Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDANIEL - Ep.39 In valtoarea vietii (3)
Autor : bigsuck - 2015-01-12
Citita de 3945 ori - Nota 7.68 (22 voturi)
Tot vorbind noi, apare si Maria, obosita, transpirata, venind de la munca.
- Ooo, Daniel! Te-ai liberat! Ce bine-mi pare ca nu m-ai uitat!
- Eei, ca mi-oi fi dus lipsa! Am auzit ca Ghita isi aroga unele drepturi pe-aici! Si nu numai el, asa ca nu cred ca ai dus lipsa de barbati!
- Si tu, acuma...! Doar stii ca nu pot rezista fara sa fiu cercetata!
- Lasa, n-o lua ca pe un repros! Stii ca nu ma supar cand suntem mai multi care sa te facem fericita!
- Multumesc dragul meu! Dar trebuie sa sarbatorim intoarcerea ta! Acu il trimit pe Petrisor sa aduca doua sticle cu vin de la Alimentara!
- Nu-l mai trimite! Am avut eu grija sa aduc, tu numai sa ai ceva potol gretos!
- Este, nu-ti face griji, numai sa ma duc sa fac un dus si-s gata!
- Simt si eu nevoia de o racoreala, asa ca intru si eu cu tine!
- Chiar voiam sa-ti zic!
Si in doi timpi si trei miscari ne dezbracam, cu Petrisor de fata si intram la baie amandoi. Sub dus, incerc sa fac pe moralistul:
- Dar n-ai nici-o jena sa te dezbraci la pizda goala in fata lui fii-tu!
- De-acu, ce sa ma mai feresc, ca l-a pus dracu pe Ghita intr-o noapte, cand Petrisor plangea in celalalt pat, sa-l aduca in pat cu noi, sa-i arate ca nu ma bate, cum credea el, dupa care l-a pus sa ma linga-n fofoloanca!
- Si i-a placut, intreb eu, facand pe nestiutorul.
- I- a placut, ca de-atunci Ghita ii da mereu pula sa i-o suga!
- E-te dracie, zic eu. Atunci poate i-o dau si eu la papita, daca ii place asa de mult!
- Pai oricum o sa fie cu noi in pat, ca asa l-a invatat Ghita!
- Nu ti-e frica de un viol asupra curisorului lui? S-ar putea sa nimeresc si la curul lui, ce zici?
- Nu fi nebun, lasa baietul in pace!
Ca parca ce mai conta o pula-n cur, dupa ce se dedulcise la lins slobozul din pizda...
Am iesit de la baie, ne-am imbracat mai sumar, eu ramanand doar in chiloti, iar Maria si-a luat un capot pe ea, Petrisor fiind si el doar intr-un maieu si niste pantaloni scurti.
A incalzit Maria mancarea, ne-am asezat la masa, am mancat si am ciocnit cate-un pahar cu vin. Bineinteles ca Petrisor a baut si el cu noi.
Ne-am retras toti trei in pat, i-am descheiat capotul Mariei si am inceput s-o mamelesc cu o mana, cealalta scociorand cu degetele in pizda, zgandarind lindicul.
Petrisor era deja cu o mana bagata pe sub chilotii mei si-mi freca pula, care era sculata, pupandu-ma pe burta.
- Ai rabdare baiete, ca intai trebuie sa i-o dau ma-tii, ca uite ca abia asteapta!
Intr-adevar, Maria se cracise, eu ii frecam lindicul si cu vinul luat la bord, n-o mai interesa ce se petrece in jur.
Petrisor, nerabdator, imi trasese chilotii de pe mine si era deja cu pula mea in gura, cand i-am smuls-o din gura, i-am luat cracii Mariei pe imeri si umezita din gura lui, am impins-o peste lindic in pizda fierbinte a Mariei.
Dadeam din cur, iar pe la spate, Petrisor imi lingea coaiele si perineul, exact cum faceam eu in vacanta de vis, cand le lingeam coaiele lui Trandafir si nea Georgel, cand o futeau pe Dorica.
Sub efectul pizdei fierbinti a Mariei si a limbii jucause a lui Petrisor, m-am slobozit in pizda Mariei si nu-mi mai venea sa ies, asa de bine era.
Dar Petrisor, naravit la lapte gros, era deja cu gura la pizda ma-sii, sub pula si coaiele mele, asteptand sa se scurga slobozul meu din gura nesatioasa a pizdii.
Am scos pula peste gura lui Petrisor, care a scos imediat limba si a lins-o de sucurile dulci ale pizdii, dupa care a inceput sa soarba slobozul care se scurgea incet.
Dracul de copil era acum complet gol, cu pula sculata si cum a terminat de lins toata scursoarea pizdii, s-a si bagat intre picioarele ma-sii si a intrat cu pula in ea, insa n-a dat de multe ori din cur, ca s-a si lipit de burta Mariei, luandu-i sfarcurile tzatzelor in gura si sugandu-le. Se slobozise copilul in ma-sa si nu-l mai puteam dezlipi de ea.
Maria care era pe alta lume, cand a deschis ochii si l-a vazut pe Petrisor calare pe ea, deodata a sarit strigand:
- Valeeeu! Ce-ai facut baiete? Chiar pe mine ti-ai gasit sa ma futi? Daniel, de ce l-ai lasat?
- Lasa Marie baiatul sa se bucure si el, ca ce-i mai dulce decat pizda mamei? Trebuia sa-ti inchipui, ca daca te-a lins in pizda, o sa te si futa mai tarziu, asa ca ai o pula sigura, doar a ta!
- Dar oare o fi variat in mine?
- Sigur a variat, zic eu.
Si ii povestesc episodul petrecut intre noi, inainte de a veni ea acasa.
- Tu n-ai vazut ce pulete are? Pentru varsta lui e precoce, doar vezi ca au inceput sa-i iasa si flocii la pula! Cu cine seamana asa pulos?
- Cu Petrica, tat-su seamana, acela e asa mare-n pula si flocos. Cateodata imi pare rau dupa el, ca ma futea bine, dar din cauza geloziei, nu l-am mai rabdat.
- Lasa, ca ai duplicatul lui! O sa te futa fii-tu de-ti face pizda harcea-parcea si ai sa fii multumita de el.
Petrisor statea deoparte si asculta zambind si se uita cum din pizda Mariei se prelingea ca o spuma alba slobozul lui.
- Poftim, uita-te la pizda cum i se scurge slobozul varsat in tine, o fac eu atenta pe Maria.
- Valeu, ce ma fac, daca raman gravida cu el?
- Mai are importanta cu cine ramai gravida, la cate pule inghite pizda ta?
- Pai da, voua va convine! Veniti, va spalati pulile in mine si eu trag ponoasele! De cand ai fost tu plecat am facut doua curetaje. Odata am ramas gravida cu Puiu sau cu tat-su, ca amandoi m-au futut, iar odata cu Ghita!
- Care Puiu, intreb eu surprins.
- Acela cu care mi-ai facut tu cunostinta, inainte de a pleca militar. A venit odata la mine cu tat-su si o noapte-ntreaga, nu m-au lasat din pula; unu ma lasa, celalalt ma lua, asa ca nu stiu cu care am ramas.
Am ramas in noaptea aceea acolo si Maria a fost calarita si de mine si de Petrisor aproape pana spre ziua. Obositi toti, am adormit, Maria cracita in tot patul, eu cu nasul intre tzatzele lei, iar Petrisor intre picioarele ei cu gura la pizda ranjita a Mariei, din care se mai scurgea cate-un fir de sloboz, nu se stie al cui.
A doua zi fiind duminica, pe la 11 apare Ghita.
- Oo, bine-ai venit Daniel!
Ne-am imbratisat noi, apoi am trecut la discutii si la baut, pentru ca mai ramasese ceva dintr-o sticla, plus ca mai adusese el doua.
Normal ca el venise la futut, iar Petrisor se si lipise de el.
- Ce-i manzule, ti s-a facut pofta de laptisor, il intreaba Ghita razand.
- Lasa Ghita, ca am facut amandoi prostia de l-am invatat porcarii, iar acum a ajuns sa ma si futa, se plange Maria cumnatului ei.
- Ha! Bravo manzule, ai smarc in coaie, ai! Ai sa cresti in pula ca tac-tu, il gratuleaza Ghita! Dar tot nu te iert si intr-o zi iti rup gaozul!
- Nu mai ai ce rupe, ca i-a luat caimacul Daniel ieri, pana sa vin eu de la servici, il informeaza Maria. Tot ieri a vazut Daniel ca Petrisor are samanta-n coite!
- Au, au, au, ce de noutati! Bravo Daniel, ai fost mai iute ca mine! Mie mi-era frica sa nu-i umplu gaozul de sange, iar tu l-ai si tras in pula! A urlat, a plans?
- A plans el oleaca, dar pe urma nu se putea satura de pula, zic eu. Si i-am povestit intamplarea de cu o zi inainte.
Maria o luase iar pe ulei, doar nu-i trebuia mult, atatata fiind de trei barbati care se invarteau in jurul ei, pentru ca il puteam socoti barbat si pe Petrisor.
Se trantise pe pat descheiata la capot si-i admiram pizda bubucata cu flocii blonzi care abia lasau sa se ghiceasca crapatura aducatoare de placeri.
Petrisor se si dezbracase in pula goala cand a vazut-o pe ma-sa intinsa-n pat. I se sculase pula din care deja incepuse sa se prelinga picaturile stravezii. S-a bagat intre picioarele Mariei, si cu ambele maini i-a desfacut buzele pizdii, incepand sa linga dulceata din ea. Maria gemea a placere si-l tragea cu capul cat mai adanc intre picioarele ei.
Ghita si cu mine ne uitam la el zambind in timp ce ne dezbracam.
Si specatacolul dintre Petrisor si Maria, dar si vedera lui Ghita dezbracat, m-a excitat in asa hal ca pula imi era par.
L-am lasat pe Petrisor sa-si faca numarul, vazandu-l cat e de nerabdator. Si-a bagat imediat pula in pizda si a inceput sa dea repede din cur, pravalindu-se rapid peste burta ma-sii si varsiandu-si slobozul in pizda ei.
Dupa ce s-a retras el, i-am luat eu imediat locul, incepand s-o frec incet in pizda.
- Uita-te manzule la Daniel cum o fute! Nu asa ca tine, dai repede din cur si-ai terminat, ii atrage atentia Ghita lui nepot-su. Pana termina Daniel, ia treci tu si joaca-te cu pula mea ca vreau sa te fut si eu in gaoz, chiar daca te-a inceput Daniel.
Eu ii bagam pula in pizda Mariei prin toate unherele in timp ce easuspina de placere, ii mai mursecam sfarcurile, dadea din cur inebunita, se freca singura in pula, iar Petrisor se uita cum o bagam pe ma-sa in draci, jucandu-se cu pula si caoaiele unchiului sau, pupandu-le, acestea incepand sa capete proportii.
Dupa ceva timp, i-am umplut pizda Mariei de sloboz, care se scurgea pe cearsaf, Petrisor fiind cu gura ocupata de calbasanul lui Ghita.
Maria s-a sculat si s-a dus sa faca dus, eu asteptand sa se elibereze gura lui Petrisor, sa-i dau pula la supt. Ghita, vazand ca eu sunt in asteptare, il intoarce pe Petrisor cu curul spre el si gura spre pula mea, care imediat a fost luata-n gura, incepand sa fie morsocata. Ghita i-a trantit un scuipat intre buci lui Petrisor, masandu-i anusul cu capul bulbucat al pulii si incepand sa impinga.
- Valeeeu! Ma doaree, incepe Petrisor sa se vaite.
- Taci in pula mea drace, ca vrei pula si ti-o dau, incearca Ghita sa-l potoleasca.
Dar ti-ai gasit sa taca! Ghita deja bagase capul pulii in gaoz, iar lui Petrisor ii curgeau lacrimile, de durere.
Eu scoteam pula din gura lui, ii stergeam lacrimile cu ea, apoi i-o bagam din nou in gura sa-si guste lacrimile amestecate cu sloboz si saliva.
Ghita mai inainta cu pula in gaozul lui, ceea ce ii smulgea lui Petrisor alt val de vaiete, infundate de pula mea, cand se oprea, Petrisor tacea sufland a suferinta, si tot asa pana a intrat tot calbasanul lui Ghita intre bucutele de copil ale lui Petrisor.
De la dus, Maria s-a dus la bucatarie, fie sa mai pregateasca ceva, fie sa nu mai vada chinurile la care era supus fii-su.
Cat era ea la bucatarie, auzim soneria de la usa.
Dupa cateva clipe de discutii cu interlocutorul de la usa, o vedem pe Maria ca vine, se schimba si ne spune ca pleaca la sora-sa (nevasta lui Ghita), ca au apucat-o durerile nasterii si nu stie daca o sa fie la noapte acasa.
Bucuria noastra, mai ales a mea, ca daca nu era Maria acasa, imi faceam curaj sa ma infrupt din pula lui Ghita pe care o doream demult. Mai stii, poate aveam sa ma bat cu Petrisor pe smantana din frumoasele coaie ale lui Ghita!
Dupa ce a plecat Maria, Ghita intrase tot in Petrisor, gaozul acestuia incepuse sa se muleze perfect pe gabaritul pulii lui Ghita si acum se freca de zor in pula lui, citindu-i placerea si bucuria pe fata. Intr-un tarziu, Ghita si-a varsat slobozul in gaozul lui Petrisor, pula smorcotind in timpul miscarilor si iesind sloboz pe langa ea ca pe langa un piston.
Cand Ghita si-a scos pula din Petrisor, am mers toti trei la dus sa ne spalam, Petrisor bucurandu-se de pulele noastre cu care se juca pupandu-le, nestiind careia sa-i acorde mai multa atentie, pentru ca amandoua il fericisera.
Dupa dus am ramas toti trei in pula goala, neincapand nici-un sentiment de jena intre noi si-i citeam bucuria in ochi lui Petrisor, ca nu mai avusese parte niciodata sa aiba doua pule la dispozitie, mai ales ca acum se putea bucura de ele fara restrictie.
Am mancat, apoi ne-am lungit toti trei in pat, Petrisor intre noi, dar asezat invers ca sa stea cu gura la pulile noastre, de care nu se mai satura alintandu-le.
In alintaturile lui Petrisor am adormit toti trei, eu fiind putin mai scund decat Ghita, m-am bagat cu nasul sub bratul lui, adormind in mirosul acela inconfundabil de subbrat.
Peste vreo ora cand m-am trezit, Ghita se intorsese cu fata spre mine si ma trasese cu nasul in blana de pe piept, ceea ce mi-a pricinuit o erectie de toata frumusetea. Nu se mai putea, trebuia neaparat sa gust calbasanul lui Ghita, ca inebuneam de pofta!
Petrisor era intors catre coaiele lui Ghita si dormind sufla in ele, ceea ce ii provocase si lui o erectie colosala.
Cand am vazut calbasanul lui Ghita erect, m-am ridicat incet de langa el si m-am asezat in partea opusa lui Petrisor, adulmecand mirosul de pula belita, care astepta sa fie dezmierdata.
Era intinsa pe burta paroasa pana aproape de buric si din cap incepuse sa-i curga mierea stravezie, pe care am inceput s-o ling usor. Ah, ce gust sublim avea! Sau probabil asa mi se parea mie, ca era o pula pe care o doream de cativa ani si la care abia acum ajunsesem.
Lingand pre-cum-ul, am inceput sa cuprind capul pulii intre buze, sorbind usor ceea ce se scurgea prin crapatura aceea in care as fi vrut sa bag limba, daca s-ar fi putut.
Aveam de-acum tot capul pulii in gura si incercam sa cuprind cat mai mult din pula care incepuse sa pulseze. O faceam usor, sa nu se trezeasca stapanul ei.
Tot inaintand cu gura de-alungul pulii, simt mana lui Ghita ca incepe sa ma mangaie usor pe cap. Ocupat sa fiu cat mai discret, nu m-am mai uitat la chipul lui, iar acesta se trezise si ii facea placere ca mai era inca un pretendent la pula lui.
Soptind, ma intreaba:
- Daniel, de cand iti place sa sugi pula?
Scotand pentru o clipa bunatatea din gura, ii raspund:
- Demult timp Ghita!
Si ca sa nu intrerup placerea, n-a zis decat:
- Bine, bine, suge-o in continuare!
Ceea ce am continuat sa fac, dar mai cu ardoare.
La miscarile mele in sus si in jos de-alungul drugului cald si plin de vene, s-a trezit si Petrisor care vazand cu ce ma indeletniceam, a inceput si el sa-i ia cate-un coi in gura si sa-l suga. Ghita era i al noualea cer de placere, ca l-am auzit alintandu-ne:
- Sugarii tatii! Are tata doi sugari!
Noi, incurajati, am inceput sa actionam fara oprelisti si l-am adus pe Ghita pe culmile placerii, ca deodata ma prinde de cap si imi indeasa pula in gat, toata gura fiind inundata de cel mai placut sloboz pe care-l inghiteam. Sau poate cauza era tot dorul de pula lui...? De excitat ce eram, pula mea a inceput sa ejaculeze din senin si l-am si vazut pe Petrisor ca se repede si incepe sa inghita slobozul care iesea in zvacnete scurte dar bogate, Petrisor mormaind de placere.
Acuma pula lui Petrisor era in culmea excitarii si incepuse si ea sa scoata perle mici stravezii.
Si ca sa nu-l las sa se chinuie labarindu-se (nici nu stiu daca stia sa se labareasca, dat fiind ca intrase in plina iata sexuala), ma duc la el, ii iau pula in gura si incep sa i-o frec cu buzele, aceasta incepand imediat sa scoata jeturi de sloboz pe care-l inghiteam cu nesat.
- Daniel, dar nu ref...



    Login