Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.5 Vacanta de vis (3)
Autor : bigsuck - 2014-11-08
Citita de 3142 ori - Nota 7.39 (28 voturi)
In ziua urmatoare, hotarat sa-mi pun planul in aplicare, adica sa ajung la pula lui nea Georgel, m-am luat dupa el cand am vazut ca se duce in faneata sa coseasca iarba pentru iepuri. L
L-am lasat sa coseasca doua, trei brazde, apoi m-am infiintat si eu. Dezbracat la bustul gol se asezase la umbra unuicopac.
Era un barbat ca la vreo 2 metri, voinic dar nu gras, numai fibra de parca mergea la sala. Cand si-a dat camasa jos, hop si eu langa el, il iau de gat si-l sarut pe fata.
- Ce-i cu tine pustiule asa matinal, n-ai somn, ma-ntreaba nea Georgel. Ce te-a apucat atata dragoste de mine?
- Eei nea Georgel, cum sa nu-mi fie drag de matale, cand te vad camuncesti toata ziua si ai grija de noi!
- Ia te uita cine-i atat de recunoscator, si ma ia si ma strange la piept cu nasul in blana lui transpirata. Baietii mei nu mi-au multumit niciodata pentru asta!
Eu atat am asteptat! Am inceput sa-i sarut pieptul acela paros care mirosea minunat a barbat matur.
- Ce-i cu-atata dragoste pe tine mai Daniel? Tu chiar ma iubesti?
- Ooh nea Georgel, te ador!
- Ia vino-ncoace puiule, si mai si ma aseaza in brate, iar eu mi-am incolacit bratele in jurul gatului lui si cu fata tot in flocotenia de pe piept, ii sarutam bumbul tzatzelor aspirandu-i mirosul trupului. Sub cur, am simtit prin pantaloni cum i se-ntarea drugul.
- Oh Daniel, dar tu esti plin de dragoste, zice nea Georgel. Ia spune puiule, ce vrei sa faca nea Georgel pentru tine, ce sa-ti dau?
Eu ma deplasam cu sarutarile pe piept in jos spre buricul ingropat in par, ajunsesem deasupra curelei, iar pantalonii lui nea Georgel facusera deja un cort proeminent
- Oof nea Georgel, vreau sa-mi dai ce ai matale mai bun!
- Si ce am eu mai bun puiule, ma-ntreaba nea Georgel.
Eu nu stau mult pe ganduri si mangaindu-i cortul pantalonilor ii zic: - Pentru mine aici ai ce-i mai bun, si impinggura cu limba sub cureaua pantalonilor lui.
- Daniel puiule, vrei sa faci tu asta pentru mine?
- Da nea Georgel, vreau sa fiu al matale, sa fii in mine, sa stau toata viata aici unde esti cel mai bun!
- Bine puisorule, dar mi-e teama ca ce-o sa-ti fac eu tie n-o sa-ti placa, o sa te doara!
- Nea Georgel, fa-mi tot ce vrei, sunt al matale, fa-ma jucaria matale, dar eu vreau ce ai matale aici, si incep sa-i sarut cortul pantalonilor, care salta sa-i sparga, nu altceva.
- Bine puiule, iti da nea Georgel tot ce vrei, si isi descheie cureaua, isi lasa pantalonii pana sub genunchi si ramane in niste izmene scurte prin al caror prohab a dat navala afara dita-mai pulanul belit, cu capul rosu-vanat, avand deja picatura limpede si lipicioasa etalata pe gaura pulii rosie care ma-mbia sa bag limba, s-o ling. N-am stat pe ganduri, am luat capul pulii in gura si am supt ca sa vina si ceea ce mai era pe canalul pulii. Avea o pula negricioasa, impodobita cu multe vene, dedesubt iesind in evidenta canalul prin care urma sa vina slobozul. Mi-am bagat apoi fata prin prohab unde se vedea o adevarata padure de floci si mi-am bagat nasul in ei, aspirand mirosul de pula zdravana de barbat.
- Puiule, ai rabdare ca ti-o da nenea Georgel pe toata, numai sa-i poti face fata!
- O vreau nea Georgel, o vreau toata, asta-i bucuria vietii mele nea Georgel, asa vrea sa nu mai plec de langa ea, o iubesc, e a mea!
- A ta e puiule, si tu esti al ei, acum ea e stapana ta, pup-o, iubeste-o ca sa-ti dea ce are ea mai bun!
Si isi da nea Georgel si izmenele sub genunchi si-mi dezvaluie cea mai placuta imagine de pula barosana cu niste coaie paroase pe masura, inconjurata de floci care se prelungeau pana pe pulpe spre cur. Am inceput sa-i ling coaiele, urcam in sus pe sub pula pana la fren, inconjuram glandul cu limba, apoi coboram pe deasupra pulii pana-n floci, lingeam zonele inghinale si ajungeam iar la coaie. Incercam sa intru la lins pe sub coaie, unde deasemenea era o padure de floci care acopereau perineul rosiatic.
- Stai puiule sa ma dezbrac de tot, ca vad ca-ti plac flocii mei, asa ca-ti dau arie mai larga de lins. Ia vezi tu ce gasesti intre buci, ca sigur o sa-ti placa!
Si se da nea Georgel cu craci-n sus, se apuca cu mainile de sub genunchi si departeaza picioarele. Avea niste buci paroase, cu canalul dintre ele negru de floci in care mi-am bagat nasul fara sa stau pe ganduri. Ma asteptam sa puta, dar spre mirarea mea, parca atunci se spalase, ca nu se simtea decat un usor miros de transpiratie a unui trup curat. Am cautat cu limba prin floci pana am gasit gaozul care pulsa sub asediul limbii mele.
- Ah Daniel, puiule, esti un dulce, nimeni nu m-a facut sa ma simt asa bine.!
In timpul acesta faceam curse cu limba de la coaie la gaoz si invers, iar cu o mana ii frecam pula, in special in zona glandului. Pula era tare si fierbinte si se simtea ca nu mai are mult pana la ejaculare, dar ocupat si incitat de zona perineului, am simtit ca ca deodata zvacneste pula lui nea Georgel in mana mea si cu cateva pulsari a eliberat slobozul care s-a imprastiat in parul de pe piept, de pe burta si in flocii de la pula.
Am parasit perneul si coaiele care erau intarite si stranse departe sub pula, dand acesteia o lungime cam de 20 -...



    Login