Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDANIEL - Ep.37 In valtoarea vietii (1)
Autor : bigsuck - 2015-01-08
Citita de 2977 ori - Nota 7.88 (24 voturi)
Dupa cum spuneam, cam dupa doua luni de stat si tandalit acasa, a trebuit s-o iau de caoada si sa ma intorc la munca.
Alti colegi de-ai mei, abia asteptau sa sr termine contractul de trei ani cu intreprinderea, ca sa se intoarca in Muntenia, pentru ca nu le placeau Moldova, dar eu, mai delasator, am hotarat ca trebuie sa ma intorc in G. pentru ca acolo imi facusrm "oarece" relatii sexuale si pentru ca aveam de gand sa ma intalnesc cu "satra" de tzigani din Iasi, apoi cu ciobanul meu din Valui, la cel din Bucovina nu prea ma mai gandeam din cauza distantei.
Cat am stat acasa, am facut laba, de gustat ceva smantanica, nu prea aveam de unde, pentru ca frate-meu Corin se insurase, era bagat in pizda pan-la gat si nu-i mai ardea lui de mine, iar Victor, era prea departe (la Sibiu).
In ceea ce priveste vaga promisiune, ca sa ma ia la el la Sibiu, sa-i fiu "nevasta", nu-mi prea suradea, pentru ca e cam greu sa te acomodezi in alt loc, iar a fi "nevasta" presupunea anumite obligatii pe care sinteam ca nu le pot indeplini: in primul rand sa-i fiu fidel, sa nu ma fut cu altii, ceea ce pentru mine ar fi constituit un adevarat chin, de cand scapasem la mai multe pule, in timp ce el, sigur nu mi-ar fi fost fidel, avand atata "prospatura" care venea sa faca armata. Ar fi fost exact cam ce se intampla in casniciile hetero: barbatul are voie sa umble din muiere in muiere, pentru ca abia atunci isi dovedeste barbatia, in schimb femeia trebuie sa rabde pana capata o bucata de pula, si atunci cu scandal!
Asa ca m-am urcat la tren si directia G, in Moldova.
Ajuns acolo, normal ca m-am angajat din nou in intreptinderea in care lucrasem si inainte de armata.
Fiind in lucru o sectie noua, m-a repartizat acolo impreuna cu alti tineri de varsta mea, dar si cu tineri absolventi, deasemenea si insi ceva mai varstnici, dar care nu depaseau varsta de treizeci-treizecisidoi de ani. Maistrii, deasemenea se incadrau tot in aceeasi varsta
Pana mi s-a gasit loc de cazare in oras, m-au cazat in dormitorul companiei de pompieri a intreprinderii.
Acolo am gustat prima portie de smantana dupa ce m-am liberat din armata.
Era luna lui cuptor (iulie), cald in draci, iar cei care erau de serviciu, dormeau pur si simplu in pula goala, inveliti doar cu un cearsaf. Erau camere cu cate sase paturi, dar fiind cald nu se culcau toti in aceeasi camera si se ducea fiecare unde i se parea mai comod. Normal ca veneau si in camera unde stateam eu.
Intr-o noapte tot asa calduroasa, a venit la mine in camera un barbat cam de treizeci de ani, care conform obiceiului, s-a dezbracat, s-a dus sub dus sa se racoreasca, apoi s-a bagat in pat, invelindu-se cu cearsaful de la patura. Eu aproape adormisem cand a venit el, dar oricat de incet s-a miscat tipul, eu m-am trezit, stand totusi cu ochii inchisi.
S-a trantit in pat si probabil fiind obosit, nu i-a trebuit mult sa adoarma. Era un tip de la tara, probabil obosit de munca de peste zi. Eu n-am mai adormit, contemplandu-l dupa ce s-a culcat.
Era un barbat de statura mijlocie, saten, cu o pilozitate destul de pronuntata pe piept (la pula, nu mai zic ce floci avea!), sub brate deasemenea era flocos, usor neras (cum se zice azi in descrierile gay, avea barba de trei zile), ceea ce pentru mine era destul de atractiv, de cand nu mai avusesem o pula-n gura.
Lumina doar becul de deasupra intrarii care indica iesirea din camera.
Cam dupa vreun sfert de ora, il vad ca se misca si peste cearsaf, se fraca la pula, fiind inca adormit. Probabil ca visa ceva placut, ca dintr-o miscare s-a dezvelit pana aproape de genunchi, iar pula incepea sa niste a trezie.
Ori ca eram eu prea dorit, ori era real, mi se parea o pula destul de mare care era intinsa spre burta peste jungla de floci, coaiele abia se vedeau din parul care le acopereau, iar mai departe, lasam imaginatia sa lucreze.
Nu mai puteam! Fascinat ca de o prada, cu miscari de felina, m-am dat jos din patul meu indreptandu-ma cu pasi inceti de "visul" meu care incepea sa pulseze, scotand in evidenta venele albstrii care irigau acea splendoare de pula.
M-am apropiat, m-am lasat in genunchi langa patul lui si aplecandu-ma, am inceput sa adulmec mirosul de pula care incepea sa se scoale. Doamne, si ce bine mirosea!
Aplecandu-ma mai mult am atins cu limba frenul care era dezvelit, moment in care pula s-a intarit , toata pielea care ar fi trebuit sa inveleasca capul, intinzandu-se pe toata lungimea pulii, venele ingrosandu-se la maxim, capatand aspectul unui trunchi noduros de copac. Oh, ce frumusete, ce minune lasata de la Dumnezeu, pentru desfatarea simturilor!
I-am cuprins capul in gura, mangaindu-l cu limba si simtind gustul mierii care incepea sa iasa din capul acela bulbucat si fierbinte. Cu ochii spre chipul celui ce dormea, lingeam usor santul ce delimiteaza capul de restul pulii, aceasta pulsand in disperare, moment in care tipul se trezeste si ma prinde cu mainile de cap tintuindu-ma cu nasul in floci.
M-am speriat, vrand sa ma ridic, dar el ma tinea prizonier la pula lui, soptindu-mi:
- Nu te speria, termina ce-ai inceput!
Linistindu-ma, am prins curaj si i-am luat ceva mai mult de jumatate de pula in gura, aceasta ajungandu-mi in gat si am inceput s-o mangai cu limba si s-o suga, timp in care el ma mangaia pe cap, oftand.
- Du-te si la coaie si ia-le in gura, imi sopteste din nou.
Am lasat cu regret pula din gura si am coborat lingand cu buzele prin flocii inghinali spre coaie pe care le-am luat pe rand in gura, sugandu-le. Simteam scuama de pe coaie pe limba, dar de dorit ce eram, putea sa aiba coaiele nespalate de o saptamana, ca pentru mine constituia cel mai placut gust.
In acest timp mainile mele ii manevrau pula si ii mangaiau flocii din jurul ei, el necontenind sa ma mangaie pe cap si sa ofteze a placere.
Cum pula ajunsese la excitatie maxima, fiind gata sa explodeze, m-am intors din nou la ea si am luat-o la frecat intre buze.
Cand a venit momentul ejacularii, mi-a impins capul cu putere in pula si valuri de sloboz cald si spumos mi-au invadat gura, inghitind cu nespusa placere acea esenta umana, ce nu are seaman ca gust cu nimic in lume.
Dupa ce i-am aspirat si ultimile picaturi de pe canal, i-am luat la pupat, pula, coaiele si tot ce tinea de zona cea mai dulce pe care o are un barbat, partenerul meu de ocazie gemand de placere.
M-a tras apoi in sus pe langa trupul lui, asezandu-ma cu capul pe pieptul lui care avea picaturi de sudore printre par, intrebandu-ma:
- Cum te cheama scumpete? Pe mine ma cheama Dan Dumitrascu!
- Imi pare bine! Se pare ca suntem tizi, ca eu ma numesc Daniel Corban!
- Hai sa traiesti tizule, ca buna treba stii sa faci! Practici demult "meseria" asta?
- Da, destul de demult!
Si ii povestesc in mare cam ceea ce v-am spus voua in cele treizeci de episoade,
- Dar tu ce hram porti, care-i situatia ta?
Si imi spune ca sta in satul de pe celalt mal al raului T., nu e inca insurat, dar e in vorba cu o fata care inca nu i-a dat pizda, de aceea e asa dorit sa-si golesca coaiele prin orice mijloace.
- Dupa cele ce mi-ai povestit, sigur o iei si-n cur, imi zice Dan.
- Da, daca esti dispus, eu sunt gata sa ma ofer, ii raspund eu.
- Miai iubeste-ma oleaca sa mi se scoale iar, imi zice Dan din nou.
Si incep sa-sarut pe fata, pe gat, ii iau mameloanele in cura si ii crampotesc sfarcurile usor intre dinti, apoi ma bag cu gura in causul subbratelor pe care le ling de sudoara adunata acolo, el indesandu-ma sa stau mai mult cu nasul in mirosul acela barbatesc pe care-l ador. Gemeam de placere in acel miros si nu ma mai saturam sa-l miros si ...



    Login