Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.36 In armata (4)
Autor : bigsuck - 2015-01-07
Citita de 3741 ori - Nota 5.91 (23 voturi)
Era frumos, aveam cinci pule la dispozitie din belsug, noaptea sugeam pulele celor trei soldati din paza sau o luam in cur de la bucatar sau ajutorul lui, potol bun era la discretie (doar si curul meu era la discretia lor), trai neneaca, cum se zice in Moldova mea.
Ziua imi era ocupata cu celelalte activitati plus somnul meu care mi se cuvenea. Duminica aveam program mai de voie, in sensul ca dupa ce dormeam, puteam sa fac ceea ce voiam, placerea mea fiind sa ies la plimbare pe malul Dunarii.
Urmaream cu privirea vapoarele si slepurile care treceau in sus si in jos, gandurile mele plecau cu ele, ma vedeam prin tari exotice, satisfacand poftele sexuale ale celor care isi petreceau vacantele pe acolo sau ale bastinasilor, inchipuindu-mi tineri creoli extrem de dotati care ma supuneau poftelor lor insatiabile.
Intr-una din duminicile acelea binecuvantate, stateam si priveam cu gandurile pierdute vapoarele, cand vad in apropierea mea un tip care facea baie, inotand dinspre amonte spre aval.
Cand m-a vazut, tipul s-a apropiat de mine si iesind din apa in costumul lui Adam, m-a abordat:
- Noroc caporale, ce faci pe-aici?
Eu nu-mi mai puteam desprinde privirea despre ceea ce avea el intre picioare, asa de atractiva era privelistea.
- Salut, ce sa fac, am putin timp liber si am iesit sa ma plimb!
- Iti place la noi?
- Da, e frumos vara, dar nu stiu cum o fi iarns, cred ca nu prea placut!
- Eh, noi ne-am obisnuit! Dar nu ma cunosti?
- Nu, de unde te-as putea cunoaste?
- Eu sunt unul din fostii chiriasi ai puscariei pe care o paziti voi. Ti-am retinut figura de cand te uitai cu pofta cand il futeam pe acela in wc-ul din fata foisorului. M-am liberat acum vreo trei zile si am iesit sa fac o baie in draga noastra Dunare.
- Ma bucur pentru tine ca ai scapat, dar pentru ce ai fost inchis?
- Am violat o muiere cand aveam vreo douazeci si cinci de ani.
Si tot vorbind ne deplasam pe malul Dunarii in amonte, eu imbracat, el in pula goala. Individu;l arata superb, era inalt, bine dezvoltat, avea pachetele pe burta, dar nu facute la sala, daca ar fi vrut sa-si puna mintea cu mine, o putea face foarte usor, pentru ca in ciuda tehnicilor de anihilare a adversarului pe care le invatasem in scoala de instructie, nu excelam in aceste tehnici.
Si la felul cum arata, m-as fi supus imediat.
- Dar vad ca te tot uiti la pula mea mereu, iti place?
- Ma uit la tine in general, prntru ca ai un corp frumos, bine proportionat!
- Macar din acest punct de vedere e buna si parnaia la ceva! In rest, nu m-a potolit, tot as fute de-as rupe!
Mie au si inceput sa-mi clipeasca beculetele, daca nu as putea sa ma aleg macar cu un futai in gura, daca nu si in cur.
- Si de cand ai iesit, n-ai prins nimic la futut, il intreb eu.
- Deocamdata stau cuminte, ca nu vreau sa ajung iar la bulau!
Si prinzand curaj, incep sa indrept discutia spre ceea ce voiam eu:
- Si n-ai vrea sa futi nimic acum, il intreb eu.
- Oho-hoo, mai intrebi?
Aruncand o privire fugitiva spre pula lui, vad ca incepe sa capete erectie. "Dane, e rost sa inghiti o smantanica proaspata", imi zic eu in gand.
- Nu stiu cum sa zic, dar tinand cont ca si eu sunt dorit, iar tu, ai antecedente cu sexul cu barbati, as incerca sa te satisfac eu, indraznesc eu sa-l incit.
- Chiar voiam sa-ti zic, dar nu indrazneam. Dar daca ai facut tu propunerea, sunt de acord! Hai, ca uite am ajuns la tufisurile unde am hainele!
Intram intr-un desis unde gasim hainele lui facute pachet si fiindca pula lui era sculata bine, batandu-i buricul inconjurat de par,ma las in genunchi in fata lui si ii iau capul pulii in gura si incep sa-l sug ca pe o acadea.
El ma apuca de cap si ma indeasa cu gura in pula lui, de a intrat pana-n gat, in acest timp, eu incepand sa ma dezbrac de camasa.
Incepuse sa dea din cur, buzele mele erau stranse pe pula lui, imi placea, avea gust de pula careia incepea sa-i vina slobozul pe canal. Nici n-a durat trei minute de cand mi-o bagase in gura, ca a si explodat valuri de sloboz, carora abia le faceam fata. Le-am inghitit cu multa placere, gandindu-ma la cate pule vazusem atunci ca-l invadau pe cel care era futut in wc-ul puscariei si al caror sloboz as fi vrut sa-l inghit eu.
Dar era bine si asa, ca macar una din acele pule o aveam acum in gura si-i sugeam ultimile picaturi, facandu-l pe insul din fata mea sa geama adanc.
- Ooh fratee, m-ai dat gata, ce meserie stii! Mai stai cu mine, ca vreau sa-ti umflu si partzul!
- Fara grije prietene, nu vreau sa plec fara sa fiu futut de frumusetea asta de pula!
Si incep sa-i pup pula, sa-i iau coaiele la supt, timp in care el imi descheia centura si-mi da pantalonii in jos.
Eu inaintam cu pupatul si suptul pe sub coaie, tinta mea fiind sa ma bag intre buci unde acoperit de floci era gaozul pe care voiam sa-l gust.
Vazand ce intentii am, sa intoarce si se aseaza in patru labe, expunandu-mi bucile paroase pe care incep sa le sarut si sa le ling, le departez si incep sa ling flocii dintre ele. Cand am ajuns la gaoz si am inceput sa-l patrund cu limba, a inceput sa geama, rugandu-ma sa patrund cat mai adanc, ceea ce si incercam sa fac.
Dupa ce m-am saturat de lins si supt saliva pe care i-o bagam cu limba in gaoz, am trecut din nou la coaie si pula sa le pup si sa le sug, pula intarindu-se din nou.
Fiind in pielea goala ca si el, m-a intors pe o parte, mi-a ridicat un picior in sus si pe la spate, m-a luat la pula direct, fara nici-o pregatire, ceea ce mi-a provocat o usturime puternica, atunci cand pula lui a intrat in mine.
Fara sa bage in seama gemetele mele pe care el le interpreta probabil ca pe gemete de placere, m-a luat la frecat, pula inaintand in mine cu fiecare miscare, pana cand i-am simtit flocii pe buci.
Nici acest futai n-a durat mult, ca am si simtit slobozul cald ca ma inunda in interior, ceea ce mai alina usturimea provocata de patrunderea intempestiva a pulii.
In acest timp eram muscat de ceafa si de omoplati, semn ca individul era in culmea placerii.
Pula mea, era si ea sculata la maxim, ceea ce l-a facut sa-mi propuna sa mi-o ia la laba ca sa ma usurez si eu.
- Prietene, ii zic eu, cred ca n-ai scapat nici tu de futut de catre altii acolo la parnaie! Fa-mi si mie placerea sa te iau si eu la pula!
- Ma gandeam ca nu futi si preferi numai labageala, imi raspunde el. Dar ca sa nu crezi ca sunt nesimtit, sunt de acord, dar vezi, mai linge-ma-n cur, ca vad ca nici tu nu stai rau cu dotarea, o ai destul de mare.
- Da dragule, te ling, ca imi place gustul gaozului tau, daca nu mi s-ar strepezi limba de frcat in floci, as stat mereu cu limba in gaozul tau.
Eram inebunit sa-l fut, asa ca ce-mi iesea din gura, era rezultatul excitatiei la care ajunsesem.
I-am luat iar gaozul la lins, dar nu prea mult, pentru ca voiam sa intru in el cat mai repede, sa-mi slobozesc coaiele in gaozul lui.
Fiind asezat in coate si genunchi, i-am zis sa-si tina bucile departate cu mainile, sa-l patrundcat mai bine cu dureri minime.
Ramanand cu capul sprijinit in pachetul de haine, si-a departat bucile, expunandu-mi gaozul care pulsa in asteptarea pulii care n-a intarziat sa intre in locasu fierbinte al curului partenerului meu de ocazie.
Am inceput sa-l fut lasandu-ma pe spatele lui si cu o mana frecandu-i pula iar cu cealalta mangaindu-i coaiele care erau ridicate sus, sarutandu-se cu ale mele.
L-am frecat vreo cinci minute, in acest timp sarutandu-i spinarea si ceafa soptindu-i vorbe porcoase impletite cu vorbe de iubire, provocandu-l sa-mi raspunda si el cu acelasi sortiment de cuvinte.
Cand am simtit ca sunt gata sa ejaculez, m-am infipt adanc in curul lui si am inceput sa expulzez jeturi de sloboz, lasandu-ma moale pe spatele lui, declarandu-i ca-l iubesc nespus.
Dupa acest act, ne-am aruncat amandoi in Dunare sa ne spalam de "pacate", unde am continuat harjoneala, dovada ca atunci cand am iesit din apa, eram amandoi cu pulele in pozitie. Ne-am intins pe iarba sa ne zbicim, iar eu nu m-am putut stapani si l-am luat la sarutat pe tot corpul, ceea ce-i facea placere, ca se intorcea pe toate partile, sa nu-i las nici-o portiune nesarutata.
Abia atunci am facut cunostinta, afland ca-l cheama Rica (Tudor) Fronescu si ca locuia in satul din apropiere, si daca vin prin sat sa trec si pe la el, ca locuieste cu fratele sau de douazeci si patru de ani, el avand treizeci sidoi, mama le-a murit, iar tatal lor s-a insurat intr-o localitate prin Banat, in sat mai avand bunica din partea mamei.
Dupa ce ne-am imbracat, si imbratisarile de la despartire, fiecare a plecat pe drumul lui.
Pe drum ma si gandeam ca ar fi grozav daca as intra si pe pula lui frate-su.
Duminica urmatoare, bineinteles ca m-am dus la fratii Fronescu, care m-au primit cum se spune cu bratele deschise, facand cunostinta si cu fratele mai tanar care se numea Calin, dar caruia ii zice Bibi.
Se vedea ca erau totusi dintr-o familie mai rasarita, pentru ca aveau o casa destul de fatoasa, iar in casa nu se cunostea ca stateau doar ei doi, simtindu-se si o mana de femeie.
Dupa saluturile de rigoare, ne-am asezat la masa, discutand vrute si nevrute, dupa care Rica imi zice ca sa ma pregatesc ca o sa fiu asaltat de amandoi, pentru ca si lui frate-su ii placeau barbatii, iar cand sunt numai amandoi, procedeaza la actul de incest, futandu-se intre ei.
M-a bucurat vestea, spunandu-le ca si eu am fost futut de fratii mei si ma bucuram tottdeauna de pulele lor cand ii intalneam.
Apoi ne-am dezbracat toti trei, ramanand goi si incepand sa ne sarutam peste tot, in special in locurile intime.
Ma uitam cu ce pofta ii lua Bibi pula lui Rica in gura, eu mozolindu-i coaiele. Rica se lasa sarutat si alintat de amandoi, apoi eu am trecut sa-i alint pula si coaiele lui Bibi.
Eram toti gramada pe un pat mare, incapator, hotarandu-ne sa facem un triunghi al placerilor, adica fiecare sa aiba cate-o pula la alintat. Eu ma intorsesem cate pula lui Rica, acesta catre pula lui Bibi, iar Bibi catre pula mea, sugandu-...



    Login