Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.35 In armata (3)
Autor : bigsuck - 2015-01-01
Citita de 3381 ori - Nota 7.03 (34 voturi)
Dar firea mea nesatula de pula, nu se rezuma doar la cei trei colegi subordonati.
Pentru ca uneori nu-mi placea mancarea de la cantina unitatii si stiind ca in camara se mai gasea cate ceva mai bun, m-am facut luntre si punte sa ma imprietenesc cu bucatarul.
Inca de la venirea in unitate ma gandisem sa fac aceasta miscare.
Ca un facut, bucatarul care venise cu noi, era foarte dotat si nu avusesem ocazia sa intru pe pula lui. asa ca am gasit momentul potrivit sa ma bag pe sub pielea (pula) lui.
V-am spus ca eu faceam de serviciu mai mult noaptea, atunci cand bucatarul se scoala foarte de dimineata ca sa pregateasca micul dejun, care in unitatile militare consta nu numai in ceaiul si painea cu marmelada, ci pe langa astea mai era un fel de mancare gatita (in general fasole, rareori macaroane cu branza).
Asa ca in ruta mea catre posturile de paza, introdusesem si bucataria, unde ma imprietenisem cu bucatarul, Costea Adrian.
Mai tarziu am intrat si pe pula ajutorului de bucatar, Voicu Pamfil. Astia doi nu duceau lipsa de pizda, pentru ca bucataria unitatii avea o iesire in combinatul de celuloza, in care muncaeau detinutii. Langa un gard de beton erau caldarile cu resturile de mancare de la cantina la care se abonase o femeie de cca 50 de ani din satul apropiat. Ea lua resturile de mancare si le ducea la porcii pe care-i crestea, dar cu un pret: o luau la pula bucatarii, la care mai tarziu m-am adaugat si eu.
Femeia asta era predata de la un contingent la altul, asa ca va inchipuiti cate pule intrase in ea.
Cand a intrat pe pula lui Costea, femeia era obisnuita cu pula celui dinaintea lui, asa ca atunci cand a intrat Costea in ea, femeia a icnit, ca nu se astepta sa intre ceva asa mare si gros in ea.
Toata treaba se intampla astfel:
femeia venea pe la ora trei dimineata cu galetile ei, se apleca sa ia resturile din caldarile unitatii si in momentul acela, cand ea era aplecata, bucatarul venea pe la spate, ii ridica poalele pe spate si o lua la pula pe dinapoi, femeia fiind pregatita pentru acest act, venind fara chiloti pe ea.
Astfel cei doi bucatari isi usurau coaiele, fara nici-o greutate.
Eu l-am abordat pe Costea intr-o dimineata in timp ce se indrepta spre bucatarie:
- Buna dimineata Ady!
- Buna Dane! Nu te-ai saturat sa tot faci de noapte? Mai pune-l si pe neamt sa stea cu ochii beliti toata noaptea!
Noi intre noi, cei cu functii mai "trebuincioase" (grupa gospodarie), din care bineinteles, noi garda nu faceam parte, vorbeam la per tu.
- Ei, eu sunt obisnuit din civilie cu turele de noapte. Dar as vrea sa te rog, ca din cand in cand sa-mi mai scapi si mie din ce aveti voi bun prin camara, ca atunci cand bagati carne de oaie, eu stau mai mult flamand, ca nu-mi place.
- Se face, n-avea grija, dar... iesi si tu la interval cu ceva?
- Pai nu stiu cu ce-as putea iesi, bani n-am ca solda e amarata, dar poate, cine stie,... eu ti-as propune ceva, dar nu stiu daca tu esti de acord, iar mie mi-e jena sa-ti zic...!
- Ce o tot ocolesti atat, zi la ce te-ai gandit si poate... se face.
- Apai, stii... noi militarii ducem lipsa de femei, nu-i cazul vostru al bucatarilor, ca voi o futeti pe baba Sanda care vine dupa resturi, dar noi, astilalti...
- Vrei s-o futi si tu? Foarte bine! Pentru ea nu conteaza ce pula ii intra-n pizda, asa ca nu-i nici-o problema, dar vad ca aici tu ai de castigat, nu eu! Deci pluseaza sa ma aleg si eu cu ceva!
- Nu stiu cum sa zic... mi-e rusine...!
- Hai mai Dane, nu fi copil, suntem oameni in toata firea, zi! Uite, iti promit ca nu spun nimic nimanui si stii ca nu-mi dau cuvantul aiurea!
- Bine, uite care-i problema, eu intr-un fel, sexual sunt pe invers, adica imi plac barbatii si daca esti de acord sa-ti sug pula, asta ar fi un fel de plata pentru ce-mi dai tu.
- Ha, ha, ha! Pai aici tot tu esti in castig! Hai ca am glumit, nu te speria, sunt de acord, dar ai vazut ce pula am, cum o rezolvi?
- Pai te rezolv eu cumva!
- Inghiti malahia?
- Da, o inghit, imi place!
- In cur o iei?
- Da o iau si-n cur, dar nu prea vada locul adecvat pentru asta!
- Las-ca gasim noi rezolvarea. De pizda babii mi s-a cam facut lehamite, e larga de bagi si pumnul pe langa pula, e un fel de labareala cu mana de mort. reau sa fut ceva stramt, sa simt ca fut ceva, asa ca curul tau o sa intre pe calibrul pulii mele. Deja mi s-a sculat! Hai cu mine ca vreau sa ti-o dau sus!
- Da, dar unde mergem?
- Mergem in sala de mese!
M-am dus cu Ady in sala de mese, si-a dat pantalonii jos ramanand in curul gol, prin putina lumina care venea de la un bec de afara, vedeam salamul de pula al lui Ady si zona intunecata din jurul lui care erau flocii.
S-a culcat cu fata in sus pe o banca, cu picioarele de o parte si de alta a acesteia, eu am incalecat banca, asezandu-ma in fata lui si m-am aplecat peste pulpele lui Ady, sarutandu-le, urcand cu sarutarile pana am ajuns la coaie pe care le-am luat in gura si le sugeam. Simteam in gura gustul sucurilor de noapte care fac pielea de pe coaie umeda si lipicioasa, dar nu-mi pasa, eram in locul dorit. Pe buze simteam flocii de la perineu, avand aceeasi consistenta lipicioasa ca si zona inghinala pe unde incepeam sa dau cu limba, dupa ce am spalat coaiele.
- Ah, esti de milioane Dane! Nimeni nu mi-a mai facut asa ceva!
Eu nu ziceam nimic, doar actionam cu buzele si limba prin floci, iar cu mainile frecam pula de la coaie pana la cap, acoperind si descoperind capul cu pielea preputului.
- Ia-o-n gura mai repede, ca daca o mai freci mult, te-mprosc pe toata fata cu malahie!
Riscand sa pierd bunatate de smantanica, am luat-o rapid in gura, o bagam pana in gat aspirand tot ce se afla pe cap si in jurul lui, restul de pula tinand-o in maini si frecand-o.
Dupa cateva minute am simtit jeturile calde de sloboz ca imi umple gura, iar eu inghiteam cu nesat. Cand am simtit ca au incetat jeturile, am inceput sa sug, iar Ady a inceput sa faca ca toate pisicile din lume, datorita celor ce simtea.
Dupa ce am scos-o din gura, Ady m-a mai tinut un timp cu gura pe pula lui, timp in care eu i-o pupam, ceea ce-l distra grozav.
- Ai, ai, ai, ce-ti mai place pula! Simt ca o sa traim bine impreuna in timpul cat vom fi aici, cu toate ca dupa cum o iubesti, as vrea sa continuam relatia si dupa armata. Nu vii sa stai cu mine la Ghimpati?
- As veni eu, dupa cat iti e de buna pula, dar nu-mi place sa depind financiar de altcineva si loc de munca pentru mine nu cred ca e pe acolo.
- Daca ai vrea...



    Login