Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.49 "Suferintele" tanarului Daniel (4)
Autor : bigsuck - 2015-02-17
Citita de 4173 ori - Nota 5.96 (23 voturi)
Cat timp statusem in Iasi la alde Vasile Irian si compania, il anuntasem pe Ion Rusu de la Vaslui ca mai intarzii, fortat de "imprejurari".
Convenisem cu el sa ma astepte in gara la Vaslui, de acolo urmand sa mergem in sat la el, ceea ce s-a si intamplat.
Locuia in comuna D... si practica tot meseria de cioban.
- Si ce treburi importante te-au retinut la Iasi?
- Chiar trebuie sa ma spovedesc tie ca la preot, Ionele?
- Nu, dar ma gandeam ca la cat esti tu nebun dupa pula, Iasii fiind oras mare, cu studenti straini, poate ai dat peste vreunul mai de soi!
- Ei da, si chiar de-ar fi asa, te deranjeaza?
- Nu, din contra, daca ti-ai facut rodajul acolo, sa stii ca ai sa ai parte aici nu doar de pula mea, ci inca de alte trei, poate mai mari decat a mea!
- Vedem la fata locului cum stam!
Si tot vorbind, am ajuns la targul unde il astepta un consatean care venise cu treburi in oras si cu o caruta urma sa ajungem in satul lor.
Acesta, Gherase, era tot de o varsta cu noi, era casatorit, avea si vreo trei copii, dar tot avea ochii alunecosi si nu refuza nimic atunci cand trebuia sa-i dea de lucru pulii, toate acestea aflandu-le pe parcurs in timp ce ne indreptam spre sat.
Probabil ca ei vorbisera dinainte cu ce treaba venise Ionel la oras si cam ce hram purtam eu, ca ajunsi destul de departe de Vaslui, Gherase abate caruta de la drum si pretextand ca trebuie sa adape caii, a oprit pe malul unui parau bine adapostit de salcii si vegetatie bogata.
Dupa ce a adapat caii, fiind destul de cald, cei doi tovarasi de drum ai mei se dezbraca si se arunca in apa racoroasa a paraului, care avea formata o bolboaca destul de adanca pentru a te racori in voie.
Normal ca ochii mei s-au fixat pe dotarile celor doi, care mi-au facut pofta de sex.
Pe-a lui Ionel i-o stiam, ca o avusesem in gura de multe ori in armata, dar mi-era dor sa-i mai simt gustul, pe cand pe-a lui Gherase n-o vazusem vreodata, insa merita sa-mi curga balele la ce bijuterii avea.
- Hai Daniel sa te scalzi si tu, ma indeamna Ionel.
Mie imi era oleaca jena, pentru ca deja mi se sculase pula la vedrea celor doi dezbracati, asa ca am pretextat ca nu-mi e asa de cald ca sa ma bag in apa. Totusi m-am dezbracat pana la brau si stateam la soare.
Dupa ce s-au harjonit, cei doi, au venit pe iarba langa mine unde Gherase intinsese o patura., intinzandu-se amandoi cu fata-n sus, de o parte si de alta a mea.
Ce chin pe mine, sa vad doua pule cum se incalzeau la soare, si eu sa nu pot dispune de vreuna din cauza rusinii, ca sa nu stie Gherase ca eu eram homo.
Dar parca intuind chinurile care ma framantau, Gherase se intoarce catre mine:
- Ce zici Daniel de pula mea? Iti place, e frumoasa?
Eu, ca sa nu ma dau de gol, raspund:
- Mde, e o pula ca toate pulele! Doar o femeie poate aprecia daca e frumoasa sau nu!
Ionel era tot numai zambet si nemaiputandu-se stapani, izbucni in ras, zicand:
- Hai mai Daniel, nu te mai ascunde, ca i-am zis lui Gherase despre tine si cat de bine sugi pula! Vrea sa i-o sugi si pe-a lui!
Si ca si cum vorbele lui Ionel constituiau un semnal, pula lui Gherase incepe sa salte capul. Si ce cap!
Chiar daca-l acoperea pe jumatate pielea preputului, avea o forma de ciuperca cu varful palariei crestat, avantat spre cer si incununat de perla stravezie de pre-cum.
Desconspirat fiind in fata consateanului sau, am lasat deoparte orice retinere si sprijinit intr-un cot, cu o mana sub coaie si cu alta pe pula, i-am luat capul pulii in gura, incepand sa-l decalotez cu limba.
Chiar daca facuse baie, sub preput, inca mai simteam gustul inconfundabil de pula, placandu-mi foarte mult, astfel ca i-am cuprins toata pula in gura, ajungand cu nasul in flocii dintre coaie si pulpa piciorului.
Limba lingea pielea care tineau coaiele atasate de pula, simtind flocii care porneau de sub pula spre coaie.
Ce senzatie placuta am simtit cand dupa cateva frecusuri cu buzele si limba, am simtit gustul slobozului care imi umplea gura din plin! Inghiteam si parca nu ma mai puteam satura, de parca cu doar niste ore in urma n-as fi inghitit slobozul gustos al lui Abdulaye.
Ionel deja ma astepta cu pula par si cum i-am lasat din gura pula lui Gherase, am si primit-o pe a lui Ionel care abia astepta sa gaseasca caldura gurii ca sa-si verse preaplinul coaielor, fiind adusa in pragul ejacularii de mainile lui.
Inghitind a doua portie de sloboz, satisfacuti toti trei, ne-am imbracat, Gherase a inhamat caii la caruta si ne-am continuat drumul. Pe drum, Gherase mi-a zis ca sa nu-l ocolesc cat timp voi sta la Ionel, ca sa-si mai verse si el focul, nevasta-sa fiind gravida cu al patru-lea copil si nu-i mai ardea de futut.
- Daca vrei sa-ti versi slobozul in gura lui Daniel, n-ai decat sa vii sus la stana lui Stanica, ca acolo-l duc, pentru ca i-am promis baciului ca-i duc prospatura de luat la pula!
- Bagami-as, deja m-ai arvunit ca pe-o marfa!
- Taci Daniel, ca ce pule ai de lucrat acolo, ai sa-mi multumesti! Cu ocazia asta, duc si sare, ardei iute si buci de canepa, plus tigarile celor doi ciobani care-i mai are.
Inghitind galusca, cum se zice, am tacut, ajungand in sat, acasa la Gherase, care imediat a fost inconjurat de cei trei copii din care o fata destul de maricica sa fi avut vreo zece-unsprezece ani.
Eu cu Ionel ne-am continuat drumul catre casa lui, unde-l astepta maica-sa si o sora cam cu cinci -sase ani mai mica decat el, numai buna de pula.
Pe drum catre casa lui, Ionel si-a exprimat parerea ca mare mirare, daca mai tarziu, Gherase n-o s-o ia la pula pe fiica-sa, aceasta fiind facuta de nevasta-sa cu altul cu care "s-a gresit".
- Chiar daca-i fie-sa vitrega, totusi n-ar trebui sa faca asta, zic eu, facand pe moralistul, stiind foarte bine ca eu aveam intre cunostintele mele destule incesturi: Puiu cu tat-su, Maria cu Petrisor, Ghita cu fiica-sa, nemaipunandu-ma la socoteala pe mine cu Corin, Victor si Rodica.
- Dar e ceva obisnuit aici, zice Ionel. Si la mine, tata fiind dus pe ceea lume, eu ii tin locul in pat, o iau pe maica-mea la pula de se zguduie patul!
- Cum asa?
- Pai de fapt ea a inceput! La vreo luna dupa ce l-am ingropat pe tata, m-am trezit cu ea in pat peste mine, zicand ca l-a visat pe tata care-i zicea ca sa nu se duca la alt barbat, cel mai bun barbat pentru ea, fiind eu. Cum eu, aveam nevoie de femeie, n-am zis nu, si de atunci o iau la pula in fiecare noapte!
- Si sora-ta ce zice?
- Pai de vreo luna, le fut pe amandoua, cu toate ca baciul a zis sa i-o dau lui ca nevasta. Acuma, ma gandesc ca dupa ce pleci tu, sa i-o duc baciului!
- Buna socoteala! Totusi, daca nu te simti jignit, as vrea s-o fut si eu pe sora-ta, daca tot ai inceput-o!
- Ti-o dau si p-a batrana, sa vezi ce joaca-n pula!
- Nu ma-nnebuni, ca deja mi se scoala! Dar cati ani are ma-at?
- Are 40 de ani, ca pe mine m-a facut la 17 ani. Taica-miu avea 28 de ani cand a luat-o la pula, ca acum imi dau seama ca avea mancarici in pizda de tanara si cred ca sor-mea o mosteneste-n narav.
Si tot vorbind, ajungem la Ionel acasa, fiind intampinati de cele doua femei in ale caror pizde aveam sa ma scald in cele doua nopti cat am stat pana la plecarea la stana.
Dupa ce ne-am spalat de praful de pe drum, am stat la masa de pranz, trecand dupa aceea la odihna.
Fiind cald, m-am dezbracat la chiloti si m-am bagat in pat.
Nu peste mult timp apare mama lui Ionel, Glafira, intr-un capot, zicandu-mi ca a trimis-o Ionel sa-mi tina de urat.
Intelegand cam despre ce urat e vorba, fara remuscari, ii fac loc in pat langa mine, ea dezbracandu-si capotul, ramanand goala. Avea muierea un trup plinut si o pizda bulbucata care se vedea ca era hranita bine cu pula.
Am inceput s-o mamelesc cu o mana, cealalta fiind bagata la pizda care era deja umeda.
I-am gadilat lindicul cu degetele, apoi afundandu-le in gaura aceea calda si umeda, le-am scos si le-am lins, gasind un gust bun simtindu-se putin si gust de sloboz.
- Ah, Glafiro, ce pizda gustoasa ai. Dar ce pula a mai intrat azi in ea, ca se simte gustul samantei de barbat?
- Ce sa fac, nu pot trai fara pula, asa ca baiatul vecinei care a venit de mi-a ajutat sa cobor sacul cu porumb din pod, m-a luat si la pula!
- Dar cati ani are baiatul?
- Are 16 ani, e barbat de-amu! Nu prea voia el, zicea ca-i e rusine, dar cand i-am aratat pizda, imediat s-a dezbracat si a sarit pe mine.
Acum eu ma gandeam cum sa fac sa-i gust pula acelui baiat, ca gustul din pizda era super.
Dar eram in pat cu o muiere si trebuia s-o iau la pula, ca doar pentru asta venise.
Si mamelind-o, si sarutand-o, mi-am bagat capul intre picioarele ei si mi-am afundat limba intre buzele pizdii, lingand si sorbind toate sucurile.
Glafira se unduia din sale si ofta, apasandu-mi capul intre picioare de parca voia sa ma bage in pizda, ceea ce si mie imi placea. Saturandu-ma de dulceata pizdii ei, m-am apucat iar sa o sarut pe gura, in timp ce ea imi luase coaiele-n mana si le framanta. Pula fiindu-mi sculata pana peste poate, am patruns-o imediat, intr-un oftat de placere al amandorura, incepand dansul dragostei pe pantecele ei ca pe o saltea.
Aveam gurile inclestate in saruturi, mainile mele framantandu-i bucile, s-o simt mai bine in pula.
Glafira incepea sa scoata gemete si sunete ascutite, semn ca era atinsa unde trebuie.
Mie imi era teama sa nu auda Jenita, fie-sa si cu Ionel, fara sa stiu ca ei faceau acelasi lucru ca si noi.
- Ah Glafiro, ce dulce esti, ce pizda buna ai! As vrea sa te las gravida, sa le faci un fratior sau o surioara copiilor tai!
- Vai Daniel, nu vorbi, ca nu vreau sa se intample! Ce-or sa creada vecinii ca eu fac copil la varsta asta, fara barbat?
- Lasa Glafiro, ca stiu ca te fute si Ionel, nu numai pe tine, dar si pe Jenita, asa ca n-ar fi nici-o surpriza sa ramai garavida cu el.
- Nu raman, pentru ca iau niste ceaiuri care ma feresc de asa nacaz!
- Si ceaiuri de-astea ia si Jenita?
- Da, de cand am prins de veste ca se culca si ea cu Ionel!
- Si nu va e mila de el sa-l stoarceti amandoua?
- Las-ca-i destul de vanjos, si ce coaie bogate are, poate sa ne-ndestuleze pe-amandoua!
Si tot saltand pe burta ei, mi-am varsat samanta in pizda fierbinte a Glafirei, care a primit-o ca un pamant insetat.
Dupa ce s-a sters cu un prosop la pizda, Glafira si-a imbracat capotul si a iesit.
Nu dupa mult timp, apare Ionel.
- Ia spune, iti place cum se fute mama?
- Grozav! Are-o pizda buna si gustoasa! I-am zis ca as vrea s-o las gravida!
- Nu ramane ca ia si ea si Jenita niste ceaiuri de plante care nu le lasa grele!
- Mi-a zis!
- Dar am sa-i fac pocinogu si o sa-i inlocuiesc bautura de leac cu ceai normal si baga-n ea cat de mult, ca vreau s-o vad bortoasa si pe ea si pe Jenita! Macar sa stiu ca au ramas cu cel mai bun prieten si nu cu cine stie cine!
- Si la vorbele care s-o isca, cum o sa raspundeti?
- O sa am grija ca sa aduc unul din ciobanii de la stana s-o futa p-a batrana, iar pe Jenita o dau baciului, cu riscul de a-i face pizda flenduri, ca are ala o pula, de care o sa-ti fie greu sa te desparti!
Si cata dreptate avea!
Si cu acest gand, la pula baciului, am iesit sa ma plimb prin gradina familiei care intre ea si a vecinei nu era nici-un gard, ci numai in fel de razor ierbos care delimitau proprietatile.
Era in amurg si mergand eu usor printre pomii incarcati cu fructe, aud din gradina de alaturi niste gemete cu votbe intretaiate ce veneau dintre niste tufisuri inalte de canepa.
Apropiindu-ma, aud o voce de baiat puber: "Asa Glafiro, da pizda sa ti-o fut! Pizda ta e facuta pentru pula mea, asaaa, freaca-te bine-n pula!"
Crezand ca o s-o surprind pe Glafira jucand intr-o pula, ma apropii si dau canepa intr-o parte.
Nici urma de Glafira, in scgimb, baiatul vecinei, cel care dimineta o futuse pe mama lui Ionel, se labarea in pielea goala culcat pe spate, cu ochii inchisi, probabil sa vizualizeze actul sexual pe care si-l imagina.
Era dracul de baiat foarte dotat pentru varsta lui, sau poate asa mi se parea mie, care imi pusesem in gand sa ajung la pula lui. Oricum avea o pula destul de mare cu niste coaie micute pe langa acea pula, totul inconjurat de floci blonzi, picioarela fiind deasemenea acoperite de fire de par blond.
Ma aplec usor si ii pun mana pe coaie, care erau fierbinti.
Imediat baiatul a sarit ca ars, dand sa o ia la fuga in pula goala, dar eu l-am prins de mana si l-am tras inapoi pe patura de canepa culcata la pamant.
- Stai, nu te speria, ca nu-ti fac nimic!
- Lasa-ma nene, ca n-am facut nimic!
- Ei, lasa, ca doar n-o sa te omoare nimeni ca ai futut-o pe Glafira! Acuma te labareai cu gandul la ea, asa-i?
- Da nene! Dar n-am vrut, ea m-a obligat!
- Da, stiu, doar ti-a aratat pizda si tu imediat ai sarit s-o futi!
Inrosindu-se, intreba:
- Da nene, asa-i, dar de unde stii?
- N-are importanta de unde stiu, dar daca nu ma lasi sa ma joc putin cu pula ta, te spun lui Ionel si o sa-ti traga ala o mama de bataie, de n-ai s-o uiti cat o sa traiesti!
- Da, bine nene, joaca-te, dar sa nu-mi faci ceva rau ca racnesc!
- N-avea grija, ca o sa-ti placa!
Si culcandu-ma langa el, sprijinit intr-un cot, ii iau pula la laba, care incepe din nou sa prinda vigoare. Pe timp ce crestea in mana mea, cu cealalta mangaindu-i coaiele, ma aplec si ii iau capul in gura si incep sa-i dau ocol cu limba.
Se vedea ca incepea sa-i placa, deoarece ma indesa mereu cu capul in pula, in final ajungand cu gura in floci, lingandu-i si pe acestia odata cu pula care-mi gadila omusorul din gat.
Gura mea oferindu-i caldura necesara, ceea ce palmele nu reuseau, nu i-a trebuit mult sa dea drumul unor jeturi de sloboz gustos de baiat tanar, Delectarea mea era maxima!
Terminand, i-am pupat pula, coaiele si flocii, ceea ce-l incanta grozav, vazandu-se asa iubit de un necunoscut.
- Ei, cum a fost? Ti-a placut?
- Daaa, a fost grozav de bine! As mai vrea asa ceva!
- Poate ca ai sa mai ai parte de asa ceva!
Si sarutandu-l pe obraz, m-am ridicat si am plecat, lasandu-mi proaspatul donator de sloboz, inca nedumerit.
Intrand in casa, ne-am spalat si ne-am asezat la masa, fiind ospatati cu bucate din cele mai alese ce le puteau oferi la tara in acele vremuri.
Dupa ce-am mancat, eu cu Ionel am iesit pe veranda, femeile ocupandu-se cu stransul mesei si spalatul vaselor.
- Sa stii ca i-am inlocuit ceaiurile batranei, asa ca baga tare-n ea in noaptea asta, ca sa prinda rod! Eu o sa-mi plantez rodul in pizda Jenitei, ma anunta Ionel.
Si cu gandurile astea necurate, ne-am dus fiecare in camera lui, unde ne asteptau femeile, Glafira stand rasturnata, cu fata-n sus asteptand pula lui Daniel care lasandu-si samanta in ea, avea sa dea peste noua luni nastere unei fetite dolofane, care peste ani avea sa fie inceputa de Ionel.
Mi-am bagat capul iar intre bulanele Glafirei care salta de cur in sus la asaltul limbii mele in confruntarea cu lindicul naravas.
Lingand-o, mamelind-o si framantandu-i soldurile bogate, mi-am infipt din nou pula in pizda ei, care a inghitit-o nesatula.
In noaptea aceea aparoape ca am stat calare pe ea.
Nu terminam bine o partida de futut, ca ma sileam sa o iau din nou la pula, voind cu orice pret sa las muierea bortoasa, ei placandu-i in mod deosebit ca era asa de des luata la pula.
Dimineata m-am trezit pe la zece, asa de multa munca depusesem. Mi-a fost adus micul dejun la pat, fiind tratat ca stapanul casei.
- Buna dimineata taticule, ma intampina Ionel in zeflemea. A fost buna pizda mamicai?
- Lasa-ma si tu cu misto-ul asta! M-a stors ca pe-o lamaie! Mai bine zi cum a fost cu Jenita!
- Parca a fost mai nebuna dupa pula ca altadata! Voia mereu sa-mi simta pula cum boraste in ea! Sunt sigur ca am lasat-o gravida. Trebui neaparat s-o man la baci la stana, iar pe Nita sa-l trimet la mama cat sunt eu plecat la stana, ca sigur n-o sa scape ocazia sa-l aiba la pat! Deseara pregateste pula pentru Jenita, ca eu o s-o desel p-a batrana!
Si Ionel apucandu-se de treburile gospodariei, eu am plecat iar prin gradina, fara vreun gand ca am sa inghit iar o portie de sloboz de la baiatul vecinei.
Acesta, care parca intuind, ma astepta in locul stiut si pantalonii scurti pe care-i purta, aveau un cort proeminent in fata.
- Buna dimineata!
- Buna, dar care dimineata, ca suntem aproape de pranz! Cum ai dormit, te-ai mai gandit la Glafira?
- Da de unde! Te-am visat pe mata ca-mi faceai ce mi-ai facut aseara si dimineata era o harta mare pe cearsaf. M-a si certat mama, zicand ca de-acum imi trebuie femeie!
- Nu-i nimic, eu am venit asa intr-o doara prin gradina, dar vad ca vrei sa-ti usurez povara, asa ca da-ti pantalonii jos sa vad ce te doare!
Dandu-si pantalonii jos, pula i s-a lipit de burta, lasand coaiele la vedere coborate mult intre picioare la radacina pulii.
- Uite cum facem: eu ma culc cu fata in sus, iar tu vii peste mine si-mi bagi pula in gura si incepi sa ma futi in gura. Poti sa te gandesti ca in loc de gura mea, e pizda Glafirei!
Zis si facut! Mi-a tras Emil un futai in gura, cum nu mai avusesem demult! Dupa ce i-am supt tot din pula, i-am mai pupat odata bijuteriile si i-am zis:
- Poti s-o futi pe Glafira cat e Ionel plecat la stana si daca te tin curelele, poti s-o iei la pula si pe Jenita, ca si ea e moarta dupa pula!
- Eu as fute-o si acum pe Glafira, ca uite , iar mi s-a sculat!
- Pai ai oleaca de rabdare si cand ti-oi face eu semn vii si esti calare pe ea!
Am plecat amandoi, el catre casa lui, eu catre a Glafirei, urmand sa-i fac semn cand e momentul propice.
Intrand in casa, era doar Glafira, care mi-a zis ca Ionel si Jenita s-au dus in satul vecin sa aduca buci de canepa de la nanasa lor. Atunci eu i-am zis ca ma duc si eu in sat sa iau tigari pentru ciobanii de la stana.
Am iesit si trecand prin fata casei lui Emil, ii fac semn ca drumul e liber. Acesta nu mai asteapta si imediat se repede si intra in casa la Glafira. Eu, dupa el, dar fara sa ma vada!
- Saru-mana tusa Glafira!
- Sa traiesti mai Emil! Dar ai nevoie de ceva?
- Da tusa Glafira! Am nevoie de ce mi-ai dat mata mai deuna-zi!
- Valeu, mai Emil, dar daca vine Ionel cu Jenita, sau Daniel, prietenul lui Ionel si ne prinde?
- Nu ne prinde nimeni tusa! Hai da-mi oleaca de fofoloanca de-a matale, ca tare buna-i!
Si Emil ii baga direct mana sub capot, unde Glafira n-avea nimic pe dedesubt. A prins-o cu mana direct de buzele pizdii.
Glafira s-a rasturnat imediat pe pat, dezvelindu-se si oferind tot ce avea lui Emil, care in doi timpi si trei miscari era in curul gol. S-a aplecat si aruncand cate o privire in pizda ce o tinea cu buzele departate, tragea cate-o limba, iar se uita...
Eu urmaream scena din dosul unei perdele atarnata peste usa, cum se mai practica pe timp de vara pe la tara.
Deja mi se sulase pula, iar cand Emil si-a proptit pula in pizda Glafirei, mi-a lasat la vedere coaiele si perineul acoperit de floci blonzi care se prelungeau intre buci, din cand in cand lasand sa se vada anusul maroniu inconjurat de flocusori blonzi, mi-a m dat pantalonii jos si cu pula sculata m-am aratat celor doi, care in fierbinteala momentului, n-au mai dat atentie si pravalindu-l pe Emil peste Glafira, mi-am bagat si eu pula pe langa a lui, pizda dovedindu-se incapatoare si facand-o pe Glafira sa scoata icnete, de parca avea ciuda pe pizda.
Fiind foarte excitat mi-am dat drumul repede si mi-am scos pula din care inca se prelingea sloboz, in timp ce pula lui Emil scotea sunete colcaitoare in pizda largita si plina de slobozul meu. Ca sa-i vina si lui Emil sorocul, m-am aplecat si am inceput sa-i ling coaiele si perineul, incercand sa-mi bag limba si intre buci sa patrund in anus.
Imediat l-am auzit si pe Emil gafaind sacadat si apoi cu un oftat adanc s-a infipt in pizda Glafirei, nici cu macaraua, sa-l mai scoti de acolo!
Tremura numai din sale si strangea des din buci ca sa-si lase samanta in pizda aceea nesatula.
Dupa ce si-a tras pula din ea, i-am lins pula lui Emil, dupa care am pus gura intre buzele pizdei Glafirei, incepand sa ling si sa sorb slobozul care se scurgea printre labii, lindicul prinzand din nou viata dupa ce fusese inecat in sloboz.
Glafira ramasese rasturnataiar eu faceam curatenie intre bulanele ei, in timp ce Emil tragandu-si pantalonii pe el, comenta:
- Buna de pula esti tusa Glafiro! Sa stii ca de-acum cat o sa fie Ionel la stana, eu o sa fiu barbatul aici, ca vreau s-o fut si pe Jenita!
- Da, scumpul matusii, tu ai sa fii barbatul nostru!
- Tusa, vreau sa ramaneti amandoua gravide cu mine, sa va arat ce samanta buna am, vreau sa va rodeasca pantecul sub pula mea!
- Ce-aveti maica? Si Daniel vrea sa ne lase gravide, si tu! A dat boala inmultirii in voi?
- Lasa Glafiro, ca dupa futaiurile de azi-noapte, sunt sigur ca ai prins rodul pulii mele, i-am zis eu.
- Cum, ai futut-o si matale-azi noapte?
- Toata noaptea am pompat sloboz in pizda ei, de-ai ai gasit-o asa flescaita!
- Flescaita, neflescaita, dar va place sa ma futeti, sare Glafira.
- Daca nu ne-ar placea n-am mai linge-o atata, i-am zis eu. Ai o pizda foarte gustoasa, mai ales dupa ce borasc pulele in ea!
Si imbracandu-ne, am lasat-o pe Glafira intinsa-n pat, eu cu Emil iesind, indreptandu-ne spre gradina.
- Deci de-asta am simtit eu gustul acela asa bun in pizda, ca fusese lasat de pula matale!
- Pai habar n-ai cat de buna e samanta de barbat! De ce crezi ca-ti inghit eu tot ce boraste din pula ta?
- Mai ca-mi vine sa incerc si eu!
- Poti sa incerci, daca vrei pot sa-ti dau pula mea s-o sugi! Dar sa stii ca si Ionel are pula buna! Eu pentru pula lui am venit aici!
Si i-am povestit cele petrecute intre mine si Ionel in armata.
- Ne mai intalnim pe seara la locul nostru? Ca vrea...



    Login