Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.31 La munca (6)
Autor : bigsuck - 2014-12-25
Citita de 2325 ori - Nota 6.48 (27 voturi)
Si uite-asa, umbland prin mediile ascunse ale societatii, am inteles ca viata e plina de neprevazut.
Relatia mea cu Mihai Frunzetti era din ce in ce mai stransa, invartindu-ma si eu in cercurile de baieti smecherasi, unde eram acceptat datorita lui Mihai, caci altfel nu eram eu din aceia teribilisti.
Ne adunam la cate unul acasa (majoritatea erau cu parinti din clase sociale mai inalte, nu ca mine muncitor) si faceam petreceri cu muzica, cu fete (dar nu se ajungea la sex), cu bautura (dar nu in cantitati mari pentru ca erau intotdeauna cu noi cei maturi ai casei).
Cum pe timpul acela muzica se obtinea cu ajutorul pick-up-urilor si vinilurilor, eu eram solicitat de multe ori, avand o colectie bogata de viniluri (si acum o mai am).
Intr-o zi, unul din baietii din gasca a zis ca suntem invitati sambata la el ca printii lipsesc trei zile de acasa, moment numai bun pentru destrabalari.
Cum eram si eu invitat, zice-se cu muzica, normal ca m-am dus, fara sa stiu ce ma asteapta.
Dracul de Mihai, ii soptise lui Marinus, cel care ne facuse invitatia si caruia si lui ii placeau barbatii (dar numai sa dea la buci). ca eu m-as incadra perfect la ceea ce doreael.
Marinus, care cunostea bine luma asta ascunsa, a mai invitat patru vlajgani amatori de sex intre barbati, eu fiind oferit ca jertfa celor sase pularai pe altarul gay-lor.
Cand am ajuns la Marinus cu Mihai, cei patru erau deja sositi si isi faceau incalzirea cu vin.
Fcem noi cunostinta, pe Marinus cunoscandu-l deja, ceilalti fiind:
Paulica, Ady, Cornel si George, toti baieti care terminasera liceul, dar din varii motive traiau pe buzunarele babacilor.
- Dar cum, numai noi, intreb eu. Nu vad nici-o fata! Cum, o facem intre noi?
Eu ma asteptam ca daca suntem singuri, fara babaci, e rost de futai, de aceea intream de fete.
- N-avem nevoie de fete, in noaptea asta tu esti fetita, imi zice Marinus.
Eu m-am schimbat la fata, intelegand despre ce e vorba si nu ma gandeam la altceva decat ca o sa se duca vorba ca sunt homosexual, acesta fiind termenul folosit pe atunci.
- Lasa, nu mai face mutra asta, ca stim ca-ti place pula,ne-a spus Mihai si cum noi suntem cam statuti, nu ne-am golit coaiele demult, o sa faci tu treaba asta, imi zice Ady, un tip blondut, indesat.
- Hai, mai bine ia un pahar si alatura-te noua si nu fi suparat, ca yite ce am aici, zice Paulica, si imi arata pantalonii umflati in fata.
N-am mai zis nimic, cazusem in capcana, asa ca n-am avut incotro si m-am alaturat lor la chef.
Am pus muzica, baietii ma luau la dans, care ma mai pipaia, care ma mai prindea de buci, altii imi mai dadeau cate-o palma peste fund, incepeau sa-si intre in rol. In apartament era cald, baietii incepusera sa-si dea din haine jos, ramanand la bustul gol.
Stiind ce ma asteapta, eu am luat-o binisor la masea, gandind ca trebuie sa fiu cu simturile amortite, sa nu simt cele sase pule care ma vor invada
Paulica nu mai avea rabdare si s-a dezbracat si de pantaloni, ramanand doar intr-un slip in care abia ii mai incapea pula.
Si eu la bustul gol, stateam pe canapea, incalzit, cand il vad pe Paulica protapindu-se in fata mea si avand slipul umflat sa crape,
nu alta:
- Danut, nu vrei tu sa-i zici vreo doua vorbe dulci motanelului meu din slip? Hai, ca noaptea-i lunga, abia asteapta sa fie alintat si ma ia tragand-ma de cap si lipindu-ma cu fata de slipul umflat peste poate.
Mmmm, ce miros placut de pula excitata emana din slip!
Dar ca sa nu par lacom dupa pula, ii zic:
- Tocmai, pentru ca noaptea e lunga, nu crezi ca avem timp berechet!
- O fi noaptea lunga, dar si pulele-s multe si pana dimineata trebuie sa ne rezolvi pe toti de cateva ori!
Eu nu mai zic nimic si incep sa mangai slipul cu buzele pe conturul pulii.
Ceilalti parca inebunisera vociferand a aprobare ceea ce vedeau.
Parca incurajat de vociferarile celorlalti, Paulica isi da slipul jos, dand la iveala o frumusete de pula, cu niste floci castanii zburliti in toate partile de credeai ca e chiar un motanel din al carei cap belit se prelingea picatura de miere pe care n-am lasat-o sa se piarda si la care asistenta a e mis un: ohooo-oooo, batand din palme.
Incurajat, Paulica a inceput sa ma bata cu pula peste fata, urmarind conturul buzelor cu capul pulii:
- Deschide gurita si ia bomboana asta in gura sa vezi ce dulce e!
Si Danut supus, i-a luat-o cum i-a zis, dand cercuri cu limba in juru-i si inghitind din mierea care iesea din cand in cand.
Ceilalti au inceput sa se dezbrace si ei, etalandu-si pretioasele dotari pe care le admiram uitandu-ma cu coada ochiului intr-o parte si alta a lui Paulica, asa cum se asezasera.
Pe-a lui Mihai o stiam, doar ma delecatasem de multe ori cu ea, dar eram curios sa le vad pe celelalte.
- Hai Paulica, da-i voie sa guste si din bunatatile noastre, strigau ceilalti si isi agitau care mai de care pulele, nerabdatori sa ajunga la gura mea.
Urmatorul a fost Marinus, care n-a mai avut rabdare si mi-a impins-o in gat de am crezut ca ma sufoc, asa m-a luat pe nepregatite. Acesta i-a facut loc apoi lui Ady, care si acesta mi-a bagat-o toata-n gura, dar pentru ca nu era prea lunga si mai mult groasa, nu m-a deranjat si am tocait-o mai mult, stand cu nasul in floccusorii blonzi si mangaindu-i coaiele.
- Aaaa, nu-i corect, face Paulica. Pe el de ce-l mangai pe coaie si de ale mele nici nu te-ai atins? Am sa te pedepsesc pentru asta si am sa-ti umplu gura cu coaiele mele sa le speli si sa sugi tot jegul de pe ele.!
- Lasati-l mai, nu va mai suparati atata! O sa va linga si coaiele si gaoazele, ca e specialist in asta, cauta Mihai sa-i linisteasca.
Eu nu maiziceam nimic, gura fiind continuu ocupata, acum sugandu-i pula lui George, care ma tinea de urechi si mi-o indesa in gat. Tinut de urechi si futut in gura, imi amintea de Trandafir care la fel mi-a facut in crivina raului Bz, cand eram in vacanta la nea Georgel.
Dupa George a urmat Cornel, care si acesta mi-a plimbat-o prin toata gura. La urma a venit si Mihai, facandu-mi placere pentru ca era o pula cunoscuta si m-am ocupat mai amanuntit de ea.
Ar fi trebuit sa fiu suparat pe Mihai pentru figura facuta, dandu-ma ca pe ultima curva la pularai, dar inconjurat de atatea pule tinere si infocate, nu mai simteam nici-o suparare, fiind curios cum o sa decurga orgia.
- Ia, dezbracarea Danut! Acum dai curul la pula, zice Marinus.
Si nu protestez. Ma dezbrac complet si intreb:
- Cum ma asez?
- Te asezi in genunchi cu bratele pe spatarul canapelei si ne dai curul la futut, zice Marinus.
Ma conformez, ma asez in genunchi pe canapea, cu fata si bratele pe spatarul acesteia, curul fiind pus la bataie, care chiar cu asta a inceput, cu cateva palme peste bici date de Marinus, el fiind primul, ducandu-ma cu gandul la epoca feudala cand seniorul avea dreptul sa inceapa toate fecioarele in momentul cand se maritau. M-a uns cu o alifie la gaoz, apoi a infipt pula cu sete, pana-n coaie, smulgandu-mi un oftat de durere, insa nu i-a pasat si a inceput sa ma lucreze cu ardoare. Noroc ca nu mai futuse probabil demult ca mi-a umplut rapid curul cu sloboz. Si-a scos pula repede din mine si a adus un prosop pe cre mu l-a pus sub mine ca sa nu pateze canapeaua.
Tot ca si Marinus a intrat in mine Paulica si acesta ejaculand repede. Deja incepuse sa mi se scurga slobozul pe pulpe, dar ei n-aveau nici-o greata, ca a urmat George, apoi Cornel, Ady si Mihai, toti borandu-si pulele rapid, mai putin Mihai, vare mi-o daduse cu o noapte inainte in depozitul de la fabrica.
Acesta m-a tinut mai mult in pula si cu fiecare cursa, iesea slobozul lasat in mine de ceilalti, absorbit de prosop.
Eram naclait tot, in camera persista mirosul de sloboz, ca pana si mie, care imi place sa inghit slobozul, imi era greata de la miros.
Dupa ce s-au slobozit toti in mine, am plecat la baie sa ma spal, dar n-am avut liniste, pentru ca veneau unul vate unul sa se spele, operatie pe care o faceam eu cu placere, avand ocazia sa ma joc cu pulele lor.
Intorsi in camera unde se desfasura bairamul, am continuat sa bem, muzica era tare, gurile noastre la fel, mai putin a mea care era ocupata de cate un coi sau doua ale fiecaruia sau cu limba intre bucile unuia sau altuia dintre cei prezenti.
Ora era tarzie, cam 1 si ceva cand am auzit soneria la usa.
Isi ia Marinus ceva pe el si se duce sa deschida. Erau vecinii, deranjati de zgomotul facut de noi. Le-a promis Marinus ca o sa inceteze, dar cine s-o faca? Parca nu se intamplase nimic, asa am continuat. Tovarasilor mei de petrecere li se sculasera iar pulile, asa ca am continuat cu mozolitul la pule, coaie, floci, gaoaze.
La fiecare schimbare de partener, asistenta izbucnea in urale, fapt care i-a determinat pe vecini sa sune la Militie.
Dupa vreo ora si jumatate de la interventia vecinilor, auzim din nou soneria de la intrare.
Marinus s-a infasurat intr-un prosop si s-a dus sa vada cine e, dar s-a intors insotit de doi militieni, surprinzandu-ne pe toti in costumul lui Adam.
In camera inca se simtea miros de sperma. Il simteam noi, insa cei care veneau de afara cred ca-l simteau mai puternic, pentru ca i-am vazut pe militieni strambandu-se a miros neplacut si bineinteles ca si-au dat seama ce se petrecea acolo.
- Hai, echiparea si directia jos la masina!
Noi eram morcoviti. Ne-am imbracat si ne-am dus jos la masina, care era un "g.a.z.", in care ne-am ingramadit toti si directia Militia.
Ajunsi acolo, ne-a predat ofiterului de serviciu, care ne-a insirat la perete, n-ea cerut buletinele, apoi ne-a dat cate o coala A4, sa dam declaratii. Am scris fiecare ce ne-a trecut in momentul acela prin cap, apoi ne-a inchis intr-o camera unde ne-a lasat pana dimineata. Era ora 3 cand ne-a ridicat, asa ca s-a facut repede ziua.

Pe la ora 8 si ceva a venit Comandantul Militiei, a aflat despre ce e vorba, apoi mai tarziu a venit de la Securitate, cine credeti...?
Capitanul Chiaru Eugen, Genutu, fostul locotenent car ma futuse in prima noapte la Hanul din Pl.
De atunci ma gandesc ca exista un Dumnezeu si pentru noi, gay-ii, ca altfel nu se nimerea sa apara chiar Genutu, in chip de inger salvator.
Bineinteles, s-a facut ca nu ma cunoaste si ne-a luat pe fiecare la interogator, pe mine lasandu-ma la urma.
Ajuns la interogator, mi-a tras un perdaf de nu m-am vazut, ca de ce dracu nu sunt atent ce fac si cu cine fac, ca n-o sa ma mai satur odata de pula si cate altele, apoi m-a strans in brate, m-a pupat si mi-a zis ca datorita mie, ca ma cunoaste, i-a facut scapati si pe ceilalti, dar dupa amiaza, spre seara, sa trec pe la el la hotel (mi-a dat numarul camerei), sa depanam amintiri.
Mi-am dat seama despre ce amintiri poate fi vorba, dar m-am bucurat de doua ori: odata pentru ca scapasem de belea si a doua oara ca puteam sa ma mai bucur odata de pula lui Genutu, pentru ca daca va mai amintiti, imi cam cazuse cu tronc de-atunci si nu mai avusesem ocazia sa ne intalnim.
Fiind ultimul interogat, normal ca n-am mai gasit pe niciunul din companionii din noaptea trecuta, asa ca m-am dus acasa sa ma culc. Acolo Toader ma astepta cu pula sculata. Am incercat eu sa ma eschives ca sunt obosit, dar n-a tinut. "Seniorul" meu isi cerea dreptul si l-am lasat sa si-l ia, prapadul lui facandu-si loc intre bucile mele si luandu-mi gaozul la frecat.
N-am zis nimic, am stat cum se zice ca vaca, si-a varsat slobozul in mine, apoi m-a lasat in pace. Am dormit cu slobozul in mine, iar cand m-am trezit, pe cearsaful de sub mine era dita-mai harta facuta de slobozul scurs din gaozul meu. Nu mi-a pasat, eram prea obosit, am acoperit totul cu patura, m-am dus la baie, am facut un dus de inviorare si m-am aranjat sa fiu fresh pentru Genutu. Cand am ajuns seara la hotel, Genutu cobora la restaurantul hotelului sa manance pentru seara.
- Ai mancat pentru seara?
- N-am mancat nici de pranz, dar pentru seara! Crezi ca de mancare imi ardea mie dupa zavera de la Militie? M-am dus direct in pat, eram frant de oboseala!
- Asta sa-ti fie invatatura de minte! Te-ai invatat prea libertin. Una-doua, cu craci-n sus la pula! Eu te cred ca-ti place dar fii mai ponderat, ca viata nu-i compusa doar din pula. Si acum vino cu mine sa mancam, apoi mergem sus!
- Multumesc de morala si anticipat de masa! Normal ca tie iti convine sa faci morala, ca tu poti trage-n pula tot ce-ti place, dar eu trebuie sa ma rezum la ce am la indemana.
- Hai gata! Lasa ca o sa mergem sus si-o sa ti-o dau sa-ti amintesti cat o iubeai, parca asa ziceai la Pl.!
Am intrat in restaurant, ne-am asezat la o masa mai retrasa si imediat a venit un kelner care ne-a luat comanda. In timp ce mancam, m-a intrebat daca-mi place baiatul care ne-a servit.
- Ce, crezi ca m-am uitat la el? Prin ce-am trecut, iti spun drept ca nu-mi mai arde sa ma uit dupa baieti!
- Inseamna c-ai bagat-o rau pe maneca, daca nu mai ai ochi sa vezi in jur. Las-ca o sa-ti revii, pana dimineata o s-mi stai la pula!
- Nu fi nebun ca la noapte sunt schimbul 3 si ma dau astia absent de la munca! Ma gandeam ca mergem sus, ma achit de datorie si plec in treaba mea.
- Sati iasa din cap ca ai sa fii vreodata achitat de datorie fata de mine! La fabrica te motivez eu, iar cu datoria, toata viata de te-as fute si tot dator ai sa-mi fii!
- Bine, al tau sunt, ma predau!
- Asa te vreau! Ai mancat? Gata, hai sus ca incepe sa se scoale!
Si am plecat sus cu el. Trecand pe la receptie, ii spune receptionerului sa nu fie deranjat pana dimineata la ora opt. Acesta a zambit cu subainteles si si-a vazut de treaba.
Ajunsi in camera, a incuiat usa si ne-am dezbracat sa mergem la baie sa facem dus. Vazandu-l cum arata, m-au napadit amintirile in ce circumstante ne-...



    Login