Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.32 La munca (7)
Autor : bigsuck - 2014-12-26
Citita de 4112 ori - Nota 6.68 (38 voturi)
Cand a venit ziua si ora sa ne prezentam la Comisariatul Militar raional, eram o multime stransi in curtea Comisariatului. Care mai de care de pe unde era: din fabrici, din orase din sate, din creierii muntilor, eram o multime pestrita.
Am fost chemati pe rand in grupuri de cate zece insi la vizita medicala, unde ne prezentam in costumul lui Adam (fara frunza la pula). Eram cantariti, masurati, o doctorita se uita in gaoazele noastre, ne punea sa ne belim pulele, cam tot ce se intampla in aceste situatii.
La cate unul i se scula pula care era lovita cu rigla de catre doctorita, ceea ce provoca rasete in comisie si zambete pe fetele noastre.
Era in grupul nostru de zece si un baiat de la munte care era cioban la o stana, dar care nu-si belise pula niciodata si va puteti inchipui ce s-a intamplat cand ni s-a cerut sa ne decalotam pulele.
Ciobanasul, care era un baiat inalt, voinicut, blond, a motivat ca il doare, cand i s-a cerut sa-si beleasca pula. Doctorita i-a zis sa insiste, ca n-are timp sa stea dupa fiecare din noi.
Avea prostalaul o pula frumoasa in conformatia ei, niste coaie superbe imbracate in floci blonzi, ca incepeam sa salivez cand ma uitam la ea.
Cand a reusit s-o beleasca cu strambaturi de durere, era tot capul pulii invelit in branza care devenise galbuie si scotea un miros, de te apuca toate vomele. I-a tras doctorita un perdaf, de ne era noua rusine!
Bietul baiat, cred ca nu se spalase la pula de cand il facuse ma-sa! I-a zis doctorita ca data viitoare cand vine la incorporare, sa nu-l mai gaseasca cu mizeria aia la pula.
Mie mi s-a facut mila de bietul baiat si mai de mila, mai de atractia pulii, l-am luat la mine sa stea pana a doua zi cand avea sa urce din nou in munti la stana.
La mine acasa l-am pus pe baiat sa faca baie, sa-si spele branza de la pula, apoi am iesit in oras si am mancat, iar seara a ramas sa doarma la mine.
Toader era in tura de noapte, asa ca aveam camp de desfasurare, caci imi jurasem ca trebuie neaparat sa gust pula ciobanasului, orice-ar fi!
Il iau eu la intrebari, daca are gagica (prietena), daca a futut vreodata, intrebari fara rost, intrucat reiesea ca nu futuse niciodata in viata lui, nici macar pe sora lu stanga, dat fiind ca avusese gramada aceea de branza la pula.
Am inceput eu sa-l initiez cat de cat, ca trebuie sa-si beleasca pula sa si-o spele, ca trebuie sa aiba organele genitale curate tordeauna si cate altele. I-am mai zis ca la varsta lui, chiar daca n-are nici-o gagica, trebuie sa-si satisfaca nevoile sexuale, facand laba. Cand i-am explicat ce inseamna asta, s-a uitat mirat la mine si nu-si putea inchipui ca se poate asa ceva.
- Imi dai voie sa-ti arat cum se face, l-am intrebat eu pe Culita (il chema Nicolae).
- Da, dar nu ti-e sila sa pui mana pe pula mea, m-a intrebat el.
Eu, care abia asteptam sa pun mana pe o asa frumusete de pula, i-am zis ca nu mi-e sila pentru ca acum e curata si as avea curaj sa i-o si pup, daca ma lasa.
- Cum sa ma pupi la pula? E gretos! Eu n-as avea curaj sa fac niciodata asta!
- Ma lasi pe mine sa ma joc putin cu pula ta?
- Da, daca-ti place sa faci asta!
In cep prin a-l dezbraca la bustul gol si a-i saruta gatul, ceafa, am coborat cu sarutarile pe piept, am lins mameloanele, Culita incepuse sa sufle mai adanc, a oftat, eu mi-am zis ca sunt pe drumul cel bun si am continuat cu linsul buricului, urmand dara de floci blonzi care plecau de sub buric spre comoara ascunsa in pantaloni. Acestia incepusera sa capete forma de cort, semn ca oaspetele meu nu era insensibil la mangaieri, dar probabil nu-i daduse nimeni nici-un strop de dragoste pana la mine. Am inceput sa-i mangai umflatura din pantaloni care devenea tot mai proeminenta, cerandu-i sa se dezbrace complet, asa cum fusese la Comisariat.
- Dar mi-e rusine, a inceput Culita sa dea din colt in colt.
- N-are de ce sa-ti fie rusine, doar te-am vazut in pula goala si la Comisariat si in baie, tu deasemenea m-ai vazut pe mine gol, asa ca n-ai motive de rusine!
- Da, dar stii... nimeni nu m-a mai pupat asa cum m-ai pupat tu si ma gandesc ca vrei sa razi de mine!
Eu, fiind infierbantat de-acuma, cu gandul la ceea ce avea el in pantaloni, incep sa-i deschei cureaua, in acelasi timp sarutandu-i flocii blonzi de sub buric
Culita era intr-o stare cand nu stia ce sa faca, sa ma respinga sau sa ma lase sa continui ceea ce incepusem, pana la urma lasandu-se dezbracat, mangaiat de mainile mele care nu stiau ce sa pipaie mai intai: pula, floci, coaie, buci, picioare, maini care erau urmate de buzele mele lacome sa simta gustul acelor minunatii care, de-acum mi se ofereau fara nici-o reticenta in oftaturi, gemete de placere, in timp ce mainile lui imi apasau capul pe pula lui erecta, beton de tare si cu un cap rosu din care se scurgeau picaturile de miere stravezie culeasa de buzele mele lacome. Dupa cateva curse printre buzele mele, pula lui Culita a inceput sa reverse jeturi de sloboz in gura mea care inghitea lacoma ofranda pulei virgine care descoperea placerile vietii.
Dupa ce a terminat de ejaculat, nu ma mai induram sa scot capul dintre picioarele lui, in timp ce-i luam la supt coaiele cu floci blonzi, floci ce se prelungeau de-a lungul perineului, intre buci.
Era o dulceata de baiat de care nu m-as mai fi despartit!
Pana dimineata mi-a mai onorat gura de doua ori cu sloboz de pula virgina, ceea ce mi-a placut foarte mult.
As fi vrut sa-l initiez si in sexul anal, dar imi era teama ca n-o sa-i placa si l-am lasat sa-mi faca numai ce voia el. Si se invatase bine, ca ma tinea numai cu gura la pula, ceea ce pentru mine era o incantare.
Culita a plecat dimineata, inainte de a veni Toader de la munca, pentru ca avea autobuz devreme.
Eram sigur ca o sa primesc sex anal de la Toader care nu ma ierta deloc, poate si din cauza aceasta nu am insistat prea mult la Culita.
Cand a venit Toader, si-a dat seama ca am facut sex cu Culita, pentru ca mirosea a sperma in camera, gura mea deasemenea, atunci cand l-am sarutat de bun venit.
- Tarfa mea nesatula, ti-a placut pula de cioban?
- Da mai, mi-a placut si acum astept pula ta sa-si faca datoria fata de curul meu!
- Ne, ne, ne, ne! Acum vreau s-o iei la supt si pe-a mea, pentru ca vreau sa aud...



    Login