Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.27 La munca (3)
Autor : bigsuck - 2014-12-19
Citita de 3067 ori - Nota 6.60 (15 voturi)
Dar sa nu credeti ca ma limitam numai la "prapadul" lui Toader. Ma naravisem de-acuma si malafaiam si in pizda de muiere (Maria era amatoare de pula oricand) si in pule de parbati.
Aveam in sectie cu mine si oameni mai in varsta, nu eram noi tinerii baza productiei.
Era intre ei un tip, Mircea Ogrezeanu, care fusese ofiter in armata si primise "trei cizme", adica doua in picioare si una in fund, asta fiind expresia folosita atunci pentru cei care erau dati afara din armata.
Nea Mircea avea vreo patruzecisidoi de ani, dar se tinea bine, nu-si arata varsta. Era insurat, acea si un baiat in clasa a cincea atunci, era omul gospodar, familist, statea la bloc, ca dealtfel mai toti salariatii intreprinderii.
Cand faceam dus la terminarea schimbului, ii vrdeam "dotarea", care era de dimensiuni normale si nici nu ma gandeam atunci ca o sa ma bucur de pula si coaiele lui.
In timpul lucrului mai venea pe la mine, ma mai intreba cate ceva si avea obiceiul de ma lua pe dupa gat si ma freca cu barba care ma zgaria, cu toate ca era totdeauna ras fresh, insa ma zgaria intr-un mod placut, ca incepeam sa ma infierbant.
Azi asa, maine la fel, pana cand intr-o zi m-a invitat la el acasa
M-am dus, ca nu stateam departe unul de celalalt si cand intru, ma asteptam sa-i vad familia (sotia, baiatul), dar mi-a zis ca erau plecati la Craiova, din acea zona fiind veniti in Moldova (na, ca am facut o deconspirare a zonei unde imi faceam de cap!), pentru ca era vara si sotia isi luase cateva zile libere sa-l duca pe baiat la bunici. Ne-am asezat la masa (era ora sase seara), am mancat, am baut niste vin si ne-am asezat pe canapea sa ne uitam la televizor. Cum programul era acela care era, am inceput sa vorbim de una, de alta, pana cand discutia a ajuns in domeniul sexului.
M-a intrebat cum stau cu gagicile, eu ca sa ma dau macho, am inceput sa ma laud, ca asa si pe dincolo, el ma ia langa el sincepe sa ma frece iar cu barba, de data asta nu-l mai respingeam, iar el vazand ca nu-l resping, a inceput sa ma sarute strangandu-ma la piept. Vazand incotro se indreapta lucrurile, am inceput si eu sa-l sarut, moment in care el imi ia mana si mi-o pune pe pantaloni unde am simtit pula pulsand.
- Daniel, tii la mine asa un pic?
- Da nea Mircea, imi place de matale!
- Daca iti place de mine, nu vrei sa ramai in noaptea asta la mine sa dormim impreuna?
Eu, vazand incotro se indreapta actiunea, am zis in gandul meu, ca nu strica sa iau o pula-n cur de la oltean:
- Da nea Mircea, in noaptea asta dorm cu matale, dar nu stiu daca o sa dormim, ca vad ca matale ai ganduri aparte pentru noaptea asta!
- Vad ca ai inteles ca vreau sa fii al meu in noaptea asta. In noaptea asta eu sunt taticul tau care o sa te iubeasca peste tot, asa cum cred ca ai sa faci si tu, da?
- Da taticutule, sunt al tau, poti sa ma iei cum vrei tu, sa-mi faci ce vrei!
-Da dragalasule, daca ma iubesti putin, vreau sa te joci cu cocoselul lui taticul tau, sa-l pupi, sa-l mangai, ca sa se simta bine taticul tau!
Ne-am dezbracat, ramanand in chiloti, m-am lipit de pieptul lui pe care am inceput sa-l sarut, iar el, excitat, ma impingea cu capul in jos spre chilotii care devenisera neincapatori pentru cocoselul lui taticu. Nu m-am opus, pentru ca oricum, tot aceea era si tinta mea, asa ca il sarutam pe burta, pana am ajuns sa dau chilotii in jos cu gura, practic bagandu-mi capul in chilotii lui, strabatand cu gura desisul de floci de deasupra pulii si inaintand cu limba printre pulpe si coaie intre picioare, moment in care el isi smulge chilotii de pe el, rupandu-i si azvarlindu-i, ca sa-mi lase mie camp de actiune din toate punctele de vedere.
Eu, vazand calea libera, am luat maciuca aceea rosie-vinetie in gura, dandu-i rotocoale cu limba, taticul doar ofta si imi indesa capul sa intre cat mai multa pula in gura, eu ii framantam coaiele cu mana bagand cate-un deget pana-ntre buci prin desisul de floci care acoperea anusul ce pulsa la atingerea degetului meu.
Supus la atatea frecusuri ale anusului, combinate cu limbile date in jurul capului pulii, taticu m-a impins fortat de mi-a intrat pula pana-n gat si icnind, a dat drumul la suvoaie de sloboz care mi-au umplut imediat gura. Am inghitit-o pentru ca era buna la gust, taticul nefiind nici fumator, nici prieten nedespartit al paharului.
In tot timpul asta pula mea turba de furie ca n-are parte de nici un tratament, dar taticu grijuliu, dupa ce i-am curatat pula, m-a trantit cu fata-n sus, jos pe covor, mi-a dat chilotii jos si s-a infipt cu gura in pula mea, aplicandu-mi o muie cum s-ar zice, ca la carte, se vedea ca era specialist.
Excitat de timpul cat mi-a dat el mie muie, eu mi-am dat drumul rapid si i-am umplut gura cu sloboz pe care l-a inghitit lingandu-se pe buze. Asa goi cum eram, am inceput sa ne imbratisam si sa ne sarutam, tavalindu-ne pe covor, dupa care am mers la baie am urinat, apoi am facut baie impreuna in cada, acolo continuand cu dragaleala si jocul cu pulile, pana cand iar ne-a venit pofta de futut.
Ne-am dus in dormitor unde patul era pregatit cu prosoape (a stiut taticu de la inceput ca o sa-i cad la pula) si am facut ceea ce se cheama un 69, sugandu-ne pulile reciproc, eu departandu-i bucile si lingand gaura pe unde ma pregateam sa intru.
Am convenit de cand eram in baie ca sa ne futem reciproc, asa ca taticu s-a asezat capra, eu am luat pozitie la curul lui, inca masandu-i anusul cu saliva si incercand sa-i bag doua degete ca sa se obisnuiasca cu musafirul ce avea sa-i viziteze grota imputita. Mi-am proptit capul pulii in gaura si am inceput sa imping usor, simtind stransoarea anusului ce ma incita sa inaintez in caldura curului fierbinte. Am ajuns cu coaiele lipite de pulpele lui, m-am aplecat peste spatele lui si am stat nemiscat, sa se obisnuiasca gaozul cu intrusul, iar cu mainile mangaiam mameloanele paroase, taticu fiind tot numai un oftat.
Am inceput cursa de frecus a gaozului si poate din cauza caldurii dinauntru, dar si a stransorii anusului, mi-am dat drumul rapid de a tasnit slobozul pe langa pula, manjind coaiele lui tataicu.
Ne-am dus din nou la baie, ne-am spalat, dupa care am revenit in pat. Am mai stat de vorba, am mai baut niste vin, timp in care l-am intrebat de cand nu mai luase o pula-n cur. Mi-a zis ca de cand fusese ofiter in armata, acolo ademenea cate-un soldat cu care intretinea relatii sexuale si de la meteahna asta i s-a tras de a primit cele trei cizme. Dar pana sa fie dat afara din armata, a avut parte de cele mai noduroase pule, de tineri veniti de la tara, el ochindu-i pe cei mai dotati cand erau la baie.
Ne-am culcat, zice-se sa dormim, dar dormi daca poti cu opula sculata care te tot zgandare la cur ca sa intre!
Normal, a trebuit sa stau si eu sa ma ia la pula, asa ca m-a pus cu fata-n sus, mi-a luat piciorele pe umeri si a infipt pula-n mine fara vreo pregatire, de am simtit ca-mi ia gaozul foc de frecare pe uscat. Am incercat eu sa protestez, ca ma doare, dar taticu s-a dovedit a fi cam sadic, zicand ca asa-i place, sa fie frecarea mai mare. Am inghitit-o asa si dupa minute care mi s-au parut extrem de lungi, am simtit slobozul cald ca ma inunda, el cazand extenuat peste mine si sarutandu-ma pentru clipele de fericire oferite.
Ne-am dus iar la baie unde ne-am spalat, dupa care ne-am culcat, fiind obositi, dar imbratisati, eu asezandu-ma in bratele lui ocrotitoare si simtindu-i flocii care-mi mangaiau bucile, iar pula ii state asezata intre bucile mele, deocamdata cuminte.
Dimineata ne-am trezit pe la 9 (eram liberi), am mancat ceva usor,, am baut cate-o cafea (era pe timpul lui Gheorghiu-Dej, cand se gasea de toate, chiar ...



    Login