Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.3 Vacanta de vis
Autor : bigsuck - 2014-11-07
Citita de 4262 ori - Nota 6.94 (33 voturi)
Idila cu Viorel, Dinel si Jenel a durat toata vara aceea cu pauze variind intre trei zile si doua saptamani. Ai mei de acas observasera ca umblu fleaura prea mult timp si imi dadea mai mult de treaba pe acasa. Cand scapam la pula faceam ravagii, ca se luasera de ganduri si cei trei, se gandeau chiar daca ar mai gasi vreo doi,trei insi ca sa participe la orgie (un fel de bukkaki, cum se spune azi in lumea gay-lor), dar n-au mai facut-o pentru ca se gandeau c-o sa-i scape la vreunul secretul despre tarfa minora pe care o calareau ei si se facaeau de rahat in tot satul, ba poate mai intra si miitia pe fir.
A venit toamna, a venit si scoala, asa ca nu mai aveam timp de prostii. In vara urmatoare am plecat la niste cunostinte ale familiei pe valea raului Bz. In familia respectiva, in afara de cei doi parinti mai erau doi baieti: Mircea de 23 de ani, cu armata facuta si Nelu de 17 ani. Ma imprietenisem bine cu ei, mergeam la pescuit la rau, ne scaldam si dormeam toti trei in fanarie, fiind destul de cald. Din prima zi cand am mers la scaldat am pus ochii pe pula lui Mircea, o pula destul de groasa intr-o padure de floci. Nici a lui Nelu nu arata mai rau, doar ca avea floci mai putini.
La catva timp, dupa mai multe zile de scaldat,Mircea ma ia deoparte si ma intreaba:
- De ce te uiti lung la mine cand ne scaldam la rau?
Ce-ai vazut? Doar toti avem la fel!
- Da, dar ale voastre sunt mai mari si au floci!
- Si ce? O sa-ti creasca si tie cand o sa mai cresti!
- Da, dar vezi, mie mi-ar placea sa pun mana pe ale voastre (devenisem foarte indraznet de cand fusesem iapa celor trei armasari)...
- Nu pot sa cred! Chiar iti doresti atat de mult? Ce stii tu despre pula? Ai mai avut de-a face cu asa ceva?
- Sa stii ca nu sunt chiar asa de nevinovat! Si i-am povestit in mare cam ce stiam.
- Oooo! Nu stiam eu ce noroc o sa dea peste mine!
Pai sa stii ca ai nimerit bine, ca am coaiele pline, pentru ca pizdele astea de fete de prin sat nu vor sa dea nimic la futut, vor sa le iei in casatorie, ceea ce mie nu-mi surade inca. Dar, apropo, vrei numai cu mine sau il vrei si pe Nelu? Ca eu nu ma supar, doar nu te iau de nevasta, te iau numai la pula!
- Normal ca va vreau pe amandoi! Ce, el n-are sloboz in coaie?
- Ba are, ca l-am vazut eu intr-o zi ca se labarea, dar m-am facut ca nu-l vad. Atunci o sa-i zic si lui, sa vezi ce-o sa se bucure manzul!
- Deabia astept!
- Chiar ca mi s-a sculat, nu vrei sa-i faci o proba?
- Aici (eram in gradina, prin lanul de porumb, ne-ntorceam de la scaldat)?
- Dar ce-are? Nu ne vede nimeni, si-si scoate ditamai darabu de pula, ca m-am mirat cum s-a facut asa mare.
- Nu stiu ce sa zic, mi-e teama sa nu ne prinda careva, dar daca tot ai scos-o am s-o pup putin si i-am luat capul in gura care nu era complet decalotat, dar avea picatura de miere iesita. Gata, o lasam pe deseara cand ne culcam!
- Ah, abia astept! Iti rup gaozul la noapte! Pana dimineata o sa te tin numai in pula!
- Ai uitat de Nelu? El nu mai are loc?
- Lasa-ma ca acu as fi in stare sa-l iau si pe el la pula!
- Chiar as vrea s-o vad si pe asta!
- Nu stii niciodata ce-ti rezerva viitorul...
A trecut destul de greu timpul pana s-a facut noapte, atat pentru mine cat si pentru el.Mai tarziu am aflat ca nu-i spusese nimic lui Nelu, voia sa fie armasar la doua iepe. Cand ne-am dus la culcare in fanarie, Mircea a mai luat o patura si invelite in patura, vereo doua prosoape. Ajunsi in fanarie, il vad pe Mircea ca se dezbraca tot, ramanand in costumul lui Adam. Nelu se uita la el ca traznit si-i zice Mircea:
- Hai dezbraca-te ca avem de futut in noaptea asta!
- Pe cine, ca nu vad nici-o fata pe-aici!
Atunci Mircea ma ia de mana si zice:
- Uite fetita noastra!
- Ce, esti nebun? Ce, crezi c-o sa vrea? Eu nu iau parte la asa ceva, ce-o sa creada despre mine?
- O sa creada ca esti un labagiu, crezi ca nu te-am vazut ca faceai scurta la mana de-atata frecat?Cand ti se ofera asa trufanda, fara obligatii, fara nimic, ar fi pacat sa refuzi.
In timpul asta m-am dezbracat si eu lasandu-l pe Nelu perplex.
Nelu a ramas in picioare uitandu-se la noi, in timp ce Mircea ma ia de ceafa si ma duce cu gura la pula lui care deja era belita si ingrosata. I-am luat coaiele-n mana si le mangaiam, iar cu gura faceam curse paa aproape de floci si inapoi, pentru ca nu-mi icapea toata-n gura. Eu cu Mircea ne vedeam de treaba de parca Nelu nici nu mai era acolo. In tot acest timp Mircea isi umezea degetele cu saliva si imi masa sfincterul pana a crezut ca e pregatit de intrarea pulii, apoi cand se pregatea el sa-mi futa gaozul, il vedem pe Nelu ca se dezbraca repede si zice ca vrea sa ia si el parte la festin. Atunci Mircea, pentru ca l-a intrerupt din ceea ce voia sa faca, zice:
- Pentru ca ai facut pe nazurosul, n-ai sa-l futi pana nu te fit eu pe tine in gura!
- Ce, esti nebun, cum sa ma futi in gura?
- Pentru toate exista un inceput si daca faci ce-ti spun, o sa fie bine pentru toti trei.
- Bine, o sa incerc, dar daca nu-mi place, renunt la tot.
- Da, si o sa faci lba pana la adanci batraeti!
Las-ca o sa stai ca mielutul la oaie, iti garantez!
In timp ce lua pozitia in genunchi si se apropia cu gura de pula lui Mircea, eu m-am lasta intre picioarele lui Nelu si am inceput sa-i ling coaiele. Pula lui, din semierecta cum era, s-a intarit rapid, decalotandu-se complet. Nelu i-a luat pula lui Mircea in gura, mai intai timid, apoi a inceput sa intrteasca ritmul, facandu-l pe Mircea sa geama infundat. N-a durat mult si il aud pe Mircea icnind si luandu-i capul lui Nelu, il indesa cu nasul in floci. Dupa ce si-a golit slobozul in gura lui Nelu, acesta voia sa-l scuipe, dar Mircea l-a strans de nas, Nelu fiind nrvoit sa inghita tot slobozul lui Mircea. Nici eu nu pregetam si am trecut de la coaiele lui Nelu, la pula pe care o lingeam de la cap pana la scrot si invers, intetind cursele pana cand l-am auzit si pe Nelu icnind si lundu-mi capul, m-a indesat intre picioarele lui de mi-a intrat pula pana-n gat, eliberand valuri de sloboz care-mi ajungeau direct in stomac, fara a-l mai gusta. Cand a terminat, i-am supt tot de pe canalul seminal, sa-i simt gustul. facandu-l pe Nelu sa se zbata.
- Eei, cum a fost fratioare, ti-a placut?
- Las-ma, ca ti-ai batut joc de mine!
- Aaaa, inca mai faci pe ranchiunosul, dar ti-a placut cand Daniel te-a golit de sloboz!
- Da, dar acum mi-am castigat si eu dreptul sa-i fut gaozul lui Daniel
- La rand amice, ca aici se aplica dreptul seniorului, si acela sunt eu. Si sa stii ca sunt si seniorul tau, asa ca gaozul tau e tot al pulii mele!
- Doar nu esti nebun sa ma futi in cur!
- Ba bine ca nu! Trebuie sa-ti fac inceputul de-acuma, pentru ca atunci cand Daniel n-o sa mai fie aici si pana cand o sa ma-nsor sa am o pizda adevarata la dispozitie, gaozul tau o sa fie pizda pulii mele, ba chiar si gura ta, ca doar n-o sa te las vaduvit de gstul slobozului meu si, ohoo, ce-o sa-ti mai placa!
Si-atunci o sa vezi ca o sa fac eu pe janghinosul si-o sa te fac sa cersesti cate-oleaca de sloboz. Asa ca fii cuminte si stai la pula ca nu mori, din contra, o sa faci tenul fin ca un cur de bebelus!
Dupa morala trasa de senior, acesta-mi ia din nou gaozul la masat si in timp ce ma masa ii zice lui Nelu:
- Nu sta degeaba, ia-mi pula-n gura, mo...



    Login