Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.29 La munca (5)
Autor : bigsuck - 2014-12-22
Citita de 3584 ori - Nota 7.22 (18 voturi)
In timp ce eu umblam din pula-n pula si ma scaldam in pizda Mariei, nici colegii mei de apartament nu dtateau cu pulele uscate. Chiar daca din timp in timp isi mai descarcau coaiele in gura mea, mai aveau nevoie si de pizda.
Un pusti licean care legase prietenie cu unul din colegii de apartament si ulterior cu toti, adusese o boarfa ca s-o facem "posta".
Normal ca nimeni n-a zis nu si am calarit-o toti.
La sfarsit, intrebata fiind de care i-a placut cum a futut-o, bineinteles ca a zis ca Toader a multumit-o cel mai bine ( la asta nu i-a mai rupt maruntaiele, asa era de folosita).
Noi ceilalti, mai mult ne-am spalat pulele in ea, ca era larga ca o oala, dar a fost buna pentru a ne descarca.
Eu cand l-am vazut pe Puiu ( asa-i ziceau colegii liceanului care adusese boarfa), imediat mi s-au aprina beculetele, daca nu as putea ajunge la pula lui, pentru ca in ciuda faptului ca era minor,, avea o pula foarte atractiva impodobita cu niste coaie destul de respectabile si o padure de floci, ca salivam uitandu-ma la ea!
Dupa intamplarea cu boarfa adusa la "posta", normal ca Puiu ma venea pe la noi, asa ca eu n-am pierdut ocazia sa vad in ce ape se scalda in ceea ce priveste sexul.
Din discutii, mi-am dat seama ca n-ar pierde ocazia de a fute si un barbat, relatandu-mi un episod in care i-a dat pula la supt unui coleg de clasa.
L-am intrebat daca nu mai aduce vreo boarfa la futut, la care mi-a raspuns ca nu prea gaseste, ca si pe asta pe care a adus-o la noi, a fost o intamplare, dar era prea ordinara, si n-ar mai fute-o.
- Daca zici ca l-ai futut pe un colrg in gura, ai fi dispus sa mai repeti figura, il intreb eu.
- Sigur ca da, dar unde gasesc ocazia asta?
- O ai in fata ta!
- Dane, esti sigur de ceea ce spui? M-ai facut sa mi se trzeasca cocosul!
- Da, sunt foarte sigur, dar asta ramane-ntre noi!
- Pai in cazul asta poate iti sparg si rozeta, vrei?
- N-avea grija, ca rozeta nu mai e virgina, e sparta de ani buni! Daca ti-as spune ca nu eram inca la scoala cand am luat-o prima oara in cur, n-ai sa ma crezi!
- Imi inchipui ca si gaozul tau e la fel de larg ca si pizda boarfei aleia pe care-am futut-o saptamana trecuta!
- Iti inchipui gresit! Ai sa te convingi la prima ocazie!
- Pai prima ocazie e acu! Hai ca am o pula tare ca piatra si coaiele intarite si ele, ca au inceput sa ma doara!
- Hai, da-ti pantalonii si chilotii jos, ca o sa faca gaura-n ei de batoasa ce-i!
Si fiind singuri, se dezbraca Puiu ca la armata, eu la fel si se suie Puiu cu pula la gura mea. Cand am vazut frumusetea aceea de pula imbatosata la gura mea, i-am luat capul care era deja belit in gura si am inceput sa-i dau roata cu limba in jur, facandu-l pe Puiu sa ma traga de cap si sa-mi indese pula pana-n gat, in timp ce eu ii framantam bucile. Imi dadea contre de simteam ca-mi ia aerul, dar nu protestam din doua motive:, unul, ca n-aveam nici-o sansa sa-l domolesc, fiind prea excitat, si al doi-lea, pentru ca nici eu nu voiam sa ma lipsesc de asa bijuterie de pula.
Dar n-a durat mult "supliciul", pentru ca am simtit cum tremura din cur, strange din buci si jeturi de sloboz cleios imi umple gura, grabindu-ma sa inghit tot, sa nu pierd nimic.
Nu m-a lasat sa-i scap din pula pana nu i s-a blegit de tot si parca tot nu voia s-o scoata.
L-am lasat sa-si faca cheful, pentru ca si mie imi placea sa stau cu nasul in flocii lui.
Intr-un tarziu s-a indurat s-o scoata, dar tot calare pe capul meu era.
- Dane, ai fost grozav, as vrea sa mai repetam figura, dar stau sa-mi revin, ca vreau sa te fut! Mai stai cu gura aici, linge-o, joaca-te cu ea, cu coaiele, ca vreau sa ti-o trag la buci!
Si m-am jucat cu limba pe la coaie, cocosul incepand sa se imbatoseze iar.
- Ah Dane, ma inebunesti, nu mai pot! Aseaza-te capra ca vreau sa te fut!
Dar eu m-am asezat cu cracii-n sus, expunandu-i gaozul, simtindu-ma mai bine in pozitia aceea.
- Eh, e bine si asa!
Si isi propteste Puiu capul pulii in gaoz, il patrunde nervos, acesta inghitind acel membru excitat, precum o gura nesatioasa.
Cand s-a vazut stapan pe situatie, Puiu a inceput sa dea din cur, de credeai ca are motor.
Poate tocmai de aceea mi-a umplut rapid curul cu zeama ce iesea pe langa pula, de am crezut ca s-a pisat in gaozul meu, chiar daca stiam ca nu e posibil.
In timpul ejacularii aceleia fluide, Puiu s-a prabusit peste mine, muscandu-ma de gat, de piept, de unde nimerea.
Cand pula i-a iesit din gaoz, a mai stat asa peste mine, eu mangaindu-i spatele si sarutandu-l pe cap, fata fiindu-i ingropata la pieptul meu.
- Ooff Dane, m-ai omorat nu altceva! Vreau sa fii femeia mea, nu te mai las!
- Hoo, nebunule! Te auzi ce spui? Una: asa ceva nu-i posibil, si a doua: nu sunt proprietatea nimanui! Ma fut cu cine vreau, cum vreau si cat vreau! Sa-ti iasa din cap ca o sa fiu numai al pulii tale!
- Scuza-ma, n-am vrut sa sune asa, eram prea infierbantat! Sper ca asta n-o sa fie prima si ultima data!
- Bineinteles ca nu, dar asta nu ma impiedica sa ma mai fut si cu altii!
- Dar cu cine te-ai mai futut? Cu baietii de aici din apartament?
- Nu ti se pare ca vrei sa stii prea multe? Nu fi indiscret, ca nici eu nu te intreb cu cine te-ai mai futut! Ceea ce mi-ai spus, a fost pentru ca asa ai vrut tu, nu te-am tras eu de limba!
- Bine, bine, nu te mai intreb, sunt multumit ca ti-am tras-o si ca o sa te mai am la pula!
- Asa baiete, invata-te sa-ti tii gura, ca-i mai sanatos si ai mai mult de castigat!
Acestea fiind zise, ne-am dus la baie, ne-am spalat, apoi Puiu s-a imbracat si a plecat, eu ramanad sa aranjez camera si sa aerisesc, sa nu simta Toader ca a mai profitat cineva de curul meu, caci in ciuda dascalelii mele, ca nu sunt proprietatea lui, el inca se socotea barbatul meu.
La vreo cateva zile de la aceasta intamplare, trece Puiu pe la mine si-mi zice sa ma duc cu el acasa, pentru ca taica-su pleaca trei zile intr-o delegatie ( avea numai tata, maica-sa murise cand era mic) si sa stau cu el. El deja ii spusese lui taica-su ca are un prieten care o sa stea cu el in lipsa lui.
Mi-am luat cateva rufe de schimb si am plecat impreuna spre locuinta familiei Bondea, acesta fiind numele de familie al lui Puiu.
Ajunsi acolo, am facut cunostinta cu dl. Marcel Bondea care arata superb: avea cred vreo treizecisiopt de ani, inalt, corpolent, bine facut, brunet, cu a carui pula urma sa fac cunostinta curand.
Dl. Bondea a plecat in delegatie, mancare ne lasase, frigiderul fiind plin, pentru ca avea de unde, el fiind inginer la termocentrala care alimenta intreprinderile si orasul cu abur si curent electric.
Normal, ca de cum a iesit taica-su pe usa Puiu era calare pe mine, dandu-mi la buci.
Fiind in tura de noapte, eu am plecat la serviciu, lasandu-l pe Puiu epuizat de atata futai si fiind sigur ca pana dimineata doarme neintors.
Cele trei zile au trecut repede, noi fiind ocupati cu facutul lectiilor si cu futaiul de cate doua ori pe zi, Puiu dovedindu-se nesatul, de multe ori incercand sa-l mai ponderez, dar imi facea scene, reprosandu-mi ca nu-l iubesc si altele.
Duminica dimineata Puiu plecase la liceu, avand antrenament cu echipa de handbal a liceului, iar eu am intrat in baie sa fac un dus si sa ma culc, fiind venit de la munca.
In timp ce ma spalam, vad ca se deschide usa si intra dl. Marcel in costumul lui Adam vrand sa faca si el dus. Eu am ramas ca la dentist vazand ce frumusete de mascul aveam in fata, insa el m-a linistit, spunandu-mi sa nu ne ferim, ca doar suntem barbati si o sa intre si el langa mine sa se spele ca e obosit de pe drum si vrea sa se odihneasca.
Neavand nimic impotriva, mai ales ca era in casa lui, i-am facut loc si fara sa vrem ne atingeam unul de celalalt. Aceste atingeri erau pentru mine ca niste socuri electrice, pentru ca la fiecare atingere pula mea se intarea fara sa vreau. Temandu-ma sa nu observe dl. Marcel, stateam mai mult cu spatele la el.
Tot atingandu-ne, am simtit pe la buci carnatul gros al d-lui Mrcel ca le tot atingea si la un moment dat ma simt strans cuprins in brate, iar o mana a lui imi ia mana mea si mi-o pune pe pula lui care era teapana si fierbinte.
Eu atunci m-am intors cu fata si limba stapanului casei mi-a umplut gura tinandu-ma strans la pieptul lui paros si atunci n-am mai avut nici-o inhibitie sa raspund efuziunilor de dragoste ale celui de langa mine.
Dupa ce si-a scos limba din gura mea, m-a luat de cap si ma impingea delungul trupului sau voinic impodobit cu par din abundenta, eu culegand picaturile de apa dintre fire cu buzele, pana am ajuns in desisul flocilor de la pula in care ma simteam ca intr-o jungla si totusi la largul meu.
Am luat carnatul acela gros, erect in gura fara a putea sa-l cuprind pe tot, ma simt tras din nou in sus catre gura lui care imi ia din nou aerul cu buzele lui acoperind buzele mele, apoi:
- Danut, hai in pat sa terminam ce-am inceput aici!
- Dar don Marcel, dar nu stiu... dar...
- Hai, lasa vorbaria si fastaceala, ca mi-am dat seama de cand ai venit cu Puiu ca iti plac barbatii si stiu ca te futi cu el, am simtit ca-l vad mai relaxat si nu l-am vazut cu nici-o fata.
Cred ca stii ca n-am nevasta si imi mai vars of-ul pe femeia care face curatenie si mancare, dar asta fara sa stie Puiu. Asa ca treci in pat si fii femeia mea pana vine Puiu, ca vad ca iti plac, sa nu zici nu, ca am vazut cum te uitai la pula mea cand am intrat in baie!
- Da don Maecel, asa e, dar...
- Lasa-l pe don laoparte, pentru tine sunt doar Marcel si hai treci in pat ca ai treba cu pula mea!
N-am mai zis nimic, m-am dus in pat, Marcel a venit cu pula par din care spanzura firul de miere, s-a asezat cu picioarele desfacute deasupra capului meu, pre-cum-ul imi cadea in parul de pe cap, iar coaiele erau deasupra ochilor care totusi lasau sa se vada flocaraia de la perineu si continuarea tot atat de deasa spre crapatura bucilor. Marcel ma batea cu pula peste frunte si zice:
- Deschide gura si ia-mi coaiele in gura si suge-le!
Apoi dai cu limba pe sub ele si te bagi la lins intre buci!
Eram prizonier intre picioarele lui paroase, dar placut prizonierat si m-am supus poruncii, luand cate un coi in gura, apoi pe celalalt,, limba se intindea pe sub coaie simtind flocii aspri ai perineului, dupa care Marcel, simtind incotro se indreapta limba, si-a departat bucile cu ambele maini si s-a asezat cu gaozul pe gura mea, nelasandu-i alt loc limbii decat sa patrunda in oroficiul musculos inconjurat de floci.
Am patruns cu limba cat mai mult in gaoz, simtind gustul acrisor al peretilor anali, dar care gust mi se parea sublim!
Marcel se invartea cu gaozul deasupra gurii mele, astfel ca nu ramanea nici-o portiune nelinsa.
Dupa ce s-a saturat de primit limbi in cur, s-a tras cu perineu si coaie peste gura mea si mi-a proptit carnatul care era beton in gat ca imi venea sa vomit, asa icneam.
- Ce ai? Ti-e scarba de pula mea? Nu ti-a fost scarba de gaoz si ti-e scarba de pula?
Cand am reusit pentru o clipa sa scot carnatul din gura, i-am zis:
- Nu, nu mi-e scarba de nimic ce-ti apartine, dar erai cu pula prea adanc bagata in gat si nu mai aveam aer. Bag-o incet sa se obisnuiasca gura si gatul cu grosimea ei, apoi mai vedem ce urmeaza!
- Ce sa urmeze, suvoaiele de sloboz, vezi doar ce coaie pline am!
Si iar imi baga pula-n gura, de data asta mai lent, eu avand timp s-o mangai cu limba pe toata lungimea, insistand in special asupra glandului. Marcel facea curse cu pula din buze pana-n gat si inapoi, curse care se inteteau si-i scoteau lui Marcel gafaieli si mormaieli, iar cand a venit momentul ejacularii, Marcel m-a prins cu mana de par si ma tinea cu pula-n gat slobozind suvoaie groase de slobod cleios, dar atat de gustos.
Dupa ce i-am supt si ultimile picaturi din pula, ceea ce i-a smuls un racnet, m-a batut cu pula bleaga peste fata dar care tot groasa era, dupa care m-a tras si m-a bagat cu fata in parul de pe piept, care acum era ud d la picaturile de sudoare, picaturi sarate sorbite cu buzele, dar atat de placute!
S-a intins obosit in pat, tragandu-ma cu fata peste pieptul lui, ceea ce mi-a facut mare placere. Fiind incalzit de efort, isi tinea bratele ridicate pe perna deasupra capului, descoperind causurile paroase ale subbratelor, iar eu nemaiputand rezista, mi-am infipt nasul in parul transpirat care pentru mine in acel moment era cel mai scump parfum.
- Ah Danut, esti un dulce, ma inebunesti! Chiar iti place de mine asa de mult?
- Da Marcel, in clipa asta simt ca te iubesc mai mult decat orice pe lume! (Firea mea pacatoasa! Am iubit si iubesc oricare barbat care-mi da pula).
- Da Danut, iubeste-ma cum stii tu mai bine, fa-ma sa ajung pe cele mai inalte culmi ale placerii! Simt ca stii s-o faci!
Si am inceput sa-l iau la lins si sarutat pe Marcel pe tot corpul.
Se lasa intors pe toate partile sa-mi expuna limbii si cele mai ascunse parti ale trupului sau de mascul superb.
Cand m-am intors de la picioare in sus, pentru ca-mi placeau ca erau paroase, mi-am bagat din nou limba in zonele inghinale care acum nu mai erau umede de la transpiratie, ci de la saliva mea, am vazut ca pula iar i se-nvartoseaza si mi-am zis ca urmeaza sa intre in gaozul meu, asteptand momentul si cu frica, dar si cu nerabdare. M-a asezat in coate si genunchi, mi-a departat picioarele, apoi departandu-mi bucile, mi-a tras o flegma drept in gaoz, dupa care si-a proptit capatana mare a carnatului la intrarea in mine. A intins flegma cu capul pulii, apoi a impins pana cand si-a facut loc capul sa intre, operatie care s-a soldat cu ceva durere, dar n-am scos nici-un sunet, fapt ce l-a determinat sa impinga si restul carnatului in mine, pana i-am simtit scumpele odoare ca ating odoarele mele care erau ridicate la radacina pulii, pula din care curgea continuu bale de pre-cum.
Neauzind nici-un protest, Marcel a inceput sa dea temeinic din cur, dand usor palme si ciupindu-ma de buci. In timp ce eram sub asaltul pulii lui Marcel, se deschide usa de la dormitorul mare in care ne desfasuram noi si-l auzim pe Puiu:
- Taticule!
Marcel, fara a se fastaci deloc, ii zice:
- Nu sta, dezbraca-te si umple-i gura!
- Da, dar ma duc intai la baie sa fac un dus, ca sunt transpirat de la antrenament!
- Nuu, lasa-te asa! Vreau acum!
- Dai-o asa transpirata ca-i place gustul natural! Si mie mi-a lins sudoarea din floci de parca avea cel mai dulce suc!
Si isi arunca Puiu treningul de pe el, leapada si chilotii uzi de transpiratie si ma fraca cu ei pe la gura, eu cautand sa sorb din ei daca nu sudoare, macar miros de coaie transpirate. Vine apoi cu pula semierecta la gura mea si mi-o indeasa in gura, eu apirand prin floci mirosul de pula tanara, care prin cine stie cate cururi, guri si pizde avea sa-si gaseasca vremelnic salas.
Probabil din cauza tineretii, Puiu a ejaculat odata cu taica-su, care muncise de cevavreme la gaozul meu.
Ambele guri a primit zeiasca ofranda cu placere, dupa care ne-am d...



    Login