Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDANIEL - Ep.41 In valtoarea vietii (5)
Autor : bigsuck - 2015-01-14
Citita de 3225 ori - Nota 7.85 (26 voturi)
In acest timp la fabrica (Rafinaria 10 Onesti), eram in fierbere, ca trebuia sa invatam procesul tehnologic al noii instalatii, care era oricum altceva decat ceea ce invatasem in scoala.
Ce sa-i faci, stiinta avansa!
Eram vreo cincisprezece insi care trebuia sa ne punem la punct cu noua tehnologie, urmand ca sa mergem la specializare la Ploiesti, unde intr-una din multele rafinarii ce inconjurau orasul, era o instalatie care lucra intr-un sistem asemanator cu cea care se construia la Onesti, dar a noastra fiind zice-se mai moderna.
S-a dovedit a fi un fiasco total, deoarece nu la putin timp dupa ce eu am parasit Onestiul, alergand dupa o alta pula, aceasta s-a inchis, ceea ce presupuneam eu demult, pentru ca proiectul era adaptat dupa rusi (pardon, sovietici!), instalatiile de masura erau aduse o parte din Cehoslovacia, o parte din Ungaria, o parte din utilaje, care trebuiau supravegheate de aparatele cehe, erau din Italia, asa ca se potriveau ca nuca-n perete, de aceea toata instalatia era borata cu motorina care s-a aprins si am cautat eu s-o sting, de am patit accidentul acela.
Erau specialisti veniti din toate tarile care aveau contributie la acest proiect si ma uitam la italieni si la unguri ca parca venise din lumea foametei, asa infulecau la salam cu paine, pentru ca la noi era mai ieftin si mai bun ca la ei.
Acum fac pe cacaciosii fata de noi, dar au uitat cand veneau cu foamea-n gat sa se sature aici. Unul din unguri era fost roman fugit in Ungaria in timpul revoltei din 1956 si stia romaneste foarte bine.
Cehii erau mai stilati putin, adica nu-si dadeau in petec ca celelalte doua natii.
Gata, am facut si putina informare politica, acum sa trecem la "oile" noastre.
Daca vreunul care citeste, nu-i convine ce am scris mai sus, sa-l fut in gat, dar asta era adevarul la timpul respectiv
Dupa cum spuneam, eram majoritatea tineri, doar unul era mai in varsta fata de noi, Florin Stancescu, un oltean ajuns si el prin Moldova ca si noi ceilalti dealtfel.
Fiind vara si cald, ne dezbracam la bustul gol si stateam pe iarba, intre instalatii si studiam materialul. De fiecare data cand il vedeam dezbracat pe Florin, ma apucau tremurelile, ca era tipul de barbat care-mi placea mie: tanar de circa 35 de ani, saten, dar la stat mult in soare parul capata o culoare castaniu-roscata de parca era in parg, cu o blana de toata frumusetea pe piept ce imi producea gadilaturi intre buci, gandindu-ma numai cum trebuia sa arate mai jos de brau.
Tipul era hetero convins, dar am ajuns la concluzia ca in adancul constiintei fiecarui barbat, e o doza cat de mica de gay.
Faceam ce faceam si ma asezam tot timpul langa el, sa-l simt aproape, sa-i aspir mirosul si ma gandeam ce schema sa aplic, sa ajung la ceea ce avea el intre picioare.
N-aveam nici-o sansa, mai ales ca tipul traia cu o contabila care locuia in satul de peste Trotus, care era foarte geloasa si voia sa stie tot timpul unde e, iar dupa orele de munca, trebuia sa fie acasa, ca altfel era jale.
Cum sa fac eu sa-l atrag undeva unde sa fim doar noi doi si sa-i zic, cu toata rusinea, ce vreau de la el.
Avea obiceiul, sa se retraga in cladirile unei instalatii dezafectate, cand soarele ardea prea tare.
L-am urmarit odata si daca pe iarba unde stateam noi, nu-si putea da pantalonii jos, retras in incaperile acelea la umbra, ramanea numai in slip. Avea un slip cum se purta pe atunci dintr-un doc albastru garnusit cu o pamblica alba in interior pe unde ieseau picioarele.
De caldura, mai baga mana printre picioare si mai tragea de el sa se largeasca, lasand loc sa se vada cate putin din pielea paroasa a coaielor si flocii care acopereau zona inghinala.
Nu mai puteam, ma apucau frisoanele de pofta!
Nu stiu daca cineva din cei care citesc, au trait aseenea sentimente, sa tremuri, fara sa te poti controla.
Eu am patit-o de cateva ori!
Probabil ca am facut vreun zgomot sau m-a simtit, ca atunci cand m-a vazut tremurand, s-a ridicat de pe masa pe care se intinsese, a venit la mine, cuprinzandu-ma in brate, sa ma opreasca probabil din tremurat, care incepusera sa se transforme in convulsii.
M-a intins pe masa, s-a asezat peste mine, eu fiind la bustul gol si i-am simtit toata blana aceea de pe piept pe pielea mea, gandind ca mi-e frig si sa ma incalzeasca cu trupul lui.
Avand mainile ridicate pe langa capul meu, tot mirosul acela de sub brate m-a inundat si ca prin farmec am inceput sa tremur mai putin, dar mi-am afundat gura in parul de subbrat, incepand sa ling sudoarea sarata si sa-l sarut in causul acela paros.
- Danut, ce-i cu tine, ce faci, ma intreaba Florin, vazand ca eram absorbit de subbratul lui.
Cu gura inca in flocii aceia sarati, ii zic:
- Florine, nu mai pot, bate-ma, omoara-ma, dar sunt homosexual si mu mai pot de dragul tau!
- Mai pulica mea, de cand vreau eu sa pun pula pe tine! Si stii de ce? Am observat ca esti mai efeminat asa, ai gesturi mai de domnisoara, nu ca tolomacii ceilalti si m-am gandit ca ai fi vreunul pe invers. Pai hai sa-ti dea tata pula sa te saturi! Dar n-am ce-ti face, ia-o asa transpirata, ca n-am apa pe-aici s-o spal.
- Nici nu vreau sa fie spalata, o vreau asa in sucul ei, ca demult ii duc dorul!
Si incep sa-mi bag gura si in celalalt caus, apoi il intorc pe spate, lasandu-se manevrat de mine, si ii sarut tot pieptul acela paros, aruncad priviri insetate de-alungul burtii si printre firele de par am vazut capul vanat al pulii iesind pe deasupra slipului.
Am grabit marsul sarutarilor catre acea tinta dorita si am inceput sa sarut capul acela congestionat, coborand peste slip si lingand, sarutand, aspirand conturul acelui madular ce se arata promitator.
Ajungand intre picioare, unde slipul era largit, am bagat limba si am lins marginea aceea care era galbuie, nu alba, din cauza transpiratiei si sucurilor lasate de coaie, avand consistenta lipicioasa, dar pentru mine era telul suprem.
Vad mainile lui Florin ca incepe sa desfaca snururile care legau slipul intr-o parte, eu sarutand mainile acelea care urmau sa-mi ofere, ceea ce doream eu demult.
Dandu-si slipul deoparte, ramanand doar pe un picior tras, m-am bagat cu fata in petecul de doc care acoperise coaiele si care era umed si lipicios, lingand sucul imprimat in acea bucata de panza.
Florin se ridicase in coate si se uita cu cat dor si pofta lingeam eu slipul si zice:
- Vad ca-ti place-al naibii, jegul strans in slip! Atunci ia si coaiele-n gura si spala-le, ca azi noapte a batut buzele pizdii Margaretei si pula n-am mai avut timp s-o spal, asa ca ai sa dai si de gust de pizda pe ea.
Cand am auzit eu ce trufanda mi se ofera, am inceput sa-i iau cate-un coi in gura si sa-l sug, Florin mangaindu-ma pe cap si ghidandu-ma pe unde mai vrea sa-l spal cu limba.
Eram asa de inebunit dupa el, ca nu-mi mai pasa daca e curat sau murdar, placerea mea fiind sa stau la pula lui.
Pula ii era acum vanata-neagra, in fasurata in vene ce o facea sa para noduroasa rau.
Naveam nici-o sansa sa-mi incapa toata in gura, asa ca am inceput s-o frec si cu mainile de langa coaie.
Florin ma impingea puternic sa mi-o bage pe gat, eu opuneam rezistenta salivand din plin si icnind a voma la care el avea observatii de genul acesta:
- Aaa, iti vine sa vomiti, nu-ti mai place pula mea! Acum nu mai scapi pana nu te fut in gura, sa-ti umplu gura cu mlaci din coaiele alea jegoase pe care le-ai spalat!
Din contra, imi placea, caci saliva se plimbase pe pula lui, iar eu inghiteam din ea, dar nu prea aveam cum sa inghit mai mult, din cauza pulii care cauta sa treaca de amigdale.
- Respira pe nas, respira pe nas!
Si cu un ultim efort, capul pulii a trecut de zona care imi provoca voma si coaiele paroase ale lui Florin imi jucau pe barba, iar nasul respira prin padurea de floci de deasupra pulii, care pula isi gasise locul perfect in gatul meu.
Florin facea curse scurte ca sa nu cumva sa-mi iasa pula din gat, ca era sigur ca nu mai reusea s-o bage.
Dupa vreo cinci minute de chin, m-a tras brusc cu nsul in floci, tinandu-ma strans si simteam ca pula vibreaza in gatul meu, varsand mlacii de oltean. Nu simteam nici-un gust ca pula depasise zona gurii unde erau papilele gustative, debia cand si-a tras-o un pic in afara, am inceput sa sug sa-i dau de gust.
Era buna intr-adevar, sau poate ca il dorisem eu foarte mult, nu stiu sa spun, dar dupa ce a scos-o complet m-a lasat sa-mi fac damblaua, sa smocotesc toti flocii pe care ii avea. Nici picioarele n-au scapat nepupate, pentru ca si pe dosul pulpelor era paros.
Dupa ce ne-am imbracat si mi-a sters cativa floci ce ramasese pe la gura, m-a mai strans odata la piept si ma intreaba:
- Ei, ti-a placut? Esti multumit?
I-am raspuns printr-un sarutat pe maini, dupa care a continuat:
- Acum am priceput de ce te asezai tu tot timpul sa fii cat mai aproape de mine! Voiai pula mea. Acum ai avut-o si o s-o mai ai, pentru vreau sa ti-o trag si la gaoz.
- Da, dar cand mi-o dai la muie, nu mi-o mai baga in gat, pentru ca vreau s-o savurez pe-ndelete.
- As am sa fac, sa ai si tu placere de pula mea!
Si schimband discutia, ne-am apropiat de ceilalti.
La gaoz mi-a tras-o tot acolo, ca de-acum dispaream fiecare pe rand, eu pe o parte, el pe alta, sa nu dam de banuit.
Acesta era mizilicul meu de la serviciu, pana cand, s-a certat cu concubina si a plecat din Onesti.
Intre timp eu il aveam acasa pe Matei, il mai prindeam cateodata pe Ghita, cand ma duceam sa ma descarc dimineata in gura sau curul lui Petrisor, care abia ma astepta, apelandu-ma cu "taticule", ceea ce mie nu-mi prea suradea, pentru ca prea aducea cu a mi-o baga pe ma-sa pe gat
Maria deja imi daduse vestea ca a ramas gravida si era mofturoasa, acuzandu-ma ca eu sunt autorul.
- Vezi de treaba femeie, ca doar nu numai eu te-am futut! Mai e si Ghita si mai e si fii-tu, Petrisor, ai vazut ca are si el sloboz! Si sa nu-mi spui ca in lipsa altor barbati, nu te fute el ca nu te cred!
- Pai cam asa e, ca in fiecare noapte e calare pe mine. Chiar mi-a zis ca el nu se mai intoarce la tara, ca el ramane cu mine, ca sunt nevasta lui.
- Ti-am zis eu ca ti-ai asigurat pula permnenta cu Petrisor!

Intr-o zi ma pomenesc cu Maria ca vine la mine si-mi zice ca fostul barbat a venit si vrea sa se impace cu ea, ca nu o s-o mai bata, ba chiar recunoaste si plodul din burta ei, daca se impaca.
- Naravul din fire, n-are lecuire, ii zic eu. Daca ti s-a facut de bumbaceli in fiecare zi, scotandu-ti ochii pentru copilul ce-l porti in tine, impaca-te cu el!
- Si eu la fel i-am zis si acum n-are unde sa doarma pana maine cand pleaca inapoi la Bivolari. De-aia am venit la tine, poate e vre-un pat liber in noaptea asta la voi, sa-l gazduiesti.
- Se gaseste Marie, trimite-l incoa!
Matei lucra in noaptea aceea si patul lui era liber, asa ca iar am inceput sa-mi fac planuri cum sa intru intre picioarele lui Petrica, pentru ca nu uitasem cand imi zisese Maria ca ii pare rau dupa el ca are pula mare si fute bine.
Fixez cu Maria sa ne intalnim la restaurantul unde mancam eu si la ora fixata, ora 19, apare Maria cu un tip brunetel, par negru cu reflexe albastrui, ochii albastri marin, nu gras, dar se vedea ca e de la tara, ca era numai vana.
Dupa cum arata, asta nu era de lasat, dar cum sa fac eu sa ajung la pula lui!
Ma gandeam ca daca si Petrisor se face ca tat-su, da moartea-n turturele!
Maria mi l-a lasat plocon si a plecat in drumul ei.
Noi am intrat, am luat masa impreuna, am stat de vorba, m-a intrebat daca nu cumva am atentat si eu la "onoarea" Mariei, am negat zicand ca ne cunoastem de cand imi spala rufele in primii ani cand venisem aici si de atunci am ramas cunostinte.
Nu stiu daca m-a crezut, dar daca ar fi stiut ca eu il futusem si pe fiu-su, cred ca nici dracu nu ma mai scapa din mainile lui.
Pentru variatie, am intrat la un film. Rula "Carmen de la Ronda", cu Sara Montiel si Maurice Ronet. Eu il mai vazusem, dar l-am dus pe el, sa se mai destinda.
Nu stiu cat s-a destins, ca la scenele mai fierbinti, cand a vazut ce balcoane avea Sara Montiel, l-am vazut cum cauta sa mascheze ca i se scuase pula.
"Dumnezeule al homsexualilor, ce ma fac eu ca asta e hetero convins, cum pot ajunge eu la pula lui?", imi ziceam eu in gand.
Cand am iesit de la film, am trecut pe la Alimentara si am luat o sticla cu vin bun, poate iese ceva.
Matei plecase la munca atunci cand am ajuns noi acasa, asa ca am inchis usa de la camera noastra si am intrat iar la discutii.
L-am trimis sa faca un dus, iar cand s-a dezbracat, ramanand doar in chiloti, care ce-i drept, erau foarte curati, sa lesin de admiratie la ce trup superb de barbat am vazut.
Eram asa de cucerit de barbatul din fata mea, ca gandeam ca in locul Mariei, chiar daca-mi dadea numai "apa, paie si bataie", nu plecam de la el.
Chilotul, chiar daca era destul de lejer pe el, tot nu reusea sa mascheze ceea ce se afla in interior.
Dupa ce a venit de la baie infasurat numai in prosop, mi-azis sa il scuz ca el se culca gol, ca asa e invatat.
- Treba ta, zic eu, iti doresc somn usor si am plecat si eu la baie.
Dupa baie, m-am dus in camera celorlalti ca n-aveam somn si ca sa-mi mai abat gandurile de la musafirul meu, voiam sa mai stau de vorba cu cineva.
Acolo, alta belea! Era Cezar cu inca un baiat de la scara cealalta care se harjoneau, Cezar fiind si el doar in chiloti.
Dupa cum v-am spus in celalalt episod, avea o blanita frumoasa pe piept care se prelungea pe burta si bineinteles si mai jos.
Celalalt era si el intr-un tricou si pantaloni scurti si se vedea din harjoana lor ca erau ceva afinitati in comportamentul lor.
Cand Cezar se mai rasturna pe pat, prin cracul larg al chilotului vedeam fugitiv pula semierecta cu flocii aferenti.
Baiatul celalalt era mai excitat decat Cezar, ca pantalonii lui, facusera un cort destul de proeminent.
De parca ar fi fost ceva firesc, baiatul se apleaca peste Cezar si ii aplica un sarut pe gura, la care acesta n-a protestat, ba din contra, i-a dat in joaca cu dosul palmei peste cortul pantalonilor.
Vazand incotro se indreapta lucrurile, ma intorc sa plec spre camera mea, dar Cezar ma intoarce:
- Stai Dane, nu pleca, pentru ca abia acum o sa fie mai frumos!
Si isi scoate pula care deja luase proportii, printr-un crac al chilotului, careia Colin, asa-l chema pe celalalt baiat, ii aplica un pupic.
Eu, care venisem sa ma linistesc, sa-mi dispara din minte ce aveam in camera mea, mi se sculase si mie pula.
Fiind doar in chiloti, normal ca se vedea bine ca era sculata.
Cezar isi da chilotii jos, iar Colin nerabdator se repede cu gura in ea si incepe s-o suga, framantandu-i coaiele.
- Hai Dane, textila jos, ca avem sugarul in dispozitiv, imi zice Cezar.
Pula mea era sculata nu atat de vederea lui Colin care i-o sugea lui Cezar, cat la vederea pulii lui Cezar pe care demult voiam s-o gust. Dar nu refuzam sa mi-o suga si altul mie.
Ma apropii, dandu-mi jos chilotii si incep sa-i trag tricoul lui Colin peste cap, acesta ridicand mainile si intorcandu-se spre mine, mi-a luat pula in gura.
Ma asez langa Cezar luand aceeasi pozitie, stand cu fata in sus, rezemat in coate si oferindu-i podoabele noastre lui Colin, care era foarte incantat ca are de lucru la doua pule.
Cat timp se plimba cu gura cand la o pula, cand la alta, se dezbraca si de pantaloni, ramanand si el in pula goala.
Bineinteles ca si el avea pula sculata si nu era deloc mica nici a lui si n-as fi refuzat s-o am in gura.
Deodata Cezar se ridica, imi face semn sa ma asez in genunchi in patul lui, il suie pe Colin in pat sa-mi suga pula in continuare, iar el incepe sa se ocupe de gaozul lui Colin, masandu-l cu un unguent, apoi dupa ce unge si capul pulii lui cu acelasi unguent, incepe sa impinga capul pulii in gaozul lui Colin, care cred ca nu era la prima aventura de acest fel, ca a si inceput sa se impinga in pula lui Cezar.
Dealtfel si pula mea era supta la meserie, ca stia baiatul s-o frece bine intre buze.
Excitat de vederea celor doua pule pe care oricand as fi fost amator sa le sug, mi-am dat drumul rapid in gura lui Colin, care n-a lasat sa se piarda nici-o picatura.
Multumit de ceea ce primise, Colin mi-a luat coaiele la supt pana ce i-a umplut si Cezar gaozul cu sloboz. Ca sa nu-i manjeasca patul cu sloboz, Cezar i-a dat o palma peste buci lui Colin, trimitandu-l la baie sa se spele unde l-a urmat si el.
Cand am trecut pe langa usa baii, i-am auzit giugiulindu-se si mi-am dat seama ca si el ne auzise pe mine si pe Matei, cand acesta mi-o tragea in baie. Acuma ca stia sau nu stia care, ce facuse, n-avea importanta, chestia e ca stia ca eu cu Matei avem o relatie, de aceea nu i-a fost jena sa ma invite la festinul sexual dintre el si Colin.
Potolit sexual ma gandeam ca o sa ma culc si-o sa dorm fara vise, dar cand am intrat in camera, fiind luna plina, ochilor nu le venea sa creada ce vedeau.
Petrica era dezvelit tot si probabil o visa pe Sara Montiel, ca avea pula sculata la maxim si incepuse sa se scurga din ea jeturi de sloboz, alb, spumos, care se raspandea in parul de pe burta si in buric, inchegandu-se intre firele de par.
Oh zei ai pacatului originar! Cum sa las asa elixir sa se risipeasca si sa n-am ocazia sa aflu ce gust are?
M-am lasat in genunchi langa pat si aplecandu-ma asupra zonei intinate, am inceput s-o curat cu sarguinta, dar si cu grija sa nu se trezeasca musafirul meu si sa ma fac de ras.
Dar Aghiuta, care pesemne a slujit si homosexuali, si-a bagat coada repede, ca l-o fi gadilat pe la nas pe Petrica, ca a stranutat (cred ca din cauza ca era dezvelit) si s-a trezit, pironindu-ma cu capul in flocii incleiati de pe burta.
- Oh Dane, multumesc ca te-ai gandit la mine si mi-ai labarit pula, ca nu mai puteam, de cand am vazut filmul ala.
Auzindu-l, am capatat curaj si i-am explicat ca atunci cand am intrat eu in camera, pula lui deja ejacula.
- Si atunci ce cautai cu gura in flocii de pe burta?
Fara sa ma mai feresc, i-am zis ca sunt homosexual si-i lingeam sperma din...



    Login