ti dea drumul din acea apasare).
De frica, Gheorghita tinea gura deschisa, nevrand in niciun fel sa colaboreze.
- Cuprinde pula cu buzele ca sa te fut in gura, ca tot "moartea gainii" te asteapta daca nu faci ce-ti zic!
Bietul Gheorghita s-a supus, Nita incepand sa-l fua in gura.
Cand i-a venit sa-i borasca pula, Gheorghita voia sa scuipe afara, dar Culbec iar l-a strans de nas, fiind nevoit sa inghita.
- Asa, inghite, ca de-acum tot smak de-asta o sa-ti dau pana te inveti si-ai sa alergi ddupa pula mea cu gura cascata sa-ti mai dau, iar atunci o sa-ti cer bani, ca pula nu se tine cu strujeni! Si acum o sa stai sa-l multumesti si pe Ionel, sa-i mananci si lui smak-ul!
Si fara a se mai impotrivi, l-a futut si Ionel in gura, inghitindu-i si lui slobozul.
De-acum Gheorghita statea si netinut, stiind ca n-are cum sa se opuna, iar Culbec si cu Nita se uitau cum i se zbatea pula sculata, mirandu-se:
- Ia te uita ce pula mare are prostalanul! Si mai zicea ca nu-i place! Acuma ar avea si el nevoie sa se descarce, dar noi nu ne ocupam de-asa ceva. Emile, se intoarce Culbec catre mine, tu esti amator de asa ceva, ia treci si rezolva-l si pe Gheorghita!
Si fara a mai sta la indoiala, i-am luat pula lui Gheorghita la lins si supt, acesta umplandu-mi imediat gura cu ce avea el mai bun.
Dupa ce si-au golit coaiele, cei trei au plecat, eu ducandu-ma langa Gheorghita si imbratisandu-l.
- Multumesc pentru ce mi-ai facut, imi zice Gheorghita. Sper ca o sa mai vrei sa mi-o sugi si alta data!
- Oricand vrei tu, eu sunt de acord, cu toate ca nici eu n-am inceput demult treaba asta. Dar tie ti-a placut?
- Al lui Nita nu mi-a placut, ca a fost fortat, dar a lui Ionel chiar mi-a placut!
- Si mie mi-a placut al lui Ionel, el m-a futut prima oara-n gura si Daniel prima data-n cur!
- Si nu te-a durut?
- Ba da, dar am rabdat, cu toate ca mi-a rupt gaoaza! Cand Culbec mi-a cerut sa ma futa in cur, i-am zis sa ma ierte de data asta, pana mi se repara curul!
Apoi am adormit amandoi imbratisati.

Ascultandu-i "spovedania" lui Emil, imi era un pic ciuda ca el gustase slobozul lui Gheorghita inaintea mea, dar mi-am zis ca nu-i timpul pierdut si pentru mine.
Cei trei futalai au luat turma de oi si a plecat cu ea la pascut, iar Emil cu turma de capre a plecat in urma lor.
Eu am ramsa cu baciul si cu Gheorghita, acesta din urma apucandu-se sa faca curatenie in tarcul oilor.
Cand l-am prins intr-un moment de relach, m-am apropiat de el si am intrat in vorba.
Facandu-ma ca nu stiam ce se intamplase noaptea, l-am tras incet de limba si mi-a povestit si el cam tot ce-mi povestise si Emil.
- Si ce-ai sa te faci cand or sari toti trei si-or sa te ia la pula, sa-ti sparga gaozul?
- Nu stiu, ma gandesc cu groaza! Sa fug, n-am unde!
- Uite ce-i, eu iti propun sa stai sa te incep eu, si te asigur ca nu o sa fie asa rau ca atunci cand te-or lua aia cu forta!
- Da, dar mi-a zis Emil ca i-ai spart gaozul!
- S-a speriat el ca prostul cand a auzit ca i-a curs oleaca de sange, ca de vazut, n-a vazut nimic!
- Dar o ai mare?
- Nu-i mai mare ca a ta, vrei s-o vezi?
- Da, dar hai in sura!
In timpul asta baciul se ocupa de inchegatul laptelui, urmand ca apoi sa puna ceaunul cel mare cu lapte inchega...



    Login