Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDANIEL - Ep.40 In valtoarea vietii (4)
Autor : bigsuck - 2015-01-13
Citita de 3239 ori - Nota 7.63 (32 voturi)
Inainte de a ma muta din cazarma pompierilor in oras, dupa o noapte fierbinte cu Dan Dumitrascu de care nu ma mai puteam satura, m-am accidentat la locul de munca, oparindu-ma cu abur dintr-un furtun pentru stins incendiile.
Luase ceva foc si m-am grabit sa dau drumul la abur, dar cum furtunul era infundat cu rugina, acesta s-a smuls si un jet de abur cu rugina mi-a fost azvarlit in fata.
Dus cu Salvarea la spital in oras, au avut ce se chinui cei de la spital pana mi-au cules toata rugina impregnata in pielea obrazului.
Dar nefind o arsura grava, mi-au dat drumul a doua zi, de la spital, scotandu-ma administratorul cu locuintele al intreprinderii, care m-a depus in noua mea locuinta din oras.
Cred ca intamplarea cu accidentul a facut sa-mi fie gasit un loc mai decent de locuit, simtindu-se intrucatva vinovati si fiindu-le frica sa nu declar accidentul la Protectia Muncii regionala.
Dupa cum am mai amintit in episoadele anterioare, am fost cazat intr-unul din blocurile pentru tineret (nefamilisti) cu apartamente de doua, trei si patru camere.
In perioada aceea se construia in draci, mai ales in localitatea aceea, care dintr-o comuna mai rasarita, regimul comunist a transformat-o intr-un oras modern, la confluenta a trei rauri:Trotus, Oituz si Tazlau. Cei care cunosc cat de cat geografia Romaniei, isi pot da seama despre ce oras e vorba si ca initiala corecta nu e G., ci O.!
Observati ca va dau informatiile reale cu picatura si ca intuiti cata depravare era, acolo fiind adunata populatie din toata tara, fiecare individ aducand din zona lui, felurite idei despre sex.
Si acum ma gandesc ca accidentul acela era ca un fel de avertisment pentru faptul ca participasem la initierea unui copil in cea mai urata parte a vietii sexuale condamnata de legile umane.
In sfarsit, sa trecem la relatarea faptelor petrecute dupa mutarea mea in noua locuinta.
Era un apartament cu doua camere, eu locuind in asa-zisul dormitor cu inca un baiat care lucra la Combinatul Chimic.
Era un baiat mic de statura, blond-roscat, de fel de prin partile Teleormanului, cu un nume potrivit infatisarii lui: Rosu, prenumele Matei provocand de fiecare data un joc de cuvinte cu rima care m-a adus in patul lui, dupa cum am spus in episodul trecut.
Dupa ce am facut cunostinta, eu fiind iesit din spital, eram mai pus pe ganduri, cum o sa arat dupa ce s-o vindeca rana de pe fata, daca o sa-mi ramana semne, ce ma fac eu, cum o sa-mi mai gasesc eu "prieteni", o sa fiu expulzat la marginea societatii. Intr-un cuvant, imi plangeam de mila.
Noroc cu Matei, care era o fire mai optimista, era un baiat vesel si cauta sa ma smulga din pesimismul meu.
Asa cum aratam, ma lua cu el in oras, mi-a facut cunostinta cu prieteni si colegi de-ai lui si mama-mama, ce atragatori erau unii!
Dupa vreo luna, nu mai aveam nici urma de semne pe fata, eram iar baiatul frumusel care fusesem, ceea ce il facuse pe Matei si mai apropiat fata de mine.
De cate ori ii pronuntam numele Matei, el avea replica:
- De pula sa ma iei!
Incepusem sa intru la ganduri de cate ori imi dadea replica asta.
Intr-o dimineata, cand eram fiecare in patul lui, am vrut sa-i spun ceva si l-am strigat pe nume, sa vad daca e treaz.
Cand a zis "de pula sa ma iei", n-am mai rabdat. M-am dus la el, am dat patura de-o parte, iar el fiind numai in chiloti, l-am apucat de pula, asa cum imi tot zisese la fiecare pronuntare a numelui sau. Fiind la trezirea din somn, cand am cuprins-o peste chiloti, era sculata, dar ce surpriza placuta: abia o putam cuprinde in mana, asa era de groasa! Ca lungime era potrivita, de 16-17 cm, dar ca grosime, imi intrecea orice inchipuire!
- Futute-n cur, beliti-as pula, uite ca te iau de pula, asa cum imi tot zici mereu!
El, razand, imi zice:
- Pai beleste-o, ce mai stai!
Surprins si nu prea, ii zic:
- Chiar vrei? Sa stii ca mi-ar face placere sa ti-o belesc!
Dandu-si chilotii jos, abia atunci am vazut cum arata cu adevarat. Avea grosimea aceea impresionanta, cu capul pe jumatate decalotat, niste coaie cat de cat pe masura din care rasareau ici si colo, cate-un flocusor cret si rosu, iar flocii de la pula erau deasemenea rosii si foarte creti.
Imi amintea oarecum de olteanul meu din armata cu a carui pula ma delectasem in timpul garzilor de noapte in foisoarele puscariei din Chiscani. Na, c-am divulgat si locatia unde am facut armata!
Vazand ca am ramas cam dezorientat si totodata uimit, continua:
- Hai beleste-o, ce mai stai!
Cand am vazut cu cata hotarare ma indeamna, n-am mai asteptat alt indemn si am cuprins-o de sub cap si i-am tras pielea inapoi, decalotand tot capul, din crapatura careia s-a si ivit perla stravezie.
Nu stiam ce sa fac, pofta ma indemna sa-i cuprind capul cu buzele si sa sug, dar faptul ca nu avusesem nici-o relatie de acest gen cu el, ma tinea in expectativa.
Ceea ce nu l-a impiedicat pe el sa-mi zica:
- Vreau sa ma faci fericit! Ia-o in gura te rog!
La asa invitatie n-am mai rezistat, ca deja ma apucau frisoanele de nerabdare sa gust acea frumusete de pula.
M-am asezat in genunchi langa pat si m-am aplecat cuprinzandu-i capul intre buze si sugand picatura aceea de miere care a fost urmata de altele ce incepeau sa aiba gust de sloboz.
Matei mi-a pus mana pe cap si ma impingea s-o iau toata in gura, ceea ce am si facut. Am inceput sa fac curse cu buzele de-a lungul pulei, la care Matei imi raspundea prin gemete retinute, sa nu auda baietii din camera vecina, cu toate ca intre camerele noastre era un holisor in care era intrarea la baie.
Probabil nefiind manevrata de mult, pula a inceput sa expulzeze jeturi de sloboz gustos.
Matei scotea gemete mai auzibile cand eu am ainceput sa si sug in timp ce pula lui ejacula.
Intr-un ultim spasm pula a dat ultimul jet, dupa care am scos-o din gura, am mai privit-o odata, apoi am inceput s-o pup, sa-i iau coaiele in gura, timp in care Matei ma mangaia pe cap, soptindu-mi cat am fost de bun si ca vrea sa fiu "femeia" lui.
In momentele acelea nici eu nu mai stiam ce spun, acceptand tot ce-mi zicea el.
M-a tras apoi langa el in pat si am inceput sa ne sarutam pipaindu-ne peste tot. Cand a vazut ce pula sculata aveam, n-a ezitat si mi-a facut o laba de toata frumusetea.
Am plecat amandoi la baie unde ne-am spalat, apoi dupa ce mi-am schimbat chilotii, am inceput sa-i spal pe cei murdari de sloboz. Matei n-a intarziat sa-mi aduca si chilotii lui sa-i spal, asa ca mi-am intrat in drepturile de "femeie" si dupa ce am aspirat mirosul lasat de coaiele lui in chiloti, i-am luat la spalat.
- Nu stiam ca-ti place atat de mult pula, incat mirosi si chilotii in care a stat, se mira Matei, cand a vazut cat de extaziat eram eu de mirosul strans in bucata aceea de panza.
- Ah Matei, nici nu stii cat te iubesc dupa ceea ce mi-ai dat in dimineata asta!
- N-avea grija, o sa-ti mai dau, ai vazut ce coaie plinute am! Tot ce am acolo e pentru tine Danut!
- Iti multumesc iubitule, ca ai grije sa-mi dai ce ai tu mai bun!
- Pentru la noapte pregateste curul ca vreau sa te am total!
- Abia astept scumpule sa intre frumusetea aceea in mine!
- Asa-i ca-i frumoasa? Spune-mi c-o iubesti!
- Nu iubesc altceva mai mult pe lume ca pula! Ea e bucuria mea!
Si am tot dus-o vreo zece minute in declaratii si omagii aduse pulii lui, ca iar i s-a sculat si nemaiavand rabdare pana seara, m-a aplecat peste marginea cazii, mi-a dat chilotii jos si m-a luat la pula pe din dos, acolo pe loc.
Abia si-a facut loc monstruletul acela in mine, ca imi dadusera lacrimile, dar n-am zis nimic, ba din contra, il atatam s-o bage adanc, ca-mi place pula lui, imi place cum ma fute, ca el fute cel mai bine pe lumea asta, incat scotand niste mormaituri si maraituri infundate, de credeam ca am un animal peste mine, si-a dat drumul, simtind slobozul cald cum imi alina usturimea anusului care parca luase foc.
Ne-am spalat apoi reciproc, el bagand degetele in gaozul meu si largindu-l, indreptand apa din dus sa intre si sa spele slobozul lasat de el.
Dupa ce ne-am imbracat si am plecat sa luam micul dejun la braseria din apropiere, cand am trecut prin camera cealalta, unul din baieti, Cezar, ne ia la intrebari:
- Ce dracu ati tinut baia ocupata atata timp mai? V-ati futut acolo, ca prea se auzeau mormaieli?
- Ai tu pareri, ii raspunde Matei.
In gandul meu imi ziceam: "mama, doamne, ce m-as mai infige si in pula ta!", pentru ca baiatul arata bine si avea o blanita pe piept, de toata frumusetea, gandurile mele luand-o razna, inchipuindu-mi cam cum arata dotarea lui.
Cand ieseam de la braserie, am dat nas in nas cu Mihai Frunzetti, fostul practicant, care acum era si el salariat ca noi toti si care ramasese sa lucreze in sectia unde facuse practica si unde ne facusem de cap.
- Ohoo, salut Dane, ce faci?
- Salut Mihai! Uite, am fost de am mancat cu prietenul meu, si le fac cunostinta.
Dupa mai multe intrebari, despre unii si despre altii, in care am aflat ca nea Mircea Ogrezeanu a devenit asa dependent de pula, ca a devenit abonatul lui Mihai, ca baiatul lui nea Mircea o luase si el pe "cai gresite", nea Mircea surprinzandu-l in timpul unei mici orgii cu doi colegi de clasa acasa la el, ca dupa cateva observatii s-a alaturat si el baietilor si acum Micea-junior doarme cu taticu caruia ii suge pula si i-o ia la buci in fiecare noapte, de s-a plictisit madam Ogrezeanu sa doarma singura, cautand alinare in bratele lui nea Mircea Boldeanu, maistrul, care ma avusese si pe mine cateva saptamani "nevasta". Se pare ca madam Ogrezeanu a ramas gravida cu nea Boldeanu, dar ca sa nu se iste vreun scandal, nea Mircea Ogrezeanu e hotarat sa recunoasca plodul ca fiind al lui.
- Ohoo, ce de vesti noi imi dai! Dar cu baietii cu care am patit pocinogul cu Militia, ce mai este, intreb eu.
- Toti sunt bine, in afara de Cornel, care a fugit in Elvetia. Stii ca sor-s...



    Login