Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.26 La munca (2)
Autor : bigsuck - 2014-12-19
Citita de 3380 ori - Nota 6.11 (28 voturi)
Legat de viata de nefamilisti pe care am trait-o la caminul de nefamilisti al fabricii din G., mi-a ramas in minte o intamplare care la vremea respectiva a facut inconjurul orasului.
V-am spus in episodul anterior ca fiind tineri, incercam sa ne satisfacem nevoile sexuale, care cum puteam si cu cine puteam.
Prima tinta erau femeile de serviciu care faceau curatenie in camin.
Eu deja incepusem relatia cu Mria care avea vreo treizeci de ani, si chiar daca imi placeau barbatii, la timpurile de atunci nu te puteai exprima in acest domeniu ca ajungeai la puscarie dupa ce te futeau de te rupeau militienii.
Asa ca eram si eu hetero ca toata lumea si-mi era bine ca ma descarcam de cate ori simteam nevoia, in fofoloanca Mariei care era bucuroasa ca avea pula tanara la dispozitie.
Numai bietul Toader o futea pe sora lu stanga, pentru ca bietul de el, cu pula aceea de treizeci de centimetri, nu gasea nici o femeie ca sa stea la smotoceala.
Intre femeile de serviciu era si una Ileana, tiganca de felul ei, care nu stia prea multe si cand a auzit ce dotare are Toader, il tot zadara, doar, doar l-o convinge pe asta sa-i arate pula.
Bietul Toader, de cate ori il necajea Ileana, i se facea pula par, dar cum era bagata in suspensor, tiganca nu prea avea ce sa vada. Asta pana intr-o zi.
Era intr-o marti dupa amiaza, femeile terminasera treaba si stateau la taclale cu baietii care ne aflam la ora aceea in camin.
Ileana iar a inceput sa-l necajeasca pe Toader, dar de data asta a impins lucrurile cam departe:
- Toadere, de cand n-ai mai vazut chizda?
- Taci Ileana, nu ma mai zadara, ca se-ntampla alta istorie!
- Hai mai Toderica, arata-ne si noua minunea ceia di pula!
- Ileana nu intinde coarda prea tare, ca se rupe si nu raspund de mine!
- Hai mai, arata-ne-o, ca uiti, ma giur ca0ti arat si eu chizda!
Toader era deja cu pula par intinsa pe burta si si-o freca, atat era de excitat.
- Hai arat-o Ileano, ca n-ai curaj, ii raspunde Toader, care incepuse sa intre-n joc.
Ileana, nici una, nici doua, isi ridica poalele si cum nu purta chiloti, ne arata o pizda flocoasa, de parca era o caciula intre picioarele ei.
- Ieti chizda, ieti chizda, si se batea cu palma pesteea, uneori si cascand buzele pizdii de se vedea canalul rosu si lindicul zbatandu-se intre buze.
Bietul Toader n-a mai rezistat, si-a dat pantalonii si suspensorul jos cat ai clipi, a trantit-o pe Ileana pe un pat si si-a infipt monstrul de pula pana in coaie in pizda Ilenii. Vazandu-se stapan pe situatie, a inceput sa dea repede din cur, in timp ce Ileana zbiera ca din gura de sarpe:
- Valeu, valeu, scapati-ma lume de nebun! Valeu, valeeuuu, scoate hotule ce-ai bagat ca m-ai nenorocit, vaaleeuuu, chizda me, ce-ai facut din iee!
Toader n-a slabit-o pana nu si-a dat drumul in ea. Noroc ca era dorit de pizda ca a ejaculat repede, altfel cred ca-i murea Ileana-n pula. Cand a scos-o, era tot teapana, dar plina de sange, iar din pizda Ilenii curgeau valuri de sperma amestecata cu sange.
S-au dus colegele ei de au chemat "salvarea" (ambulanta), intre timp a venit si militia, iar Toader s-a ales cu o amenda, asta pentru ca am dat noi cei prezenti, declaratii cum ca Ileana a fost vinovata pentru ca l-a incitat, altfel cred ca-l bagau aia la bulau pentru un timp. Ileana a stat in spital la reparat pizda vreo luna de zile, dar de atunci n-a mai zis ca vrea pula, cred ca s-a lecuit.
(Referitor la aceasta intamplare, un prieten m-a criticat dupa ce a citit-o pe alt site, zicand ca acest gen de intamplari circulau des prin anii 60. Nu zic ca n-or fi circulat, dar asta e o intamplare reala 100%, traita de mine si de unde stiu eu ca n-o fi fost vorba chiar de aceasta, raspandita de gura lumii)
Cam la vreo luna, ne-a mutat de la caminul de nefamilisti al fabricii, la blocuri in oras, in apartamente ci cate doua si trei camere. Eu am facut in asa fel sa stau intr-o camera cu Toader, pentru ca demult pusesem ochii pe monstrul acela de pula si pentru mine nu era iesit din comun, intrucat Sandu, cel de la Hanul din Pl imi facuse "botezul" cu dimensiunile agabaritice ale pulelor de felul acesta.
Bietul Toader se lecuise de pizda si acum facea laba la greu. Il auzeam noaptea cum se labarea, ceea ce ma enerva ca risipea asa bunatate de sloboz pe care l-as fi ingurgitat eu cu cea mai mare placere.
Din aceasta cauz, n-am mai rabdat si intr-o zi mi-am facut curaj si am abordat problema:
- Toadere, vad ca suferi din cauza lipsei femeilor si sa nu zici ca nu-i adevarat, ca te-am auzit cum te labaresti noaptea, crezand ca eu dorm si nu te-aud.
- Da, si ce-i cu asta? Te deranjeaza, se zburleste el ca un arici.
- Nu, nu ma deranjeaza, dar voiam sa te ajut in vreun fel, zic eu.
- Daa, tie iti convine sa dai sfaturi, ca o ai pe Maria. Una-doua, cand ti se scoala, te duci la ea si o calaresti, dar eu ce vrei sa fac?
- Tocmai asta vreau sa discutam, vreau sa-ti propun ceva, dar fara suparare. Daca nu esti de acord cu propunerea mea, te faci ca n-ai auzit nimic si incheiem discutia, ramanand in continuare prieteni ca si pana acum.
- Bine! Si care-i propunerea ta?
- Uite iti zic, dar jura-te ca n-ai sa spui la nimeni ce-ti spun eu acum!
- Uite, ma jur pe ce vrei tu ca n-o sa spun nimanui, ceea ce discutam noi acum!
- Buun, ma incred in cuvantul tau, dar sa stii ca daca spui ceva, cuiva, am si eu remediu pentru a contracara vorbele aiurea iesite din gura ta!
- Hai spune, m-ai facut curios!
- Uite despre ce e vorba: sa stii ca mie imi plac barbatii mai mult decat femeile, adica mai exact, sunt homosexual (pe atunci nu se cunostea termenul de gay)!
- Cum naiba, doar o futi pe Maria! Nu pot sa cred!
- Ba s-o crezi, din moment ce ti-o spun eu cu gura mea!
- Da, si care-i propunerea ta, ma intreaba Toader curios si parca incepusera sa-i straluceasca ochii.
- Eu zic sa incerci sa ma futi pe mine si te asigur ca te las s-o bagi toata pana-n coaie, fara a avea vreun repros din partea mea.
- Dar ai mai luat vreodata o pula-n cur si mai ales asa ca a mea?
- Sa fii tu sanatos cata pula a inghitit curul asta si gura la fel!
- Si vrei tu sa faci asta pentru mine?
- Da, o fac pentru tine, dar si pentru mine, ca demult duc lipsa de pula si nu stiam cum sa-ti zic!
- In pula mea, de ce dracu n-ai zis mai demult, ca ma cacam in pizda Ilenii si nu mai luam nici amenda de la militie si nici nu mi se mai ducea buhul ca de popa tuns in tot orasul!
Si il vad pe Toader ca incepe sa se frece pe pula prin pantaloni.
Era seara de-acum, fusesem la un local "impinge-tava", unde mancasem si stateam de vorba in camera noastra care avea doar doua paturi, fiind mai mica. In cealalta camera, care ar fi fost sufrageria sau camera de zi, erau trei paturi, unde stateau, Ionita,Manole si inca un baiat frumusel, Florin Radulescu. Acestia erau dusi prin oras sau erau la serviciu, nu mai tin minte.
- Si vrei sa incepem acu, ma intreaba Toader cu ochii stralucind si frecandu-si "bogatia".
- Da, de ce nu, zic eu. Tot suntem singuri in apartament si nu-i nici un risc sa ne surprinda careva, n-ai vazut ca si cand e cineva dincolo, nu ne aglomereaza cu prezenta.
Si il vad pe Toader ca isi da toalele jos de pe el, ramanand in costumul lui Adam, monstrul saltand si izbindu-se de burta.
Eu ma apropii de Toader, ii iau coaiele in mana, le mangai, apoi apuc frumusetea aia de pula, o belesc si o iau la frcat incet.
- Dar tu ce faci, nu te dezbraci, ca de frecat puteam sa mi-o frec si singur, eu vreau sa te fut!
- Hoo, hoo, nu te grabi ca fata mare la maritat, ia-o usor, ca altfel placerea dispare rapid! Lasa-ma pe mine sa fac cum stiu eu, ca o sa-ti placa mai mult!
Ca sa-i mai tai din elan, ma dezbrac si eu ramanand numai in chiloti, ma aplec, i-o miros - nu pentru ca as fi vrut sa evit vreun miros neplacut, ci pentru ca imi placea mirosul de pula tanara - apoi incep s-o iau la lins de la cap pana la coaie si inapoi, iar pe Toader il apucase tremuratul de atata incordare. Incep sa-i iau cate un coi in gura, mai dadeam cu limba pe sub coaie umezindu-i flocii de la perineu, ma ridic cu linsul pe coaie si pula pana la cap care devenise vinetiu-roscat si incepea sa elimine picaturile de miere pe care le-am lins, iau capul pulii in gura si-mi plimb limba in jurul lui, smulgandu-i lui Toder gemete si nemai putand rezista, ma prinde de cap si imi indesa monstrul in gat, vrand sa ajunga probabil in esofag daca nu-l prindeam cu ambele maini de restul de pula ramasa afara si oprindu-i furtunoasa inaintare.
- Ah, ce faci, lasa-ma s-o bag toata ca asa-i de binee! N-am mai avut niciodata asa senzatie... se ruga Toader de mine.
Dupa ce scot monstrul de pula din gura, ii zic:
- Dar ce crezi ca rezista cineva sa-i bagi asta pana-n stomac? Pe partea cealalta, fii sigur ca ti-o primesc toata, dar pe gura e imposibil!
Si incep s-o iau la lins pe toata lungimea, Toader tremura tot, dadea din cur, ma batea cu pula peste fata, iar mi-o baga in gura si din frecatul capului frecat cu limba si a restului pulii frecat cu mainile, a tasnit din pula lui Toader jeturi de sloboz cleios pe care il inghiteam cu zgomot, asa de abundent era.
Cand a terminat de slobozit, a cazut pe spate in pat, eu continuand sa-i curat pula, sugand totul de pe canal, apoi am cazut si eu cu fata in flocii de la pula, aspirand mirosul trupului transpirat de efortul muiei date.
- Ei, cum a fost, il intreb eu dupa ce ne-am revenit.
- Am vazut negru-n fata ochilor, ai fost fenomenal! Dar curul cand mi-l dai sa-l fut, ca vreau s-o bag toata, nu mai pot, vreau sa te fut in draci!
- Stai putin, revino-ti, ca dai dracului ortu popii! Vrei sa te am pe constiinta?
Si cum aveam luata cu noi o sticla cu vin, am tur...



    Login